Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παραμεριζονται οι ευθυνες της υπολοιπης ζωης μας για χαρη της υποταγης και της Κυριαρχιας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 1 Απριλίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Με αναφορα το ερωτημα της tender lilly στο νημα της https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/5846-οι-ευθύνες-μας-ως-υποτακτικών-ή-σκλάβων-γυναικών.html και κατοπιν αδειας της, παραθετω το θεμα προς συζητηση.
    Με ποιον τροπο διατηρουμε ισορροπια αναμεσα στις ευθυνες μας απεναντι στην εργασια,οικογενεια,φιλους και γενικα στην υπολοιπη ζωη μας και στις ευθυνες μας απεναντι στην υποταγη και την Κυριαρχια?
    Με ποιο τροπο παραμεριζουμε ισως καποιες απο αυτες για χαρη της υποταγης ή της Κυριαρχιας μας?
    Και πως νοιωθουμε γι αυτο?
     
    Last edited: 2 Απριλίου 2011
  2. kardy_

    kardy_ Regular Member

    The word is : Balance

    δεν χρειάζετε να παραμερίσεις τιποτα για τίποτα...
    αρκει να βρεις τις ισοροπίες...
     
  3. Απάντηση: Παραμεριζονται οι ευθυνες της υπολοιπης ζωης μας για χαρη της υποταγης και της Κυριαρχιας?

    Κανονικά και εφόσον η σχέση είναι υγιής δεν θα έπρεπε να τίθεται καν τέτοιο θέμα νομίζω. Αλλοίμονο αν όλοι παραμερίζαμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας. Πιστεύω στο : "αγαθά κόποις κτώνται"..πως είναι δυνατόν να απολαύσουμε τις στιγμές μας αν δεν φροντίζουμε να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας?
    Επίσης ένας οποιοσδήποτε κυρίαρχος αλλά και οποισδήποτε άνθρωπος, με το μυαλό στο κεφάλι του, δεν νομίζω πως θα επέτρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Και τι εννοώ? μπορεί κανείς να σου πει να μη φροντίσεις να διαβάσεις τα παιδιά σου, να μην τα κάνεις μπάνιο, να μην τα πας στο σχολείο, να μην μαγειρέψεις ή να μην καθαρίσεις το σπίτι? Δεν νομίζω...αντιθέτως όμως έχω την αίσθηση πως όλες αυτές οι υποχρεώσεις αλλά και οι υποχρεώσεις απέναντί του μπαίνουνε σε μια άλλη βάση, υπάρχει ένα άλλο πρόγραμμα... η διαφορά έγκειται ότι στο Μ/s το πρόγραμμα αυτό που ακολουθείται είναι το δικό Του, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό εφόσον έχεις κρίνει ως άξιο και ικανό αυτόν τον οποίο επέλεξες ως Κύριο σου..  
     
  4. asmodai

    asmodai New Member

    Απάντηση: Παραμεριζονται οι ευθυνες της υπολοιπης ζωης μας για χαρη της υποταγης και της Κυριαρχιας?

    Αποψη μου ειναι να υπαρχει κατανοηση και ισορροπια στις ευθυνες,υποχρεωσεις που μπορει να ερθουν σε συγκρουση με την κυριαρχια και την υποταγή. προς θεού ομως σαν άνθρωπος έχεις δικαιωματα και υποχρεωσεις και βεβαια αναγκες,δεν πιστευω να ειναι καποια/ος Κ και να ορισει στην/ον υ του "μην φας,μην πινεις, μη δουλεψεις κτλπ" οταν εισαι Κ και αναλαβεις υ πρεπει να ξερεις οτι ο υ σαν ανθρωπος εχει συγκεκριμενες αναγκες, δικαιωματα και υποχρεωσεις απο την στιγμη που επιλεγεις ποια θα ειναι επιτρεπτα και ποια οχι πρεπει να εισαι Ετοιμη/ος και Υπεθυνη/ος να καλυψεις αυτες τις αναγκες που έχει ο/η υ. Αν πχ γνωρίζεις ενα ατομο και επισυναπτετε σχεση Κ/υ δεν μπορεις να του/της πεις "ξερεις κατι? παρατας γυναικα, παιδια, δουλεια, φιλους και κανεις οτι σου πω οποτε το πω και δεν λες κουβεντα". ανάλογα με τις ήδη υπαρχουσες υποχρεώσεις που εχει ο υ ο Κ στην αποψη μου πρέπει να τις σεβαστεί και να τις κατανοήσει, αν επιλέξει όμως να του αφαιρέσει τα δικαιώματα αυτα πρέπει να ειναι σε θέση να μπορέι να καλυψει της αναγκες που μπορει να απορρεουν μεσα απο αυτες τις υποχρεωσεις. εφόσον υπάρχει η κατανόηση και ο σεβασμός της ιδιότητας του άλλου ως άνθρωπο και οχι σαν ζωο ή ρομποτ δεν νομίζω να προκύπτουν τετοια θέματα. και 'αν προκύπτουν τοτε κάτι δεν πάει καλα και πρέπει να διορθωθεί.