Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρεξηγημένος Οικιακός Υπηρέτης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος METALdog, στις 29 Ιανουαρίου 2019.

  1. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    @Gaijin 1. καημένη Νατασούλα!
    2. κι εμένα αυτό είναι το όνειρό μου, να υπάρχει Κάποια που θα έχει δοκιμάσει κάποιον υπηρέτη και θα του δώσει και συστάσεις.

    @METALdog Στα σοβαρά τώρα, το να φέρεις ένα ξένο άτομο στο σπίτι, ακόμα κι αν είναι να κάνει τις απεχθέστατες οικιακές εργασίες, δεν είναι κάτι που το κάνει Κάποια εύκολα. Εγώ τουλάχιστον όχι.
     
  2. subteo

    subteo Regular Member

    Κοιταχτε για οποιον υ θελει να ακολουθησει το μονοπατι του 24/7 ειναι υποχρεωμενος να κανει και τις δουλειες του σπιτιου υπο τις διαταγες μιας Κ.Εγω που δεν ειμαι ο τακτικοτερος ολων στην ιδεα ομως να κανω δουλειες στο σπιτι(ακομα και τις απεχθεστερες) ωστε να ικανοποιησω την Κ γεμιζω με ενεργεια αλλα και αγχος.Παρτε το πρεφα για καποιους ειναι τροπος ζωης οχι απλα μια φαντασιωση.Εαν καποιος θελει να με αποκαλεσει αδελφη δικαιωμα του εμενα με νοιαζει πως να υπηρετησω την Κ καλλυτερα.
     
  3. τασος0

    τασος0 Regular Member

    εγω εχω συστασεις αλλα δυστυχως ειμαι μακρια σιγουρα ειναι ενα θεμα σοβαρο οταν προκειτε για τον ιερο χωρο του σπιτιου ..... και εινια πολυ σημαντικο να υπαρχουν συστασεις απο το να ειναι ενα ατομο τελειως αγνωστο εγω εχω παει κ με τους δυο τροπους αλλα με συστασεις ειναι πολυ πιο καλα και για τα δυο μερη ....ειδικα αν υπαρχιε ατομο που γνωριζει κ τον υπηρετη και το ατομο του σπιτιου
     
  4. METALdog

    METALdog Oικιακός Υπηρέτης

    ω ναι..blood mermaid είμαι παρεξηγημενο σκυλάκι δυστυχώς..  γαβ
     
  5. METALdog

    METALdog Oικιακός Υπηρέτης

    φυσικά κ είναι απίστευτα δύσκολο..βασικά ούτε εγώ πάω εάν δεν εχω συστάσεις..το πρόβλημα υπάρχει κ στις 2 πλευρές κ συνήθως τουλάχιστον σε μενα, έχει κάτσει μέσω φίλης που με ξέρει καλα κ δίνει συστάσεις σε κάποια άλλη φίλη της κ ερχόμαστε σε επαφή κλπ..αλυσίδα..
     
  6. Josie

    Josie New Member

    Εμένα δεν με λες και τοπ...αλλα αν υπάρχει κάποια/ κάποιος που μπορεί να εγγυηθεί για σένα...ευχαριστώς να σου αναθέσω όλες τις δουλειές του σπιτιού.  
    Καλώς ήρθες  
     
  7. METALdog

    METALdog Oικιακός Υπηρέτης

    εάν δεν γνωρίσω κάποια καλά δεν πάω ούτε εγώ..ειδικά στα τυφλά θέλει τον χρόνο του..κ οι 2 πλευρές να είναι απόλυτα σίγουρες!κ αυτη να καταλάβει με τί άνθρωπο έχει να κάνει,αλλά κ εγώ επίσης που εκτίθεμαι..   γαβ
     
  8. David

    David New Member

    I'm also looking the same
     
  9. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Μα δεν λεει κανεις οτι θα βαλεις εναν αγνωστο στο σπιτι σου κατευθειαν. Θα προϋγηθει γνωριμια πρωτα...μπορεις και εσυ να απαιτησεις να πας σπιτι του πρωτα, να μαθεις που δουλευει, πως ζει, ποιος ειναι, τελος παντων. Θελει το χρονο του το θεμα.
    Μετα, ομως, κερδιζεις πολυ περισσοτερα. Το οτι κερδιζεις - κερδιζεις, αυτο ειναι σιγουρο. Γιατι - αν εισαι σε αυτη την κοινωτητα παΐ να πει οτι εισαι στο θεμα. Αλλα εδω, σε αυτο το νημα, τα καταλαβαινω τα παιδιά. Το διαβασα όλο. Εγω περσι το καλοκαιρι, εμα χρωνο πριν, διλαδι, σηζητουσα στο φορουμ ακριβως για αυτο το θεμα. Αντιμετοπησα ιδια συμπεριφορα, οπως και τα παιδια - αστειακια, πλακιτσες και μπινιλικια. Κρυμα. Η ωρεξη μου, ομως, αυτη πουθενα δεν χαθηκε. Και της δουλειες του σπιτιου της κανω πολυ καλα. Αλλα...ακομα δεν βρηκα ατομο που να θελει να αισθανθει Κ. ))))
     
  10. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Κατα τη γνωμη μου: εαν το εννοεις αυτο που λες, μπορεις να συναντηθεις μ'αυτον σε καποιο ,event, να τον γνωρισεις. Να μαθεις γι'αυτον οσο περισσοτερο μπορεις. Και μετα - γιατι οχι; Αν ημουν απο την ιδια πολη - ευχαρίστως θα σε καλουσα για εναν καφε στην Πλακα, η οπου διλεξεις, για να γνωριστουμε, και να τα πουμε απο κοντα. Θα μπορουσες να ερθεις και της φίλες σου, για να μη φοβασε))))
    Απο φθηνοπωρο θα παω στο event στην Θεσσαλονικη, για να κανω βημα και καποια στιγμη να πραγματοιοισω την φαντασιωση μου αυτη. Ιδανικο θα ηταν - οχι για μια φορα, αλλα να το κανω συνεχεια.
    Πιθανων θα διαβασεις το προφιλ μου - λογικο ειναι. Θα δεις οτι διδασκω τωρα την γυναικα μου να ειναι αφεντρα μου. Ηδη κανω δουλειες του σπιτιου, γενικη καθαριοτητα ειναι η υποχρεωση μου. Αυτο, ομως, ειναι σπιτι μας, και το κανω για μας. Ενω εχω ορεξη να το κανω σε μια αλλη γυναικα, πολυ καλα, ποιοτικα και αφιλοκερδος! Αλλα αυτο ειναι θεμα αλλης σηζητησεις))))
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Αυτά είναι !!
     
  12. footslave4

    footslave4 Premium Member

    Η αλήθεια είναι πώς δεν είναι και το πιο εύκολο για μία γυναίκα να βάλει έναν άγνωστο στο σπίτι της.
    Θέλει πρώτα ένα αρχικό στάδιο γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων.
    Από εκεί και μετά καλό είναι ίσως όταν μία Κυρία φέρνει κάποιον στον χώρο της και είναι εντελώς άγνωστος να ενημερώνει μία φίλη της έναν φίλο για ασφάλεια σε περίπτωση που...ούτε καν θέλω να το φανταστώ αλλά ας πούμε ότι θα μπορούσε να συμβεί και αυτό.