Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρεξηγημένος Οικιακός Υπηρέτης.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος METALdog, στις 29 Ιανουαρίου 2019.

  1. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Ετσι ειναι. Το λεω ανοιχτα, για
    Πολυ σωστα. Και καπου πιο πανω ειχα πει ακριβως αυτο. Δεν λεει κανεις να βαλουμε αγνωστους μεσα στο σπιτι μας. Κσλα ειναι τα παιχνιδια και τσ θεματα, ομως, ασφαλεια πρωτ'απ'ολα. Η οικογενια μας ειναι μεσα, τι λες. Και προσωπικος χωρος μας. Αυτα ειναι αυτονοϊτα.
    Απ'την αλλη: σ'αρεσει το θεμα; Θελεις να πραγματοπιοισεις κατι στη ζωη σου; Πρεπει νσ κανεις καποια βηματα. Πρεπει να αποφασισεις για κατι.
    Μιλα με τον ανθρωπο. Εαν σου φσινεται λογικος, αμταλλαξτε τηλεφωνα, μιλιστε πρωτα. Απ'τη φωνη, απ'την συμπεριφορα ηδη θα καταλαβεις περιπου τι ανθρωπος ειναι. Αν σου ταιριαζει...αν βλεπεις οτι μπορεις να προχορισεις - συναντισε τον (την). Σε ενα δημοσιο χωρο, στο κεντρο, σε μια καφετερια. Μπορεις να εισαι με την φιλη (φιλο) σου. Καπως ετσι προχωρας, σιγα-σιγα. Δεν ειπε κανεις να βαλουμε καποιον σπιτι μας, χωρις να τον ξερουμε. Δεν ειναι τωρα καταλληλες εποχες για τετοια.
    Εαν δεν κανεις τιποτα, ομως, θα μεινεις για παντα εκει που εισαι.
    Ενας , να το πω - συναδελφος μας, εδω, στην κοινωτητα, ειπε: η σπυλια που φοβασε να μπεις κριβει τον θυσαυρο που ψαχνεις. Συμφωνω απολυτα!
    Εγω δεν καθομαι με σταυρωμενα χερια. Μ'αρεσει το θεμα - προσπαθω να βαλω τη γυναικα μου στο παιχνιδι.
    Επικοινωνω νε ατομα που το προφιλ τους καπως μου τραβιξε την προσοχη. Γιατι; Οταν , συνεχιζοντας το παιχνιδι, θα υπογραψουμε μεταξι μας το femdom- συμβολαιο, (τημ γυναικα μου εννωω), που αυτη θα εχει ολα τα δικαιωματα και εγω μονο υποχρεωσεις, θελω να γινει καπως επισσημο, για να εχει περισσωτερο ενδιαφερον.
    Θα μου παρει καποιο χρονο, ομως, δεν πιστευω οτι σε μια πολη ενός εκκατομυρριου πληθυσμου εγω δεν θα βρω δυο-τρια ατομα με τα ιδια ενδιαφεροντα με μενα)
    Αυτο ειπα για παραδειγμα)
     
    Last edited: 3 Σεπτεμβρίου 2019
  2. CuckoldNation

    CuckoldNation New Member

    Συμφωνω και εγώ οτι το να κάνει ο υποτακτικός τις δουλειές του σπιτιου είναι ευχαρίστηση. Απόλαυση μεγάλη. Ιδίως οταν η γυναίκα ασχολείται με το κινητό της και χαλαρώνει στον καναπέ.  
     
  3. slave41

    slave41 "cuckold"

    Είμαι στο σημείο που οποιαδήποτε δουλειά κάνω σπίτι για Εκείνη με ευχαριστεί περισσότερο από το να βγω έξω πχ με φιλους,(όχι ότι δεν γίνετε και αυτό), αλλά η χαρά ότι δεν κουράζεται,τα πιάτα είναι πλυμένα,τα ρούχα σιδερωμενα,το σπίτι καθαρό και όλα τα άλλα.που περιέχει το νοικοκυριό,έχουν περάσει σε εμένα.Κουραση σωματική μπορεί να υπάρχει αλλά ψυχικα νιώθω πιο δυνατός από ποτέ να κάνω και αλλά και να Της προσφέρω τα πάντα
     
  4. METALdog

    METALdog Oικιακός Υπηρέτης

    ισχύει αυτό που λές...δεν έχω υπομονη την πέφτω μπαμ κ κάτω..  
     
  5. Fotis Petrou

    Fotis Petrou New Member

    θέλετε δεύτερον οικιακό υπηρέτη?
     
  6. cfever

    cfever New Member

    Τώρα κατάλαβα γιατί όταν μου λέει η γυναίκα μου να βάλω σκούπα στο σπίτι καυλώνω αμέσως ....γενικά στο πλαίσιο των φαντασιώσεων πάντα μαρεσει η ιδέα να με διατάζει να κάνω τις δουλειές του σπιτιού κι εκείνη να μάθετε σταυροπόδι να διατάζει και το βλέμμα της μόνο να με διαπερνά.