Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περί lifestyle υποτακτικών και περί θυμάτων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 19 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Είναι οι lifestyle υποτακτικές θύματα και κορόϊδα;

    Είναι οι εύκολες, είναι αυτές που θα τις κοροϊδέψει π.χ. ένας ότι ότι θέλει θα κάνει πάνω τους, τους αρέσει δεν τους αρέσει και λόγο δε θα δίνει μιάς που αυτές είναι υποτακτικές;

    Είναι ο άντρας υποτακτικός αυτός που θα τον στρώσει στις δουλειές σπιτιού η Κυρά του με αντάλλαγμα πότε πότε να της βάφει τα νύχια και να χαίρεται με τις ταπεινώσεις τύπου κακής συμπεριφοράς που του επιβάλει αυτή;

    Ποσώς. Απ ότι δείχνουν τα πράγματα.

    Δεν βάζω μπροστά την προσωπική μου αντίληψη των πραγμάτων, ότι οι υποτακτικές που όντως τους ταιριάζει μέσα τους το lifestyle σε κάποια μορφή του, μπορεί να είναι από τα πιό εκπληρωμένα ερωτικά θηλυκά στον κόσμο τούτο και με όρους σχέσεων που θα δεχόταν η οποιαδήποτε δεν έχει ακούσει ποτέ της μήτε για BDSM μήτε για πολύ καρυκευμένα virtual games.

    Ασχέτως αν η μορφή του lifestyle που τους ταιριάζει είναι να πηγαίνουν ΠΣΚ σε ανάλογα κλάμπ με το ανάλογο ντύσιμο και να βρίσκουν την ανάλογη πρόσκαιρη συντροφιά για παιχνίδι ή να είναι σκλάβες με ισχυρή και δικαιολογημένη αίσθηση ότι είναι ιδιοκτησίες. Θα μου πείτε, δεν έχουμε εδώ τέτοια κλαμπ. Το ξέρω. Αν και προσωπικές λύσεις βρίσκονται, το περιορισμένο και περιοριστικό περιβάλλον πάντα μπορεί να γίνει βραχνάς στις ιδιόμορφες σεξουαλικές προτιμήσεις. Πώς θα το κάνουμε, αλλιώς μπορεί να κάνει κανείς BDSM στο Βερολίνο και στη Νέα Υόρκη και ίσως και στο Λονδίνο, αλλιώς στη Χίο και στη Θεσσαλονίκη.

    Αυτά που σκέφτηκα είναι κυρίως:

    Ότι το "έμβλημα" του BDSM "ασφαλές, υγιές και συνετό, συναινετικό" ο σκλάβος david stein το σκέφτηκε και το προώθησε και το έκανε τόσο δεδομένο για όλους μας. Ένας ακτιβίστας, ομοφυλόφιλος σκλάβος που κάποιες φορές στη ζωή του είχε και Αφέντη έτσι όπως τον ήθελε. Όχι τόσο συχνά όσο αναζήτησε, όχι πάντα έτσι ακριβώς όπως ήθελε, μα τις ανάγκες του κάποιες φορές τις εκπλήρωσε. Όχι άσκημα για την εποχή μας.

    Ότι το D/s του BDSM, που έχει να κάνει με την μαλακή πλευρά του BDSM, με το "ξελόγιασμα" αν θέλετε, με την ανάληψη ευθυνών (για τα κοινά απολαυστικά βίτσια τους) από την πλευρά του Κυρίαρχου, με τους γλυκούς περιορισμούς - το κατά BDSM flirting κατά τη γνώμη μου - με όλα αυτά που προκαλούν ανατριχίλα σε κάποιους σκληροπύρηνικούς ελευθέριους, είναι ένθετο στο ακρωνύμιο BDSM της δεκαετίας του 90.

    Πριν απ αυτό, BDSM σήμαινε, με δένει, με μαστιγώνει για πειθαρχία κι έπονται όλα τα υπόλοιπα σαδομαζοχιστικά της Παλιάς Φρουράς.

    Δηλαδή,

    B ίσον bondage ίσον δέσιμο, D ίσον discipline ίσον πειθαρχία αλλά όχι βελούδινη, αγκαθερή, S ίσον sadism ίσον σαδισμός μορφής δέρμα πάνω σε δέρμα και M ίσον masochism ίσον μαζοχισμός ίσον κοκκινισμένα οπίσθια, χαραγμένες πλάτες, λίγα καψίματα από τσιγάρο, λίγα σημάδια, πόνος πάντως.

    Το D/s προέκυψε, ήρθε κι έμεινε από την έλλειψη ετερεφυλόφιλων μαζοχιστριών - υποτακτικών γυναικών στον χώρο  

    Δεν το λέω εγώ. Οι κυρίες Easton και Hardy το λένε, στο topping book και στο bottoming book. Και το επιβεβαίωσα γενικότερα.

    Γιατί το γελάω; Επειδή με διασκεδάζει ως γυναίκα. Όσο δεν ήταν στα μέτρα τους το BDSM, οι γυναίκες δεν το πολυπλησίαζαν. Όταν τους το έφεραν στα μέτρα τους, μπήκε μέσα και η σχέση δηλαδή, το ερωτικό power exchange, τότε μάλιστα. Τότε τους άρεσε, μας άρεσε δηλαδή και μας καλοάρεσε, ας είναι και δύσκολο ώρες ώρες και πολύ πολύ απαιτητικό, είναι και απολαυστικότατο.

    Πόσο χαρακτηριστικό του αέναου ερωτικού διαλόγου αντρών και γυναικών! Θες σεξ; Δώσε σχέση. Θές να δένεις και να μαστιγώνεις; Μάλιστα Κύριε. Αναλάβετε εσείς την ευθύνη μου, αυτός είναι ο καλύτερος στον κόσμο τρόπος για να ξέρω ότι δε θα με διαλύσετε, αναλάβετε εσείς την φροντίδα να είμαι εγώ εκπληρωμένη με την ζωή που κάνουμε κι ευχαρίστως σας κάθομαι από κει και πέρα, ευχαρίστως προσαρμόζομαι στα δεδομένα που εσείς μου θέτετε, και το απολαμβάνω και παίρνω μεταξύ μας, την ευθύνη της συναίνεσής μου.

    Άρα; Η ιστορία δηλεί ότι οι lifestyle υποτακτικοί μόνο θύματα που δεν είναι.

    Ακόμα και η lifestyle υποτακτική που αν κακοψήσει την μπριζόλα ακούει ένα "πάρε θέση" και μαζεύει 20 πχ στην πλάτη, θύμα δεν είναι, επέλεξε αυτό που την αντιπροσωπεύει ερωτικά και είναι ικανοποιημένη και εκπληρωμένη που το έχει.

    Ακόμα και ο lifestyle υποτακτικός (αυθεντική περίπτωση εκτός Ελλάδος) που επί 25 χρόνια ζούσε με την Κυρά του στο ίδιο σπίτι, έκανε όλες τις αγροτικές και οικιακές δουλειές, την έπλενε πατόκορφα, την έγλυφε, την έντυνε, την έγδυνε, έτρωγε ξύλο πειθαρχίας τρείς φορές τη βδομάδα έτσι που η πλάτη του δεν θύμιζε ανθρώπινη πλάτη αλλά χάρτη οδικό από τα πολλά σημάδια και δεν είχε κάνει ποτέ του διεισδυτικό σεξ ούτε με την Κυρά του, ούτε με καμμία άλλη, ακόμα και αυτός ικανοποιημένος και εκπληρωμένος γι αυτό που επέλεξε είναι. Και το συζητά και το καμαρώνει και τσεκ απ κάνει κάθε τόσο απ όπου προκύπτει υγιέστατος από κάθε άποψη.

    Σκληρό BDSM και στις δύο περιπτώσεις, σκληρές σχέσεις. Ανταποδοτικές όμως. Έτσι τις θέλησαν, έτσι είναι. Ξεκάθαρα χρώματα.

    Άλλα (και) έτσι είναι οι lifestyle υποτακτικές. Άσπρο - μαύρο. Όχι αποχρώσεις του γκρί, ασήμαντες είναι.
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Να σαι καλα τεντερ για την αναλυση..

    Κι εμενα εκεινο το "θυμα" μου πεσε βαρυ..το διαβαζα , το ξαναδιαβαζα, μου ρθε μια φουντωση στο κεφαλι, μετα ειπα μεσα μου ισως οι ανθρωποι στη δικη τους γλωσσα να μιλανε ετσι και του μεινε, μετα ειπα σωπα καλε που θα απαντησεις , τι ν απαντησεις και τι να σ απαντησουν..μετα ειπα : ετσι ειναι , αν ετσι νομιζετε, γελασα και εκλεισα το λαπ τοπ μου  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    ~ κλείνει το μάτι χαμογελώντας ελαφρά...

    μη νομίσεις ότι έχω τελειώσει εδώ zinnia   ...

    Απ' ότι γνωρίζω δεν μιλάμε έτσι, πάλι τί να σου πω λολ δε νομίζω πάντως.
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Τι σε κάνει να νομίζεις οτι μια σχέση lifestyle είναι άσπρο και μαύρο;
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Εξαρτάται πώς το εννοούμε το άσπρο - μαύρο σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα μας.

    Εδώ εννοούσα ότι αναφέρομαι στο καθαρό BDSM με το power exchange να ορίζει την σχέση με το B/D της, το D/s της και το S/M της.

    Χωρίς να έχω τίποτα εναντίον αυτών των καταστάσεων, άφηνα απέξω το BDSM με vanilla flavor ή το vanilla με BDSM spice.

    Σημείωση άνευ σημασίας: εμένα μ αρέσει το άσπρο - μαύρο. και έχω κρίνει ότι τα ουσιώδη πράγματα στη ζωή είναι άσπρο - μαύρο.
     
  6. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Μπορείς να ορίσεις τι εστί το κάθε ένα από αυτά; (Όχι το power exchange)
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Αν με ρωτάς για μένα, ναι μπορώ.

    Αν θες να ρίξεις μία ματιά γενικότερα, υπάρχουν τα

    Οδηγός για αρχαρίους στο BDSM

    D/s vs.vanilla?

    και
    BD+/-DS+/-SM=BDSM

    και ίσως και άλλα, αυτά θυμήθηκα τώρα.

    Ποιό είναι το ερώτημά σου όμως; Τί είναι τόσο ασαφές στο κείμενό μου ώστε να χρειάζεται διευκρινήσεις;
     
  8. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Εννοώ τι είναι για σένα το BDSM με vanilla flavor και τι το vanilla με BDSM Spice... αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. BDSM δεν είναι και στη μία και στην άλλη περίπτωση; Για ποιό λόγο να μπούνε σε καλούπια κάποια πράγματα τα οποία είναι τόσο ρευστά όσο και ο κάθε άνθρωπος και η κάθε σχέση;

    Όσο για το τι σημαίνει το BDSM και το τί είναι, θα Μου επιτρέψεις να το ξέρω αρκετά καλά καλή μου.
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2006
  9. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Περί lifestyle υποτακτικών και περί θυμάτων

    εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης αυτού του thread... συγχωράτε με, μισώ τις αναλύσεις στα αυτονόητα
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Μάλλον κάποιοι θέλουν την επανάληψη για να τα μάθουν καλή Mου φίλη  
     
  11. Uranoos

    Uranoos Regular Member

      tender_lilly προσωπικα βρισκώ τους χαρακτηρισμους καταπληκτικους και νομίζω πως θα έπρεπε να μπούν στις επιλογές του Προφίλ... πολλοι κόσμος θα τους χρησιμοποιούσε

    Όσο για την σημείωση σου θα έλεγα πως και για να πάς απο το ασπρο στο μαυρο που λές οτι θέλεις, πάντα υπάρχει η διαδρομή του γκρίζου, ετσι για την ξεκούραση ή επείδη, έστω ότι εχεις δίκιο, δεν μπορεί να είναι μόνο ασπρο ή μόνο μαύρο ολόκληρη ζωή