Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιμένοντας το editing

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος AlexanderV, στις 23 Ιανουαρίου 2019.

1. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Το καλοκαίρι ολοκλήρωσα αισίως την πρώτη ερωτική ιστορία. Εστάλη στον ανάλογο εμπορικό διαχειριστή τέτοιου είδους ιστοριών και ανέμεινα εναγωνίως την απάντησή του. Ήταν θετική, γεγονός που με χαροποίησε. Περισσότερο, όμως μου πρόσφερε ικανοποίηση το πόρισμα πως δε χρήζει επεμβάσεων σε γλωσσικό και γραμματικό επίπεδο.

Είμαι εξοικειωμένος να γράφω στα αγγλικά, αλλά μέχρι τώρα επρόκειτο για θεωρητικές και ερευνητικές εργασίες/δημοσιεύσεις. Πρώτη φορά θα αξιολογούμουν σε κάτι που αφορά μη αυστηρώς καθορισμένη χρήση της γλώσσας, με έντονη την αναγκαιότητα προσωπικού τόνου και χρησιμοποίηση αυτής.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος μου ζήτησε να προχωρήσω σε ένα διακριτικό “editing”, καθώς έκρινε πως η ιστορία έπρεπε να γίνει λίγο πιο απλουστευμένα ερωτική. Παράξενο, στο βαθμό που ρητώς αναφέρουν πως ψάχνουν ερωτικά διηγήματα με συμπαγή και αληθοφανή τρόπο αφήγησης. Είναι που κι εγώ έχω το σκάλωμα να μη φτιάχνομαι με διηγήσεις που φτάνουν ξαφνικά στο σεξ χωρίς ανάλογη δημιουργία αληθοφανών ή έστω ευλογοφανών συνθηκών…

Απάντησα πως θα ήταν προτιμότερο να κάνει εκείνος την προσαρμογή του διηγήματος, έτσι ώστε να έχω οδηγό για τις επόμενες οκτώ ιστορίες που προγραμματίζω να γράψω, όλες διεπόμενες από ένα κοινό άξονα. Εν μέρει ειλικρινής απάντηση, εν μέρει προσπάθεια μετακύλισης της βαρετής και χρονοβόρας διαδικασίας σε εκείνον (δεδομένου ότι έτρεχαν και τρέχουν και άλλα γραψίματα που εκκρεμούν - απολογούμαι και δημόσια σε εκείνο το μέλος του forum που του είχα τάξει ένα μυθιστόρημα για να μου πει τη γνώμη του και ακόμα επεξεργάζομαι την τελική του μορφή...).

Με τη σειρά του μου είπε πως θα το κάνει για μία φορά, αλλά θα πάρει καιρό. Υπογράφτηκαν συμβόλαια, τα συμφωνήσαμε στα ποσοστά και όλα καλά και όλα ωραία. Πέρασαν δύο μήνες και κατά το Σεπτέμβριο του έστειλα ένα μήνυμα, όπου τον ρωτούσα αν ισχύουν αυτά που μου είχε γράψει το καλοκαίρι, προκειμένου να ξεκινήσω και τη δεύτερη ιστορία. Μου απάντησε, “by all means” να ξεκινήσω να τη γράφω.

Όπως ευκόλως αντιλαμβάνεται κανείς, κρίνοντας και από τον τίτλο του παρόντος νήματος, ακόμα περιμένω αυτό το τελικό editing. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι λίγο κουράστηκα να περιμένω και επιπλέον θα ήθελα να φτάσουν επιτέλους στα αυτιά μου ή στα μάτια μου κριτικές (πάσης φύσεως).

Για το λόγο αυτό, όποιο μέλος θα ενδιαφερόταν να διαβάσει την πρώτη ιστορία μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα για να τη λάβει, ή αν δεν επιθυμεί να αποστέλλει προσωπικά μηνύματα, ας το αναφέρει ανοιχτά εδώ στο νήμα και θα το στείλω σε κάθε περίπτωση. Θα παρακαλούσα, ωστόσο, θερμά να μην υπάρξει ελεύθερη και περαιτέρω διακίνησή του στο web, για το ενδεχόμενο που το editing κάποτε, ίσως, γίνει ή αποφασίσω να ξεκουνηθώ και το κάνω ο ίδιος (το copyright ήδη υφίσταται, αλλά δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε πονηρά...). Σε κάθε περίπτωση, κανείς δε δεσμεύεται και καθείς δύναται να πράξει κατά το δοκούν.

Για όποιον θαρραλέο το σκέφτεται, οφείλω να υπογραμμίσω τρία, ενδεχομένως, αποτρεπτικά στοιχεία:

1. Είναι στα αγγλικά.

2. Είναι FemDom ιστορία, όχι MaleDom.

3. Είναι 30,000 λέξεις.

2. Invisible Ypsilon

Invisible Ypsilon Regular Member

Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν! Καλή επιτυχία, καλή συνέχεια κι αστείρευτη έμπνευση να έχεις!

3. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Θελ
    Θέλω θελωωω και το λέω και δημόσια!!

4. MrsBorealis

MrsBorealis owned & collared by Georgios2

Καλή επιτυχία!!

5. gazza

gazza Regular Member

Good luck my friend 

6. Amoreisa

Amoreisa Regular Member

Καλή επιτυχία!!

7. Higita

Higita Brain_alcoholic

Εύχομαι τα καλύτερα!
    Καλη επιτυχία...  

8. Καλή επιτυχία !
    Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο σου..!

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Καλή επιτυχία τρελλό αγόρι!

10. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Σας ευχαριστώ πολύ θερμά όλους, @Invisible Ypsilon, @Lolipop, @Stilvi, @Κωνσταντίνος, @Amoreisa, @Higita, @loutcia. Να είστε καλά 

@gazza, my friend σ' ευχαριστώ πολύ. Αν όλα πάνε καλά κι έχουμε την υγειά μας, θα τα πούμε στο Γαλάτσι.

@Arioch, σ' ευχαριστώ αγορίνα μου. Βλέπεις, δεν ξέχασα. Ειδική μνεία έγινε...

11. lotus

lotus Silence

Τι ευχάριστα νέα    
    Καλοτάξιδο και στα επόμενα με την ίδια έμπνευση