Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιοδικό SADO

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος shoelicker, στις 1 Δεκεμβρίου 2008.

 1. shoelicker

  shoelicker New Member

  Πριν από 12-15 χρόνια είχα δει στα περίπτερα ένα περιοδικό μικρού μεγέθους που είχε τον τίτλο "SADO". Ήταν ελληνικής έκδοσης, δεν είχε πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και αυτοαποκαλούνταν "Το πρώτο ελληνικό περιοδικό για το Σαδομαζοχισμό" αν δεν με απατά η μνήμη μου.

  Δεν θυμάμαι αν είχα τελειώσει το λύκειο, ή ήταν τα πρώτα μου χρόνια ως φοιτητής αλλά είχα αγοράσει δυό τεύχη (μαλλον τα μόνα δύο που κυκλοφόρησαν). Το περιεχόμενό του με συνάρπασε, καθώς εκείνη την περίοδο άρχισα να ανακαλύπτω την υποτακτική μου διάθεση. Οι ιστορίες του ήταν κακογραμμένες, με πολλά ορθογραφικά λάθη, αλλά απίστευτα ερεθιστικές! Εντυπωσιάστηκα από το φωτογραφικά υλικό, δεν είχα δει πολλές φωτογραφίες "σαδομαζοχιστικών" σκηνών τότε, καθώς τα ελληνικά ερωτικά περιοδικά ασχολούνταν με το θέμα αραιά και που (και μόνο με τη μορφή ιστοριών) και για internet φυσικά ούτε λόγος εκείνη την εποχή.

  Αργότερα πηγαίνοντας φαντάρος, φρόντισα να εξαφανίσω ότι πορνογραφικό περιοδικό υπήρχε στο πατρικό μου σπίτι (δεν θα ήθελα να πάθουν σοκ οι δικοί μου αν τυχαία ανακάλυπταν κάποια από τις κρυψώνες μου!) και έτσι δεν έχω πια αυτά τα δύο τεύχη.

  Θα ήθελα να σας ρωτήσω:

  Το θυμάται κανείς άλλος αυτό το περιοδικό; Ξέρετε αν εκδόθηκε και κάποιο άλλο τεύχος εκτός από τα πρώτα δύο;
  Έχει κανείς στην κατοχή του κανένα τεύχος; Μπορούμε άραγε μετά από τόσα χρόνια να το ξαναβρούμε;
   
 2. xara_afentra_f_f

  xara_afentra_f_f New Member

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΜΕΝΟ (ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΙΚΥ ) ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑ
   
 3. deppie_cd

  deppie_cd Regular Member

  Κάποτε υπήρχαν και πορνογραφήματα σε έκδοση viper, θυμάται κανείς/α τον τίτλο τους ; ή που μπορούμε να τα βρούμε ίσως ;