Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Περιτομή για τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος mikaraj, στις 8 Μαρτίου 2010.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Περιτομή για τιμωρία

    Τελικά αυτό το φόρουμ έπρεπε να λέγεται ιατρικό, ιστορικό, θρησκευτικό, φιλοσοφικό φόρουμ, όχι όμως bdsm φόρουμ...

    Ο νηματοθέτης έγραψε μία ανεκπλήρωτη ακραία φαντασίωση του και αντί εμεις οι έμπειροι/ες...  να του πούμε, "άκου φίλε, αυτήν την φαντασίωση σου αν την κάνεις πράξη μπορεί και να δεις τα ραδίκια ανάποδα...." καθόμαστε και γράφουμε αν είναι μουσουλμανική ή εβραϊκή συνήθεια και άλλες τέτοιες φιλοσοφικές αναλύσεις...

    Προς νηματοθέτη: φίλτατε, δεν λέω, είναι μεγάλη καύλα στο bdsm να παίζεις στην κόψη του ξυραφιού, αλλά όχι όμως να παίζουμε κορώνα γράμματα την ζωή μας, αφαιρώντας κομάτια από την σάρκα μας για να ζήσουμε κάποιες στιγμές ακραίας ηδονής...
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2010
  2. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Περιτομή για τιμωρία


    Πολύ πολύ ενδιαφέρον.
    Thanks για το update!!
     
  3. feugatos

    feugatos New Member

    Απάντηση: Περιτομή για τιμωρία

    Οχι μονο τιμωρια δν ειναι αλλα μεγαλο καλο 8α του κανεις! Προσωπικα δν εχω και δν ενδιαφερομαι να κανω! Αλλα στατιστικες ερεθυες δειχνουν οτι η αυτοπεποιθηση του αντρα αυ3ανεται και επισης η αισθηση του σε3!Επομενως δοκιμασε κατι αλλο!
     
  4. Agoraki_Patra

    Agoraki_Patra New Member

    δεν εχω κατσει να διαβασω τα post αλλα υποπτευομαι οτι θα εχει αρχισει η παραφιλολογια και η μπουρδολογια σχετικα με το τι ειναι η περιτομη... τα γνωστα σχετικα θα εχουν ακουστει απο τους ασχετουσ με το θεμα "σου κοβουν το κεφαλακι" "σου κοβουν τη βαση του πουλιου σου" "μετα θα ειναι γυμνο" "οταν κανει κρυο θα κρυωνει" και διαφορα τετοια , που ελα πειτε την αληθεια , ειναι σαν να περιμενεις καθε φορα που υπαρχει ενα ιατρικο θεμα οτι θα υπαρχει και ο αντιστοιχος μαλακας.

    η περιτομη ειναι μια διαδικασια που γινετε σε καποιες χωρες εθυμοτυπικα, σε καποιες προληπτικα ως μεσω υγιεινης και γενικα σε ολο το κοσμο εφοσον αυτο χρειαστεί για την αντιμετωπιση ιατρικων θεματων. Σου κοβουν την ακροποσθια, το δερμα που καλυπτει δλδ τη βαλανο του πεους και ραβουν το υπολοιπο κατω ακριβως απο τη βαλανο. Κατα τη στυση δεν υπαρχει η παραμικρη διαφορα οπτικα, ενω κατα την ηρεμη φαση η μονη διαφορα ειναι οτι το κεφαλακι σου ειναι ελευθερο μονιμως.

    Λογω αυτου το κεφαλακι ερχεται μονιμως σε επαφη με τα ρουχα, επιφανειες ξερω γω που το ακουμπαει ο καθενας με αποτελεσμα να "αναισθητοποιειται" κατα καποιο τροπο, με αποτελεσμα πολυ μεγαλυτερες σε διαρκεια επιδοσεις στο sex. Βραδεια εκσπερματωση. Καλυτεροι Εραστες. Και απο ιατρικης πλευρας τα ωφελη ειναι πολλαπλά καθως ενα πεος με περιτομη εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πιασει παθογονα μικροβια καθως δεν μαζευει τους ιους στην περιοχη κατω απο την ακροποσθια.Μαλιστα ειχα διαβασει καποτε με ακριβη ποσοστα το ποσο μειωμενη ειναι η πιθανοτητα για λοιμωδη οταν εχεις περιτομη και εντυπωσιαστηκα. τουλαχιστον 50%. δε θυμαμαι ακριβως. Γενικά η περιτομή ειναι ευεργετική απο καθε αποψη απλώς ειναι ενα ακομα απο τα ταμπου της κοινωνιας μας που δεν εχει καταριφθει ακομα...
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Περιτομή για τιμωρία


    Μαν, καλά όλα αυτά, όταν γίνονται όμως από γιατρούς και όχι από αφέντρες...έτσι δεν είναι;
     
  6. sw

    sw

    αγορακι,
    ...μηπως να "καθοσουνα" να διαβαζες καθολου παραπανω και να ησουνα λιγοτερο υποψιασμενος, καθως και ευγενικοτερος με ανθρωπους που δεν γνωριζεις;

    Γι:suspect:ργος
     
  7. Agoraki_Patra

    Agoraki_Patra New Member

    απλα νοιωθω οτι υπαρχουν θεματα που δε πρεπει να τα αγγιζεις αν δεν ξερεις..
    βεβαια σε τι site παω να το υποστηριξω αυτο θα μου πεις. τεσπα

    ---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

    και επισης να γινει ενα thread που να σχολιαζει το κατα ποσο ολα αυτα που λενε μερικοι οτι ειναι προθυμοι να κανουν/να τους κανουν κατα ποσο τα εννοουν η μονοι τους τα λενε μονοι τους τα ακουν ισα ισα για το στιγμιαιο καβλωμα.

    ακου να βαλεις ασχετο ανθρωπο να σου κοψει το πετσακι του πεους για να ηδονιστεις....τι αλλη   θα ακουσω θεε μου....
     
  8. sw

    sw

    ...χωρις να θελω να γινομαι καυστικος και να κανω "παρατηρησεις" θεωρω πως οταν καποιος γραφει καποια φαντασιωση του εδω μεσα, θα πρεπει να αντιμετωπιζεται με Θρησκευτικη ευλαβεια αυτο που εγραψε, χωρις κριτικες η ορθολογισμους!

    Ειναι παντελως αδιαφορο εαν ειναι πραγματοποιησιμη η οχι. Αυτος που τη γραφει και εκτιθεται εδω μπορει να παιρνει τετοια ικανοποιηση και μονο απο αυτη την πραξη του, που να του ειναι αρκετη αυτη και μονο αυτη!

    Τα τεχνικα ή φιλοσοφικα η ανθρωπολογικα και βιολογικα ειναι πολυ χρησιμα να ανφερονται με καθε ευκαιρια, αλλα διατυπωμενα με τροπο που να κανουν μονο καλο (να πληροφορουν) κα σε καμια περιπτωση να μην κρινουν και να μην προσβαλλουν!

     


    Γι:nod:ργος
     
  9. Agoraki_Patra

    Agoraki_Patra New Member

    οκ με την παραδοχη ομως οτι ειναι ενα site που ειναι φτιαγμενο για να καβλωνουμε και μονο (οσοι το κανουν δλδ) και οτι η σοβαροτητα, επιστημη,κοινη λογικη ερχονται σε δευτερη μοιρα...

    γενικα δε με ενοιαζε..εχω ακουσει απειρες μη πραγματοποιησιμες μπουρδες εδω μεσα, αλλα το τελευταιο επειδη αγγιζει ευαισθητη χορδη δεν αντεξα.

    τεσπα, δεν νομιζω οτι εχει νοημα να συνεχιστει κατι, αλλωστε δε διαφωνουμε σε τιποτα. συγνωμη αν εθιξα τη φαντασιωση κανενος προκειμενου να σωσω το πουλι του.
     
  10. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Re: Περιτομή για τιμωρία

    Ας με συγχωρέσει ο αγαπητός sw για την παρεμβολή αλλά νομίζω πως θέλει να πει ότι και μπούρδες (όπως είπες) να τις θεωρείς θα πρέπει να τις σέβεσαι γιατί αυτός που τις γράφει εκτίθεται.

    Θεωρώ ότι όταν θελήσει να πραγματοποιήσει την φαντασίωση σου θα ψάξει να βρει όλες τος πληροφορίες που χρειάζεται και θα το κάνει με ασφάλεια. Άλλωστε αποκλείεται να βρει μια γιατρό που να είναι Αφέντρα???????? Οπότε δεν καλείται κανείς να σώσει το πουλί κανενός, καλούνται όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν με πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο πάντα με σεβασμό.

    Φιλικά,
    Kassandra
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Περιτομή για τιμωρία

    έχω υποστεί περιτομή για καθαρά λόγους υγείας μιάς και υπέφερα από βαριάς μορφής φίμωση . έκτοτε ένιωσα καλύτερα και μπόρεσα να κάνω έρωτα ,δεν θα πω ότι έχω καλές επιδόσεις αλλά τουλάχιστον νιώθω καθαρός .

    βέβαια ίσως από εκεί ξεκίνησε η ταύτιση του οργασμού με το πόνο για εμένα ..
     
  12. Agoraki_Patra

    Agoraki_Patra New Member

    δεν μπορω να στειλω αλλο πμ

    αυτο καταλαβες εσυ κασανδρα απο τα 2,5 πoστ που με ξερεις ετσι, οτι αδυνατω να απαντησω. μπραβο.
    ... λιγο παει να μιλησει καποιος για κατι σοβαρα και αυτο ειναι το αποτελεσμα.

    αντε καληνυχτα