Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πεφτει η νυχτα στο Παλερμο (Το Σκοταδι)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος TRX, στις 1 Απριλίου 2015.

1. TRX

TRX Σ'αγαπώ πολύ

Ποια bdsm μωρα ψηνονται για Παλερμο στη 1 π.μ. στις 2 Απριλιου?Δηλαδη σε 2 ωρες?Προυποθεση:Οι συμμετεχοντες_ουσες να ειναι ονλαιν κατα την ωρα εναρξης και επειτα.Κανονες:οι γνωστοι.Προσωπα:2 δολοφονοι(ενας κρυφος ενας γνωστος-στον χαφιε),1 χαφιες,1 ερωτευμενος(στην αρχη του παιχνιδιου διαλεγει τον ερωτα του_της.Σε περιπτωση θανατου του ενος,πεθαινουν και οι 2),1 μαγισσα(εχει τη δυναμη να σκοτωσει ΚΑΙ να σωσει 1 ατομο 1 φορα το καθενα.Η μαγισσα ενημερωνεται απο τον αφηγητη-εμενα-μετα απο καθε ψηφοφορια,και παιρνει αποφασεις.Οι αποφασεις τις δεν γνωστοποιουνται ως δικες της) και η αγαπημενη ολων μας, 1 πουτανα (γνωριζει τον κρυφο δολοφονο και τον υποστηριζει-ως πουτανιτσα που ειναι).Επισης 4 πολιτες. Στην αρχη του παιχνιδιου μπαινουν υποψηφιοτητες για δημαρχο απο οποιον το θελει,δολοφονο η μη.Η_ο δημαρχος εχει ψηφο που μετραει για 2 βαθμους.Μολις πεθανει(εαν πεθανει)οριζει κατ ελευθερη επιλογη νεα_ο δημαρχο-οικογενειοκρατιες.Στον πρωτο γυρο συζηταμε.Οριο μηνυματων για να μη ξημερωθουμε-3.Τουλαχιστον στο 3ο πρεπει να δηλωνεται που παει η ψηφος.Ολα αυτα δημοσια στο Θεμα που θα φτιαξω.Στον 2ο γυρο οι δολοφονοι σκοτωνουν.Στον τριτο ξανα ψηφοφορια, κ.ο.κ. Δεν επιτρεπεται να καρφωνουμε τι ειμαστε. Εαν ο ερωτευμενος που επιλεξω,επιλεξει να ερωτευτει δολοφονο χωρις να το ξερει φυσικα,ο δολοφονος ειναι πρωτιστως ερωτευμενος-σκοπος τους ειναι να ζησουν μονο οι 2 τους-τα 2 ξεχωριστα bdsm μωρα.Εγω ο αφηγητης καθοδηγω και με ακουτε μην γινεται της ποπης εδω μεσα.μπορουμε να βαζουμε οριο 10-15 λεπτα στους γυρους με ψηφοφορια για να μην ξημερωθουμε.Οι δεκα πρωτες που θα δηλωσουν ονομα για να παιξουμε ΣΗΜΕΡΑ στη 1 ΤΟ ΠΡΩΙ να στειλουν εδω.ΤΩΡΑ!!!(εγω με ινμποξ μετα θα δωσω ρολους.ερωτησεις εδω μεχρι τη 1 παρα τεταρτο.φιλι)

2. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Καλησπερα. Δηλωνω συμμετοχη!
    Φιλακια  

3. Verana

Verana New Member

Κι εμένα πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται αλλά δεν το ξέρω αυτό το παιχνίδι και σαν πολύπλοκο μου φαίνεται... Ίσως την επόμενη φορά  

4. TRX

TRX Σ'αγαπώ πολύ

Πολύ απλό είναι. Αν το γκουγκλαρεις θα το βρεις. Καλα αν δεν μαζευτουμε για σημερα να κανονισουμε αλλη μερα και ωρα (απογοητευση)

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

ε ρε συ το παλερμο εχει φαση απο κοντα...
    ενα αυτο.
    δευτερον το χω δει μονο μια φορα να διαδραματιζεται.

6. TRX

TRX Σ'αγαπώ πολύ

to xeis dei?dld?

7. ataxia

ataxia Regular Member

Και λίγο Palermo di notte, έτσι, για την χθεσινοβραδινή απογοήτευση... 

Piazza Pretoria ή piazza della Vergogna

8. TRX

TRX Σ'αγαπώ πολύ

Με την διάθεση στο χέρι μείναμε. Είδαμε Lord of the Rings τελικά και μας πήρε ο ύπνος. Και θα έβαζα την SAP να ερωτευτεί  

9. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Εγω ξερω πως παιζεται προσωπο με προσωπο. τωρατι να σου πω.