Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSide, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    πάντα αναρωτιόμουνα γιατί οι περισσότερες υποτακτικές είναι ‘’πληθωρικές ‘’ και όχι σαν την ‘’ άλλη υποτακτική ’’ του DreamMaster , και αναφέρομαι μόνο στο σώμα τούτη την φορά .
    Μιλώντας με πολλές υποτακτικές αλλά και σκλάβες κατά διαστήματα αυτό το θέμα , αρνιόντουσαν με δύναμη και οργή το γεγονός ότι δεν αγαπούσαν τον εαυτό τους και ότι είχαν χαμηλή αυτό εκτίμηση και αυτό που πρόβαλαν σαν δικαιολογία για τα πολλά παραπανίσια τους κιλά ήταν κάποια παιδική αρρώστια η λάθος διατροφή που τους ακολουθούσε από την παιδική τους ηλικία , η εγκυμοσύνες η κάποια ψυχολογικά προβλήματα κλπ , αλλά στην επόμενη μου ερώτηση , γιατί δεν έκαναν κάτι γι αυτό για να επανέλθουν , καμία δεν μου απάντησε !

    Oμως και οι περισσοτερες Μistress ειναι το ιδιο '' πληθωρικες '' !

    λοιπον ?

    Γιατι ?
     
  2. Xμμμ δεν νομίζω ότι το σώμα του καθενός ή της καθεμιάς σχετίζεται απαραίτητα με το status. Όύτε υπάρχει κάτι στάνταρ!!!
    Όμως όσες sub έχω γνωρίσει από κοντά είχαν αρκετά καλό σώμα, αλλά μέσα τους είχαν σε υπερβολική δόση το συστατικό της ανασφάλειας. Γενικά οι γυναίκες αυτές πέφτανε συχνά σε φάσεις περισυλλογής, ασχολούνταν με το μεταφυσικό και την μεταθάνατο ζωή και, παραδόξως, θαυμάζανε τους ανθρώπους εκείνους που θα μηδένιζαν με απλά επιχειρήματα αυτά που εκείνες πίστευαν για χρόνια, είχανε περισσότερο ανεπτυγμένα ταλέντα όπως το γράψιμο ή την ποίηση, δεν ήξεραν να βάφονται από μόνες τους, παρά μόνο με παρότρυνση κάποιας φιλενάδας, αν τους μίλαγες έντονα θα βουρκόνανε ή θα αρχίζαν να τρέμουν, είχαν την ανάγκη να γράφονται σε συλλόγους ή σε forums, η γυναικεία πουτανιά τους ήταν άγνωστη αλλά την ζηλεύανε υπογείως, οι "κακές" παρέες τις παρασέρνανε, αυτές δεν παρασέρνανε ποτέ, ακόμα και κάτι σωστό να κάνανε νομίζανε πως έχουν κάνει λάθος, ήταν μέσα στην ευγένια, και τέλος είχαν μια αρρωστημένη εξάρτηση (σχεδόν έρωτα) με τον πατέρα ή τη μάνα τους. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ (ΤΟ ΠΟΥ...ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ)!!!!
     
  3. PeterKa

    PeterKa New Member

    Εγω αντιθετα , οσες subs και slaves εχω γνωρισει και ειναι παρα πολλες , ηταν ολες απο 100 κιλα και πανω και δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο , ειναι δε και ο βασικος λογος που δεν εχω σλαβα . Δυσκολευομαι πολυ να βρω υποτακτική που να ειναι απλα κανονικη και να ειναι υποτακτικη συνειδητα και οχι επειδη δεν βρισκει και δεν την κοιταει κανεις αντρας να εχει μπει σε αυτο το χωρο .
    Ομως και παρα πολλες Mistress ειναι το ιδιο , και οι λογοι πιστευω ειναι οι ιδιοι .
    Τελικα δεν ξερω ποσες απο αυτες που δηλωνουν subs slaves Mistress ειναι συνειδητα σε αυτο το χωρο !


    Περι ορεξεως βέβαια ουδείς λόγος , αλλά εμένα αυτό το θέαμα μου είναι τραγικά αντιαισθητικό, αλλα το πιο σημαντικο και τραγικο ειναι οτι αυτες οι γυναικες δεν αγαπανε τον εαυτο τους


    1788]
     
  4. Eντάξει όμως, ας μην περιμένουμε ότι βλέπουμε μόνο από καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις ή βιντεος του νετ γιατί η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ!!
    Από την άλλη έχεις κάποιο δίκιο PeterKa, συν το ότι ένας άντρας ερεθίζεται σε μεγαλύτερο ποσοστό οπτικά από ότι μια γυναίκα!!
    Ωστόσο έχει παρατηρηθεί και το εξής πολλόι/πολλές sub έχουν φετιχ με τα πληθωρικά σώματα των Dom/Domme  
     
  5. PeterKa

    PeterKa New Member

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Οχι Sweet_Distress , δεν μιλαω για την σουπερ σωμα , μην παρεξηγηθω κι ολας , απλα για μια κανονικη σκλαβα , ουτε αδυνατη ουτε παχια , με τα ελλατωματα της , ναι , αλλα οχι και 100 - 120 κιλα !
     
  6. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Έχω δεσμευθεί να τοποθετηθώ επί του θέματος και αυτό θα κάνω.
    Παρακαλώ πολύ μόνο σ’ αυτό το thread το οποίο είναι πολύ «λεπτό» το θέμα του αν και αναφέρεται σε παχουλούς ή και παχύσαρκους, να σεβαστούμε τους ανθρώπους και τις ψυχές τους. Υπάρχει ένας κοινωνικός ρατσισμός για το πάχος (που δεν είναι και ο μόνος) ο οποίος κατ’ εμέ είναι αδιανόητος. Αυτό γιατί κανείς δεν είναι παχύς από επιλογή του/της. ¨Όπως κανείς δεν είναι φαλακρός επειδή το θέλησε και κανείς δεν είναι ψευδός επειδή το αποζήτησε!!!
    Μπορεί στους αδύνατους ή στους κανονικούς να φαίνεται άτοπο αυτό μα δεν είναι. Ο άνθρωπος που έχει βάρος πολύ παραπάνω του κανονικού είναι άρρωστος και αυτός όπως είναι ένας δυσλεκτικός ή ένας κουτσός κλπ με όλα τα πλην που αυτό συνεπάγεται και με τον επιπλέον φόρτο που φέρει η γενική κοινωνική κατακραυγή.

    Έτσι πολύ απλά βρίσκει απάντηση το τελευταίο ερώτημα του Κυρίου DarkSide
    “γιατί δεν έκαναν κάτι γι αυτό για να επανέλθουν, καμία δεν μου απάντησε!”
    To βάρος και ο σωματότυπος του ανθρώπου, καθορίζεται, κατ’ αρχήν από γονιδιακούς παράγοντες και στη συνέχεια ΚΥΡΙΩΣ από ψυχολογικούς. Όταν λοιπόν η ψυχολογικοί παράγοντες εμπλακούν (συναισθήματα όπως αυτό της ντροπής , της κατωτερότητας , ή και της αντίδρασης ακόμη, ή της επιθετικότητας) που κυρίως προκαλούνται από το κοινωνικό περιβάλλον και ιδίως σε μικρές ηλικίες, τότε η κατάσταση είναι δύσκολα αναστρέψιμη και έγκειται κυρίως στα χέρια των ψυχιάτρων (ούτε καν ψυχολόγων – αυτοί συνήθως κάνουν κακό). Το παχύσαρκο άτομο λοιπόν καταβάλει ιδιαίτερα έντονες προσπάθειες να ενταχθεί κοινωνικά και να γίνει αποδεκτό με πολύ δυσάρεστα συχνά αποτελέσματα, μια και την πραγματική αιτία δεν μπορεί να την πολεμήσει. Αν ο χαρακτήρας είναι ιδιαιτέρως ισχυρός τότε μπορεί να γίνει κάτι (μπορεί!!) αν είναι αδύναμος και μαλθακός…πολύ δύσκολα τα πράγματα.

    Έτσι λοιπόν σιγά-σιγά μπαίνω και στο βασικό θέμα του thread. Σαφώς χαμηλή αυτοεκτίμηση, χαμηλή αυτοπεποίθηση αλλά και η απόρριψη που γενικά εισπράττουν τα συγκεκριμένα άτομα μπορεί άνετα να τα οδηγήσει σε υποτακτικές συμπεριφορές και σε άπειρους συμβιβασμούς. Συνειδητά ή ασυνείδητα! Επιλέγουν ή νομίζουν πως επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει και αυτό που τους αρμόζει. (Αν παρατηρήσει κανείς με προσοχή: αυτές τις συμπεριφορές μπορεί άνετα να τις δεί σε παχύσαρκους, δυσλεκτικούς, πολύ άσχημους ή φοβικούς κλπ)
    Στην περίπτωση που ο χαρακτήρας είναι έντονος και αντιδραστικός μπορεί να συναντηθεί το αντίστροφο, τάσεις Κυριαρχίας ελέγχου και αποστασιοποίησης (πολύ σπανιότερα ίσως).

    Τίποτε από όλα αυτά βέβαια δεν είναι κανόνας ! Απλά μπορεί να συμβαίνουν και αυτά, μπορεί και να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά και άλλες αιτίες. Ούτε όλες οι υποτακτικές είναι πληθωρικές, ούτε όλες οι πληθωρικές είναι υποτακτικές.
    Σημειώνω εδώ ότι σαφώς, κανείς δεν παραδέχεται εύκολα ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση (όπως ανέφερε πολύ ορθά ο Κύριος Dark Side) διότι χρειάζεται μεγάλη αυτοκριτική και αυτοανάλυση αυτή η παραδοχή, όπως επίσης δύσκολα κανείς παραδέχεται ότι είναι ανασφαλής ή αυτοκαταστροφικός κλπ.

    Αυτός λοιπόν, ο δρόμος της υποτακτικότητας, είναι μια «εύκολη» λύση. Μια διέξοδος αλλά και πλέον μια φυσική τάση , αφού η ψυχολογία των ανθρώπων αυτών (όχι μόνο των παχύσαρκων) έχει ήδη διαμορφωθεί , από άλλους λόγους μεν, ; έχει όμως ταυτιστεί με συναισθήματα υποβάθμισης κατωτερότητας και ίσως και απαξίωσης του εαυτού τους.
    Λέω «εύκολη» λύση , γιατί όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη. Και βεβαίως δεν είναι ίσως και η δέουσα. Πλην όμως , άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

    Έχω απόλυτη συναίσθηση , ότι μπορεί να ξεσηκώσει θύελλες η άποψη αυτή , όπως επίσης ότι στην προέκτασή της (φιλολογική και ψυχαναλυτική) μπορεί να ακυρώνει πολλά και πολλούς , μαζί μ’ αυτούς και εμένα την ίδια ως sub (δεν ανήκω καθόλου στην κατηγορία των αδυνάτων !!)
     
  7. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Παίρνω τον λόγο για να δείξω απλά τις εξαιρέσεις του "κανόνα"(?).
    Είναι απο τα προσωπικά μου βιώματα.
    Υπήρχε μια κοπέλα στη ζωή μου, με την οποία γνώρισα το BDSM. Επειτα απο λίγους μήνες αναζήτησης μας, σε ρόλους switch,είτε σε θέματα πρακτικών, είτε σε ψυχολογίας, κατέληξαν οι ρόλοι μας, με εμένα Κυριαρχικό, αυτήν υποτακτική. Με αυτό το status συνεχίσαμε άλλα 2,5 χρόνια μαζί, απο το σύνολο των 3,5.
    Ηταν απο τις πιό όμορφες κοπέλες που πέρασαν απο μένα. Ψηλή, με καλλίγραμμο, πραγματικά ζηλευτό σώμα, άψογο δέρμα, μακριά ίσια καστανά (συνήθως βαμμένα κόκκινα) μαλλιά, ένα πανέμορφο λαμπερό χαμόγελο, και καλοφτιαγμένες λεπτομέρειες. Απο στύλ ότι κι αν πώ είναι λίγο. Θηλυκό περπατημα, άψογο ντύσιμο που χωρίς να προκαλεί και να φωνάζει, παντα και παντού τραβούσε τα βλέμματα όλων. Φωνή που γοήτευε, κινήσεις αέρινες, και ένα απίστευτο παντρεμα σοβαρότητας με ζωντάνια. Σίγουρα πειρασμός για τον καθένα που θα την έβρισκε μπροστά του. Το έζησα το σκηνικό άπειρες φορές. (μόνο η υποταγή της και η αγάπη της με καναν να μην έχω ίχνος ζήλιας μέσα μου, όταν ήμασταν μακριά.)
    Όμως δεν ήταν μόνο η εμφάνισή της που ξεχώριζε. Είχε βαθιά αυτοεκτίμιση και αυτοπεποίθηση. Μπορούσε να έχει όποιον ήθελε και το ήξερε. Πανέξυπνη, μετρημένη, περήφανη και μετριόφρων. Δυνατή προσωπικότητα, δεν δίσταζε να δείξει την πόρτα στους περιττούς για τη ζωή της ανθρώπους, και δεν δίσταζε να δείξει τα αληθινά της αισθήματα. Θα έλεγε κανείς οτι ήταν ο ορισμός της ανεξάρτητης κοπέλας, ανεξάρτητης οχι οικονομικα, "δεν έχω αναγκη κανένα", ή πασης άλλης φύσης αηδία που ακούγεται πλέον απο το στόμα πολλών γυναικών, αλλά ανεξάρτητης επι της ουσίας. Ζούσε γι αυτήν και για κανένα άλλο. Ζούσε για να απολαμβάνει την μαγεία της κάθε στιγμής, και όχι για να δέιχνει.
    Αυτή ο κοπέλα ήταν λοιπόν για τα χρόνια εκείνα η sub μου. Ούτε ανθρωπάκι, ούτε στερημμένη, ούτε με καταθλιπτικές τάσεις ή καθε άλλου είδους ψυχολογικά προβλήματα. Γι αυτό και ήμουν περήφανος για αυτήν, περήφανος που διάλεξε να μου δώσει την υποταγή της. Πολλοί απορούν γιατί την άφησα. Διάλεξε να απέχει απο το bdsm μετά απο μένα, και έχω την εντύπωση οτι ακόμη απέχει.
    Θα μπορούσα να μιλάω ώρες γι αυτόν τον άγγελο, όμως μάλλον ήδη μακρυγόρησα, καθως ο σκοπός μου ήταν να σας πώ οτι ακομη και οι "τέλειες γυναίκες" μπορεί να είναι υποτακτικές. Το σίγουρο για μένα είναι οτι υποταγή δεν δίνεις, ούτε απαιτείς. Την υποταγή πάνω απο όλα την εμπνέεις και την κερδίζεις. Γι αυτό και μπορεί κανείς να υποτάξει κάποιον ανεξαρτητα της εμφάνισης, βάρους, χαρακτήρα του, κλπ. Και τότε κατα τη γνώμη μου έχει κάνει κάτι σπουδαίο. Κάτι για το οποίο αξίζει να είναι περήφανος.

    Sempre Staccato
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    ...αναρωτιεμαι διαβαζοντας ολα αυτα γιατι οι Μαστερς που εχουν σχεσεις με τετοιες οπως τις περιγραψατε ολοι σας υποτακτικες και σκλαβες γιατι δεν τους επιβαλλουν να χασουν καποια κιλα? εχω ακουσει απο μαρτυριες των ιδιων των σκλαβων να τις βαζουν να κανουν τα πιο εξτρημ πραγματα...κι οπως λενε κι οι ιδιες παντα υπακουν τυφλα στα θελω του Κυριου τους...

    Εκτος κι αν τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα περιεγραψε σ αλλο νημα ο Οσκαρ..

    Και καλα οι υποταχτικες αν δεχθουμε αυτα που λετε για τη ψυχολογια τους και την αναγκη να *γεμισουν* τα κενα τους και τα συναισθηματα τους..Οι Αφεντρες? που εχουν ακριβως την αντιθετη ψυχολογια? που νοιωθουν δυνατες κι αυταρκεις?

    Η ειναι απλα το ιδιο και το αυτο , σαν να βλεπεις το αρνητικο φιλμ μιας φωτογραφιας?
     
  9. month

    month Regular Member

    Ώς άτομο που απο τα μικρά του χρόνια είχε παραπάνω κιλά, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να χάσεις κιλά. Δεν γίνεται έτσι απλά, και δεν έχει σχέση με την αυτοεκτίμηση. Παραπάνω με την ανάγκη να δείξει κάποιος τον εαυτό του στους γύρω του. Να θέλει να πουλήσει μούρη. Φτήνει αίμα ένα παχουλό-χοντρό-υπέρβαρο πρόσωπο να κάνει μια σχέση και πάντα κηνδυνεύει να χάσει την σχέση της/του με το πρώτο άψογα εμφανισιακά άτομο. Ίσως για τον λόγο αυτό οι περισσότερες sub, είναι παχουλές, γιατί θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μια σχέση ακόμα και αν δεν γουστάρουν βαθιά μέσα τους αυτό. Το έχετε ποτέ σκεφτεί έτσι; Ότι κάνουν τα πάντα για να νιώσουν αποδοχή, να νιώσουν ότι μετράνε περισσότερο απο άλλες. Αυτό πιστεύω.
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Είναι πολύ πολύ άσχημο να βάζουμε ταμπελίτσες σε ανθρώπους.Λέμε οι περισσότεροι ότι δεν είμαστε ρατσιστές γιατί δεν είμαστε εναντίον των αλλοδαπών.Ρατσισμός όμως θεωρείται όταν αποκλείουμε ή κατηγορούμε άτομα που είτε είναι παχύσαρκα είτε ανήκουν σε μια άλλη κοινωνική ομάδα κ.λ.π.Ας σταματήσει επιτέλους αυτό!!!Κοιτάχτε εάν σας καλύπτει ο άλλος στις ιδιαιτερότητές σας , στα φετίχ σας και όλα τα άλλα για μένα είναι κολοκύθια νεροβραστα΄!!!!!!!!!!
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Το καλύτερο μέρος του κόσμου για να χάσει κανείς βάρος, γράφει η Μίμι Σπένσερ ( δεν γνωρίζω αν είναι υποτακτική ή κυρίαρχος ) , είναι ένα γαλλικό εστιατόριο.

    Όλα ακόμα και το φαγητό είναι ζήτημα προσωπικού στυλ.
    Έτρωγα πρόσφατα σε ένα καλό εστιατόριο με ένα δίμετρο αλφαδιασμένο κορίτσι και με το στιλ που έτρωγε έλεγες ότι όσο και να φάει δεν θα πάρει γραμμάριο πάνω στο καλλίγραμμο κορμί του .

    Την έβλεπα να αφιερώνει χρόνο πάνω στο πιάτο της για να σκεφθεί, να διαλέξει , όπως διαλέγει κάποιος την γκαρνταρόμπα του.

    Για όσους/ες πάντως έχουν πρόβλημα με μερικά παραπανίσια κιλάκια νομίζω σε λίγους μήνες η εταιρία παραγωγής Άνωση θα μεταφέρει στην TV μας το νέο ριάλιτυ που κάνει θραύση στην Ολλανδία , στημένο πάνω στα πρότυπα του «Big Brother » με τίτλο «Η Μεγάλη Δίαιτα »

    Διακόσια χιλιαρικόπουλα κάς για όποιον/α χάσει τα περισσότερα κιλά .
     
  12. xaxa

    xaxa Guest

    Η άποψη της MPslave έχει μία λογική.Χαμηλή αυτοπεποίθηση>δυσκολία στις σχέσεις>τη ψάχνεις αλλιώς.