Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSide, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. female

    female Contributor



    Στη μικρή έρευνα που έκανα δεν βρήκα χοντρούς άντρες να κάνουν σεξ. Αυτοί ΔΕΝ υπάρχουν -- ή δεν υπάρχουν ως φετίχ. Επίσης οι πολύ-πολύ αδύνατες γυναίκες συνήθως είναι ΠΟΛΥ μικρές έτσι ώστε να θυμίζουν μάλλον νόμιμη παιδοφιλία.

    Κι όμως οι άνθρωποι ερχόμαστε σε πολλά μεγέθη, σχήματα και χρώματα. Ο κοινωνικός και σεξουαλικός αποκλεισμός όλων των εκτός του μέσου όρου, του στερεότυπου, με βρίσκει αντίθετη.


     




     


     
  2. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member

     
  3. female

    female Contributor




    χαχαχα...

    Δεν υπάρχουν για την πορνογραφική αγορά, λολ. Θα χαρώ να δω, αν βρεις εσύ. Μάλλον μόνο τυχαία και συμπτωματικά θα υπάρχουν το νετ. Αποτελούν πραγματικότητα, μάλλον όμως όχι κοινό φετίχ. Βρες εσύ κι εγώ θα ρίξω στο τζάκι για προσάναμα το πτυχίο μου της στατιστικής (που δεν έχω, λέμε τώρα, λολ).

    Η αποδοχή του κορμιού είναι τόσο περίεργη, μέσα στους νόμους της αγοράς. Δες σχετικώς και την υπογραφή μου.


     
  4. cider

    cider Kitchen master

    Στη βανιλοπορνογραφική αγορά δεν έχω δει ούτε εγώ χοντρούς άντρες. Στα βδσμομάγαζα όμως παίζει κάποιος κύριος Dan Hawke, ο οποίος δεν είναι απλώς παχύσαρκος, είναι... το κάτι άλλο.

    Δεν ξέρω αν αποτελεί φετίχ, αλλά προσωπικά αντλώ ιδιαίτερη απόλαυση από την πορνογραφία στην οποία δύσμορφοι (με βάση τα κοινά πρότυπα περί κάλλους) άντρες βασανίζουν όμορφες (επίσης με τα κοινά κ.λπ.) γυναίκες. (Κρίνω τους μετέχοντες σε πορνογραφικά δημιουργήματα --και μόνο-- μόνο με βάση το παρουσιαστικό τους).
     
  5. female

    female Contributor



    /me ετοιμάζει το προσάναμα

    Στο νετ έκανα την έρευνα, και ομολογουμένως όχι επισταμένα. Οκ, και για το φετίχ το παίρνω πίσω, υφάρχει, υφάρχει!

     

     
  6. JokerGemini

    JokerGemini Regular Member


    Σχετικα με την υπογραφη σου......

    Εεεε ναι το κορμι μου ειναι οντως battlefield θα πω εγω.
    Ουχι πεδιας αλλα με τες υψομετρικες του διαφορες,ενεκα της ποικιλομορφιας του,της εκτασης του και του απεραντου καλους του,χωρις βεβαιως τους καλους του.
    Το παρον διατειθεται για μαχες,σωμα με σωμα,μεχρι τελικης πτωσεως ΚΑΙ απο του κρεβατιου,δια ναυμαχιες.εαν και εφ' οσον ο εχθρος γνωριζει πως να δημιουργει θαλασσες πλημμυρες και κατα....κλυσμους μετα των υγρων του ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    Αιχμαλωτους δεν παιρνουμε.
    Τα πτωματα οφειλουν να ειναι εκπεδευμενα να αφησουν και να καθαρισουν τον χωρο μονα τους και ως extra bonus τους δινουμε ενα οργασμο ακομη ,one for the road,που λενε.
    Ιδρωμα λογω εντασης,λειτουργειες Μαστερ και γενικως επιθυμιες των υποψηφιων πτωματων χρεωνονται ως EXTRA !!!

    Για περισσοτερα,πληροφοριες εντος, με πμ ,ταχυδρομικο περιστερι καθως και με μεταβιβαση σκεψης εαν και εφοσων ειναι τα vibes δυνατα και δεν επιρεαζονται απο καιρικες συνθηκες αλλα και εξωγενεις παραγοντες ( δες...εσενα θελω μονο,εσενα θελω στη χαρα εσενα ΚΑΙ στον πονο).

    Αποστολες μηνυματων με   το οποιο περιλαμβανει το μηνυμα εντος   δεν γινονται δεκτες ενεκα της γριπης των γουρουνιων ααααα ψιουυυ!!!!

    Και μην ξεχνατε. Κορμια ενωμενα,Battlefilelds/battlegrounds κατακρεουργημενα !!!!
    OLE!!!
     
  7. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Μ' όλα αυτά που γράφετε θυμήθηκα μια ενδιαφέρουσα, αν και κάπως σουρρεαλιστική, συζήτηση που είχα πάνω στο ζήτημα του παρουσιαστικού των πορνοστάρ (το σουρρεάλ της υπόθεσης έγγυται στο γεγονός πως η συζήτηση μέσα σε διάλειμμα μαθήματος γαλλικών). Η παρατήρηση ήταν πως στην πορνογραφική αγορά ως επί το πλείστον οι γυναίκες είναι ωραίες, ή τουλάχιστον καλύπτουν κάποια στερεότυπα αυτού που θα ονομάζαμε εντυπωσιακό. Αντίθετα, οι περισσότεροι άντρες κινούνται γύρω από το μέσο όρο, χωρίς να έχουν τίποτα το αξιοπρόσεκτο. Ο λόγος; Το κοινό αναφοράς της συγκεκριμένης βιομηχανίας, που είναι, ως επί το πλείστον, αντρικό (ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν κάποια "μεγάλα κεφάλια" της συγκεκριμένης βιομηχανίας) δε μπορεί να ταυτιστεί εύκολα με έναν πορνοστάρ με άριστες αναλογίες, γυμνασμένο κορμί κι ένα όμορφο πρόσωπο. Θα ένιωθε άβολα, ίσως και μειονεκτικά. Αντίθετα, μπορεί να ταυτιστεί πιο εύκολα μ' έναν άντρα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αυτός της διπλανής πόρτας. Έτσι, ενώ από πλευράς γυναικών στο χώρο της πορνογραφίας βρίσκει ο καθένας ότι θέλει (με βάση καθαρά το παρουσιαστικό) με μεγάλη ευκολία, οι άντρες συνήθως ακολουθούν το στερεότυπο του μέσου όρου.
     
  8. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    ...ναι, φαντάζομαι ο μέσος άντρας μπορεί να ταυτιστεί με κάτι μαλαπέρδες που σε μήκος και περιεκτικότητα φέρνουν προς λάστιχο ποτίσματος. (και πάχος όσο ένα CD).
     
  9. cider

    cider Kitchen master

    Ε, φαντάσου, λοιπόν, ο φορέας της μαλαπέρδας να έχει και κοιλιακούς φέτες, και να είναι και κούκλος. Το κόβεις το γαριδάκι σου ή δεν το κόβεις;
     
  10. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Εγώ; Όχι. Ταυτίζομαι.  
     
  11. hellonora

    hellonora Regular Member

    Μα για μένα το bdsm είναι καθαρά εγκεφαλικό. Η εμφάνιση έρχεται σε δεύτερο ρόλο.
    Απο την στιγμή που τα παραπάνω κιλά δεν είναι τόσο πολλά έτσι ώστε να προκαλέσουν πρόβλημα στην υγεία, δεν τίθεται κανένα θέμα.
    Η αλήθεια είναι πως μια mistress στο μυαλό μου φαντάζει πιο πληθωρική και επιβλητική, μια slave πιο αδύναμη, όπου οι περισσότερες αδύναμες γυναίκες είναι και πολύ αδύνατες!
     
  12. swichy

    swichy New Member

    Απάντηση: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Δηλώνω φύση και θέση πληθωρική - διαφωνώ καθέτως με ταμπελίτσες και εύκολα συμπεράσματα, θλίβομαι το ίδιο μπρος σε εικόνες ανορεκτικού ή παχύσαρκου (αδιαφορώντας πλήρως για το αν είναι Dom η sub) και γελώ με όσους νομίζουν πως αρκούν δυο, τρία έστω και δέκα νούμερα μικρότερου κώλου -για ψυχική υγεία & ισορροπία!

    Με λίγα λόγια, αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς που σέβεστε τόσο τον εαυτό σας ώστε να προσέχετε την διατροφή σας -ταυτόχρονα τον σέβεστε τόσο βαθειά ώστε να ΜΗΝ καπνίζετε ή/και πίνετε … τον βόσπορο / μπαφους! (εκτός αν αυτά τα θεωρείτε στοιχεία αυτοσεβασμού και εσωτερικής ανάτασης )
    Αν καπνίζετε 1-2 πακέτα την ημέρα, σε τι διαφέρετε έπο μένα που τρώω δυο πιάτα ?
    (ναι ξέρω, διαφέρει το μέγεθος των κώλων μας-αλλά επί της ουσίας βρείτε μου διαφορά )
    Είτε σας αρέσει είτε όχι, είμαστε το ίδιο 'διαταραγμένοι', αλλάζει μόνο ο τρόπος που ο καθένας εκφράζει αυτή του την "έλλειψη" .

    Όχι, δεν δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα* -απλώς βαρέθηκα τον στρουθοκαμηλισμό!

    Ευχαριστώ.


    *Σαφώς και έχω ελαττώματα & αδυναμίες σαν άνθρωπος- τα αναγνωρίζω όμως,τα σέβομαι-ενίοτε πασχίζω και να τα αλλάξω- και προχωρώ με δαύτα όπως και με τα προτερήματα μου, σε μια πορεία ζωής και αυτογνωσίας της οποίας μέρος είναι σαφώς και το bdsm