Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSide, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Απλά βάζω έναν προβληματισμό: αν μια υποταχτική που ήταν ή έγινε χοντρή δεν υπακούει στον Αφέντη της για να αδυνατίσει, τότε τι υποταχτική είναι; Αν, πάλι Αυτός τη θέλει χοντρή τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλή συλλογιστική είναι.
     
  2. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Γεννήθηκα παχιά

    Όταν ήμουν μικρή, έμοιαζα με λουκουμά. Είχα βέβαια γούστο με πείραζαν κι όλας οι γείτονες απ’ τα απέναντι μπαλκόνια κι η μαμά μου καμάρωνε. Στην εφηβεία μου δε θύμιζα καθόλου τα ψηλόλιγνα κορίτσια της γενιάς μου. Έτσι όταν οι φίλες μου ονειροπολούσαν βλέποντας τα πουλιά να διασχίζουν τους αιθέρες, εγώ τα φανταζόμουν ψητά στα κάρβουνα. Παρ’ όλα αυτά καμάρωνα για το πάχος μου.

    Σ’ έναν ψυχολόγο που μ’ έτρεξε η μάνα μου, της είπε πως φταίει το γεγονός ότι είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Έτσι κάθε φορά που μου μετρούσε τις μπουκιές μου, της υπενθύμιζα με τα μάτια εξογκωμένα από τη κατάποση πως είμαι έρμαιο των απωθημένων μου. Βέβαια όταν επιχειρούσα να βάλω κανένα στριγκάκι κι εγώ σα κορίτσι, τότε εντυπωσιαζόμουν από το πόσο υπέροχη μπορώ να είμαι ως πρωταθλητής του σούμο αλλά κι αυτό δε με πτοούσε μέχρι πριν δυο μήνες που γνώρισα το Μιχαλάκη.

    Ο Μιχάλης είναι φίλος του αδερφού μου άρα μπαινοβγαίνει μες στο σπίτι απρόσκλητος, όποτε του καπνίσει. Όταν όμως βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο είτε εμένα κοιτάζει είτε το ψυγείο, είναι ένα και το αυτό. Άρχισα να φρικάρω με τις νυχτερινές φαντασιώσεις μου. Να μαστε λέει εγώ κι ο Μιχαλάκης σούρουπο στην ακρογιαλιά και να με κυνηγάει για να με πιάσει εκεί που σκάει το κύμα. Όμως εγώ όλο και του ξεφεύγω. Μοιάζω με αερικό 100 μεγατόνων έτσι όπως του γλιστράω σαν καρπούζι από δέντρο σε δέντρο και από κουφάλα σε κουφάλα. Φτυστή η Αν Λόμπεργκ μετά από ενέσεις ορμονών ήμουνα και ο Μιχάλης ίδιος ο Βόγλης σ’ ένα στυλ ευρωπαίου βοσκού με το πουκάμισο ανοικτό για να παίρνουν αέρα οι κοιλιακοί του. Έτρεχε με τα χέρια απλωμένα και φώναζε αντί για μύγδαλα μύγδαλα, λουκάνικο γερμανικό με κρεμμύδι και κέτσαπ που σ’ αρέσει αγάπη μου!

    Μίλησα για το νυχτερινό μου όνειρο στη φίλη μου την Άσπα.
    -Αυτός δεν είναι ο Βόγλης είναι ο Μήτσος με τη καντίνα στη περιφερειακή οδό απεφάνθη η κολλητή.
    Συμφωνήσαμε πως έπρεπε κάτι να γίνει ώστε να με προσέξει ο Μιχαλάκης και καταλήξαμε αισίως σε κέντρα ομορφιάς και αισθητικής.

    Απλώθηκα κι εγώ στα μαύρα κρεβάτια της υπογλυκαιμίας. Δέθηκα με ηλεκτρόδια καλώδια και μαύρες ζώνες ασφαλείας. Έγινα ίδιος ο Σπούτνικ πριν την εκτόξευση στο διάστημα. Προσπαθούσα να το παίξω τάχα μου αδιάφορη μ’ ένα περιοδικό στο χέρι και τα λίπη μου τρεμοπαίζανε κάτω απ’ την ηλεκτρική τάση ασύστολα σα λαδωμένo κοτόπουλo στη σούβλα του Βοκτάς. Στο καπάκι, φαίνεται για ψυχική οδύνη, έρχονταν κάτι θεές μέσα σε άσπρες ποδιές ιατρείου μ’ έναν πήχη μέικαπ και λάγνο ύφος ωσάν ηρωίδες του Μανάρα και επιβλέπανε το γοητευτικό μας θέαμα.

    Όταν τελικά αδυνάτισα πήγα σε πανηγυρική εκδήλωση με καναπεδάκια διαίτης και επιβραβεύτηκα με το βραβείο της νικήτριας. Να μη τα πολυλέω έμεινα πετσί και κόκαλο. Έφτιαξα οξυζονούχο μαλλί, πέρασα σκουλαρίκι στη μύτη κι έλαβα μέρος και στο βίντεο κλίπ του Ανέστη του Πίκουλα. Τενόρος απ’ το Δενδροπόταμο ο Πίκουλας, καλλιτέχνης μέγιστος, έβγαλε ένα καινούργιο σουξεδάκι που έκανε θραύση στις καντίνες και στο κάμπινγκ της Βουρβουρούς στη Χαλκιδική, όπου η Βέφα πάει και τρώει χοτ ντόγκ τα Σαββατοκύριακα. Χόρευα εγώ πάνω στο τραπέζι ντυμένη τουρκογύφτισσα και ο Πίκουλας μου κλεινε το μάτι τραγουδώντας:

    Πήρα το μωρό μου βόλτα
    στα λαγκάδια και στα χόρτα
    το βαλα και στη Μπεμβέ
    και θα πάμε για καφέ.

    Συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν στο σπίτι για τα συγχαρητήρια. Εγώ καθόμουν περιχαρής δίπλα στο Μιχαλάκη. Ξανθιά, αδύνατη, μια σταρ. Δεν ήθελα και πολύ για να του τα ρίξω και το κανα. Γεμάτος απάθεια ο Μιχάλης γυρνάει και μου λέει.
    -Άκου μωρό, είσαι πραγματικά πολύ ωραία κοπέλα κι αυτή η αλλαγή σου πάει πολύ. Όμως ξέρεις εγώ προτιμώ τις πιο τροφαντές γυναίκες. Ας πούμε πως αισθάνομαι καλύτερα με γυναίκες στο στυλ που είχες πριν πέντε μήνες. Αν μπορούσες ν’ αλλάξεις!

    by Ζωή Κυροπούλου
    http://www.fashionclub.gr/history/articles.html?n_no=108
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Πολυ καλο....
     
     
  4. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Αγαπητοι φιλοι

    Δεν εβαλα αυτό το θέμα για να κατακρινουμε , ουτε για να προσβαλουμε τους ανθρωπους που εχουν πολλά κιλά ουτε για να συζητησουμε γενικα για την παχυσαρκία και πως μπορουν να αδυνατισουν .
    Το θεμα μου ειναι το ΓΙΑΤΙ οι περισσοτερες subs slaves αλλά και Mistress ειναι πληθωρικές , και ελαχιστοι ηταν αυτοι που απάντησαν επι της ουσίας .
     
  5. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Πιστευω πως σε ολα τα ατομα του BDSM χωρου αρεσει μια εντονη, 'γευστικη' ζωη..Ετσι δεν ειναι? Αρα πως θα μπορουσε το φαγητο που τρωμε (το οποιο ειναι ενα μερος της ζωης,οπως πχ το sex) να ειναι ανοστο?? Γευστικο φαγητο= φαγητο με πολλα λιπαρα=παραπανισια κιλα! Τωρα γιατι ειναι οι περισσοτερες γυναικες του χωρου χοντρες και οχι οι αντρες, συμβαινει μαλλον γιατι (τουλαχιστον ετσι πιστευω..) οι πιο πολλες γυναικες ειναι εθισμενες με τη σοκολατα και ολες τις υποκατηγοριες της(πχ παστες,προφητερολ..)! Η σοκολατα (ειδικα η γαλακτος και η ασπρη) ειναι τροφιμο με πολλες θερμιδες.. Αρα δε φταιμε εμεις που ειμαστε παχουλουλες!Φταιει ο οργανισμος μας που ζηταει απεγνωσμενα δυνατες εμπειριες!  
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όποιος αναζητά δικαιολογίες παντα θα καταφέρνει να βρεί κάποια slv_hana
     
  7. Guest05

    Guest05 Guest

    Υπάρχει ένα τραγουδάκι του Τζιμάκου με τίτλο «Ο Τζιμάκος και το τέρας» , είναι ένα πολύ ευαίσθητο τραγουδάκι που προσεγγίζει με ένα πολύ όμορφο τρόπο την γυναίκα δέσμια του lifestyle των μοντέλων τύπου «συλφίδα – σουβλί »

    Αφιερωμένο λοιπόν σε όλες τις mistress , subs , slaves που για λόγους που όλοι ξέρουμε επιτρέπουν στον εαυτό τους να μην διαλέγουν πάνω από ένα όμορφο πιάτο αλλά να το απολαμβάνουν με ένα έτσι «από Δευτέρα δίαιτα » τρόπο

    Ο Τζιμάκος και το τέρας

    Γόρδιος δεσμός το σουτιέν σου φακλάνα μου
    σ' αγάπησα γιατί έμοιαζες στη μάνα μου
    Πώς να το λύσω να ξεχυθούν οι αδένες σου
    να πασαλείψω τα σάλια και τις βλέννες σου

    Βγάζω βολτίτσα το αστρικό μου σώμα
    πάνω απ' της πόλης το τουμπανιασμένο πτώμα
    Τσίμπα με, αγάπη μου, να δω αν ονειρεύομαι
    άραγε υπάρχω, αφού κλάνω κι αφού ρεύομαι

    Ένοχο πάθος ροκανίζει την ψυχή μου
    μ' αυτό το τέρας θα περάσω τη ζωή μου
    Σ' αυτό το σώμα που 'χω μπει δεν είμαι μόνος μου
    είναι και δεύτερη μαμά, ο αστυνόμος μου

    Είσαι χοντρή, πνιγμένη μες στο λίπος
    ένα απαίσιο και αιμοβόρο κήτος
    Σαν Ιωνάς θα ζω στα σωθικά σου
    μέχρι να μάθω ζωή τα μυστικά σου
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Πολυ σωστα MasterJP..

    Eνα σφαλμα πολυ συχνο που κανουμε για να καλυψουμε τα λαθη μας ή τα ελαττωματα μας ειναι πως δεν παραδεχομαστε πού *φταιμε* , που εχουμε κανει λαθος..τι ηταν αυτα που μας οδηγησαν εκει που μας οδηγησαν. Δεν μενω μονο στον παραγοντα φαγητο-λιπαρα-σοκολατα αλλα το παω πιο περα,, Δεν ψαχνουμε να βρουμε γιατι κανουμε αυτα που κανουμε και η ευκολη λυση ειναι να ριξουμε το σφαλμα στους αλλους (προσωπα ή πραγματα)..

    Αυτο εκανε μολις και η συμπαθεστατη slv_hana. Πηρε το προσωπικο της κομματι και το προβαλε στο συνολο σαν να ηθελε να το κανει πιο ευπεπτο, πιο κατανοητο , πιο καθησυχαστικο για την ιδια..

    Δικαιολογιες στο καθε βημα της ζωης μας θα βρουμε πολλες.. Απο τις πιο απλες και αφελεις μεχρι τις πιο περιπλοκες και αληθοφανεις,, Ομως ειναι και παραμενουν δικαιολογιες. Αν απομακρυνθουμε απο το *προβλημα* βλεποντας το απο αποσταση θα δουμε τοτε και τους λογους τους πραγματικους , που φυσικα για τον καθενα μας ειναι μοναδικοι και δεν μπορουμε να τους ομαδοποιήσουμε..
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Πολύ καλό το σχόλιο για τα γαλλικά ρεστωράν, το βάζω κάπου στην άκρη της σκέψης μου και το συσχετίζω με το νήμα για τα δώρα <ονειροπόλο χαμογελάκι>

    Από τότε πάντως που διάβασα για μία τάρτα κεράσι, στο νήμα για την εκπαίδευση σκλάβας ήταν νομίζω, απλά θέλω κι εγώ μία τάρτα κεράσι, όπως την θέλω. Αλλά δεν βρίσκω καμμία έτσι όπως την έχω στο νου μου. Με αφράτη σφολιάτα από κάτω, με απαλή φουσκωτή λευκή κρέμα στη μέση, με κεράσια μεταξύ κομπόστας και γλυκού και με λίγο ρευστό και γιαλιστερό ζελέ από πάνω. Δεν μου μένει κάτι άλλο από το να φτιάξω μία τάρτα κεράσι, έτσι όπως την καταλαβαίνω.

    Εβγαλα τα κουκούτσια από ένα κιλό κεράσια μαύρα και τα άφησα σε σκέτη ζάχαρη για 36 ώρες. Πηγαίνω και βλέπω το γιάλινο μπωλ, ήδη έχουν βγάλει τα νερά τους και κολυμπάνε στο σκούρο σιρόπι.

    Δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπει κανείς γυναίκες λίγο πάνω από τα 30 να παχαίνουν τόσο που να αλλάζουν εμφάνιση πέρα ως πέρα. Άλλες δεν είναι υποτακτικές με την BDSM έννοια και άλλες είναι, αλλά ίσως δεν το γνωρίζουν ακόμα.

    Το πάχος ας πούμε από 15 ως έστω 40 κιλά πάνω από το ανώτατο κανονικό στις υποτακτικές γυναίκες προσωπικά το ερμηνεύω με μία λέξη. Αντροφοβία.

    Τί συμβαίνει όταν μία γυναίκα, υποτακτική έστω, εγκαταλείπει τις παλιές καλές συνήθειες ελέγχου του βάρους της και ξαφνικά όποτε σπανίως και κατά τύχη ανεβαίνει στη ζυγαριά βλέπει τον εαυτό της από 4 ως 7 κιλά πιό βαρύ από την προηγούμενη φορά και δεν της καίγεται καρφί γι αυτό;

    Σουρώνω τα κεράσια από το σιρόπι τους, διαλύω ζελατίνα και κάνω ζελέ το σιρόπι. Βάζω τα κεράσια σε χαμηλό φούρνο για να στεγνώσουν κι άλλο.

    Συμβαίνει ότι η γυναίκα αυτή νιώθει ήρεμη και ασφαλής μέσα στο νέο λίπος γύρω της. Που συσσωρεύεται μετά από μοναχικές, συνήθως, κρίσεις πολυφαγίας και συνεχίζει να συσσωρεύεται παρά τα μεσοδιαστήματα αγωνιακής δίαιτας. Δεν είναι ότι δεν θέλει να είναι όμορφη, θέλει. Δεν είναι ότι δεν θέλει να αρέσει, θέλει. Είναι ότι προέχει γι αυτήν, για κάποιον λόγο, να νιώθει ασφαλής. Και θέλει να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας, κυρίως από τους άντρες. Να τους αρέσει μεν - αλλά από μακρυά και αγαπημένοι δε.

    Στρώνω τη σφολιάτα σε 8 φορμάκια για τάρτες. Βγάζω τα κεράσια από το φούρνο, αυξάνω την θερμοκρασία, βάζω τις σφολιάτες, για κανένα 10λεπτο.

    Το νόστιμο είναι ότι και έτσι ακόμα, οι άντρες δε χάνονται. Απλά αλλάζουν βάρδια. Αυτοί που ήταν μονίμως γύρω της όσο ήταν λεπτή - κανονική εξαφανίζονται. Ολοσχερώς. Θα ξαναφανούν όταν αρχίσει, έστω, να αδυνατίζει. Άλλοι έρχονται. Δεν αρέσουν σε όλους μόνο οι λεπτές. Υπάρχουν και οι αδιάφοροι, υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν τις πληθωρικές. Η υποτακτική μπορεί ακόμα και να ενοχλείται, να θορυβείται αν συνεχίζει να τραβάει την προσοχή - κάποιων - αντρών. Γιατί κάνουν έτσι; Αυτή κάνει ότι μπορεί για να τους αποφύγει. Δεν είναι δυνατό να πιστεύουν ότι μία γυναίκα που τρώει με ανείπωτο σκοπό να παχύνει όσο γίνεται θα θέλει και σεξ; Ας μην Ξ/ξεχνάμε ότι η υποτακτική είναι συχνά τελειομανής, λάτρης των προτύπων η ίδια, αυστηρή με τον εαυτό της, ας μην το δείχνει παραέξω. Αφού η ίδια απορρίπτει τον εαυτό της, τί τρέχει με κάποιους άντρες γιατί δεν την απορρίπτουν και αυτοί, δε βλέπουν πώς το προσπαθεί; Υπάρχουν υποτακτικές που "βολεύονται" με την (προσδοκώμενη) απόρριψη των αντρών - τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Τις απαλλάσει από τον κόπο των αποφάσεων. Τις απαλλάσει από το να συνειδητοποιήσουν την ερωτική τους ταυτότητα.

    Βγάζω τις σφολιάτες, ήρθε η ώρα της κρέμας. Δεν έχω πλήρες γάλα στο ψυγείο, μόνο με 1,5% λιπαρά. Πετάγομαι στο μίνι μαρκετ, απέχει ένα χιλιόμετρο και 70 σκαλιά από το σπίτι. Το πήγαιν - έλα μου παίρνει 14 λεπτά.

    Ουσιαστικά στην υποτακτική αυτή μπορεί να συμβαίνει σε ελαφριά μορφή, κάτι απ όλα αυτά που περιγράφει η yalda tovah στην troubled submissive - την υποτακτική με προβλήματα. Κακή επικοινωνία με το περιβάλλον, μειωμένη αποδοχή της ανάγκης της να ικανοποιεί και να γίνεται αρεστή, κακή διαχείριση της ψυχικής ικανότητας της υποτακτικής να λαβαίνει πολύ έντονα ερεθίσματα από τους γύρω της. Όλα αυτά μπορεί να οδηγούν σε οργή, φόβους, παράπονα, ενοχές από αυτές που μόνο τα θύματα ξέρουν να καλλιεργούν μέσα τους. Μία επίπτωση όλων αυτών, όχι η πιό επίπονη, είναι οι διαταραχές στη διατροφή. Η βουλιμία δηλαδή και η (ακόμα πιό πολύπλοκη και δύσκολη) ανορεξία. Εκεί που η ανορεξική υποτακτική ίσως ψιθυρίζει «βοηθήστε με», η βουλιμική δηλώνει «αφήστε με ήσυχη να τα βγάλω πέρα μόνη μου, μετά βλέπουμε».

    Επιστρέφω σπίτι, κάτω είναι ένα ζευγάρι φίλων μου. «Ερχεστε για καφέ σε καμμία ωρίτσα; Κερνάω τάρτες με κεράσι» -«Να πουμε και σ έναν φιλοξενούμενο που έχουμε να έρθει και αυτός;» -«Καλοδεχούμενος, λέω και στους απέναντι να πεταχτούν κατά δω» -«Θα έρθεις μετά πάνω για πίτσες;»-«Δύσκολο, θέλω να κάνω διπλή βάρδια στο γυμναστήριο λόγω τάρτας κεράσι»-«Πώς και έτσι; Αδυνάτισες κάμποσο ή μας φαίνεται;»-«Εντολή άνωθεν, που να σας εξηγώ τώρα, πάντως και τάρτα κεράσι και πίτσα δεν γίνεται»-«Α, κατάλαβα πας σε διαιτολόγο, αυτή είναι η εντολή άνωθεν»... όχι δεν καταλάβατε, δεν πειράζει όμως.

    Κάποτε περνάει η κρίση αυτή και η υποτακτική ξαναρχίζει να νιώθει γυναίκα. Ξαναρχίζει να νοιάζεται για εσώρουχα και όχι για κρέπες. Καταλαβαίνει ότι το βλέμμα των αντρών πάνω της έχει πάψει πιά να είναι κάτι σα συναγερμός και έχει ξαναγίνει αυτό που ήτανε - ένα κάποιο χάδι. Αλλάζει τροπάρια, αρχίζει να διορθώνει αυτά που χάλασε.

    Φτιάχνω την κρέμα με γάλα, ζάχαρη άχνη, αμπαρόριζα και ελάχιστο δυόσμο, αλεύρι λίγο βούτυρο, ένα μικρό αυγό και την κρυώνω ανακατεύοντας, για να μείνει αφράτη.

    Δεν θα το χαρακτήριζα ως power exchange όταν ο Κυρίαρχος αξιώνει από την πληθωρική υποτακτική να χάσει τα επιπλέον κιλά της. Μάλλον Εκείνος την υποστηρίζει στην προσπάθεια που κάνει, υπογραμμίζει το δικό της κίνητρο και ίσως της περνάει ότι πλέον σημασία έχει η άποψη η δική Του για το πώς θα είναι αυτή. Αλλά στην ουσία πρόκειται για συμπαράστασή Του προς αυτήν. Ότι Αυτός λογαριάζει τον κόπο της. Ότι την Αποδέχεται, την Έχει αναλάβει άλλωστε, δεν την ζυγίζει, απλά Θέλει να την βοηθήσει να γίνει καλύτερη... για τον Ίδιο αλλά και για την ίδια. Ο Κυρίαρχος έχει πολύ πιό ισχυρά (ηδονικά ή μη-ηδονικά) μέσα στη διάθεσή Του για να της μάθει το power exchange, δεν είναι η δίαιτα που θα Τον κάνει να τη διαφεντέψει, δεν είναι η γυμναστική που θα την κάνει να Του υποταχτεί.

    Ισχυρό power exchange θα μου φαινόταν, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, αν ο Κυρίαρχος απαιτούσε από την υποτακτική Του, όχι να αποκτήσει δείκτη σωματικής μάζας 22 από 32 που ήταν, αλλά να πάει από το 22 στο 18. Ασχέτως του αν θα το άντεχε αυτό το σώμα της, ή θα της πήγαινε η ψηλή πίεση στο 8,5 ή αν θα χρειαζόταν 1 μικρογραμμάριο θυροξίνης την ημέρα για να μην λιποθυμάει συστηματικά. Ή αν η παραμικρή διαιτική παρασπονδία της υποτακτικής επέσυρε 50 με τον βούρδουλα.

    Μοιράζω την κρύα κρέμα στις ψημένες τάρτες. Βάζω από πάνω μία μικρή χούφτα στεγνά, γλυκαμένα κεράσια, αλείφω με το υγρό ζελέ.

    Και έπειτα, είναι λάθος της, δικό της και μόνο λάθος, να είναι τόσο προσκολημμένη σε εμφανισιακά πρότυπα.

    Το να είναι κάποια υποτακτική σημαίνει ότι θύει στον έρωτα με τρόπο διαφορετικό από τις βανίλλα και τις Κυριαρχικές. Σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη και ικανή (ίσως και εκπαιδευμένη) να θυσιάσει την ατομικότητά της ίσως πλήρως και καθ ολοκληρίαν, στα θέλω του Κυρίου της. Τα πρότυπα έρχονται δεύτερα. Όχι ότι «δεν μετράει η εμφάνιση». Μετράει και η εμφάνιση. Απλά νομίζω ότι η εμφάνιση δεν μεταφέρει όλα τα βασικά μηνύματα στην περίπτωση της femsub. Λέει κάτι για το πόσο επιθυμεί αυτή να αρέσει και εκεί παίζουν ρόλο πολλά άλλα εκτός από το πάχος, αλλά για το αν είναι επί της ουσίας υποτακτική δε νομίζω να λέει και πολλά. Γι αυτό και ίσως, δεν είναι το κρίσιμο στοιχείο στο ξεκίνημα μίας D/s σχέσης.

    Κοιτάζω το μικρό ζαχαροπλαστικό μου κατόρθωμα ικανοποιημένη. Αλλά θα απολαύσω την παρέα περισσότερο από την μία τάρτα. Το κουδούνι χτυπάει.

    Καταλαβαίνω όμως να βλέπει η υποτακτική το σώμα της ως ένα μέσο ηδονής, είτε από την ίδια είτε επειδή της το έμαθε ο Κύριός της, καταλαβαίνω, να απολαμβάνει να το βλέπει όμορφο και γυμνασμένο, να βρίσκει πιό ηδονικό να είναι αυτή η «μικρή και ανυπεράσπιστη» που συνθλίβεται απολαυστικά κάτω από Τον ισχυρότερο.

    Βγάζω τα παπούτσια του γυμναστηρίου να τα έχω πρόχειρα για μόλις φύγουν οι καλεσμένοι.
     
  10. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    πολύ καλό tender!!
    απολαυστική ψυχική διαδρομή μέσα απο τα ζουμερά κεράσια της αφράτης και ποιοτικής συνταγής σου!!! Προσεγμένες δόσεις αυτοκριτικής (ίσως ) αναμεμειγμένες με χιουμορ αλλα και καθαρή σκέψη. Καλοψημένα όλα μαζί σε ενα υπέροχο αποτέλεσμα. Εύγε οχι για κοπλιμέντο αλλά...για το κουράγιο που πασπαλίζει την τάρτα σου!!
    Μια εκτέλεση που δεν είχα σκεφτεί και που φαντάζομαι είναι το ιδιο επιτυχημένη όσο και κάποιες άλλες.
    Διοτι αιτίες και αποτελέσματα έχουν ακριβώς την ίδια διαδικασία προετοιμασίας , ανάμοιξης και ψησιματος που έχουν οι συνταγές μαγειρικής ή ζαχαροπλάστικής και ποικίλουν απο σεφ σε σέφ!!

    Ας μου επιτρέψει και ενα σχόλιο ο αγαπητός Κύριος Dream Master.
    Δεν ασπάζομαι απόλυτα τον συνδιασμό του παχύσαρκου με το σαβουροφαγά. Ούτε την έλλειψη απόλαυσης σε διάφορα επίπεδα. Σαφώς υπάρχουν και αυτοί, και οι άλλοι και αυτοι που λέει η tender.
    Γενικότερα πιστεύω οι λόγοι διαφέρουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο .
    Προσωπικά ειμαι πολύ εκλεκτική στο φαγητό και στις γεύσεις, και απολαμβανα και απολαμβάνω όσο μπορώ όλα τα "νόστιμα" της ζωής!  
     
  11. PeterKa

    PeterKa New Member

    RE: RE: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?


    Πιστευω πως αν δεν υπάρχει καποιο προβλημα υγειας , ολα τα αλλα ειναι απλα δικαιολογιες οπως πολυ σωστα εγραψε ο MasterJp , και αυτο , εννοώντας πως ενω γνωριζεις πως εισαι δεν κανεις κατι για να βελτιωθεις .
     
  12. sub

    sub Regular Member

    Τωρα αυτά περι "δικαιολογιών" είναι αφενός ένας όμορφος έμεσος τρόπος να δωσουμε κουράγιο σε όσους/οσες είναι παχουλοί /ες. Απο την άλλη ειναι και μια εύκολη λύση απόρριψης για όσους είμαστε "έξω απο το χωρό"!!

    Υπο κάποια έννοια που μπορώ να αναλύσω αν θέλετε (όμως δεν είναι του παρόντος ) όλοι έχουμε δικαιολογίες για διαφορες αδυναμίες μας. Κυριαρχοι και μη! Όμως αυτο το "δικαιολογίες" , εμένα μου κάνει πολύ απλοϊκό.
    Μην παρεξηγηθώ , εννοώ απλοικό ως εξήγηση ή ως απορριψη των δυσχεριών που εχουν κάποιοι να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις. Ενας που φοβάται τη θαλασσα για πχ. μπορει να πει ...με βουτηξαν οταν ημουν μικρός κοντεψα να πνιγω και απο τοτε φοβάμαι να μπω στο νερο. Τι θα του πουμε? Δικαιολογίες? !!!
    Δικαιολογιες ειναι οι εκλογικευμένες εξηγήσεις σ'αυτές τις περιπτώσεις . Οι αιτίες προφανώς ειναι σοβαροτερες και βαθυτερες.

    Όσο για τη βελτίωση!! Ενταξει δεν διαφωνώ η φυσική κατάσταση του καθενός μας ειναι σημαντική για τον ιδιο και για τους γύρω του. Αλλά πόσους και πόσους βελτιωμένους εξωτερικά εχουμε γνωρίσει Ό/όλοι μας που εσωτερικά "πάσχουν"!!

    Big subject for big people... !! Aς έχουμε κατανόηση. Ολοι κάπου υστερούμε!!