Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος rouveens, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Δηλαδή δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση και δε δημιουργεί κανένα ερωτήματα το γιατί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο χώρο του bdsm είναι υπέρβαροι;

    Δεν είναι θέμα ρατσισμού, (άσχετα αν κάποιος είναι χοντρός, λεπτός, κοντός, άσχημος, όμορφος κλπ), αλλά θέμα συσχέτισης της εμφάνισης, αρκετών ατόμων, με το λόγο που παρουσιάζουν κάποιο συγκεκριμένο status.
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2007
  2. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    φιλε λοστ μποι αυτο που με προβληματιζει εμενα-παντα με αγαθες προθεσεις ειναι πως κανεις (?) απο τους συνδιαλεγομενους δεν ανταπαντησε στις προκλητικες μποντι ραισιστ προκλησεις του θρεντερ με το γνωστο επιφωνημα "ξερεις ρε ποιος/ποια ειμαι εγω? εγω που φοραω τα Πουτσι ντουμπλ ζερο και τα Καβαλι και αναστεναζει ολη η παραλιακη ρε γομαρι?" οπως θα εκανε καθε χριστιανος σε καθε φορουμ της σειρας
    αυτο με κανει να σκεφτω πως ειτε το μπιντιεςεμ ειναι γεματο οπαδους του Μαχατμα Γκαντι ειτε πως οντως οι περισσοτεροι ειναι χοντροι.
    Οι δικες σου σκεψεις μου αναβουν πιο πολλες φυτιλιες καθως ειναι γνωστο τοις πασι πως οι σουινγκερς (αλλαξοκοληδες για τους αγγλομαθεις) δεν βλεπονται κατα κανονα. επισης οι γκοθουδες τοτε στα νιατα μου το 90 ηταν ολες πολυ ασχημες για αυτο και ηταν τοσο νταρκ. σπανιο να εβλεπες γκομεναρα γκοθου.
    φυσικα υπαρχει και η αλλη αποψη αυτη του φωτος και της σαπουνοπερας που πρεσβευω και εγω-καποιος σχετικα γοητευτικος και μπαι ντεφολτ αμοραλιστης -γιατι δεν νοειται να εισαι θεουσα και ες/εμ-αφου αποκανε απο τα βανιλια να ειπε να δοκιμασει και το κατιτις αλλο. ελπιζω να μην πεφτω εξω σε αυτο γιατι εαν η αντιθετη αποψη ισχυει-αυτη των σχετικα μη ευπαρουσιαστων ατομων να κατοικοεδρευουν παντου-πολυ φοβαμαι πως το ες/εμ ειναι λυση αναγκης για το σεξ το επιουσιο. ολα αυτα χωρις (μεγαλο) σωματικο ρατσισμο εκ μερους μου και παντα στα πλαισια των αποριων.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    gwendoline δηλαδη δεν παιζει πως δεν εχουν ολοι την διαθεση η το ενδιαφερον να απαντησουν σε καθε σχολιο?εξαλλου οπως λεει και το ανεκδοτο μπορει πολλοι να μην πιστευουν πως ειναι υπερβαροι αλλα κοντοι χεχεχε
     
  4. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    ακομα μια συβιλλικη απαντηση. δηλαδής αν κανουμε ποτε κανενα μιτινγκ -επισης θα θελα να ρωτησω ποτε γινονται αυτα-να περιμενω να σκασει η χοντρη του θησαυρού και ο μαμαλακης?
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    καταρχας αν δεν εισαι πανω απο 1.70 και κατω απο 70 κιλα μην κανεις τον κοπο να εμφανιστεις!τζαμπα θα ερθεις!α και κατι βασικο απαγορευονται τα εσωρουχα!
     
  6. commcosmos

    commcosmos Regular Member

    Προσωπικά πιστεύω πως το bdsm δεν μπορεί να μαγνητίζει μόνο άσχημους ανθρώπους. Αυτοί υπάρχουν παντού όπως και οι όμορφοι, οι κοντοί, οι χοντροί, οι καραφλοί και πάει λέγοντας.
    Στον χώρο αυτό υπάρχουν απ' όλες τις κατηγορίες ανθρώπων, για όλα τα γούστα. Απ' όλα έχει ο μπαχτσές που λένε.
    Τώρα αν κάποιος ή κάποια χρησιμοποιεί αυτού του είδους το life style για να γαμήσει-βρεί γκόμενο-σκλάβο-δεν ξέρω γω τι, επειδή όντως θα του ήταν δύσκολο να το βρεί αλλιώς, τότε το πρόβλημα το έχει αυτός και όχι το φόρουμ.

    Από κει και πέρα όντως σε τέτοιου είδους φόρουμ σπάνια βρίσκεις γυναίκες και λογικό είναι ακόμα πιό σπάνια να βρίσκεις ωραίες γυναίκες. Αυτό έχει να κάνει με την προκατάληψη και άγνοια που υπάρχει στην Ελλάδα σχετικά με αυτούς τους bdsm χώρους (πολλοί δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν) καθώς επίσης και με την αργοπορημένη σεξουαλική απελευθέρωση της γυναίκας σε συνδιασμό με την μειωμένη πρόσβαση στο ίντερνετ στην Ελλάδα.
    Σίγουρα υπάρχουν πολύ ωραίες γυναίκες και πολύ ωραίοι άντρες εκεί έξω που γουστάρουν bdsm οι οποίοι σιγά σιγά θα έρθουν και από δώ. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να γκετοποιούμε τέτοιους χώρους αλλά να τους αφήνουμε ανοιχτούς σε όλους καθώς επίσης δεν πρέπει να επαληθεύουμε στερεότυπα, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που θα απομακρίνουν κόσμο (πχ δεν χρειάζεται να είσαι γκοθάς για να μπείς και να συμμετέχεις στο φόρουμ).
     
  7. gwendoline

    gwendoline Regular Member

    μπαντ χαμπιτς εγω θα λεγα να συμβιβαστεις με κατιτις λιγοτερο. οχι γιατι εγω δεν ειμαι καραγκομεναρα αλλα τι να σου κανει ενας κουκος? ρε μπας και για αυτο σας μπερδευουν με το καφενειο των φιλαθλων στα μιτινγκς οπως μου ειπε μια αδερφη ψυχή?
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εχεις κανενα προβλημα με τα καφενεια?μια χαρα κουβεντουλα κανεις εκει!!!οσο για τους συμβιβασμους δεν νομιζω να ειναι εκει το θεμα!η σου αρεσει κατι η οχι!τους κραταω για σοβαρα θεματα οχι τετειες μαλακιτσες
     
  9. adelina

    adelina Regular Member

    διαβαζω λοιπον στο πρωτο σου ποστ.
    κι εγω απλα ειπα πως αν το σεξουαλικο ειναι αυτο που τις ενδιαφερει και μονο δοξα το Θεο ευκολα καλυπτονται και θα σε εξεπληττε ισως το ποσο καλα θα καλυπτονταν.
    ασχετο αν ο αλλος ειναι εκει για τη δικη του ευχαριστηση, ασχετο αν οσο κι αν φαινεται στους λατρεις της μπαρπι παραδοξο, υπαρχουν αντρες (και γυναικες) που αρεσκονται στις BBW(Big Beautiful Women).

    δεν ειμαι υπερ της παχυσαρκιας πρωτιστως λογω υγειας και μετα λογω αισθητικης, μια και πραγματικα πιστευω πως η αισθητικη ειναι στα ματια εκεινου που κοιτα και δεν επηρεαζονται απολυτα ολοι απο τα προτυπα που προβαλουν και επιβαλλουν τα ΜΜΕ.

    πιστευω επισης πως δεν χρειαζεται να εισαι λεπτος για να εισαι φροντισμενος και περιποιημενος.

    δεν ειναι δικαιολογια το mind game για να αφηνεσαι στο ελεος του Θεου ειτε εισαι κυριαρχος ειτε εισαι υποτακτικος, ειτε αντρας ειτε γυναικα.

    Bad Habbits σιγουρα οι αντρες ειναι πιο οπτικοι - οι πλειστοι τουλαχιστο- απο τις - πλειστες- γυναικες.
    αλλα εχεις την εντυπωση πως οσο εξυπνος και εξαιρετικος ειναι στο μυαλο θα απολαμβανω ενα σωμα που βρωμαει απο την απλυσια, γεματο σπυρια και τριχες μεχρι το πατωμα και κατακιτρινα δοντια οσο εγκεφαλικα κι αν το βλεπω?

    αντιδρω για αλλη μια φορα στον τροπο που διατυπωθηκε και εγινε αντιληπτο το ολο θεμα εξ αρχης, ρατσιστικα αναφερομενο σε γυναικες.

    γιατι με την ιδια λογικη που λεχθηκε πως οι γυναικες το κανουν για να δουν χαρα στα σκελια τους μπορει καποιος να πει πως ο καθε στερημενος το παιζει αφεντης μπας και πηδηξει ετσι δεν ειναι?  
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest

    Οφ κορς.
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    εγω adelina καταρχας δεν εχω προβλημα ουτε με τις γυναικες που το κανουν αυτο ουτε βεβαια με τους αντρες!μεχρι εκει μπορουν να φτασουν και αυτο κανουν!τα εχω πιο πολυ με τα λεγομενα θυματα που παραμυθιαζονται!οσο για το ρατσισμο που αναφερεις συμφωνω απολυτα μαζι σου!ναι υπαρχει και ασ μην το παραδεχοντε πολλοι!εξαλλου λιγο πολυ ολοι μας δεν ειμαστε σε κατι ρατσιστες?
     
  12. Kah

    Kah Guest

    Ξέχασες το μετριόφρων