Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος rouveens, στις 9 Ιουλίου 2007.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Ρατσισμός στο bdsm ευτυχώς δεν υπάρχει, ας είναι καλά οι κοινές επιθυμίες μεταξύ ολίγων...
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Η απολογία, gwendoline, προαπαιτεί κατηγορητήριο, και το παρόν νήμα, δεν δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει έμμεση επίθεση εναντίων κάποιων υπέρβαρων χρηστών, αλλά για να θέσει προβληματισμούς αναφορικά ίσως με τα κριτήρια της εισχώρησης ανθρώπων στο χώρο του BDSM.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Σε διαβαζω εδω και μερικες ημερες και δεν εχω καταλάβει ακομα αν μπηκες εδω για να μας κανεις την ομαλη, ενω αυτοι του φοριουμ ειναι κατι σαν εξωγηινοι που πρεπει να ερευνηθει το εκιου τους απο εσενα ,η για να μαθεις μερικα πραγματα για Ε/μας.
    Και επειδη θελω και εγω να μαθω μερικα πραγματα για τους βανιλα πες μου κατι, γιατι οι βανιλα οταν φτασουν στο γαμο και κανουν και ενα παιδι το SEX μετα γι' αυτους ειναι μεσον μονον για να κανουν το επομενο παιδι και ολα βαλτονουν στην σχεση τους, εχεις αναρωτηθει? Μηπως επειδη δεν υπαρχει αυτο το αλοτοπιπερο που εχουν αυτες οι γα......νες οι bdsm σχεσεις.
    Υ.Γ. Και να ξερεις οτι και εγω ειμαι κατα των παχυσαρκων ατομων και του χωρου μας αλλα και των βανιλα, οχι οτι ειμαι ραντσιστης αλλα γιατι δεν προσεχουν την υγειαν τους και φταινε αυτοι για τα παρα πανω κιλα τους εκτος ορισμενων περιπτωσεων.
     
  4. Kris

    Kris Regular Member

    Απάντηση: Re: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Δεν ερχεσαι στην αυριανη συναντηση να δεις αν προκειται για ''καφενειο των φιλαθλων''??
    Παντως απ τα λεγομενα σου.....εμφανισιακα για κουκο σε κοβω.....
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Όχι από επιθυμία να διαφωνήσω και πάλι με τον MasterPerris, όλοι πλέον γνωρίζουν πως είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι σε κάθε μας αντίληψη  , αλλά επείδή εγώ προσωπικά απόλαμβάνω απίστευτα το χιούμορ σου gwendoline θα αδράξω την ευκαιρία να σε καλωσορίσω με την ευκαιρία αυτή στο φόρουμ.  

    Πιστεύω προσωπικά πως όπως υπάρχουν στον πλανήτη γενικά και όμορφοι και άσκημοι και λεπτοί και χοντροί και κακοπηδηγμένοι και καλοπηδηγμένοι και έξυπνοι και βλάκες, έτσι και σ΄αυτό τον χώρο ο οποίος σαν τεράστια ομπρέλα στεγάζει (άραγε μπορώ να πω στεγάζει η ομπρέλα?) τόσα διαφορετικά άτομα με τόσες και τόσο διαφορετικές αντιλήψεις(μερικές φορές στα πάντα σχεδόν διαφορετικές μέχρι και αντίθετες) - απ όλα έχει το πανέρι.

    Και επειδή αυτός ο χώρος είναι μικρότερος από τον πλανήτη χώρος είναι και πιο εμφανείς κάποιες γενικότερες τάσεις τις κοινωνίας - γιατί η παχυσαρκία είναι γενικότερα μια μάστιγα στην σημερινή κοινωνία με ανοδική τάση λόγω τρόπου ζωής και διατροφικών συνηθειών μας.

    Το αν κάποιος κάνει bdsm όχι επειδή σ΄ αυτό τον οδηγούν βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες, αλλά επειδή πιστεύει πως θα βρει γαμπρο- γκομενα - σπόνσορα κ.ο.κ. που λόγο οποιωνδήποτε λόγων πάχους - ασκήμειας - έλλειψης προσωπικότητας - βλακείας κ.ο.κ. είναι ελεύθερος να το πράξει και να κάνει παρέα με τόσους άλλους που μπήκαν για ανάλογους λόγους, το γεγονός πως κάποιες δηλώνουν σκλάβες επειδή μαθαίνουν σαν καλά μαϊμουδάκια 5 πρωτόκολλα και κάποιοι αφέντες επειδή ανακάλυψαν πως κάποιες τρώνε το κουτόχορτο που τις ταϊζουν περί κυριαρχίας τους επειδή απλά και μόνο το δηλώνουν και έμαθαν και 2-3 ορισμούς και ονομασίες μαστιγίων, βρίσκουν ο ένας τον άλλο και είναι ευτυχισμένοι μέσα στην ψευδαίσθηση τους, δεν τους κάνει απαραίτητα αυτό και τους ορθούς λόγους για να κάνει κάποιος bdsm, κατά την άποψη μου - η οποία συμφωνεί με το ρητό στο οποίο μετατράπηκε η φράση Του DreamMaster "bdsm πρέπει να κάνουν μόνο όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν".

    Υ.Γ.1 Το πιο πάνω ποστ είναι επηρεασμένο από την απίστευτα καλή μου διάθεση και χαλάρωση των διακοπών μου. (νιώθω πως οφείλω μια συγνώμη για την επιστροφή μου από όσους πιθανών χάρηκαν με την απουσία μου  )
    Υ.Γ.2 Οποιαδήποτε τυχόν ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις εντελώς συμπτωματική.
    Έτσι αν κάποιος νιώσει προσβεβλημένος θυμίζω από τώρα την σοφή παροιμία
    "όποιος έχει την μύγα- μυγιάζεται".
     
  6. ΜasterPerris wrote:
    "Υ.Γ. Και να ξερεις οτι και εγω ειμαι κατα των παχυσαρκων ατομων και του χωρου μας αλλα και των βανιλα, οχι οτι ειμαι ραντσιστης αλλα γιατι δεν προσεχουν την υγειαν τους και φταινε αυτοι για τα παρα πανω κιλα τους εκτος ορισμενων περιπτωσεων."

    Μωρέ και ρατσιστής είσαι (εδώ που τα λέμε όλοι μας είμαστε ο καθείς σε διαφορετικό τομέα άσχετα αν δεν το παραδεχόμαστε) αλλά και πανάσχετος περί τα ιατρικά.
     
  7. Gandalf

    Gandalf Storyteller, Rebel, Mentor

    Απάντηση: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Μπορεί όμως να ισχύει το εξής απλό...

    Οι ωραίοι (γυναίκες και άντρες) κάνουν περισσότερο και γράφουν λιγότερο ενώ οι χοντροί(ες) το αντίθετο...

    Προσωπικά έχω γνωρίσει και πανέμορφες σκλάβες.
    Ελάχιστες όμως.

    Όσο και να μην θέλει κάποιος να το παραδεχτεί, είναι αλήθεια πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό subs, slaves και Mistress είναι πέραν του φυσιολογικού ευτραφείς.
    Φυσικά και Doms και Masters.
    Αλλά εκεί, υπάρχουν και πραγματικά όμορφα παιδιά. Η αναλογία δεν είναι η ίδια.

    Θα συμφωνήσω πως ζούμε σε ένα κόσμο που δημιουργεί ευτραφείς. Υποθέτω πως ζούμε στην εποχή του λίπους. Βλέπω μικρά παιδιά υπέρβαρα και θλίβομαι...

    Το να μπορέσει κάποιος (ειδικά πάνω από 35) να κρατηθεί χωρίς κοιλίτσες και σωσίβια, προυποθέτει εκτός από μια προσεγμένη διατροφή και τουλάχιστον 3 πρωινά μισάωρο τρέξιμο. Δύσκολο...

    Αλλά όταν βλέπω ανθρώπους να μην κάνουν τίποτε να βελτιώσουν, αν όχι την εικόνα τους τουλάχιστον την υγεία τους, τότε θλίβομαι ακόμα περισσότερο. Η αισθητική, θα έπρεπε να παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας.

    Νους υγιείς και σώμα υγιές, μας θυμίζουν οι πρόγονοί μας.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Γκάνταλφ αυτά τα λένε οι πασόκοι που χουν αρχηγό τον Γιωργάκη που τρέχει στα γυμναστήρια κλπ.
    Το μαγαζί εδώ είναι Καραμανλικό. Με Μπαϊρακτάρη μεγαλώσαμε. Bdsm χωρίς κεμπάπ, γαρδουμπίτσες, πιτόγυρα , και μπυρόνια δεν είναι bdsm.
     
  9. female

    female Contributor



    Να με συγχωρεί η χάρη σου αρχηγέ αλλά θα εδώ θα σφαχτούμε.

    Στο δεύτερο μέρος δεν έχω άποψη, καθόσον βανίλλα (αν και θα προτιμούσα καϊμάκι, αλλά, τες πα, δεν έχει τοιούτο στάτους πιο ανατολίτικο με ντόπια μαστίχα), και γενικώς περί ορέξεως ασπάζομαι το λιμπερτινισμό.

    Στο πρώτο όμως... Ψηφίζω μονοκούκι Θανάση ή Σάββα. (Να έχουμε και δημοκρατικές επιλογές ε...) Πρώτον θέμα ουρανίσκου. Τα καμένα κεκορεσμένα λιπαρά που εμπορεύεται ο Καραμανλοσουβλατζής είναι ύβρις προς το εθνικό μας έδεσμα. Δεύτερον θέμα αισθητικής. Προτιμώ να αγοράζω σκέτο σουβλάκι χωρίς να μου το τυλίγουν σε ψηφοδέλτιο. Έτσι ο λάτρης της αγκαλίτσας με "επωνύμους" κοντεύει να γίνει μονοπώλιο. Ρε ουουουστ...


     
  10. Gandalf

    Gandalf Storyteller, Rebel, Mentor

    Απάντηση: Re: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Και όλα αυτά, πάνω στη πλάτη της σκλάβας που θα κάνει το τραπεζάκι  

    Να γιατί πρέπει να είναι πληθωρική: Πως αλλιώς θα χωρέσουν όλα πάνω της?
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Re: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Είναι θέμα γούστου Γκάνταλφ. Εγώ την γυναίκα δεν την θέλω να κάνει το τραπεζάκι. Απλά θέλω να με ταϊζει ...στο στόμα


    Φιμέϊλ Παγκαλίζεις επικίνδυνα...χεχεχεχε
     
  12. astrologman

    astrologman Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Πληθωρικές subs , slaves αλλα και Μistress ?

    Κατι σαν την Βλαχοπουλου που την ταιζε σταφυλια στο στομα ο Καλλιβωκας ε?...