Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 10 Απριλίου 2006.

  1. jusper

    jusper New Member

    Απάντηση: Re: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Πολυ θα ηθελα αν επιθιμουσες να σου καθαριζα τα ποδια η τις γοβες οποτε
     
  2. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Την λατρευω, τον θελω γονατισμενο, δεμενο με την λαιμαρια, μου αρεσει να τον παρατηρω να το κανει με ορεξη και παθος!
    Απεχθανομαι τα ημιμετρα, τα "πασαλειματα" κλπ.
    Η γλωσσα πρεπει να "δουλευει" παντου, αναμεσα τα δαχτυλα, στο πελμα, στον αστραγαλο, στην φτερνα.
    Και δεν θελω να με κοιταζει στα ματια!
    Οσο κι αν του φυσω τον καπνο του τσιγαρου στην μουρη του κοπροσκυλου.
     
  3. stathiselen

    stathiselen New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ
     
  4. blue_sofia

    blue_sofia New Member

    Απο τις ωραιοτερες περιγραφες για την πιο αγαπημενη μου συνηθεια...Λατρευω να δουλευω τη γλωσσα μου  
     
  5. sklavosgynaikon

    sklavosgynaikon New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Η ποδολαγνεια ειναι μεγααααααααααλη συζητηση και εχει τις ριζες της πολυ βαθεια στο υποσεινηδητο μας, απο ενα γεγονος της παιδικης ηλικιας, μια εικονα, μια επαφη, ολοι εχουμε κατι να μας ξυπνησε το ενδιαφερον για τα ποδια.
    Βασικα πιστευω οτι δυο ειναι οι βασικοι παραγοντες.
    1ος: Καθαρη λαγνεια για τα ποδια οπως καποιος λατρευει τον κωλο, τα βυζια κλπ.
    2ος: Καθαρα ψυχολογικος λογος, το ποδι ειναι "πατα με", ειμαι υπο, τοσο υπο που μονο κατω απο τις πατουσες σου μπορω να υπαρξω. Το ποδι λοιπον συμβολιζει την υποταγη , το πατημα, το ενα με το χωμα και η λατρεια του εκφραζει την απολυτη υποταγη.

    Προσωπικα λατρευω τα γυναικεια περιποιημενα ποδια, ξυπολητα η σε πεδιλο η γοβα δεν με νοιαζει, μου αρεσει να τα χαιδεψω, να τους κανω μασαζ και να τα γευτω σαν ενα ιδιαιτερα ερωτικο μελος του γυναικειου κορμιου, ξερω οτι η αισθηση της υγρης ζεστης γλωσσας να τρεχει αναμεσα στα δαχτυλα και να τα πιπιλαει κανει πολυ ερεθιστικο σε μια γυναικα, και δρα συνδιαστικα οτι μου τα γλυφει και ενω την φτιαχνει σαν αισθηση σωματικη, την φτιαχνει και ψυχολογικα οτι εχει το πανω χερι...

    Σε καθενα λοιπον ξυπναει αισθησεις για διαφορετικο λογο, η ουσια ειναι να το απολαμβανουν και οι δυο εξισου... 
     
  6. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Λατρεύω να είμαι γονατιστή με το ένα πόδι Του πάνω στην πλάτη μου να με σπρώχνει στο πάτωμα κι εγώ να γλύφω, να πιπιλάω,να δαγκώνω όλο το πόδι....την πατούσα, τα δάχτυλα...τρελαίνομαι να βλέπω εκείνη την λάμψη της απόλαυσης στα μάτια του!!!
     
  7. anemelos

    anemelos Guest

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Είμαι καινούριος στο φορουμ και με αφορμή αυτό το θέμα θα δημοσιεύσω το πρώτο μου μήνυμα. Είναι γεγονός ότι μου αρέσουν πάρα πολύ τα γυναικέια περιποιημένα πόδια. Να τα χαιδεύω, να τους κάνω μασσαζ και βεβείως να τα γλείφω! Οσο κι αν έχω προσπαθήσει όμως, δεν έχω καταφέρει να δώσω την εξήγηση για τον λόγο που μου αρέσει, και έτσι απλά περιορίζομαι στο να το κάνω!!
     
  8. bilboy12001

    bilboy12001 New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Καλησπερα σας ! 
    Ειμαι λατρης των μεγαλων δαχτυλων {φετιχιστης} και ]οχι υποτακτικης ψυχολογιας.Ειμαι λιγο 'αιρετικος' με την εννοια , οτι ενω η πλειονοτητα των 'ποδολατρων' αρεσκεται πχ στο γλυψιμο των ποδιων η των δαχτυλων ...εμενα αυτο με αφηνει παγερα αδιαφορο.
    Μου αρεσει να φαντασιωνομαι τα μεγαλα δαχτυλα να παλευουν μεταξυ τους σε μια σχεση εξουσιας και υποταγης με λεκτικη ταπεινωση των δυο γυναικων ,σε ενα παιχνιδι που η κυριαρχος γινεται σκλαβα και αντιστροφως.]
    Η δυναμη η αν θελετε η ΕΞΟΥΣΙΑ ,περισσοτερο εγκεφαλικη με εξιταρει τρομερα.
    Για μενα ιδεωδες γυναικειο ποδι ,ειναι αυτο που εχει μεγαλο δαχτυλο φαρδυ και πλατυ νυχι.Η εξηγηση ειναι οτι φαντασιωνομαι πχ το crushing στην καλυτερη του εκδοχη 
    Βεβαιως...βεβαιως και ενα λιγοτερο 'παχυ' μεγαλο δαχτυλο δεν με αφηνει αδιαφορο,ιδιως αν ειναι νευρωδες!!
    Η 'κοντρα' αυτη ειναι το απολυτο εξιταρισμα για μενα.
    Η εξηγηση αυτου του 'φετιχ' ξεκινα απο τα παιδικα μου χρονια.
    Θυμαμαι πως δεν ετρωγα το φαγητο μου και η θεια μου φορουσε σαγιοναρες (καλοκαιρι...) και με μαλωσε λεγοντας μου οτι αν δεν φαω το φαγητο μου , θα με τιμωρηση και παρατηρησα τα δαχτυλα της που τεμοπαιζαν νευρικα.Διπλα μου καθοταν μια γειτονισα , που ειχε ενα μικρο μινι μαρκετ που πηρε το μερος μου και ειπε πως αυτο δεν ειναι σωστο (δηλ την τιμωρια μου)
    Φορουσε και αυτη σαγιοναρες και θυμαμαι που βγαζοντας της...τεντωσε τα δαχτυλα της και εσπρωξε τα δαχτυλα της θειας μου ...ταχαμου οτι με προστατευει και μαλωνει την θεια μου.
    Η εικονα αυτη της κοντρας των δυο αγριεμενων μεγαλων δαχτυλων και του σπρωξιματος απο την γειτονισα στην θεια μου ...συνετελεσε σαν παιδικο τραυμα να με κανη φετιχιστη των γυν ποδιων και των μεγαλων δαχτυλων.
    Ευχαριστω για την φιλοξενια
     
  9. jusper

    jusper New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Επειδη εχω αναφερθει κατα καιρους σε διαφορα θεματα που αφορουν το ποδοπατημα με τακουνια η στο λαιμο κλπ τα εχω βιωσει ολα αυτα και ψαχνω τη συνεχεια τους γι αυτο κανω αναφορες στη "θεωρια"....γενικως που επικρατει και οχι η πραξη .CARPE DIEM χωριανοιCARPE DIEM:mad2:  
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Απλώς θεϊκό!

    [ame="http://www.atom.com/funny_videos/3EFBFFFF01F630B90017010FDA56/"]Foot Fetish Guys Anti Creepy Training Video | Funny Videos | Atom.com@@AMEPARAM@@http://media.mtvnservices.com/mgid:hcx:content:atom.com:d0999ab9-e5a5-427e-b538-5b189ef2ebc4@@AMEPARAM@@d0999ab9-e5a5-427e-b538-5b189ef2ebc4[/ame]
     
  11. koslovefeet

    koslovefeet New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    δεν υπαρχει καλυτερο απο ενα γυναικειο ποδαρακι με ωραια δαχτυλακια δαχτυλιδακι αλυσιδιτσα και κοκκινο μανο και την υπεροχη απαλη μυρωδια να τα γλυφεις και να τα φιλας ολη ημερα
     
  12. experimental

    experimental New Member

    Απάντηση: Ποδολατρεία: το πιο διαδεδομένο φετίχ.....

    Όλα ξεκίνησαν όταν μου ζήτησε -μετά την πρώτη μας σεξουαλική συνεύρεση- να του στείλω μια φωτογραφία, από αυτές "που δε θα έδειχνα σε οποιονδήποτε"... πάντα προσεκτική σε θέματα προσωπικών δεδομένων, του εκδήλωσα τις ενστάσεις μου. Η απάντησή του άμεση: "δε χρειάζεται να είναι αποκαλυπτική, θέλω να δω μόνο τα πόδια σου..".
    Αρχικά απόρησα, όμως αμέσως μετά θυμήθηκα ένα στιγμιότυπο της προηγούμενης βραδιάς, όταν κάθισε αντικρυστά μου και πήρε με κινήσεις ιεροτελεστίας στα χέρια του κοιτώντας με συγχρόνως στα μάτια, το πέλμα μου. Το φίλησε διεξοδικά, μυρίζοντάς το, του έκανε μασάζ στα μαλακά του σημεία, πέρασε με τη γλώσσα του κάθε δάχτυλο. Τα ύγρανε και τα ζέστανε.. Αφού τελείωσε με το πρώτο, το ακούμπησε στον ώμο του κι έκανε ακριβώς τα ίδια με το άλλο μου πέλμα.. αργά, ήρεμα και αισθησιακά.. ποτέ δεν είχα φανταστεί πόσο ερεθιστικό μπορεί να είναι να ασχολείται κάποιος τόσο στοχευμένα με τα πόδια σου! Είχα αφεθεί εντελώς και το απολάμβανα. Γιατί να με ξενίσει κάτι το οποίο με έκανε να αισθάνομαι τέτοια απίστευτη διέγερση;
    Πρωτάρα στο θέμα, ενήργησα καθαρά ενστικτωδώς. Φωτογράφισα τα πόδια μου με πέδιλα και με γόβες, σε κάποια shoots έβαλα στο παιχνίδι και τα χέρια μου, πλέκοντας τα δάχτυλα των χεριών μου με αυτά των ποδιών. Αλλού άφησα να φαίνονται ολόκληρα τα πόδια μου, δείχνοντας μέρος του εφαρμοστού μαύρου mini φορέματός μου. Είτε σε όρθια στάση, είτε καθισμένη πάνω στις γόβες μου, με διπλωμένα τα πόδια. Καθ'όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης ένιωθα ηλεκτρισμένη από σεξουαλική ένταση.. ερεθιζόμουν και μόνο στη σκέψη ότι θα τον αναστάτωναν όταν θα τις λάμβανε. Ήθελα να δώσω τροφή στη φαντασία και των δυο μας.. θα το πετύχαινα όμως; Δεν ήμουν σίγουρη ότι το κάνω σωστά, αλλά συνέχιζα.

    Αυτή ήταν η δική μου εισαγωγή στο φετίχ της ποδολατρείας.

    Και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες εμπειρίες ever...