Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 18 Ιανουαρίου 2006.

Tags:
?

Ποιά χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

  1. Η.Π.Α.

    11 vote(s)
    19,6%
  2. Αγγλία

    10 vote(s)
    17,9%
  3. Γερμανία

    13 vote(s)
    23,2%
  4. Ιαπωνία

    10 vote(s)
    17,9%
  5. Ολλανδία

    10 vote(s)
    17,9%
  6. Ελλάδα

    2 vote(s)
    3,6%
  1. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Αντικειμενικά η Ολλανδία και πολύ σωστά,αλλά σε δεύτερη θέση θα έβαζα την Αγγλία.Έχω πάει κ έχω δεί τι παίζει και πιστέψτε με, είναι bdsm παράδεισος!Για τις άλλες δεν ξέρω.Ειδικά για Ιαπωνία δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθόλου,αλλά μόνο στην σκέψη ξενερώνω.
     
  2. Τhe Enchanter

    Τhe Enchanter Regular Member

    To Aμστερνταμ παιδιά.. Ημουν την μεγάλη εβδομάδα εκεί και φυσικά κανείς δεν ασχολούνταν με το Πασχα.. Αντίθετα η Red Light District δούλευε από το πρωί, bussiness as usual. Φυσικά, τα ειδικά κλάμπ, BDSM λχ., απαιτούν μύηση..
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    ιαπωνία μιας και το έχουν στο αίμα τους,στην καθημερινότητα τους ...
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

    Ολλανδια χιλιομετρα μπροστα απο καθε αλλη χωρα, και απολυτη ελευθερια παντου.
     
  5. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    Απάντηση: Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

    απλλη περιεργια΄΄ η χωρα του μαρκισιου ντε σαντ δεν λεει τιποτα;
     
  6. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Απάντηση: Ποια χώρα έχει την καλύτερη BDSM σκηνή;

    Ναι λέει. Οτι δεν θέλει να θυμάται ότι ο Desad είναι από αυτήν... 
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Ψηφίζω Ιαπωνία όχι τόσο λόγω της σκηνής που διαθέτει , όσο για το γεγονός ότι ίσως είναι και η μόνη χώρα όπου το bdsm δεν έχει την ανάγκη ύπαρξης σκηνής.Γιατί βοιώνεται πολιτισμικά.
    Θα συμφωνήσω πάντως ότι καλό θα ήταν να μετείχε και η Γαλλία στο συγκεκριμένο poll.Εκτός του ότι οι επιδόσεις τους είναι το λιγότερο εφάμιλλες των υπολοίπων χωρών, τείνουν να είναι και από τους πιο hardcore φορείς σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
     
  8. Zondag

    Zondag Regular Member

    Mενω Ολλανδία εδώ και ένα χρόνο αλλά θα ψηφίσω Ελλάδα...5 εκατομύρια άνθρωποι ο καθενας κλεισμένος στο ΚΛΟΥΒΙ του σε μια απο τις πιο βρωμικες τσιμεντουπόλεις του κόσμου να τρέχουν σε 2 και 3 ΔΟΥΛΕίΕΣ των 600-700 ευρώ για χάρη πέντε-δέκα οικογενείων που εναλλάσονται στην ΕΞΟΥΣΙΑ εδώ και πενήντα χρόνια.


    Αυτό και αν είναι BDSM...Safe, sane and consensual...

    Στα σοβαρά τώρα θα συμφωνήσω με το φίλο Sudden...Iαπωνία. Kαι βέβαια η Γαλλία είναι πάντα η χώρα του αισθησιακού ερωτισμού.

    Οι Ολλανδοί δεν είναι τοσο "ανοιχτόμυαλοι" όσο νομίζετε. Για κάποιους λόγους έχουν αναπτύξει την "ανεκτικότητα στην διαφοροποίηση" στον έσχατο βαθμό. Για ανεκτικότητα μιλάμε και όχι τίποτα άλλο.Κατά τα άλλα μη τυχόν και πέσεις σε θρήσκο Ολλανδό. Θα παθεις πλακα...
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δεν ψήφισα Ολλανδία για το λόγο ότι η BDSM σκηνή της είναι απλά μέρος της "βιομηχανίας της ανεκτικότητας" της. Δεν πιστεύω πως οι Ολλανδοί είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι, απλά ξέρουν πως το τουριστικό προϊόν της χώρας τους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ανοχή που δείχνουν σε οτιδήποτε το διαφορετικό, σε σημείο μάλιστα που να φτάνει τα όρια της ασυδοσίας.

    Την Αγγλία, τις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία της απέκλεισα απλά και μόνο λόγω άγνοιας. Δε θα μπορούσα να ψηφίσω για κάτι που δεν ξέρω (αν και η ιαπωνική νοοτροπία, απαλλαγμένη από τη χριστιανική "ηθική" της Ευρώπης, μου προκαλεί μια συμπάθεια).

    Συνεπώς, ψήφισα Γερμανία. Πιστεύω πως η BDSM σκηνή της αντανακλά αυτό που λέμε "παν μέτρον άριστο". Με αρκετά μεγάλο αριθμό μελών, η BDSM κοινότητα της χώρας έχει καταφέρει να οργανώσει αρκετά γκρουπ, σε σημείο μάλιστα που σε κάθε πόλη να υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός συναντήσεων. Επιπλέον, δε βασίζεται τόσο στα μεγάλα πάρτι (υπάρχουν κι αυτά αλλά δεν είναι και σαν την Ολλανδία) όσο στην τακτική επαφή μεταξύ των μελών της. Αν σ' όλα αυτά προσθέσουμε και τη νοοτροπία των Γερμανών που στην πλειοψηφία τους απεχθάνονται να βλέπουν από την κλειδαρότρυπα τη ζωή των άλλων, νομίζω πως έχουμε ένα άριστο παράδειγμα του πώς θα έπρεπε να είναι η BDSM σκηνή, αλλά και η στάση του κόσμου απέναντί της, παγκοσμίως.

    Α, ξέχασα πως υπήρχε και η επιλογή της Ελλάδας. Ε, δεν ψηφίζω ανύπαρκτα πράγματα    
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Αν και πολυ μακρια θα επελεγα Hong Kong! ( δεν ξερω αν το θεωρειτε κρατος η απλα μια πολη . Στην Ουσια ειναι πολη/κρατος )


    Ειναι σε αλλο κοσμο οι ανθρωποι......
     
  11. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    LOL . Αυτό να λέγεται.Αν και θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω ελαφρά φίλε Zontag καθότι έχω την εντύπωση ότι οι πρακτικές των πέντε-δέκα οικογενειών που ανέφερες μάλλον εμπίπτουν στη λογική του Risk Awarness Consensual Kink  

    Νομίζω ότι είναι πολύ σωστή η παρατήρηση περί ανεκτικότητας.Το ίδιο παρατήρησα κι εγώ όταν ανέβηκα στην Ολλανδία.Πολλή ευγένεια η οποία αφήνει όμως σοβαρά ερωτήματα ως προς τους λόγους για τους οποίους υφίσταται.Κάτι στις κινήσεις τους αποπνέει ένα αίσθημα που υποδηλώνει εμμέσως πλην σαφώς μια απουσία ως προς την επιλογή να κάνουν κάτι άλλο.Δεν ξέρω.
    Αλλά έτσι κι αλλιώς όταν λέμε Ολλανδία συνήθως έχουμε την τάση να εννούμε το Αμστερνταμ.Και κάνοντας λόγο γι αυτό θα ήθελα να σημειώσω ότι το Αμστερνταμ παρότι στα χαρτιά ανήκει στην Ολλανδία , εντούτοις θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει κάποιος ότι ουσιαστικά δεν είναι παρά μια πόλη-κράτος χωρίς ταυτότητα.Κάτι σαν διεθνές meeting point.Πάντως δεν έχει καμία σχέση με την υπόλοιπη Ολλανδία.Αν πάει κανείς λίγο προς τα μέσα θα καταλάβει.

    Αλήθεια φίλε Zontag εσύ πού βρίσκεσαι? Γιατί σκοπεύω να ανέβω πάλι τώρα το καλοκαίρι.Καμιά Ουτρέχτη να φανταστώ ?
     
  12. Iαπωνία δαγκωτό