Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος είναι ο πιο έντονος πόνος που έχετε λάβει ή σας έχει δοθεί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 22 Μαϊου 2015.

  1. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Premium Member Contributor

    μου έπεσε μια φορά το βαράκι σε μία άσκηση...εκεί να δεις πόνο στο χέρι..πως δε μου ξεκόλλησε..
     
  2. Μαστίγωμα με single tail φτιαγμένο απο ηλεκτρικό καλώδιο και custom σετ ηλεκτρονικου τυπου κροκοδειλακια κλιπς σε ρώγες και χειλια αιδιου !!!
     
  3. milgeo69

    milgeo69 Regular Member

    Σε νιώθω κορίτσι μου...
     
  4. Ετσι ενοιωθε και η δικια μου την πρωτη μερα .Ομως θα συμφωνησεις καλη μου οτι α) ηταν και μια εβδομαδα τουρλωμενες νοιωθωντας τες να τριβονται στα ρουχα και β) οταν την τριτη τεταρτη μερα ειχε φυγει ο οξυς πονος θα ενοιωθες σαν να στις χαιδευει συνεχως ο αφεντης σου κανοντας σε σιγουρα να φτιαχνεσαι .Κανω λάθος?
     
  5. dreamer

    dreamer Regular Member

    Ένα ατύχημα πάνω σε παιχνίδι που το είδα να έρχεται αλλά δεν πρόλαβα να αντιδρασω. Είχα προλάβει όμως να τρομάξω και αυτό έκανε χειρότερη την εμπειρια: όταν σε μια απότομη κίνηση να μου ανοίξει το φερμουάρ ενός kinky εσωρουχου μαγκωσε μια γενναία ποσότητα δέρματος του άμοιρου μορίου μου στο φερμουάρ. Δε θυμάμαι αν ήταν χειρότερος ο πόνος ή ο τρόμος καθώς κάθε κίνηση του φερμουάρ εμπρός ή πίσω φαινόταν να κάνει τα πράγματα χειροτερα. Ακόμη δεν είμαι σίγουρος πως κατάφερα και ελευθερώθηκα αλλά άφησε μια επίπονη μικρή πληγή, ένα κατεστραμενο session και μια βόλτα για καφέ όπου περπατούσα σα συγκαμμενος (μετά από αυτό, το session μετατράπηκε σε βόλτα για καφέ). Ευτυχώς δεν άφησε ουλη.
     
    Last edited: 5 Ιανουαρίου 2021
  6. Nick 13

    Nick 13 New Member

    Χειρότερος πόνος αν εξαιρέσουμε αθλητικούς τραυματισμούς.Trampling και χοροπηδητά από 3 κοπέλες ταυτόχρονα.ημουν 14 τότε και αυτές στην ηλικία μου και παίζαμε διάφορα σαν παιδιά παιχνίδια μέχρι που με βάλανε κάτω και με αρχίσανε στο χοροπηδητό.έκανα ότι δεν μου άρεσε για να το συνεχίσουν μέχρι που μετά από κανά 10 λέπτο είπα φτάνει δεν μπορώ να αναπνεύσω σηκώθηκαν από πάνω μου τρομαγμένες και πήγα και έκανα εμετό κατευθείαν.από τότε μάλλον μου μπήκε η ιδέα να υπηρετώ τις γυναίκες.
     
  7. S.M

    S.M Regular Member

    Ημουν 17 ετων... Τοτε πειραματιζομασταν με την τοτς κοπελα μου και ηθελε να δοκιμασει 1η φορα κυριαρχο ρολο... Ξεκίνησαν οκα πανέμορφα, με έδεσε μου εκλεισε τα ματια και το στομα και για κάπου λιγο την εχασα... Ξαφνικα αισθανθηκα κατι μακρυ, αρκετα μεγαλο να με ακουμπαει ( στραπον 16-17 εκ και παχυ σχετικα) εεε μπηκε χωρις ιδιαιτερη προετοιμασία, δακρισα πολυ και μουγκριζα... Εεε αυτο συνεχιστηκε μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι της μετα απο 15-20 λεπτακια... Με λιγα λογια ενιωσα ανυμπορος και τρομερα πονεμενος... Περπατουσα σαν συγκαμενος τις επομενες 4-5 μερες!
     
  8. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Ο σωματικός είναι στιγμιαίος ή μπορεί να διαρκέσει για κάποιες στιγμές, ώρες ή μέρες με μία πορεία εξασθένισης. Ο πιο έντονος, αβάσταχτος και με άγνωστη διάρκεια πόνος είναι ο συναισθηματικός που έχω λάβει και λαμβάνω έως τώρα. Είτε λεκτικά είτε όταν χάνομαι μέσα σε αδιέξοδα.
     
  9. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Μαλλον δεν εχεις σπασει πλευρο...
     
  10. ZiggyStardust

    ZiggyStardust New Member

    Και σε εμένα κάτι παρεμφερές... Μόνο που το στραπόν ήταν 22-23 cm και αρκετά παχύ, ενώ μπήκε με μηδενική λίπανση...
    Επίσης τρεις σερί δυνατές γονατιές στα "μπαλάκια" (έμεινα ημιλιπόθυμος), trampling με τακούνια και σβήσιμο τσιγάρου στη γλώσσα...
     
  11. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Α πα πα! Μακριά από εμάς και από όλους!
    Διαβάζοντάς το μου ήρθε στο μυαλό το παρακάτω ανέκδοτο  
    Σήμερα διαπίστωσα δυστυχώς πόσο μικρό τον έχω .
    Δεν πρόλαβα να τον πιάσω στα χέρια μου κι αυτός χάθηκε απ τη χούφτα μου !
    Τι γελάς ;
    Εσύ έχεις μεγαλύτερο μισθό από μένα ;
     
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Πως απο μια φραση μου, το μυαλο σου πηγε στο ανεκδοτο με το "ποσο μικρο τον εχω" δεν μπορω να καταλαβω... εκτος και αν σου "σφυριξαν" τιποτα