Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010.

?

Ποιός τύπος Κ. σας απωθεί περισσότερο?

  1. Να είναι απαιτητικός εξ αρχής.

    10,9%
  2. Να σας έχει δεδομένη.

    4,3%
  3. Να μην βρίσκει τι σας καβλώνει.

    10,9%
  4. Να είναι ασόβαρος.

    10,9%
  5. Να είναι σοβαρός.

    0 vote(s)
    0,0%
  6. Να είναι μυστικοπαθής.

    2,2%
  7. Να είναι βρώμικος (σε θέμα καθαριότητας)

    54,3%
  8. Να μην σας δίνει την αποκλειστικότητα.

    6,5%
  1. Βρωμόψυχοι, σκουλήκια, οπαδοί του εξαποδώ...

    Μου βγάλατε αρχικαραμάστερ τον ΑΖΑΧ με Αμμονιαζόλ και τώρα τα γυρνάτε
     
    Last edited by a moderator: 7 Σεπτεμβρίου 2010
  2. zou

    zou

    Απάντηση: Re: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    εγω εβαλα το ασοβαρος... ηταν πιο κοντα στην επιλογη του μακαστερ!!!  
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    Ας το πάρουμε ένα ένα και με τη σοβαρότητα που του αρμόζει γο θέμα.

    Προτιμάτε κυρίες μου τον μουλωχτό; ή εκείνον που αλλάζει γνώμη για το αν θέλει να είναι Κύριος ή όχι κάθε δύο εβδομάδες;

    Να είναι απαιτητικός και στριμάδι εξ υπαρχής, αυτό θέλω εγώ. Η δική μου σπλήνα ταλαιπωρείται από την τσαντίλα Του;
    Σας αρέσει να συζητάτε για το πού πηγαίνει η σχέση δυο φορές την εβδομάδα; Με ερεθίζει και με ευχαριστεί να με έχει δεδομένη. Και πάντα όταν με έχει Κάποιος, για δεδομένο Τον έχω, οτιδήποτε άλλο θα Τον προσέβαλε, αυτή είναι η αποψή μου...
    Εδώ σωπαίνω.
    Να είναι ασόβαρος, και λοιπόν; Μήπως εγώ σοβαρή είμαι;
    Να είναι, μήπως και σοβαρευτώ κι εγώ
    Αυτό δεν έφταιξε σε καμία, σας θερμοπαρακαλώ να γίνετε μυστικοπαθείς Κύριοι, αν τυχόν δεν είστε ήδη, τόσες υποτακτικές σας το ζητούν με λεπτότητα... 
    Υπάρχει κάτι το συγκινητικό στον καλό Κύριο που έκανε μπάνιο πριν τη συνεδρία και είναι φρέσκος φρέσκος και μυρίζει όμορφα. Εμένα με συγκινεί η ευγένεια και η αισιοδοξία που δείχνει αυτή η απλή πράξη. Με απωθεί, ως εκ τούτου, η έλλειψή της.
    Αυτό ποτέ! Πιο πολύτιμη και από την παρθενιά της αδελφής είναι η αποκλειστικότητα του Μάστερ. Θα εννοείτε την πίσω πλευρά Του υποθέτω, την δίνει σε άλλες και όχι σ εσάς;  

     
     
    Last edited by a moderator: 7 Σεπτεμβρίου 2010
  4. Ινα τι σκούζεις αφέντη χοίριστε;
     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    Ο βλάκας.
    Συνήθως συγκεντρώνει σωρευτικά ή διαζευκτικά τις κατηγορίες που αναφέρει το poll
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    με εσας τις γυναικες τα εχω δει ολα .... και το συνολο του πολ να συγκεντρωνει , μπορει και να τον ερωτευτειτε παραφορα και μετα να γραφετε στο νημα του σκοταδιου και της μοναξιας ... (οχι ολες βεβαια ... αλλα αρκετες)
    και να πω την αποψη μου ...
    πολλες σχεσεις ειναι ετσι ....
    εκεινη δεν ξερει τιποτα για το τι κανει που παει , σιγουρα την εχει δεδομενη , παντα ειναι απαιτητικος μαζι της , συνηθως εκεινη καβλωνει απο μονη της αφου εκεινος γαμει και μετα γυριζει τον κωλο του κλανοντας , εκεινη συνηθως πιστευει οτι ο "Γιωργος" ο κολητος του ειναι αντρας και βλεπουν το ματς σε καποια γιγαντοθονη , ενω την τελευταια φορα που την εκανε να γελασει ηταν οταν εφερε καποιον φιλο του που ειπε ενα αστειο ...
    την βρωμια του την εχει συνηθισει αλλα του τραβα το χερι καθε φορα που σε δημοσιο μερος σκαλιζει την μυτη του κανοντας μπαλιτσες με τα αποξεραδια ή εξερευνοντας την εσω ακουστικη σαλπιγκα διερωτωμενη πως γινεται το δαχτυλο να μην εχει φτασει τον εγκεφαλο σε αυτο το βαθος διεισδυσης , βασικα πως περασε το τυμπανο ...

    αν το νημα αυτο το εβλεπα μια συνηθισμενη παντρεμενη βανιλα γυναικα ... μαλλον θα εβαζε τα γελια .. (η τα κλαματα)
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2010
  7. kali crow

    kali crow Guest

    Re: Απάντηση: Re: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    κλανια και ρεψιμο δε τα θεωρω βρωμια....
    τα θεωρω αγενεια...
    βρωμια εκλαμβανω το να μην κανει μπανιο με σαπουνακι... 
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    ειναι αγενεια οσο και το φτερνισμα ... αμα σου ερθει πως θα το πισωγυρισεις το ποταμι , πως θα την δεσεις την μεσογειο με σκοινια ? ... αληθεια πως το κανετε αυτο αμα σας ερχετε ? ...καποιοι που εχουν γουρλωτα ματια , ειναι απο αυτο ? ....
    εν παση περιπτωση , αν υπηρχει ευγενεια στην ψυχη και στα αισθηματα , εμενα με καλυπτει πληρως ...
     
  9. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Λοιπόν, στο παρόν νήμα δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία, αλλά τελικά βλέπω πως έχει ενδιαφέρον.

    Απ' ότι φαίνεται έχουμε μεγάλο ποσοστό ομοιομορφίας απόψεων. Υπάρχουν κάποια «Κ» που ψήφισαν μαζί με τα «υ», (δεν κατάφερα να το ψυχολογήσω αυτό παρά μόνο υποθέτοντας ότι μας κρατάνε μυστικό κάποιο μέρος όλης της αλήθειας σχετικά με το status τους,) αλλά ακόμα κι αν αφαιρέσουμε τις ψήφους τους, και πάλι η επιλογή της καθαριότητας συλλέγει τη συντριπτική πλειοψηφία των προτιμήσεων.

    Ακολουθεί μια ανάλυση των απαντήσεων σε στυλ περιοδικό για S/M χαζογκόμενες. (Σα να λέμε, coS/Mopolitan.)

    Ποιός τύπος Κ. σας απωθεί περισσότερο?

    Να είναι απαιτητικός εξ αρχής. - αν επιλέξατε αυτή την απάντηση προτιμάτε τις ξεπέτες αντί για τις μακροχρόνιες σχέσεις. Το να δίνετε ιδιαίτερο βάρος σε ένα χαρακτηριστικό των «Κ» που φαίνεται μόνο στην αρχή σημαίνει πως η αρχή μετράει πολύ για εσάς, πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι συμμετέχετε συχνά σε αρχές.

    Να σας έχει δεδομένη. - αν επιλέξατε αυτή την απάντηση έχετε προφανώς παράπονο από κάποιο «Κ» που σας είχε δεδομενούλι στο παρελθόν. Πράγμα που σημαίνει πως είχατε δώσει αφορμές για κάτι τέτοιο. Πράγμα που σημαίνει πως στις σχέσεις σας τείνετε να προσφέρεστε αφειδώς και ανιδιοτελώς, μέχρι να αισθανθείτε προδωμενούλι. Μμμμ, καλό. Συνεχίστε έτσι.

    Να μην βρίσκει τι σας καβλώνει. - αν επιλέξατε αυτή την απάντηση δεν είστε αναγκαστικά από τα πιό σεξουλιάρικα «υ», είστε όμως από τα πιό απαιτητικά. Είστε το «υ» που δεν θα δείξει στο «Κ» τι είναι αυτό που το καυλώνει, (ναι, με ύψιλον γράφεται, όπως ο αυλός,) παρά απαιτεί το «Κ» να γνωρίζει ήδη, δια της επιφοιτήσεως του αγίου πνεύματος. Αλλιώς, τι σόι «Κ» είναι αυτό; Είστε το υπ' αριθμόν ένα ύποπτο «υ» για topping from the bottom. Είστε επίσης το «υ» που θα πει στο «Κ» «τι όργκασμ κοντρόλ μου τσαμπουνάς, τελείωσέ με τώρα αμέσως, αλλιώς με το που θα έχω δυο χέρια ελεύθερα θα δεις τι θα πάθεις!»

    Να είναι ασόβαρος. - Αν είστε το «υ» που είναι διατεθειμένο να ανεχθεί οτιδήποτε από το «Κ» του εκτός από έλλειψη σοβαρότητας, τότε είστε εκείνο το «υ» που είναι πολύ «υ». Δεν συμβιβάζεστε με κανέναν λιγότερο παγερό και αυστηρό από τον Σερ Στεφέν του L' Histoire d'O. Στο αγαπημένο σας role play, το «Κ» φοράει στολή αξιωματικού των Ες-Ες, κι εσείς αστέρι του Δαυίδ στο πέτο. Είστε ικανό εν ανάγκει να σαμποτάρετε το «Κ» σας για να προκαλέσετε την τιμωρία σας. Είστε από τα «υ» που θα γίνουν χαλί για να τα πατήσει το «Κ», κι αν εκείνο τολμήσει να μην πατήσει, είναι παρελθόν.

    Να είναι σοβαρός. - ευτυχώς μέχρι στιγμής κανένα «υ» δεν επέλεξε αυτή την απάντηση, πράγμα που μας λέει κάτι για την ποιότητα των ατόμων που συχνάζουν στο παρόν forum.

    Να είναι μυστικοπαθής - ούτε αυτή η επιλογή είχε καμία τύχη μέχρι στιγμής. Γιατί άλλωστε να απωθηθείς από κάτι τέτοιο όταν υπάρχουν τόσοι άλλοι καλοί λόγοι για να απωθηθείς από ένα «Κ»;

    Να είναι βρώμικος (σε θέμα καθαριότητας) - μακράν η δημοφιλέστερη επιλογή ανάμεσα στα «υ» μας, τα οποία απ' ότι φαίνεται είναι ιδιαζόντως καλόβολα, αφού επιλέγουν τη μόνη ίσως απάντηση που είναι περισσότερο θέμα συνηθειών παρά θέμα χαρακτήρα, κι έτσι το «Κ» μπορεί σχετικά εύκολα να αλλάξει. Αν αυτή ήταν η επιλογή σας, είστε το «υ» που δεν θα τολμούσε να πεί στο «Κ» να πάει να πλυθεί το μαλακισμένο, και γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταλαβαίνει το ίδιο μόνο του. Αλλιώς, υπάρχουν κι άλλα. Ουσιαστικά δεν λέτε τόσα με το τι επιλέξατε, όσα με το τι δεν επιλέξατε. Είστε πρόθυμο να ανεχθείτε ένα «Κ» που είναι απαιτητικό εξ' αρχής, έχει το «υ» του δεδομένο, δεν έχει ιδέα τι το καυλώνει, διακρίνεται από έλλειψη σοβαρότητας, και διατηρεί χαρέμι. Έξοχα, έξοχα! Το ήξερα πως είχα έλθει στο σωστό forum!

    Να μην σας δίνει την αποκλειστικότητα. - αν επιλέξατε αυτή την απάντηση τότε προφανώς απαιτείτε αποκλειστικότητα. Στην πραγματικότητα είστε ένα βανίλια άτομο που ήλθε στο forum κατά λάθος: είδατε συζητήσεις και γραφτήκατε. Είτε δεν έχετε γευτεί ποτέ τις χαρές της συμμετοχής σε ένα χαρέμι, είτε τις έχετε γευθεί αλλά μείνατε λίαν ανικανοποίητο, πράγμα που σημαίνει ότι είστε και ετεροφυλόφιλο συν τοις άλλοις. Προσοχή προς όλα τα άλλα «υ»: πρόκειται για το κατ' εξοχήν παράδειγμα προς αποφυγή!

    Παρακαλώ μην με στολίσετε με flames, η ανάλυση ήταν χιουμοριστική, για όποιον δεν κατάλαβε.
     
  10. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Πω-πω, μετά την αναλυσάρα μου, ακολουθεί σιγή επί τρεις μέρες... τέσσερα επιπλέον άτομα ψήφισαν, αλλά σχόλιο κανένα. Δεν πιστεύω να το γάμησα το νήμα, ε; (Τρέμε, deviantsub!)
     
  11. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    Ο ανατολιζων Ελληναρας...ποικιλοτροπως.
     
  12. katerina

    katerina Regular Member

    Απάντηση: Ποιός τύπος Κυρίαρχου. σας απωθεί περισσότερο?

    Ενδιαφέρον νήμα 
    Τα βάζω κατά σειρά προτεραιότητας, από το πλέον ενοχλητικό έως το λιγότερο…
    Τι να σχολιάσω εδώ!!! Αυτό ψήφισα!!! ..ούτε ένα καφέ με το ζόρι δεν μπορώ να πιώ με «αυτόν» ιχιχιχι πόσο μάλλον σχέση και ότι συνεπάγεται … BDSM?? Ας γελάσω !!!
    Σαφώς και είναι ενοχλητικό, είναι μία σχέση με ημερομηνία λήξης. Όταν κάποιος σε έχει δεδομένο, δεν σχετίζεται με το έτερο ήμισυ, αλλά με τον εαυτό του. Δεν υπάρχει επικοινωνία. Από τα πλέον ενοχλητικά σε μία σχέση.
    Ναι ενοχλητικό!!! Δεν κρύβομαι ποτέ σε μία σχέση, το θεωρώ πρωτίστως κουτό και δευτερευόντως λάθος. Κακά τα ψέματα δεν είναι κανείς χαζός, για να υπάρχει μυστικό υπάρχει και ενοχή ή ανασφάλεια …και εάν ισχύουν τα δυο τελευταία δεν πάει καθόλου καλά το σκηνικό!!
    Μου αρέσουν οι χαρούμενοι και ενθουσιώδεις τύποι ανθρώπων… άλλο όμως αυτό, και άλλο να κάνει υπέρμετρες χειρονομίες, να μην υπολογίζει τι λέει που και πότε. Εκεί περνάμε στα όρια του γελοίου. Συμπληρωματικά να πω, πως με ελκύει πολύ ο τύπος «του βαρή». Δεν γίνεται να είμαστε και οι δύο παιδιά!!!
    Ενοχλητικό ναι… μόνο εάν υφίσταται σε βάθος χρονου. Για αρχή δεν με ενοχλεί του δείχνω τον δρόμο εγώ.
    Πολύπλευρο θέμα!! Δεν ταιριάζει να το αναπτύξω εδώ. Θα πω μόνο πως δίνω ότι μου δίνουν.
    Δεν με ενοχλεί, διότι κάποιος για να είναι απαιτητικός και μάλιστα εξ αρχής σημαίνει πως είναι ξεκάθαρος ως προς τα θέλω του. Επιπροσθέτως , δεδομένου ότι τα ζητούμενα του είναι ξεκάθαρα, με το ίδιο σκεπτικό θα μου γνωστοποιήσει και τι προσφέρει.. οπότε και γλιτώνω χρόνο και ταλαιπωρία.

    ---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

    Ωχ τώρα το είδα αυτό!!!
    Εύστοχος πιθανολογώ πως είσαι . αλλά γιατί το ανέλυσες το συγκεκριμένο νήμα???