Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιός υποτάσεται σε ποιόν???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος addicted_to_pain, στις 19 Ιουνίου 2006.

  1. Μυστήριο δεν είναι?
    Και όμως τα τελευταία χρόνια αρχίζω να αμφιβάλω για το αν τελικά ένας υποτακτικός υποτάσεται στο Κυρίαρχο...
    Είμαι σίγούρος ότι θα αναρωτιέστε για το τι λέω, αλλά καθοδηγείστε με και εσείς για να κατανοήσω αν τελικά ισχύει το παρακάτω επιχείρημα
    Εαν επιθυμώ να τιμωρηθώ απο την Κυρία μου ασχέτως αν δεν έχω, το μόνο που έχω να κάνω είναι να προκαλέσω το θυμό της και να κάνω κάτι που θα την οδηγήσει σε αυτό (και εδώ που τα λέμε, δεν είναι κάτι το δύσκολο και μπορώ να το κάνω ανα πάσα στιγμή όχι μόνο εγώ ο οποιοσδήποτε) δεν υποτάσεται τελικά στην επιθυμία τη δικιά μου?
    Μήπως με αυτό το τρόπο σπάνε οι παραδόσεις και τους εξαναγκάζουμε τελικά να κάνουν αυτό που θέλουμε και όποτε το θέλουμε???
    Βοηθείστε με σε αυτό και δείξτε μου τό δρόμο...
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Το να προκαλεσεις την Κυρια σου να σε τιμωρήσει για κατι που έκανες επιτηδες δεν σημανει οτι την υπεταξες κιολας..αλλο πραγμα η υποταγή,αλλο μια στιγμιαια αντιδραση του Κυριαρχου σε ενα γεγονος..(που αν το καταλαβει μπορει και να μην αντιδρασει μαλιστα)..η υποταγή ειναι τροπος ζωης φίλε μου..
     
  3. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Ποιός υποτάσεται σε ποιόν???

    1) Κάποιος που ονομάζει τον εαυτό του Aφέντη /ντρα δεν τιμωρεί ποτέ και δεν επιτρέπεται να τιμωρεί κάτω απο την επιρροή του θυμού για λόγους ασφαλείας.
    2) Κάποιος που ονομάζει τον εαυτό του Aφέντη /ντρα πρέπει να έχει εμπειρία για να καταλάβει αν τον προκαλείς η όχι και θα σε τιμωρήσει ακριβώς επειδή προσπαθείς να τον ξεγελάσεις.  

    Αλλά ας περάσουμε στην έννοια της τιμωρίας.
    Το κωλοχαστούκωμα ή πυγοράπισμα (spanking) ή αντίστοιχα το μαστίγωμα ή οτιδήποτε άλλο που γίνετε για να "ανάψουν λίγο τα αίματα" και να κοκκινήσει λίγο το δέρμα, ΔΕΝ έχει σχέση με αυτό που γίνεται για λόγους τιμωρίας.

    Η τιμωρία έχει εκ-παιδευτικό χαρακτήρα και ο σκοπός της είναι να προκαλέσει απέχθεια ώστε να μην σου περάσει ποτέ απο το μυαλό να ξαναπέσεις στο ίδιο παράπτωμα.  
    Η τιμωρία δεν πρόκειτε να είναι ποτέ κάτι το οποίο θα σου φέρει ηδονή, αλλά κάτι που θα σε βασανίσει πραγματικά ή θα σε εξευτελίσει δημόσια ή θα είναι κάτι που θα σιχαθείς ή κάτι που θα σε τρομάξει πάρα πολύ και πίστεψε με φαντασία και τόλμη να έχει ο κυρίαρχος και κάτι θα βρεί για να σε τιμωρήσει.

    Φοβού τους κυριαρχικούς και δώρα φέροντες.  
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2006
  4. adelina

    adelina Regular Member

    Νομίζω πως αυτο που λες addicted_to_pain το απαντησε ο Κυριος Photographer πολύ καλά.
    Αν εισαι σε καποια σχεση που κατορθωνεις να περνα τετοιου ειδους συμπεριφορα και προβοκατσια, τοτε μαλλον εσυ κυριαρχεις σε καποιο ατομο που ή εσυ θεωρεις κυριαρχικο αλλα δεν ειναι ή και οι δυο παιζετε παιγνιδια.
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Ενα από τα πολλά σχετικά threads που εχουν γραφεί για το θέμα
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5866

    Παντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσω (συμπεριλαμβανομένου και του ψαξίματος των παλιών threads)



    ΥΓ. Καποτε ο Dream ειχε γραψει ένα πολύ καλό post για τη σκλαβοκεντρική στάση - που να βρίσκεται αραγε (το post, οχι ο Dream)?