Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολλαπλοί οργασμοί αρσενικών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 6 Οκτωβρίου 2008.

  1. MiB

    MiB Regular Member

    Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    Για τον άντρα ναι, θεωρώ ότι οργασμός = εκσπερμάτωση, έστω και μια σταγόνα..  

    εξού και οι γνωστές εκφράσεις.. "χύνωωωωω.." ή "πάρτα μωρή άρρωστη..", κτλ..  

    Βέβαια, κατά τις πρώτες σεξουαλικές μου εμπειρίες θεωρούσα ότι με το να χύνω όσες περισσότερες φορές μπορούσα εν σειρά, θα εντυπωσίαζα και περισσότερο την partner μου. Σε κάποιες από αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις, ίσως και να μην είχα κατά τον τελευταίο μου - συνεχόμενο - οργασμό κάτι να βγάλω, αλλά ειλικρινά δεν το θυμάμαι αν αυτό όντως συνέβει 100%, ή αν απλά έβγαζα το λιγότερο μια σταγόνα. Άλλωστε, πάει και τόσος καιρός από τότε..  

    Στην πορεία, έτυχε να έχω σεξουαλικές σχέσεις περισσότερο με μονοργασμικές γυναίκες κι όχι τόσο με πολυοργασμικές, με αποτέλεσμα να έχω εξασκηθεί αρκετά στο να "κρατιέμαι" μέχρι να φτάσει σε οργασμό και η partner μου.. Τουλάχιστον για μένα, είναι ασύγκριτα πιο απολαυστικό το σεξ έτσι, καθώς στην κορύφωσή του.. η "έκρηξη / εκτόνωση" είναι πολύ πιο έντονη και για τους 2 φαντάζομαι..  

    α ναι.. και γι' αυτό που αναφέρεις στο τέλος.. συμφωνώ με τον φίλο σου στο 1, αλλά διαφωνώ στο 2.. καθώς για μένα τουλάχιστον δεν ισχύει κάτι τέτοιο..
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΘΗΛΥΚΩΝ

    "Μind-san" και όχι "Μind-son" αγαπητέ. Εκτός κι αν με αποκαλείς -δίκην θωπείας έστω- υιό σου, όπερ άτοπον...

    Το θέμα του νήματος γενικά δεν με ενδιαφέρει, καθόσον πιστεύω ότι δεν έχει και πολλά (γιά να μην περιπέσω στην ύβρη του "τίποτε") να με διδάξει. Ως εκ τούτου, μόνον φευγαλαία το διάβασα, και ελλείψει κάποιου άλλου, πιό ενδιαφέροντος.

    Η ερμηνεία "κωλαράκι" όμως γιά την παρά φύσιν έδρα, με χτύπησε κατακούτελα, ιδίως επειδή αμέσως πριν, είχα διαβάσει κάποια πράγματα περί "ημιμάθειας", στο νήμα "Διατροφή"...

    Τα προ δεκαετίας "ανδρικά περιοδικά" δεν ξέρω τί μπορεί να έγραφαν (μπορεί και μπαρούφες), όπως δεν ξέρω τί γράφουν και σήμερα, ουδέποτε υπήρξα αναγνώστης τους (με εξαίρεση ίσως τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, αλλά αυτό μάλλον δεν θεωρείται ανάγνωση). Όσο πάντως γιά τον Ασκητή, είμαι απόλυτα βέβαιως ότι ποτέ δεν μπέρδεψε την παρά φύσιν έδρα, με την παρά φύσιν συνουσία...

    "Μάστερ φιλόλογος" δεν απαιτείται, αυτά που έγραψα είναι σωστά, και δεν χωρεί καμμία επιφύλαξη επ' αυτού. Μιά (προσεκτικότερη) αναζήτηση -έστω στο google- θα το επιβεβαιώσει.

    Γιά τις ευχαριστίες σου, παρακαλώ.
     
    Last edited: 8 Οκτωβρίου 2008
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Ανδρών:
    Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές του Kinsey ένας έφηβος μπορεί κατά μέσο όρο να αυνανιστεί 11 φορές την ώρα! Όσες φορές δηλαδή μπορεί να ακούσει το «με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες» μέχρι να καταλάβει τους στίχους. Το ρεκόρ όμως το κατέχει ένας 28χρονος οπού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των γιατρών του Κέντρου Συζυγικών και Σεξουαλικών Σπουδών στην Καλιφόρνια πέτυχε 16 -στεγνούς τους περισσότερους- οργασμούς σε διάστημα μιας ώρας. Πράγμα που σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον η τσόντα που του δώσανε ήταν πολύ καλή και το δεξί του χέρι θα το ζήλευε ακόμα και ο Ζουγκλάκος

    Γυναικών:
    Την ίδια στιγμή σε κάποια διπλανή -προφανώς- αίθουσα στο ίδιο Κέντρο μια 26χρονη κατακτούσε το παγκόσμιο ρεκόρ δίνοντας μια μεγαλειώδη παράσταση 134 πολλαπλών οργασμών μέσα σε μια ώρα. Μόλις ολοκλήρωσε όλοι έσπασαν σε χειροκροτήματα! Όλοι εκτός του επιστάτη που συλλογιζόταν «να δούμε ποιος μ******ς θα σφουγγαρίσει τώρα.»

    Ρεκόρ διάρκειας
    Ο μέσος όρος διάρκειας ενός ανδρικού οργασμού είναι πέντε με οκτώ δευτερόλεπτα - αρκετά για να φωνάξεις Ελένηηη ενώ την λένε Βίκυ ! Αντιθέτως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν έναν συνεχή εγκεφαλικό οργασμό που επιστημονικά λέγεται status orgasm. Οι Dr Masters και Johnson το 1966 κατέγραψαν έναν γυναικείο οργασμό που διάρκεσε 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Πριν κάνεις όμως όνειρα για τη βοηθήσεις να καταρρίψει το ρεκόρ, μάθε ότι αυτό τον οργασμό τον έχουν συνήθως με αυνανισμό. Εμ για αυτό και αυτή όταν τελειώνει, αντί για Νίκο φωνάζει Αμπντούλ.

    Εκσπερμάτιση μεγάλων αποστάσεων
    Ρεκόρ απόστασης
    Η μεγαλύτερη μέση απόσταση που μπορεί να τιναχτεί το σπέρμα είναι 20 εκατοστά με ταχύτητα 11 χιλιομέτρων την ώρα. Όμως το ρεκόρ ανήκει σε έναν γερμανό ονόματι Horst Schultz που έφτασε τα 5,71 μέτρα μήκος, τα 3,76 ύψος και ταχύτητα 16,3 χιλιομέτρων. Για αυτό όταν τραβούσε μαλακία, οι ένοικοι της απέναντι πολυκατοικίας κατεβάζαν τις τέντες.

    Ρεκόρ ποσότητας
    Ο μέσος όρος σπέρματος που παράγετε από έναν φυσιολογικό άνδρα είναι 3,2 ml την «ριξιά» συν 0,4 ml κάθε μέρα που περνάει άνευ εκσπερμάτισης. Η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει επίσημα καταγραφεί το 1954 είναι 15 ml. Προφανώς κάποιος κουλός που έψαχνε ένα ολόκληρο μήνα κάποιον να του τραβήξει μαλ***α.

    Ρεκόρ επανάληψης
    Οι περισσότεροι άνδρες πετυχαίνουν έναν γρήγορο επαναληπτικό οργασμό πριν ακόμα το πέος προλάβει να «χαιρετήσει ξανά την σημαία». Το ρεκόρ όμως το έχει ένας 38χρονος που κατάφερε μπροστά στους ερευνητές του Kinsey να έχει μέσα σε δυο ώρες 8 πλήρης υγρούς οργασμούς. Που προφανώς σκεφτόταν και αυτός πόσο τυχερός είναι ο Καρεμπέ.

    Ρεκόρ κατάποσης
    Mια όχι και τόσο γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός, η Michelle Monaghan είναι η επίσημη κάτοχος του ρεκόρ της πιο διψασμένης για σπέρμα γυναίκας. Το 1991 σε νοσοκομείο του Λος Aντζελές έβγαλαν από το στομάχι της 457 γραμμάρια σπέρμα. Και όταν ξεσούρωσε «χτύπησε» άλλο ένα μισαδάκι σε παρακείμενο λόχο καταδρομών.

    Τρίαθλο ανδρών
    Ρεκόρ μήκους
    Ο Δρ. Robert Dickinson το 1913 μέτρησε το πέος ενός άντρα που είχε μήκος 34, 29 εκατοστά και πάχος 15, 80 εκατοστά. Μα καλά, τι τον τάιζε αυτόν η μάνα του; Σανό; Αντιθέτως στο Kinsey τα 2, 53 εκατοστά μήκος που καταγράφηκαν από ερευνητές θεωρούνται μέχρι σήμερα αρνητικό ρεκόρ. Βέβαια αυτός στην Κίνα μπορεί να είναι ντούρος!!

    Ρεκόρ στύσης
    Η ταχύτητα πλήρης στύσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως πόσα σφηνάκια έχεις πει πριν, αν η γκόμενα έχει μουστάκι ή αν ο κ**ος της θυμίζει Αθηναϊκό δρόμο από τις πολλές λακκούβες και τα σαμαράκια. Όμως το 1948 οι ερευνητές του Kinsey χρονομέτρησαν μερικούς άνδρες που είχαν πλήρη στύση σε 3-5δευτερόλεπτα. Σκέψου να σου λυθούν τα κορδόνια μπροστά τους. Θα ψάχνεις να βρεις γιατί όταν σκύβεις αντί να πονάει η μέση σου θα πονάει ο κ**ος σου...
     
  4. jim28

    jim28 Regular Member

    Δεν ξέρω για ορισμούς και θεωρίες καθώς αυτά είναι ακρως επιστημονικά πράγματα, θα πω την προσωπική μου επίδοση. 4 φορές συνεχόμενη εξπερμάτιση (σε 1 1/2 ωρα) και άλλες 4 την επόμενη ημέρα, έγινε στα 25 μου. Σήμερα 30αρης δεν θα το επιδίωκα. Εννοείτε πως καθε φορα μειωνόταν η ποσότητα του σπέρματος
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Πολλαπλοί οργασμοί αρσενικών

    Μονος σου η με παρεα τζιμ?

    Γιατι για μόνος ναι γινεται   αλλα αλλου παπα ευαγγελιο ειναι αυτο..
     
  6. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    εμένα εάν θυμάμαι καλά το επαναλαμβανόμενο ρεκόρ μου ήταν 4 οργασμοι σε κανα διωρο. και φυσικά όταν ήμουν 17 με 21. και footsniffer ο τεταρτος ήταν σχεδόν πάντα στεγνός, αλλά ήταν κανονικότητας οργασμός. Αρκετές φορές μόνος (διότι ήθελα 2-3 οργασμους πριν τον υπνο λολ). αλλα και όταν δεν ημουν μονος, μία τραβαγε το ζόρι. συνηθως σε συνδυασμό, μουνάκι, στοματακι, στοματάκι, ή μουνάκι, στοματάκι, μουνάκι. πιο σπάνια είχαμε κωλαράκι, μουνάκι, στοματάκι. Ακόμα μου λέει πόσο την κούραζα τότε, διότι το βράδυ ήθελα και μια δυο επιπλεον για τον υπνο....

    σήμερα πια σνιφ σνιφ (λολ)
     
  7. jim28

    jim28 Regular Member

    Re: Απάντηση: Πολλαπλοί οργασμοί αρσενικών


    Παρέα με μια Διονυσία.
     
  8. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Βρε βρε τι μαθαίνει κανείς στις 20:20 ημέρα Παρασκεύη του 2008...

     
     
  9. Το σημαντικότερο είναι ο έλεγχος του εαυτού σου. Κάθε φορά που πλησιάζεις στον οργασμό αλλά γνωρίζεις ότι μπορείς να το ελέγξεις το κρατάς. Πλησιάζοντας στα όρια και επεκτείνοντάς τα ακολούθως φτάνει κάποια στιγμή όπου μπορείς να περνάς ΣΧΕΔΟΝ όλον τον οργασμό και να μην έχεις εκσπερματίσει.
    Μετά το επαναλαμβάνεις όσο θέλεις και σαφώς όσο θέλει και η παρτενέρ. Βέβαια κάθε φορά που περνάς από αυτό το στάδιο και τελικά κρατιέσαι η επόμενη γίνεται και πιό δύσκολη! Αλλά όταν αποφασίσεις να μην το ελέγξεις άλλο και αφεθείς τότε είναι υπερπολλαπλάσιος ο τελικός οργασμός που έχεις οδηγώντας σε πλήρη κούραση.
    Γενικά δύο πράγματα έχω βγάλει . Πρώτον , είναι όλα στο μυαλό. Δεύτερον, η πρώτη εκσπερμάτιση είναι και η καλύτερη!
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πολλαπλοί οργασμοί αρσενικών

    Στα νιάτα μου ήμουν ανεξέλεγκτος. Γι' αυτό, όποτε γαμούσα είχα μαζί μου ένα κουβά, να μη λερώνω τα σκεπάσματα.
     
  11. Apati

    Apati New Member

    ειχα την τυχη να το δω .το εζησα για να σας βεβαιωσω πως δεν ειναι μυθος ο αντρικος πολλαπλος οργασμος.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πολλαπλοί οργασμοί αρσενικών

    Φαίνεται πως εγώ δεν αρέσω....