Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Διαστρέφετε, μην το κάνετε, δεν σας τιμά. Σε κανένα σημείο δεν συσχέτισα την ΕΚΤΙΜΗΣΗ μου αυτή με τα εδώ σχόλια. Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε και μην υποδύεστε ότι δεν έχετε αντιληφθεί την εξωφρενική πλέον αναλογία μεταξύ των νεοεισερχομένων στο χώρο Male Master/Dom προς εκείνην των αντίστοιχων Female/Sub.

    -Δεν την βλέπετε τη φούσκα ; Παρέγινε ελκυστικό το πράγμα. Σαν τα φωτοβολταϊκά προ ετών ένα πράγμα, εάν ενθυμείστε. Όλοι ήθελαν να κονομήσουν, βάζοντας ένα πάνελ στο χωράφι τους. Το ίδιο. Eντάξει τώρα, τί θελετε να σας πω ; Χθες ενεγράφη εδώ άτομο δηλώνοντας Male/Straight/Mistress.

    -Το αντιληφθήκατε το πνεύμα ή ακόμη ; Εάν όχι, συνεχίστε το κυνήγι μαγισσών. Ελεύθερα από μένα. Αλλά μην περιμένετε να σας δώσω και τα σπίρτα στο χέρι.
     
  2. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Όπως προείπα, δεν με αφορατε. Εάν με αφορουσατε θα σας μιλούσα ευθεως. Ξέρω ακριβώς τι είπα όπως ξέρετε και εσείς. Καλή σας συνέχεια παρόλα αυτά.
     
  3. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Εάν όντως δεν σας αφορώ, παράκληση μην αναφερθείτε ξανά στο nick μου, ούτε καθ' υπόνοια.
    Απλά προσπεράστε.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    ...που το τσακάλι πάντα τρέμει τον λύκο και τις επιλογές του, θα πρόσθετα...
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Χαμος. Ουτε να τα διαβασω δεν προλαβαινω. Σ/κ με το καλο.
     
  6. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Αυτό να λέγεται (για τη σχέση με εαυτό και πραγματικότητα) αρκεί να μην είμεθα ενοχικοί τύποι γιατί τότε το μπρα-ντε-φερ είναι σικέ  
     
  7. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious


    Xαμός δεν έγινε, Λαίδη. Σε μια συζήτηση κάποιοι θα χάσουν την ψυχραιμία τους και θα διαβάσουν την αντίθετη άποψη θολά (επειδή έτσι θέλουν να την διαβάσουν), υποδεικνύοντας εν συνεχεία τον «εχθρό του λαού», τον «προβοκάτορα», τον «δόλιο», τον «αιρετικό» και το γνωστό τροπάρι. Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφάκι για τέτοιες εγκλήσεις και πιστεύω ότι κάθε καλόπιστος αναγνώστης καταλαβαίνει εύκολα ότι «κατηγορίες» περί δήθεν «σκοπιμότητας και δολιότητας» από πλευράς μου είναι εντελώς αστήρικτες, αόριστες και τελικά ακατανόητες : -Διότι διάβολε, τί είδους «σκοπιμότητα» θα μπορούσε ποτέ να υπηρετεί μια τύπισσα –για μένα μιλάω- που γράφει ένα (1) και μοναδικό σχόλιο σε μια συζήτηση σαράντα τόσων σελίδων κάπου στο αχανές του διαδικτύου ; Τί ; Να γκρεμίσω την παγκόσμια κυριαρχία της Αυτοκρατορίας των Μasters ; Αν έχω τέτοια δύναμη, τότε να το ξέρω, να το αξιοποιήσω επαγγελματικά.

    Δεν είναι αυτό. Είναι ο φονταμενταλισμός που τυφλώνει κάποιους ανθρώπους. Και είναι οξύμωρο, ειδικά όταν η ζωή σου διέπεται από ορισμένη διαφορετικότητα, να μην ανέχεσαι τη διαφορετικότητα στην άποψη. Να την καταδιώκεις και να τη συκοφαντείς. Λοιπόν, εάν κάποιος δεν είναι θεόστραβος και διαβάσει το σχόλιό μου, αυτό δηλαδή που ξεσήκωσε τη μήνη μεμονωμένου μέλους, θα αναρωτηθεί τι άραγε ήταν αυτό που προκάλεσε τόση οργή. Αιτιολογώ για ποιό λόγο διαφωνώ με την «ορθόδοξη» αν θέλετε άποψη περί της έννοιας της υποταγής. Είμαι αιρετική ; Πιθανόν. Αντίκρουση λοιπόν της όποιας άποψής μου με επιχειρήματα, ευπρόσδεκτη.

    Στην τελευταία παράγραφο, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Ο χώρος, το ρεύμα αυτό που λέγεται bdsm, με την τάση που έχει, κινδυνεύει να γίνει ξέφραγο αμπέλι για τον κάθε τυχοδιώκτη που ψάνει να βρει την «καλή» με μοναδικό «πνευματικό» και «ηθικό» εφόδιο τη ζώνη του παντελονιού του. -Σε ποιό σημείο προσέβαλα εγώ έστω και έναν Κυριαρχικό ή Μάστερ αυτής της κοινότητας ; Ακούστε, έχω εξαιρετικά καλή εικόνα για το επίπεδο εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την υποδοχή συνολικά. Και οι διάλογοι στα threads, αλλά και η κάποια επικοινωνία που έχω κατ’ ιδίαν (ιδίως με Κυριαρχικούς, à propos), μαρτυρούν ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συνομιλώ είναι ποιοτικοί. Έχθρες ή απωθημένα δεν έχω, από που κι ως που άλλωστε, στις λίγες ημέρες που βρίσκομαι εδώ.

    Κι αν κάποιος είχε την ψυχραιμία να διαβάσει το σχόλιό μου, θα διέκρινε ότι πρόθεσή μου δεν είναι να θίξω μια συγκεκριμένη κατηγορία μελών, αλλά –αντίθετα- να προστατευτεί το ρεύμα από τον κάθε «νεόκοπο/επίδοξο Αφέντη-Μάστερ, ο οποίος έχει πιστέψει σε κάτι φήμες ότι τάχα το bdsm είναι ένας χώρος που έτσι και τρουπώσεις μπορείς να απολαμβάνεις κλπ». Αυτή είναι η κατά λέξη διατύπωσή μου (οι υπογραμμίσεις κατά προσθήκη) και γι’ αυτό δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι κανείς Αφέντης-Μάστερ δεν εξανέστη, παρά μόνο μια αυτόκλητη υπερασπιστής των εν λόγω, επιδεικνύοντας μάλλον τον υπερβάλλοντα ζήλο του "αγανακτισμένου πολίτη", εν προκειμένω.

    Τώρα, εάν κάποιος/α, ως άλλος Μωϋσής, ανέβηκε στο όρος Σινά και παρέλαβε τις πλάκες με την υπέρτατη αλήθεια του bdsm, να μου το πει, για να προσκυνήσω κι εγώ. Μέχρι τότε, συμπαθάτε με κάποιοι, αλλά όταν έχω άποψη γράφω άποψη, γράφοντας παράλληλα -ναι, εκεί κάτω, απ' όπου όλα ξεκνινούν και τελειώνουν- τους φωνασκούντες, που μου κουνούν οργισμένες γροθιές.


    Την καληνύχτα μου και ευχές για όνειρα πονηρεμένα σε όλους. Κι αύριο μέρα είναι.
     
  8. desire

    desire No one like you https://youtu.be/aZcXD6bCK8U

    Τα σχολια των μελων παντα βοηθανε να βγουν τα αρνητικα και τα θετικα (με το ματι που το βλεπει ο καθενας) πανω σε μια συζητηση.Αυτο που εγραψε η Gloriana Majestica ειτε το θελετε ,ειτε δεν το θελετε ειναι μια πραγματικοτητα που οποιος δεν βλεπει το νεο ρευμα που ερχεται ,εθελοτυφλει.Φανταστειτε να πεσει ενα υ στα χερια ενος απειρου στην πραξη Κ ο οποιος εχει το λεγειν σε αξιοζηλευτο σημειο.
     
  9. espimain

    espimain Contributor

    Αξιότιμη @Gloriana Majestica
    Παρακαλώ μήπως μπορείτε να αναφερθείτε στο πώς καταλήξατε στην άποψη, που περιγράφετε στην παράγραφο:
    Επίσης παρακαλώ προσδιορίστε και τι σχέση έχουν αυτά, με την "πολυγαμία και την ειλικρίνεια των Κ", που είναι και το θέμα του νήματος;
     
  10. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Πολύ περίεργο που δεν το είδατε, ειδικά όταν το έχει παραθέσει ο @desire ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας.

    Εν πάση περιπτώσει, προς διευκόλυνσή σας,η ... «επίμαχη» (καταπώς φαίνεται) περικοπή έχει ως εξής : «Κοιτάξτε, , έτσι όπως πάει το πράγμα, εγώ αυτό που βλέπω να ζυγώνει σαν τσουνάμι είναι ένα τεράστιο ρεύμα νεόκοπων/επίδοξων Αφεντάδων Μαστεράδων, οι οποίοι έχουν πιστέψει σε κάτι φήμες ότι τάχα το bdsm είναι ένας χώρος που έτσι και τρουπώσεις μπορείς να απολαμβάνεις ό,τι ακριβώς ένας μουσουλμάνος αυτόχειρ βομβιστής που μόλις αποδήμησε εις Αλλάχ : Βουνά από πιλάφια, ένα χαρέμι γκόμενες που τις γαμάς και τις δέρνεις ο,τι ώρα σου καβλώσει κι άμα λάχει τις στέλνεις και για τσιγάρα ίσαμε το περίπτερο, για να μη βγάζεις τ’ αμάξι νυχτιάτικο. Βοnus (σε σχέση με το βομβιστή που λέγαμε), το γεγονός ότι είσαι ζωντανός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την απόλαυση των εγκόσμιων».

    Εύχομαι ειλικρινά να μην έχετε αναγνωρίσει τον εαυτό σας ανάμεσα στους νεόκοπους/επίδοξους Αφεντάδες, που είδαν φως και μπήκαν, παρασυρθέντες από φήμες για το τι είναι τάχα το bdsm.

    Τώρα, όσον αφορά στη σχέση μεταξύ πολυγαμίας και χαρεμιού, δε νομίζω να χρήζει επεξήγησης. Εάν μάλιστα κάνετε τον κόπο να ανατρέξετε στη σελίδα 42 όπου βρίσκεται ολόκληρο το αρχικό μου σχόλιο και η αιτιολόγηση της άποψής μου σε σχέση πάντα με την πολυγαμία (με επιχειρήματα και όχι αφορισμούς), τότε πια δεν θα σας μείνει καμία απορία. Προσπαθείστε μόνο, αυτή τη φορά τουλάχιστον, η ανάγνωσή σας να είναι καλόπιστη. Και τούτο το λέω, υπενθυμίζοντάς σας τον τελευταίο σύντομο διάλογό μας, στο thread για τον De Sade, όταν τόλμησα –η βλάσφημη- να αναρωτηθώ πόσο επίκαιρος και συναφής με το σύγχρονο bdsm είναι ο εν λόγω συγραφέας. Αντί απάντησης, με παρεπέμψατε απαξιωτικά στους Γκριμ. Δεν πειράζει, η εξέλιξη του ίδιου thread και οι τοποθετήσεις των εκεί συνομιλητών ανέδειξαν το νόημα του ερωτήματός μου.
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    @Gloriana Majestica
    Αν θεωρείτε αυτήν σας την απάντηση επαρκή για το ερώτημα μου, μου αρκεί και σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.

    Το σχόλιο σας για το αν αναγνωρίζω τον εαυτό μου "ανάμεσα στους νεόκοπους/επίδοξους Αφεντάδες, που είδαν φως και μπήκαν, παρασυρθέντες από φήμες για το τι είναι τάχα το bdsm".
    Είναι το ελάχιστον προσβλητικό.
    Και απορώ πώς δεν εκδηλώθηκε η ευαισθησία των διαχειριστών σε αυτήν την περίπτωση, όστε να σας συμβουλεύσουν ανάλογα.
     
  12. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Ήμουν σίγουρη ότι θα σας αρκούσε η απάντησή μου. Καλύπτει κάθε πιθανή απορία σας.

    Α, ώστε τώρα ζητάμε και τη συνδρομή της διαχείρισης ;  
    Δεν είδα την ίδια ευαισθησία από πλευράς σας όταν προηγουμένως μου καταλογίστηκε ευθέως «δόλος και σκοπιμότητα».

    Εγώ πάντως ούτε ζήτησα ούτε πρόκειται να ζητήσω έξωθεν βοήθεια. Δεν το συνηθίζω άλλωστε, όπως μάλλον θα έχετε καταλάβει.