Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    Θυμάσαι σε μια ανάρτησητης Γκλοριάνα τα μπουταρίνια της Σάρας που τα σκεφτόταν ο -εν μέσω κλιμακτηρίου - Μπάμπης;

    Ε...ο πολυγαμικός θα τα σκεφτόταν αν ήταν του γούστου του τα μποτάκια, ο πολυπηδηματίας θα σκεφτόταν "ακόμα δυο μπουταρίνια, ας είναι ό,τι να'ναι", ο πολυερωτικός θα τα σκεφτόταν ενδεχομένως μα ως συμπληρωματικά στο παζλ.
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    στη Briggitte θαρρώ πως ταιριάζει αυτή η απάντηση, οχι πως διαφέρει η ασφάλεια της νομής των μπουτακίων στην μιά ή την άλλη περίπτωση... 
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Για εμένα, η ειλικρίνεια. Αυτή που κάποιοι λένε ότι δεν έχει και πολλή σημασία γιατί δεν πρέπει να δίνει λογαριασμό. Ε, αυτό όμως είναι που τον ξεχωρίζει από τη μια κατηγορία στην άλλη τι να κάνουμε;
     
  4. Brigitte

    Brigitte Contributor

    (Αν απαντησες σε 'μένα ευχαριστώ, αλλά..)

    Πιο πολύ η μία σκέψη μου φαίνεται σαν συνέχεια της άλλης οπότε δεν μπορώ να εντοπίσω τη διαφορά..

    Μπα..ανειλικρινεια θα μπορούσε να υπάρχει και στις τρεις κατηγορίες όπως τις διαχωρίζει η @lexy ..
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Η Πολυερωτικότητα (ή ο Πολυαμορισμός-Πολυερωτία-Πολυγαμία) συχνά περιγράφεται ως «συναινετική, ηθική και υπεύθυνη μη-μονογαμία». Πρακτικά σημαίνει το να είναι κανείς σε σχέση με πάνω από ένα άτομο ταυτόχρονα και όλα τα άτομα της σχέσης να το γνωρίζουν και να συναινούν. Πρακτικές όπως η μονογαμία ή το περιστασιακό σεξ προφανώς δεν θεωρούνται κατώτερου επιπέδου ή μη ηθικές, απλά δεν αποτελεί προτίμηση των πολυερωτικών ατόμων. Απλά η κοινωνία έχει την παράδοξη τάση αφενός να θεωρεί την πολυγαμία ανήθικη και αφετέρου να υποτιμά τις σχέσεις εις βάρος του σεξ (όταν δεν είναι απασχολημένη με το να κάνει ακριβώς το αντίθετο).

    Πηγή: https://frapress.gr/2015/06/pera-apo-lgbt-meros-1-sexoualikos-prosanatolismos/

    Κι εγώ έχω την άποψη ότι είναι διακριτές έννοιες οι: πολυαμορισμός, πολυερωτία, πολυγαμία και θα προσθέσω και την πολυσυντροφικότητα, αλλά νομίζω το πρόβλημα ξεκινά όταν οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως poly-whatever τα έχουν μπερδεμένα στο μυαλό τους, που κατ΄εμέ δεν ταυτίζονται και δεν πρέπει να συγχέονται.
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    O πολυγαμικός μπορεί να "τακτοποιήσει" σε μια μέρα μια 30αρα. Ο πολυπηδιχτούλης από 31 έως 100 ( από το 32 καίγεται, σαν τ΄ ομώνυμο παιχνίδι με τα χαρτιά ένα πράγμα, αλλά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ). Ο polyamorous δεν ξέρω, δεν απαντώ. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας όπως την βρίσκει.
    Με sauce ειλικρίνειας ή όχι ( μην και καταφέρω να μείνω on topic ). Πάντως αυτό το νήμα σχεδόν το λάτρεψα. Μοιάζει με επιτομή του κλασικού περί "αληθινού Κ" ή "μούφα". Από δω το πιάνουμε, από κει το πάμε, τις περισσότερες φορές εκεί καταλήγουμε.  
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μήπως θα θέλατε να μεταφέρουμε κάποια ποστ σε ένα νέο νήμα με αντίστοιχο τίτλο, για να μην χαθεί η συζήτηση που έχετε ξεκινήσει;

    Μετά από 714 ποστ που τα περισσότερα μόνο εντός θέματος δεν είναι, σκεπάζουν όποια ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορεί να γίνεται, από ένα σημείο και μετά, σε κάποιον μελλοντικό αναγνώστη.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δημιουργήθηκε ένα νέο νήμα με τίτλο:
    "Ασυμμετρία - αιτήματα και αξιώσεις"
    Μετέφερα εκεί τα σχετικά ποστ. Επειδή ήταν αρκετά, θα ήθελα report, αν ξέχασα κάποιο ή μετέφερα κάποιο που δεν χρειαζόταν.
     
    Last edited by a moderator: 20 Ιουνίου 2017
  9. tithon

    tithon Contributor

     
  10. sigh

    sigh .

    το όποιο "κρυφτό", σε κάποιους σηματοδοτεί το απαγορευμένο. εξάπτει το πάθος σ εκείνους που το επιδιώκουν, το λάθος και το μάθος σ αυτούς που το ανέχονται.
    πίσω, μπροστά και δίπλα από την ανασφάλεια και την ελευθεριακή σεξοδουλίαση όσων το υποστηρίζουν, βρίσκεται ο υποβιβασμός σ όλα τα πιόνια που χρησιμοποιεί ο κρυφοπαίχτης.
    από την αγαπημένη που "τον αφήνει" να πηγαίνει γύρω γύρω για τις κάβλες του και ενημερώνεται ότε και αν, μέχρι τους γύρω σεξοπλανήτες της παρατρεχάμενης ηδονής που φιμώνονται με εισαγωγικά ή χωρίς, μιας και βρίσκονται σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη "τροχιά" απ΄τον πυρήνα του διπόλου.
    εκρηκτικό αντικαβλε cocktail: ψέματα, κρυφτό και ανασφάλειες με φόντο Κυριαρχία και περισσότερη αναχρονιστική εσανς του αρσενικού που πέρα δώθε πηδάει, και πίσω στην φωλίτσα γυρνάει.
     
  11. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Η καλύτερη "λύση" στην πολυγαμία είναι η ειλικρίνεια.
    Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο λιγότερα τα πρόβληματα.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    η καλύτερη λύση στην ειλικρίνεια είναι η πολυγαμία.

    υγ: ήρεμα το λέω