Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Πολυγαμία" και bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος daffodil, στις 7 Ιουλίου 2005.

  1. daffodil

    daffodil New Member

    Ποιος ο ρόλος της πολυγαμίας στο bdsm? Όταν μία σκλάβα ανήκει σε έναν αφέντη μπορεί να έχει παράλληλη vanilla σχέση? Και αντίστροφα.
    Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας όχι με την έννοια τι επιτρέπεται και τι όχι, διότι προφανώς δεν υπάρχουν ξεκάθαρα standards. Περισσότερο από την εμπειρία σας, πώς νιώσατε ως Doms/subs σε παράλληλες επαφές?
     
  2. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Apo kapoies apopseis pistevo, oti akoma ke entos tou lifestyle iparhoune arketa taboo sto thema tou polyamory...
    Stin diki mou Ms shesi, ego eimai polyamorous eno i idioktisia mou ohi. Afto simainei oti sinapto opoioudipote tipou sheseis me alla atoma ke oti i idioktisia mou einai enimeri gi'afto (giati etsi eho apofasisei) eno o idios den ehei alles sheseis erotikou tipou me alla atoma pera apo afta me ta opoia apofasizo oti thelo na kanei scening.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: RE: "Πολυγαμία" και bdsm

    Αν εννοείς πως δεν επιτρέπεις στην ιδιοκτησία σου να μην συνάπτει άλλες τότε εγώ δεν συμφωνώ σε αυτό Phaedra. Πιστεύω πως ξεπερνάει τα όρια της λογικής και πως τέτοιες απαιτήσεις είναι υπερβολικές για κάθε Master/Mistress.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE:

    Ο ρόλος της πολυγαμίας στο BDSM, ή καλύτερα η θέση της καθορίζεται συνήθως προκαταβολικά στο συμβόλαιο daffodil, καθώς απότελεί τακτικά όριο για πολλές subs.
    Σε επίπεδο M/s συνήθως δεν υφίσταται σαν όριο από την πλευρά του/της σκλαβας για ευνόητους λόγους που έχουν αναλυθεί σε άλλα threads.
    Η συνηθέστερη προσέγγιση είναι αυτή της Phaedra και είναι στενά συνδεδεμένη με την ένοια της ιδιοκτησίας. Ο ιδιοκτήτης αποφασίζει πως θα διαθέσει την ιδιοκτησία του και, και ο/η σκλάβος/α αλλά και ο εαυτός του αποτελούν ιδιοκτησία του.

    Όσον αφορά συγκεκριμένα στην ερώτισή σου. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις, όπου ο Αφέντης και η σκλάβα δεν ζουν μαζί (πολλες φορές μάλιστα ο ένας ή και οι δύο είναι παντρεμένοι σε vanilla γάμο, κάτι περισσότερο τακτικό απ' όσο θα φανταζόταν κανείς), η ύπαρξη vanilla σχέσης για την σκλάβα (ή και τους δύο) αποτελεί κομματι του παρελθόνος της συχνά δύσκολο να αλλάξει για διάφορους λόγους.
    Αν πρόκειται για σύναψη νέας σχέσης εκτός lifestyle τότε θα πρέπει να αναρωτηθούν για τους λόγους που βρίσκονται στο lifestyle
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Σε άλλα threads έχει αναφερθεί με αρκετά κοινή αποδοχή πως ο slave αποτελεί το ήμισι σε μια σχέση 24/7. Δεν μιλάω για απλά sessions αλλά αν συμβεί αυτό που λέει η Phaedra τότε πλέον δεν μιλάμε για σχέση γιατί καταρέει η παραπάνω θεωρία.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όχι δεν καταρέει Κωνσταντίνε, 24/7 μπορεί να είναι D/s όπως και M/s στην δεύτερη περίπτωση ο/η σκλάβος/α αποτελει πρωτίστως ιδιοκτησία, εξαιρετικά πολύτιμη μεν ιδιοκτησία δε.
    Απο προσωπική πείρα, στις σχέσεις Mistress/slave η πολυγαμία είναι πολύ περισσότερο συνηθισμένη απ' ότι στις Master/slave.
     
  7. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Konstantine...
    afto pou egrapsa einai oti o ipakouos den epitrepetai na ehei seksoualikes/play/erotikes sheseis me alla atoma peran emou. Otan flertarei, flertarei epeidi tou ehei dothei adeia na to kanei i epeidi me diaskedazei emena i epeidi gia kapoion logo to eho pei ego. O oros idioktisia iponoei akrivos afto: oti gia kapoion allon oles oi apofaseis pairnontai apo kapoion allon. Episis simainei oti ipohreoutai na ehei tetoies sheseis me opoious/es apofasiso ego. Oses fores ehei kanei skines me alla atoma, antres i ginaikes, eite ton kanane top aftoi/aftes, eite co-top mazi mou, afto ehei ginei meta apo diki mou apofasi gia diaforous logous. Alles fores proetoimastike gi'afto, alles irthe pro tetelesmenou otan aprosmena se afton ena agnosto i gnosto se afton atomo arhise na paizei mazi tou.
    Se antithesi aftou tou tipou oi periorismoi den ishioune gia mena.
    Fisika den einai dikaio alla oi sheseis aftes den ehoune na kanoune oute me dikaiosini oute me isotita  
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: RE: "Πολυγαμία" και bdsm

    Γιατί όχι? Δεν μιλάω για ισότητα και δικαιοσύνη στο πρότυπο της vanilla σχέσης αλλά για ένα τύπο ισότητας σε Kυριαρχικά/υποτακτικά πρότυπα. Δηλαδή γιατί ο σκλάβος πρέπει να έχει μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση και μόνο της Κυρίας χωρίς η Κυρία να του δίνει την ίδια ικανοποιήση με το να υπηρετεί πιστά μόνον εκείνη ? Είναι παράλογο ?
     
  9. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Konstantine,
    se efharistw pou ksekatharises tin erotisi, den eiha katalavei telika ti ennoouses.
    Katholou paralogo den einai, einai thema prwsopikwn epilogwn: o sklavos den "prepei" na ehei ws monadiko skopo tin ikanopoiish Ths. Egw milaw apo tin diki mou empeiria ke gia tin diki mou Ms shesi ke to pos skeftomai: stin diki mou Ms shesi afto "prepei" na kanei i idioktisia mou. Ke fisika mporei na epileksei ana opoiadipote stigmi na figei.
    Iparhoune omos ke gnorizo prosopika Ms zevgaria opou iparhei monogamikotita ke apo tin plevra tou Kiriarhikou atomou opos episis ke zevgaria pou ke to ipotaktiko atomo einai polyamorous. Den iparhei mono mia swsth odos sto lifestyle, mono epiloges ke gousta. (An ke pistevw oti iparhoune lathos odoi.)
     
  10. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Το σίγουρο είναι πως το cuckolding ερεθίζει απίστευτα τον sub άνδρα.Εννοείται πως εφ'όσον θέλει και του αρέσει να είναι ιδιοκτησία της Mistress του, της ανήκει ολοκληρωτικά και δεν έχει δικαίωμα για άλλη σχέση.Επίσης είναι αυτονόητο πως θα δεχτεί να έχει και άλλες σχέσεις η Mistress του χωρίς αντίρρηση διότι, του αρκεί μόνο το γεγονός οτι θα τη δει ικανοποιημένη και χαρούμενη. Και το κυριότερο:φυσικά και δεν είναι άδικο να έχει και άλλες σχέσεις η Mistress αλλά να μην επιτρέπεται να έχει ο sub διότι εδώ δε πρόκριται για ισότητα των δύο αλλά για Female Superiority.
     
  11. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: RE:

    Όταν συμετέχει σίγουρα. Όταν όμως βλέπει τι γίνεται?
    Το Female Superiority ο καθέντας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Διαφορετικά επίσης το αντιλαμβάνονται και οι lifestule slaves πόσο μάλλον οι subs switches κτλ που δεν τους αρέσει το 24/7. Κάποιοι έχουν όρια και υπομονή - άλλοι δεν έχουν και θα δεχόντουσαν τα πάντα.
    Για παράδειγμα ο BDSM_lover είναι παντρεμένος με την Κυρία του, άμα τον ρωτήσουμε αν θα το δεχόταν αυτό το πολυγαμικό μόνο απο πλευράς Αφέντρας consept για το οπόίο λέτε, τι απάντηση άραγε θα μας δώσει?
     
  12. daffodil

    daffodil New Member

    RE:

    Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όπως το περίμενα υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις όσον αφορά τα "πρέπει", "δεν πρέπει" που καθορίζονται από τον Dom/Mistress ή συμφωνούνται από κοινού στην αρχή είτε σε κάποια μετέπειτα φάση της σχέσης. Από κει και πέρα όμως όπως ζήτησα στο αρχικό μου thread, πιστεύω πως μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε να ακούσουμε τον συναισθηματικό/ψυχολογικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η πολυγαμία μέσα σε μια τέτοια σχέση, πέρα από το εάν ο Dom/Mistress αποφασίζει γι'αυτό. Πολλές φορές το ότι έχουμε συμφωνήσει κάτι μέσα σε μία σχέση, δεν εξασφαλίζει και το πως θα νιώσουμε αν βιώσουμε την εμπειρία πραγματικά.

    Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον να ακούσουμε απόψεις ατόμων που έχουν βιώσει in real τέτοια εμπειρία είτε ως slave είτε ως Dom.
    Thank you