Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Πολυγαμία" και bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος daffodil, στις 7 Ιουλίου 2005.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Αλήθεια πότε ο άνθρωπος έγινε μονογαμικός?
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Κυρίως, μετά την επέλευση του χριστιανικού πρωτογονισμού. Οι στωικοί είχαν ήδη ρίξει το σπόρο.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    RE: RE: "Πολυγαμία" και bdsm

    .... απο τοτε που η ροπαλιά αντικατασταθηκε απο το φλερτ ...... αφου θελετε να το ακουσετε ...

    "Κυρίως, μετά την επέλευση του χριστιανικού πρωτογονισμού. Οι στωικοί είχαν ήδη ρίξει το σπόρο."

    Γενικα οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι προετιμασαν εν αγνοια τους την βαση για το ηθος και την πνευματικη δυνατοτητα των ανθρωπων ωστε να μπορεσουν να διδαχτουν τον λογο του Χριστου περι αγαπης και δικαιοσυνης ...... μεχρις εκει τιποτα δεν ηταν πρωτογονο ..... Ο Χριστιανισμος σαπισε οταν οι ανθρωποι πηραν τον ευατο τους ποιο σοβαρα απο οσο επρεπε και φτιαξανε/δεχτηκανε την εκκλησια
     
  4. gaby

    gaby Guest

    RE:

    Μία μικρή και καλοδιάθετη υπενθύμιση, αν μου επιτρέπετε:

    Σε αυτό το νήμα Σ/συζητούμε για το BDSM polyamorous.

    Υπάρχει ένα άλλο νήμα στα οφφ τόπικ για την Πολυγαμία / Μονογαμία εν γένει, που είχε ανοίξει ο Κύριος DreamMaster και το οποίο είχε κινηθεί με μεγάλη επιτυχία στις μέρες του.

    <χαμογελάκι>
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δεν ήξερα πως στην αρχαία Ελλάδα, Ρώμη, Αίγυπτο, και αλλού ηταν της μόδας το ρόπαλο isnogood, ή και στην Περσία απ' όπου ο ήρωας που έχει τις ρίζες του το nick σου, όσο για την σχέση φλέρτ με την μονογαμία, θα ήθελα να μας εκθέσεις τις απόψεις σου, ίσως, σε κάποιο άλλο forum
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Απ'όσο γνωρίζω πάντως μετά την εποχή των ροπάλων, τα μπουρδέλα πάντα είχαν κίνηση... αλλά ξέχασα... αυτό είναι λειτούργημα και όχι κεράτωμα... μα τι διάολο συζητάμε σε ένα BDSM forum? Όταν η έξ'από δω κοινωνία βρίθει με το εν λόγω κεράτωμα, εδώ που θεωρητικά (τουλάχιστον) η απελευθέρωση είναι must, που οι μάσκες πέφτουν, που έχουμε το swinging, το sharing, το whoring, τα stables, τα όργια, τις δημόσιες σκηνές, που θέλουμε και κοινότητα (τρομάρα μας) μιλάμε ακόμα για μονογαμία με μια εντελούστατα ενοχική μονομανία?
    Και όχι τίποτα άλλο, παρασύρομαι και εγώ και κάνω ηλίθιες ερωτήσεις του στύλ, θα πέσω στα μάτια Σας Κύριε μου αν με δανείσετε σε Αλλον?
    Για να σοβαρευτούμε λιγάκι. Δεν λέω πως το polyamory είναι must αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να αναμασάμε το φτου κακά θέμα της πολυγαμίας γιατί και οι φωτισμένες δεκτικές υποτακτικές όπως του λόγου μου θα αρχίσουμε να αμφισβητούμε την ίδια μας την καλή διάθεση και μπορεί να λοξοδρομήσουμε στον δρόμο της ηθικής και αρετής... απαπα (φτύνει τον κόρφο της)
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Το forum έχει ριζικά βελτιωθεί. Γίνεται βαθμηδόν η Μεγάλη του Γένους Σχολή της Χρηστομάθειας.
    Περιλαμβάνει μονογαμικούς ιεροκήρυκες, ρομαντικούς υποτακτικούς, εύθραυστες ψυχές, αγνούς αισθηματίες, λεπταίσθητες παρθένες, σεμνοπρεπείς νεάνιδες - πιθανότατα και μελλοντικούς κληρικούς με φιλοδοξίες αρραβώνος.
    Τούτο είναι καλό γιατί μπορεί να αποφέρει το έπαθλο του Ετήσιου Διαγωνισμού Εγκράτειας, που απονέμει η Ιερά Σύνοδος της Δημοκρατίας του Αυνανιστάν.
    Χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι όσο νεαρότεροι είναι οι μετέχοντες, τόσο περισσότερο τα γραπτά ομοιάζουν με απαντήσεις σε εξετάσεις για άμεση εισαγωγή στο Γηροκομείο.
    Νομίζω ότι ο Μαρκήσιος θα επιθυμούσε σφόδρα να εγγραφεί.
    Αλλά πληροφορήθηκα ότι ο τάφος του δεν διαθέτει Η/Υ. Δεν πλήρωνε το ρεύμα.
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Η επιλογή της Κυριαρχικότητας ως μέσο για την πολυγαμία είναι σαν να θέλεις να φας μια τυρόπιτα και να αρχίζεις με την ίδρυση φάρμας για την παραγωγή τυριού.

    Όσο για την εκμετάλλευση της σκλάβας από τον Κυρίαρχο δε βλέπω που είναι το κακό. Αν το έβλεπα δε θα’ τρωγα τις ώρες μου γράφοντας εδώ.

    Η "απαίτηση» της απολειστικότητας" είναι όριο για πολλές sub και ο «ενδοτισμός» σ’ αυτήν (ως ανταπόδοση της υποταγής) είναι παγίδα για τον Κυρίαρχο. Δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης: μου δίνεις υποταγή – σου δίνω αποκλειστικότητα (δηλαδή σου ανήκω - γίνομαι ιδιοκτησία σου). Είναι όμως θέμα χειρισμού, όπως όλα τα όρια.

    Ο Κυρίαρχος θα πρέπει να αναγνωρίσει αυτό το όριο της sub. Η επιβολή της πολυγαμίας (ή της ιδέας της πολυγαμίας) με εντολή ή ως απόφαση δεν είναι ο καλύτερος τρόπος χειρισμού. Θα χρειαστεί σίγουρα και «θεωρητική εκπαίδευση» ώστε να πειστεί η σκλάβα ότι το όριο αυτό είναι τροχοπέδη στην εξέλιξή της. Εννοείται πως ο Κυρίαρχος είναι ο ίδιος πεισμένος γι’ αυτό. (Είναι??) Θα ακουστεί παράξενο, αλλά η διαδικασία ξεπεράσματος του ορίου αυτού ενδυναμώνει πολύ τη σχέση.

    Στο θέμα αυτό (και σε πολλά άλλα) το BDSM συγκρούεται μετωπικά με τα κοινωνικά στερεότυπα και τις τρέχουσες ηθικές αξίες. Εδώ βρίσκεται η δυσκολία αλλά και η απελευθερωτική δύναμη του BDSM- όχι στο να πάρεις ένα σκοινί και να το τυλίξεις γύρω από ένα πόδι.
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Μονογαμικός άνδρας: Όταν λατρεύει την αυταρχική μαμά του γίνεται, πολλές φορές, βιαστής ή serial killer. Όταν τη σιχαίνεται, το ίδιο.

    Υ.Γ 1. Επειδή η κατάργηση των μαμάδων παρουσιάζει δυσκολίες, προτείνεται η ποινική δίωξη της μονογαμίας.
    Πρόκειται περί πλημμεληματικής (το λιγότερο) "ψευδούς βεβαιώσεως": είναι η αναληθής υπόσχεση πως θα πέρδεσαι ισοβίως με ρομαντική έξαψη ενώπιον ενός και μόνον ατόμου.
    Υ.Γ. 2. Η μονογαμία μπορεί κατ΄εξαίρεσιν να επιτραπεί, όταν αφορά ταυτοχρόνως μια πολυπληθή ομάδα γυναικών (χαρέμι).
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Συμπλήρωση: Η γυναικεία πολυγαμία πρέπει να εξετασθεί ξεχωριστά.
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Συναφή ζητήματα αναλύονται και στο thread "slut training" - αφού η γυναικεία πολυγαμία στις αυτόβουλες ή "καταναγκαστικές" μορφές της, είναι ουσιώδης προϋπόθεση για τον χαρακτηρισμό μιας γυναίκας με τον όρο "τσούλα".
    Οι ενδιαφερόμενοι/ες ας το επισκεφθούν.
     
  12. kali crow

    kali crow Guest

    Re: "Πολυγαμία" και bdsm

    ειμαι σε βανιλα σχεση και εχω και Κυριο....
    αισθανομαι τυψεις...
    τωρα θα μου πειτε γιατι δε παρατας ενα απο τους 2...
    απλο...τον βανιλα τον εχω 6 μηνες και ειμαι σιγουρη για το τι εχω διπλα μου.τον Κυριο μου τον ξερω λιγο .σχεδον 2 μηνες συν του οτι ειμαι πρωταρα σε ολο αυτο....
    η καρδια βεβαια δε κοιτα τιποτα απο αυτα....ηδη εχει διαλεξει και ποναει πολυ....
    δε θα το συμβουλευα σε κανεναν να μπει σε τετοια διαδικασια....


    η πολυγαμια δυστυχως για μενα μεσα σε αυτο τον χωρο εμφανιζεται και αλλιως.
    ο Κυριος μπορει να εχει περισσοτερες απο μια υποτακτικες....
    το ιδιο και μια Κυρια....
    η υποτακτικη να χει και αλλους Κυριους κτλ:crazy: