Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

.... Πολύς λόγος γίνεται για το μουνί!.. ήρθε η ώρα του πέοντα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 13 Ιανουαρίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Aααααα... κλαίω!!!

     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  4.  
     
  5. Σχεδον 4 χρονια χωρις νεα δημοσιευση; Τσ τσ τσ...
     
  6. Rainbow_Warior

    Rainbow_Warior New Member

    πρωτο ποστ εδω και ας βγαλω χολή με το καλημέρα ( τρεις και 20 πήγε)

    Πόσο ωραίο να συζητάνε υποτιμητικά κοπέλες για τα πέη των αντρών. κατι που κάποιος γεννιέται με αυτό και δεν μπορεί να κάνει κάτι. (και οχι μην αρχίσετε τα τις για εγχειρίσεις κλπ) Να πω οτι σχολιάζεις τη συμπεριφορά του, το πόσο μ@λ@κας ειναι να πω νταξει, παει στο διαολο, το εχει επιλεξει. Να πω οτι σχολιαζατε το πως πηδάει ή το πως μιλαει ναι, ειναι πραγματα που μπορει να αλλαξει ο καθενας.

    Πόσα ψυχολογικά μπορεί να προσφέρει αυτό το νήμα σε μερικά άτομα?

    αν δεν την έχεις 18 και πάνω να μιλάς, γ@μας , περπατάς , κάτσε σπίτι σου γιατί θα υπάρχει μια ομάδα γυναικων που θα σε κρινει.

    Οπως υπαρχουν μερικοι μαλ@κες ανδρες που θα γελανε και θα κορόιδευουν το ποσο "χοντρή" ή "μπάζολα" είναι κάποια, "για το μικρό στήθος που έχουν ή επειδή είναι "ακωλες" δυστυχως υπάρχουν και γυναικες.

    Και η συμπεριφορά κάποιων εδω μέσα δεν απέχει πολύ.

    Συνήθως εμείς οι αντρες κρινόμαστε πιο αυστηρα για τη πατριαρχία που υπάρχει στο πλανήτη και πως όλοι φταίμε για αυτο. Πως εμείς φταίμε που οι γυναίκες "πρέπει" να ξυρίζονται παντού, ή που η περίοδος είναι ταμπού. Αναλογιστείτε όμως και το που συμβάλετε εσεις με απόψεις σαν αυτες που διάβασα σε αυτό το νήμα.

    Είναι θλίβερό από μια ομάδα που υποτίθεται προωθεί την διαφορετικότητα, το ποσο ασύμαντα είναι τα φύλα, και οι προτιμήσεις.

    Ξέρω ότι δεν είναι όλο το κομιούνιτι έτσι. Στο φετ γνώρισα άτομα που έχουν ένα πολύ καλύτερο τρόπο σκέψης. Απλά με θλίβει ολο αυτο.

    Και ξέρω ότι επειδη είμαι 'καινουργιος' δεν εχει τοσο σημασια η γνώμη μου, "'αλλος ένας περαστικός που λεει τη βλακεια του και θα φυγει" αλλα νταξ.

    Και για να σας προλαβω, Ναι δεν την εχω μεγάλη, Ναι είμαι κοντα στο μεσο όρο , και παρόλο που έχω ένα πεος που κανει τη δουλειά του, σας ευχαριστω που με κάνατε να αισθανθω ανασφάλεια για μενα και για το πεος μ.
     
  7. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible


    Ναι, καλώς... Αλλά, την τελεύταια γραμμή δεν έπρεπε να την γράψεις. Δεν χρειάζεται να προσβάλλεις κανέναν, αλλά το πιο σημαντίκο δεν χρειάζεται να προσβάλλεσαι και εσυ ο ίδιος. Πως μπορείς και προσβάλλεσαι απο κάποιον που δεν ξέρεις ;

    Μην απορείς, οι μ@λακες και οι ηλίθιοι υπάρχουν παντού, ονοματα και φάτσες αλλάζουν μόνο. Απορείς που θα τους βρεις και εδω μεσα ; Γιατι; Τι είναι εδώ ; Το άντρο της ανοιχτομυαλιάς ;

    Το μέγεθος του πέους σου κράτα το για την πάρτι σου και για την κοπέλα που έχεις κρέβατι σου και άμα σε απασχολεί κάτι, κοίταξε να το έχεις σηκωμένο, αυτό καυλώνει ένα μουνί, όλα τα άλλα είναι δευτερευουσης σημασιας.
     
  8. Rainbow_Warior

    Rainbow_Warior New Member

    τραβηγμενο το ξερω, αλλά ήθελα να αποφύγω σχόλια τυπου " α την εχεις μικρή για αυτο μιλάς "

    Το γιατι περίμενα όλα να είναι πιο 'ρόδινα' εδω μέσα δεν ξερω. Δεν είπα οτι δεν κανω βλακείες και μόνος μου   .
     
  9. Βγάλτε χολες και πέη να τα μετρήσουμε...
    Ωρε που πάμε... Κομιουνιτι, φέτ, ζωή, πάντα υπάρχουν άνθρωποι που σε κρίνουν και προσωπικά προτιμώ όσους το κάνουν ευθαρσώς πάρα να ακούσεις λογάκια πίσω από την πλάτη.

    Either way όμως, στην μικρή ή μεγάλη σου πουτσα, τι ασχολείστε; το μυαλό λειτουργεί μυστήρια το ξέρω. Αλλά όποιος είναι εντάξει με τον εαυτό του, τον έχει δει στον καθρέφτη και τον έχει αγκαλιάσει, δεν πρόκειται να θιχτεί με το παραμικρό.

    Και προσωπικά δεν καταλαβαίνω και τους άντρες που νιώθουν την ανάγκη /καυλα του εξευτελισμού εξαιτίας του μεγέθους του μορίου τους. Ειλικρινά.

    @Rainbow_Warior όλα είναι μικρογραφία της κοινωνίας, μην περιμένεις σε κανένα "χώρο" όλα να είναι λουλουδενια μόνο και μόνο επειδή είναι "χώρος έκθεσης ιδεων εναλλακτικού ερωτισμού" κλπ κλπ