Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποναω και καυλωνω ή καυλωνω και θέλω να πονεσω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Dolce_vita, στις 14 Απριλίου 2016.

 1. Dolce_vita

  Dolce_vita Regular Member

  Είχα αυτή την συζήτηση με εναν κύριο και ήθελα να μου εξηγήσετε την διαφορά.
   
 2. katerina

  katerina Regular Member

  ειναι εξ ορισμου αντιθετες εννοιες... τι να εεξηγησουμε?
  Πανας και ταυτοχρονα καυλωνεις ή οταν καυλωνεις δεν θελεις πονο.
   
 3. Soraya

  Soraya Guest

  ειναι 2 διαφορετικά πράγματα. Στο πρώτο μιλάμε για μια-εναν μαζοχιστρια-στη στο δεύτερο μιλάμε για έναν ενοχικο χαρακτήρα.  
   
 4. Διώνη

  Διώνη New Member

  Τοτε μαλλον εγω ειμαι μαζοχιστρια..κοιτα τι μαθαινεις για τον εαυτο σου πρωι πρωι  
   
 5. espimain

  espimain Contributor

  Υπάρχουν γυναίκες (δεν ξέρω για άνδρες) στις οποίες η άσκηση βίας επάνω τους προκαλεί έντονη ερωτική διέγερση. Δηλαδή: πίεση, βία, πόνος, ηδονή, αλληλένδετα.

  Υπάρχει όμως και ένας σημαντικός αριθμός γυναικών που όταν ερεθιστούν έντονα σεξουαλικά, μπαίνουν σε μια εκστατική κατάσταση στην οποία αποζητούν όλο και εντονότερες πρακτικές. Πρακτικές που οδηγούν στην λαχτάρα για βία και πόνο. Συμπεριφέρονται σαν να μην πονάνε και κάποιες φορές (την επομένη μέρα) διαμαρτύρονται και δυσανασχετούν για όσα με εμμονή ζητούσαν να υποστούν.

  Σε αυτήν την δεύτερη περίπτωση ο ερωτικός σύντροφος πρέπει να ελέγχει πολύ καλά την κατάσταση και να μην παρασύρεται από τις παραινέσεις της ερωμένης του. Μου έτυχε γυναίκα που έφτανε στο σημείο να δαγκάνει τα μπράτσα της την ώρα του οργασμού και μετά να μην θυμάται τι έκανε.

  Η αποενοχοποίηση του γυναικείου ερωτισμού της εποχής μας, έκανε πολλές γυναίκες της δεύτερης κατηγορίας που περιγράφω, να αναζητήσουν το BDSM και να αναρωτιούνται αν είναι υποτακτικής ιδιοσυγκρασίας, γεγονός που σε συνδυασμό με την κυκλοφορία κάποιων σχετικών βιβλίων, οδήγησε αρκετές κοντά μας.

  Τα τελευταία χρόνια οι υποτακτικές γυναίκες ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια. Οι περισσότερες όμως δεν είναι υποτακτικές και ενώ δεν ανταποκρίνονται στο D/s, τα πάνε μια χαρά στο βίαιο σεξ.
   
  Last edited: 15 Απριλίου 2016
 6. Soraya

  Soraya Guest

  πίστευες κατι διαφορετικό μικρή;
   
 7. Dolce_vita

  Dolce_vita Regular Member

  Τι εννοείς δεν ανταποκρινονται στο
  D/s
   
 8. margarita_nikolayevna

  margarita_nikolayevna owned Contributor

  Η Ισχύς είναι άλλο πράγμα εντελώς από τον πόνο.
  Κάλλιστα ένας μαζοχιστής μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν άλλον παρτενέρ για να του προκαλέσει πόνο. Αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με υποταγή (δηλαδή με υπαγωγή στην Ισχύ ενός άλλου που θεωρείς ισχυρότερο από σένα), έχει να κάνει απλώς με πόνο και όλα τα περί αυτών. Το πώς αυτός προκαλεί ηδονή, μπορεί να βρεθεί σε σχετικά εκτενή νήματα του @MasterJp .
  Μια γυναίκα μπορεί να είναι υποτακτική κάποιου (ενδεικτικά τα φύλα) και αυτός να μην της ασκεί καθόλου σωματικό πόνο. Αλλά Ισχύ αποκλείεται να μην της επιβάλλει.
  Νομίζω αυτό περίπου θέλει να πει ο @espimain  
   
 9. espimain

  espimain Contributor

  D/s είναι η σχέση Κυριαρχίας υποταγής.
  Είναι παραπέρα από σκέτες σαδομαζοχιστικές πρακτικές και βίαιο σεξ.
  Στο D/s οι βίαιες πρακτικές, εκτός από την ερωτική ικανοποίηση που προσφέρουν, πολύ συχνά αποτελούν την επιβεβαίωση της Κυριαρχίας του Κυριαρχικού στην υποτακτική του.
   
 10. Jack Wolfskin

  Jack Wolfskin the big bad Wolf

  ο @espimain λεει οτι "Τα τελευταία χρόνια οι υποτακτικές γυναίκες ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια. Οι περισσότερες όμως
  δεν είναι υποτακτικές και ενώ δεν ανταποκρίνονται στο D/s, τα πάνε μια χαρά στο βίαιο σεξ."

  Αναφερεται σε διαφορες γυναικες, που δεν είναι υποτακτικές και () δεν ανταποκρίνονται στο D/s, διοτι για παραδειγμα, γυναικα που ειναι τσοκαρο, γλωσσου, κυρατσα, παρτσακλο, τσαουσα, γαλιάντρα κλπ κλπ στον χαρακτηρα και συμπεριφορα, οσο επιμελως και να το κρυβει, ΔΕΝ μπορει να ειναι υποτακτικη συμφωνα με το D/s. Μυρισε βιαιο σεξ, ειδε φως, πορτα ανοιχτη, μπήκε. Απλο.
   
 11. Dolce_vita

  Dolce_vita Regular Member

  Ναι συμφωνώ @espimain όμως τι είναι πιο λογικό να με μαστιγωνει για παράδειγμα επειδή αυτή η πράξη με ερεθιζει ως αποτέλεσμα να ποναω και να αναζητώ κ άλλο ή να με ερεθησει έτσι ώστε να με μαστηγωσει με το ίδιο αποτέλεσμα
   
 12. margarita_nikolayevna

  margarita_nikolayevna owned Contributor

  Εντάξει ας μην πάμε μόνον στο κακό σενάριο. Μπορεί απλώς να υπάρχουν γυναίκες (ή και άνδρες) που να νομίζουν ότι βίαιο σεξ, πόνος και Κ/υ πάνε αναγκαίως παρέα.
  Και μπορεί μετά από λίγο καιρό πειραματισμού να καταλάβουν