Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πορνό επιρροές ...... προδιάθεση η ψευδαίσθηση ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Kwnstantinos57nkp, στις 7 Οκτωβρίου 2020.

  1. Kwnstantinos57nkp

    Kwnstantinos57nkp New Member

    Ήθελα να αναφερθώ για την επιρροή που έχει το πορνό κυρίως για έναν αρχάριο που μπορεί να είδε τυχαία ένα είδος πορνό που να εντάσσεται στο bdsm (είτε είναι ακραίο είτε όχι ) και να τον εξειταρει ( ( αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είχε από πριν προδιάθεση για αυτό το είδος και απλά μέσου του πορνό βρήκε τρόπο για να το εξωτερίκευσει; ή πάνω στην ντοπαμίνη και του οπτικού σεξουαλικού ερεθισμού να του έχει δημιουργηθεί μια "ψευδαίσθηση" )) Και αν ισχύει το πρώτο αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι η να είναι ενδυναμη top/dom η bottom/sub η μπορεί να είναι φετιχιστης ....κινκστερ απλά ; Αποφάσισα να αρχίσω αυτό το νήμα για 3 λόγους:

    1ο πιστεύω ότι έχει περάσει από το μυαλό πολλών νέων που βρίσκονται στο φόρουμ δεν θα κρύψω ότι ήταν και είναι προσωπική μου ανησυχία και το έψαξα και εδώ στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο νήμα
    2ο θα ήθελα να ακούσω απόψεις πάνω σε αυτό
    3ο είναι πιστεύω καλό να υπάρχει σε ένα τέτοιο φόρουμ η αναφορά του πορνό και πως αυτό επηρεάζει (αν επηρεάζει) την σεξουαλικότητα μας ειδικά στις μέρες μας που το πορνό έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας ...

    Δεν ξέρω μπορεί το ερώτημα να είναι χαζό γι'αυτό και να έχω δει ελάχιστες αναφορές στο πορνό εδώ στο φόρουμ ....
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Γνώμη μου είναι ότι η μόνη επιρροή του πορνό πάνω στα γούστα είναι η αφύπνιση. Άπαξ και γίνει αυτή τελικά το πορνό ακολουθεί τα γούστα και όχι το αντίθετο.
     
  3. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αν θελεις πραγματικο πορνο, καποια βιντεο ειναι πολυ hard core μπορεις να δεις στο νημα "ερωτικες συνταγες"... θα χυσεις!!
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Ανησυχία γιατί έχεις επειδή είδες πορνό (bdsm) και σε εξιταρε; Dom/sub, για εμένα, είναι αν θες να κάνεις ανταλλαγή ελέγχου. Επίσης, άποψη μου, είναι ότι μια χαρά είναι να είσαι φετιχιστης (δηλαδή έχεις κάποια συγκεκριμένα φετίχ) η kinkster   δεν είσαι «απλά» φετιχιστης και «αναβαθμίζεσαι» σε sub. Είσαι αυτό που είσαι, και σε εξιτάρει αυτό που σε εξιτάρει.

    Συμφωνώ με τον @Arioch , όταν αρχίζεις να κανεις τις φαντασιώσεις σου πραγματικότητα, δεν αναζητάς το πορνό. Σχεδιάζεις μια σκηνή και βουρ  
     
  5. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Τα πορνο ειναι τα αρλεκιν του σεξ.
    Τουγκουντουμπιτρού (μια λεξη).
    Αν πας να το αναπαραγεις αυτούσιο εχασες, κι ας εχυσες.

    Το λεγανε κι οι αρχαιοι "εστίν ουν πορνωδία
    μίμησις πράξεως σπουδαίας καὶ τελείας, μέγεθος ἐχούσης, ἡδυσμένῳ λόγῳ χωρὶς ἑκάστου τῶν εἰδῶν ἐν τοῖς μορίοις, δρώντων καὶ οὐ δι᾽ ἀπαγγελίας, δι᾽ ἐλέου καὶ φόβου περαίνουσα τὴν τῶν τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.

    Κάνε φύλλα.
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Γιατί; Τι παραπάνω ή καλύτερο κάνουν στις τσόντες;
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Πριν εκατόν σαράντα χρόνια σκάει "ταινιάρα" τρίλεπτη, όπου σε κάποια φάση "ορμάει" ένα τραμ ή τουτού κατά του οπερατέρ, άρα και της οθόνης, άρα και του κοινού...
    Καμιά εκατοστή τουλάχιστον ποδοπατήθηκαν άγρια τρέχοντας να γλυτώσουν από το "καταραμένο" όχημα...
    Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο από τότε...
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    125  
     
  9. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    I'm gonna go ahead and sort of disagree with you there... yeah...
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2020
  10. misthe

    misthe Regular Member

    Το πορνό θεωρώ πως είναι ωραίο διότι σε αφυπνίζει όπως αναφέρθηκε πιο πάνω και διότι σου δείχνει μια ποικιλία από φετίχ στάσεις και είδη την οποία δεν γνωρίζαμε κάποτε και χρειάστηκε να μάθουμε πως υπάρχει εκεί έξω . Το μόνο κακό του πορνό ειδικά όταν αφορά το bdsm είναι το πως δεν σου μαθαίνει για όρια προσέγγιση και ασφάλεια .
    Καλώς η κακώς η πλειοψηφία τους είναι έτσι φτιαγμένη να έχει στόχο τον οργασμο σου με ότι σου αρέσει να βλέπεις (και λέω βλέπεις) . Δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσουν στη πράξη η τουλάχιστον διαφέρει πολλές φορές ο βαθμός της έντασης στη πράξη από το πορνό .
    Επίσης δεν σου μαθαίνει ασφάλεια . Κανένα πορνό δεν σου μιλάει για υγιεινή και ασφάλεια . Πολλεσ φορές μπορεί να σε κατευθύνει πολύ λάθος σε μαθήματα που πρέπει να κανεις η να διαβάσεις η να συζητήσεις για να μάθεις . Το ρόλο σου αν θες να το θέσω έτσι και τα γούστα σου θα τα συνηδιτοποιησεις με το καιρό στη πράξη με η χωρίς πορνό με άλλους ανθρώπους που θα γνωρίσεις . Κάθε μέρα κάτι μαθαίνεις . Και ποτε δεν τελειώνει αυτό αλλά ούτε είναι απόλυτο . Μπορεί σήμερα να είσαι sub μέσα από αυτά που έζησες και μέσα σε 10 χρόνια μέσα από τις εμπειριες σου για κάποιο Τρελό λόγο να αρχίσεις να βλέπεις πως θες να είσαι τοπ .
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Why?  
    Θυμηθήκατε τα νιάτα σας;  
     
  12. Enthralling kernel G

    Enthralling kernel G Regular Member

    Διότι η τσόντα δε δρα μόνο στο επίπεδο της αναγνώρισης προσωπικών φαντασιώσεων. Επιπλέον, η κυριολεκτική αποτύπωση των τελευταίων σε απτή πραγματικότητα, θεωρώ ότι, φέρει όπως και να 'ναι κάτι το ...άξεστο τρόπον τινά.