Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποσοι δεν εχουν βιωσει το bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος πιστοςσκυλος, στις 6 Ιανουαρίου 2017.

 1. tithon

  tithon Contributor

  ονόματα και διευθύνσεις. στοιχεία. όχι γενικότητες.  
   
 2. Platonistis

  Platonistis Ερωτικός Μύστης

  Χαίρομαι που δεν τον έχεις γνωρίσει.  
  Αλλά υπάρχει. Για παράδειγμα πες πως βρίσκαμε εξωγήινους.
  Δε ξέρουμε από που έρχονται, τι διαθέσεις έχουν, τι σωματικές ικανότητες, τι τεχνολογίες, τι κουλτούρα, κτλπ.
  Μας είναι άγνωστοι. Αυτό θα κάνει πολλούς να φοβηθούν μόλις μάθουν για την ύπαρξή τους.
  Ακόμα και αν έρχονται καλοπροαίρετα, και με τη τεχνολογία τους μπορούν να ευεργετήσουν το κόσμο μας.
  Το πρώτο καιρό, μέχρι να τους μάθουμε, πολλοί θα φοβούνται γιατί δεν τους ξέρουν.

  Μα δε σου λέει ότι θα γίνει αστροναύτισσα, αλλά αστρονόμισσα.

  Υπάρχουν και άνθρωποι που καταφέρουν να βρουν έναν άλλον άνθρωπο να φτάσει μέχρι του να συμφωνήσει να βρεθούν, και τότε δε πάνε ?
  Κοίτα αυτό θα το καταλάβαινα μόνο σε περίπτωση που το άλλο άτομο στην έπεφτε και ήθελες να το αποφύγεις, και δεν ξέρεις το πως. Που ακόμα και εκεί, καλύτερα να πεις ωμά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, απ' το να στήνεις το κόσμο και να παίζεις με τα αισθήματα και το χρόνο των άλλων. Έλεος.
   
 3. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Ό,τι διαβάζω, λέω...
  Βέβαια, μπορεί και να διαβάζω λάθος...
  Όλα παίζονται..!
  Αλλά στην Ανάγνωση στο Δημοτικό ήμανε πολύ καλός...
   
 4. rea..

  rea.. Contributor

  επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με κάποιες θέσεις σου καλοπροαίρετα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το να διαβάσεις για το βδσμ, μπορεί να σε κάνει "σχετικό" με το βδσμ..ούτε καν πιο σχετικό από εκείνον που δεν έχει διαβάσει τίποτα για το βδσμ.. σε μια συζήτηση με έναν "άσχετο" πως θα του το μεταδώσω, παρά μόνο ως φερέφωνο της θεωρίας. Πως περιγράφεις μια ηδονή που δεν έχεις βιώσει, μια αίσθηση ή μια απόλαυση που δεν έχεις ζήσει, έναν πόνο που δεν έχεις γευτεί..? Η κάβλα είναι η παράγραφος 3 της σελίδας 12? Μπορώ να πω τι με οδήγησε στην αναζήτηση αυτή ..γιατί μέχρι εκεί είναι το βίωμα και μπορώ να είμαι σαφής.. αλλά για το βδσμ δεν μπορώ να πω..άρα δεν είμαι σχετική. Ετσι το βλέπω εγώ και δεν το θεωρώ κακό.
  δεν έχω ιδέα τι είναι ο τόρνος ( θα πρέπει να το ψάξω) ... το νόημα του όμως το καταλαβαίνω.
  θα σου θέσω ένα άλλο παράδειγμα, υπεραπλουστευμένο όμως γιατι αυτό διαθέτω.. Για χρόνια η δόλια μάνα πλήρωνε να μάθω αγγλικά και έμαθα και πήρα και καλούς βαθμούς.. αλλά όταν έσκασα έξω από το Χιθροου και με ρώτησε ένας Αγγλος τι ώρα είναι.. του απάντησα αγενέστατα, άθελα μου σαφώς - WHAT?? ..
  μπορείς να μάθεις την γλώσσα, αλλά αν δεν ζήσεις στην Αγγλία να συνηθίσεις την προφορά ..δεν θα μπορεσεις να συννενοηθείς. Οσον αφόρα το " γιατί δεν τα ζητε, πρίγκιπες κλαματα κτλ " ουτε κ γω το καταλαβαινω ..υποθέτω ότι είναι σύνηθες φαινόμενο ααυτά τα περιστατικά "νεοεισαχθεντων" στο Φόρουμ κ γι αυτό συναντάμε αυτές τις συμπεριφορές. . σεβαστό Αλλα δεν με αφορα.. κ εγω κ ολοι πρεπει να το ζουμε οταν οπως κ με οποιον γουσταρουμε..
   
  Last edited: 9 Ιανουαρίου 2017
 5. aenaosss

  aenaosss Regular Member

  θα συμφωνήσω σε κάτι και με τις δυο σασ. Ναι , αν δεν έχεις δοκιμάσει στην πράξη, σιγουρα δεν έχεις γνωση του αντικειμένου. Ένας ανίδεος, άσχετος , μπαίνοντας εδώ μέσα και θέλοντας να μάθει ξεκινάει απ τη θεωρία, μαθαίνει πράγματα που , ενδεχομένως, τα βίωνε στη καθημερινότητά του χωρίς να ξέρει ότι λέγεται , πχ, σκλάβος-α, κλπ κλπ. Οπότε αρχίζει και αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα και τα βλέπει πια από μια άλλη οπτική. Δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος , αυτή είναι η άποψή μου..... Από τη θεωρία κάποοια στιγμή θα φτάσει και η πράξη, για όποιον θέλει πραγματικά να το ζήσει. Σε άλλη περίπτωση η παρουσία εδώ μέσα είναι μόνο για ....εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και μόνο. ΄  Η θεωρία απ την πράξη απέχει .....
   
 6. subwhat

  subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

  Άσχετος εντελώς οχι δεν είναι. Γνωρίζει μόνο θεωρητικά πράγματα όμως. Δημιουργεί στη φαντασία του εικόνες και καταστάσεις που εν τέλει στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι.

  Αν δεν ζήσεις κάποια πράγματα, όσο καλά και αν τα ξέρεις θεωρητικά, δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως σου ταιριάζουν.

  Κατά τη γνώμη μου, όταν θες να ζήσεις κάτι, μπορείς να το ζήσεις. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα "πας" με τον πρώτο τυχόντα αλλά ούτε θα περιμένεις τον άνθρωπο που έχεις πλάσει στη φαντασία σου.
  Εκεί νομίζω εγω χωλαίνει το πράγμα.
   
 7. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Επίτρεψε, επίλεξε, υπόγραψε, αντικατάστησε, αποκατάστησε, περίγραψε είναι προστακτική...
  Επέτρεψε, επέλεξε, υπέγραψε, αντικατέστησε, απεκατέστησε, περιέγραψε είναι αόριστος...
  Γαμώ τα σχολειά μου, γαμώ...
   
 8. espimain

  espimain Contributor

  Μπορεί να θεωρηθεί απλά "πληροφορημένος".
   
 9. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Απλώς ενήμερος, για να ακριβολογούμε...
  Το πληροφορημένος είναι πολύ πιο μετά...
   
 10. rea..

  rea.. Contributor

  Το διόρθωσα
   
 11. Iagos

  Iagos Contributor

  Κακή αρχή θα κάνετε αγαπητέ...

  Τα κρυφά ραντεβουδάκια δεν θα σας μετατρέψουν σε πιστό σκύλο...

  Πρώτα ανακοινώνουμε στην σύντροφο/σύζυγο ή δεν ξέρω τι άλλο μας είναι η vanillitsa που έχουμε σχέση, πως έχουμε μια ανάγκη να γίνουμε πιστοί σκύλοι και αν εκείνη δεν συναινέσει τότε πολύ απλά χωρίζουμε.... και βγαίνουμε στο κουρμπέτι και το ζούμε ελεύθερα...

  Δύναμη φίλτατε...

  Με τα κρυφτούλια δεν είδε χωριό ποτέ κανείς...
   
 12. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Πού να δεις κι έναν τρίτο, που δεν πήγε να τσιλιμπουρδίσει μια Τρίτη που η γυναίκα του πήρε το αυτοκίνητο για να πάει στις φίλες της στον Αγιο Στέφανο εκτάκτως και αυτός είχε κανονίσει σεσιονάκι με την "κερά" του στη καβάντζα μετά τις καβοκολόνες μετά το Σούνιο... Δυο βδομάδες έστηνε το "κόλπο" για την και καλά συμμετοχή του στις συνομιλίες της εταιρίας του με ξένους επενδυτές σε κεντρικό ξενοδοχείο... κι έρχεται η σύζυγος και τού λέει σιγά μη πληρώσω εκατό ευρά στο ταξί πηγαινέλα, εσύ στο κέντρο θα κατέβεις... Τρομερά θέματα..! Τι να λέμε τώρα..!