Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που είναι οι ΄΄οπαδοί'' του foot fetish?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος GiorgosGri, στις 27 Μαρτίου 2020.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Εκτός αν έχει το φετίχ του ακρωτηριασμού συγχρόνως. Διαφορετικά, χρειάζεται να υποστεί/χρεωθεί και το υπόλοιπο.

    Κάπου διάβασα ότι η διαφορά ανάμεσα σε μη φετιχιστή και φετιχιστή είναι ότι ο πρώτος λέει στην ερωτική παρτενέρ του "μμμ, βάλε τα ψηλοτάκουνα και έλα να πηδηχτούμε" και ο δεύτερος "μμμ, βγάλε τα ψηλοτάκουνα να τα πηδήξω, εσύ μπορείς να φύγεις".  
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Χμμ...
    Δεν εξέφρασα προσωπική άποψη όσον αφορά τον φετιχισμό ούτε προσωπικό συμπέρασμα απλά ανέφερα κάποια πράγματα (ότι θυμαμαι) απο διάφορες μελέτες. Κυρίως ως προς το κομμάτι που αναφέρεις -το λειτουργικό- .
    Ωστόσο δεν υπάρχει ο ορισμός φετιχισμός/φετιχιστής σε καμια μελέτη που να αναφέρει ότι καποιος μπορεί να είναι (φετιχιστής) επειδή απλά του αρέσει κάτι ή το θαυμάζει. Ειδάλως όλοι θα ήμασταν φετιχιστές.

    Merci αλλά όταν κοιμάμαι κοιμίζω κι αυτά μαζί   
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μέγα μαρτύριο από κάθε άποψη, ένα ζευγάρι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πόδια να ανήκουν σε μία εντελώς βαρετή γυναίκα  . Ακολουθεί σε κοντινή απόσταση και το ενδεχόμενο μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γυναίκα να διαθέτει ένα ζευγάρι αισθητικώς αδιάφορα πόδια. Ευτυχώς δεν είναι τόσο συχνά αυτά τα φαινόμενα.

    Μύθοι και δοξασίες. Δεν λέω, είναι πολλές φορές (όπως προκύπτει από την εμπειρία μου) που για να απολαύσεις ποιοτικό χρόνο με ένα καλό ζευγάρι πόδια χρειάζεσαι ησυχία, συγκέντρωση και τίποτα να μην σου αποσπά την προσοχή όμως αυτό δεν αποκλείει ουδόλως το ενδεχόμενο σύντομα να χρειαστείς και κάποια απο τα υπόλοιπα μέρη της ιδιοκτήτριας. Ο φετιχισμός έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με αντικειμενοποίηση η οποία φαίνεται ότι είναι δύσκολο, για πρακτικούς λόγους στην συγκεκριμένη περίπτωση, να περιοριστεί μονάχα στα χάμηλα μέρη του γυναικείου σώματος.

    Δείχνει αβίαστα να έχει συνδεθεί η ποδολαγνεία με την υποτακτικότητα αψηφώντας το γεγονός ότι την πλήρη απόλαυση τούτης μπορεί να την γευτεί κανείς σχεδόν μόνο σε καθεστώς κυριαρχίας.
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2020
  4. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Προσωπική άποψη δεν εξέφρασες λες ήξερες όμως να μοιράζεις φρούδες ελπίδες στον συμφορουμίτη σου ότι δεν είναι φετισχιστής.

    Πόσες όλες τις μελέτες έχεις μελετήσει αναρωτιέμαι καλή μου Σνούπυ. Η ταπεινή μου μη επιστημονική γνώμη είναι ότι ο ερωτικός φετιχισμός εχει να κάνει με την ποσότητα του θαυμασμού και την αναγκαιότητα της και με περιοριστική αισθητική πάνω στο αντικείμενο του φετίχ. Αν αφαιρέσουμε πάντα την τρέντι ορμή που πήρε η λέξη φετίχ τις τελευταίες δεκαετίες που όλοι είχαν κάποιο φετίχ με κάτι.
     
  5. NoStringsAttached

    NoStringsAttached Premium Member

    Δεν αφήνετε τις αναλύσεις, για ν ανεβάσετε φωτος?  
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ακριβώς μετά τη λήξη της καραντίνας:

     
     
  7. NoStringsAttached

    NoStringsAttached Premium Member

    Δεν έληξε ακομα; Παίρνω Χαρδαλια!
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Παρακαλώ μην τρολάρετε, το νήμα είναι σοβαρό και βαθυστόχαστο.
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @AuroraBorealis καθόλου φρούδες ελπίδες και σε καμία περίπτωση δεν κατέθεσα απολυτη άποψη για το αν είναι φετιχιστής ή όχι. Δεν έχω τέτοια δεδομένα. Δεν μπορώ όχι να κρίνω αλλά ούτε να πλησιάσω.
    Είπα όμως με βεβαιότητα ότι το να μου αρέσουν τα όμορφα άκρα. Πόδια ή χέρια. Το να μου αρέσει ένα αντικείμενο, δυο μάτια κτλ δεν αρκούν για να με κατατάξουν ως φετιχιστή. Ούτε εμένα ούτε κανέναν. Χρειάζονται και άλλες "πληροφορίες".
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Φίμωμα; Δέσιμο; Συναινετική αναισθητοποίηση;
    Ποιά υπόλοιπα μέρη; Ρεφορμιστή!
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Φίμωμα και δέσιμο είναι μία πολύ καλή κατάσταση, προσθέτει συνήθως στην απόλαυση, συναινετική αναισθητοποίηση μμμ.. δεν θυμάμαι να με ενθουσίασε και πολύ, άσε που μπορείς να βρεις εύκολα και μπελά.

    Έτσι, το καλό να λέγεται  
     
  12. MrsBorealis

    MrsBorealis Me before you