Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που μπαίνει όριο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος lizard_, στις 3 Μαρτίου 2019.

  1. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

     
    Τα αγγούρια μετράνε;;
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    θα υπερβούμε το διχασμό που καλλιεργεί η εθνικιστική δαιμονοποίηση. η μπάμια δεν είναι εχθρός. εχθρός είναι ο πουριτανισμός. η στερεοτυπική προκατάληψη που καλλιεργεί ο νεοφιλελευθερισμός για να εξασφαλίσει κέρδη κι απ τις μπάμιες κι απ τα φασολάκια, με την εμπορευματοποίηση των φύλλων τους.
    η χειραγώγηση της μπάμιας είναι αφύσικη και γι αυτό αστεία.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.


    και ΓΑΜΩ τα εργαλεια ! Κατι αναμεσα σε δυναμοκλειδο, γαλλικο καβουρα και compiler !
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Εσένα σε ξέχασα συγνώμη
    Αυτό ότι του λείπει σε φάρδος το έχει σε μήκος  
    Μετά συγχωρήσεως

    https://i.***/c4kTtPnh/okra-la-16-pod.jpg
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Περί ορέξεως και αγγουρόπιτα. Είναι θέμα ορίων  
    Για περισσότερες πληροφορίες στο τόμο 155 της Μίστρες Σκάρλετ. Έχει αφιέρωμα στα Καλυβιώτικα αγγούρια και στις μελιτζάνες Λαγκαδά.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    αυτα ειναι για το σημειο G .
    Συνδεονται με gateway και μπορεις να το δονας απ το κουνητο σου, να σαι στην πλατεια του χωριου και το G σποτ στο καλυβι στη ρεματια.
    και ΓΑΜΩΩΩΩΩ... τσι τεχνολογιεςςςς...
     
  7. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Εκμεταλλευόμενος ένα διάλειμμα στη δουλειά και πάντα με το προσωπικό κι υποκειμενικό μου πρίσμα βλέποντας τα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα πιστεύω σαν αρχή ότι κανενός ο λόγος δεν είναι "θέσφατο" εκφράζω τη δική μου άποψη για τα είδη - κατηγορίες των υφισταμένων ή μη "ορίων"
    1] Υπάρχουν τα υποκειμενικά και ποθητά όρια που καλούνται στο χώρο του βδσμ ως "μαλακά και σκληρά" όρια, των οποίων η διεύρυνση κι υπερκέραση συνήθως αποτελεί το ύψιστο δέλεαρ και σκοπό των συμμετεχόντων στην ερωτική συνεύρεση ή σχέση. Όμως είναι υπερτιμημένος ο ορισμός τους ως όρια, αφού στην πραγματικότητα οι φραγμοί τους είναι απλά μια πρόκληση για τους εμπλεκομένους.
    2] Υπάρχουν τα επίσης υποκειμενικά όρια που κάθε άθρωπος επιβάλλει αυτοβούλως κι αυτογνωμόνως στον εαυτό του. Δηλαδή εγώ δεν θα πάρω ναρκωτικά, δεν θα τρέχω με 240 χ.α.ω. στην εθνική οδό, δεν θα κακοποιήσω ένα ζώο, δεν θα εκμεταλλευτώ έναν εργαζόμενο, δεν θα εξαπατήσω κάποιον χάριν του κέρδους μου, δεν θα βρίσω, δεν θα χάσω τον αυτοέλεγχό μου ή τον αυτοσεβασμό μου παρασυρόμενος από κάποια παρόρμηση ή τυφλή επιθυμία, ή λαγνεία, ή πλεονεξία. Εξ ού και η φράση "μη με κάνεις να βγω από τα όριά μου".
    3] Υπάρχουν τα εξ αντικειμένου ανυπέρβλητα όρια (συνήθως βιολογικά) που όρισε η Φύση ... όπως π.χ. διάβασα από κάποιους συμφορουμίτες ότι είναι το ύψος ενός ανθρώπου, που δεν μπορεί ν' αλλάξει, η απόκτηση βραγχίων για να αναπνέουμε ως αμφίβια κάτω από το νερό, η έλλειψη φτερών για να πετάμε , το μέγεθος του πέους (που αν δεν υπερβαίνει τα 18 cm, μας οδηγεί στην απόρριψη από το άλλο φύλο ... χαχαχα!) κλπ. τα οποία αδυνατεί ακόμη κι η επιστήμη συνήθως να ξεπεράσει .
    4] Υπάρχουν τέλος και τα όρια της κοινωνίας που ζούμε και πολλές φορές μας τιμωρεί αμείλικτα με τους νόμους της, αν υπαίτια ή τυχαία τα ξεπεράσουμε, ή ακριβέστερα και in point φανεί ότι τα ξεπεράσαμε. Έτσι, ενώ είναι υποκειμενικό μου όριο και καύλα μου να οδηγώ μεθυσμένος ή να τρέχω εποχούμενος με 240 χ.α.ω. , αν με "πιάσει" το ραντάρ της τροχαίας, κοινώς "την πούτσισα" . Ανάλογα θα μου συμβούν αν "καταληφθώ" δημοσίως να ερωτοτροπώ με την παρτενέρ μου (π.χ. σε κάποιο παγκάκι - το έχω κάνει κι εγώ βράδυ και χωρίς να γίνω αντιληπτός ευτυχώς) κι επίσης αν κάνω γυμνισμό σε συνηθισμένη παραλία με παιδιά. Μπορεί επίσης να έχω (την κατ' εμέ ανώμαλη ψυχικά κι όχι μόνον) επιθυμία να είμαι παιδόφιλος, όμως η Πολιτεία για πολύ σοβαρούς κι έγκυρους λόγους απαγορεύει αυστηρά και τιμωρεί αυτή τη τάση.
    Ας δούμε και την εικαζόμενη ή ρητά δοθείσα συναίνεση τώρα στις περιπτώσεις υπέρβασης των ορίων.
    α] στις 1, 2 και 3 περιπτώσεις φυσικά είτε υπάρχει δυνατότητα συναίνεσης ή δεν τίθεται ζήτημα κανένα λόγω ανυπέρβλητης αδυναμίας.
    β] Ενδιαφέρον έχει μόνον η 4η περίπτωση, καθόσον τα όρια που θέτει καθένας στον εαυτό του (ή και στους άλλους ενδεχομένως) δεν γίνονται σεβαστά ούτε από την Πολιτεία, ούτε από την κοινωνία, ούτε απλά από τους άλλους συνανθρώπους μας, ακόμα κι αν κάποιος έχει "εξασφαλίσει" υποτίθεται μια συναίνεση.
    Φανταχτερό παράδειγμα η καταδίκη Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια. Η συναίνεσή τους δεν έχει αξία διότι ήταν αναγκασμένα να τη δόσουν λόγω της αμοιβής που ελάμβανε ο προαγωγός τους από τον πελάτη. Αν ήταν 20χρονες δεν θα ήταν αξιόποινη η συμπεριφορά του παραπάνω.
    Άλλο παράδειγμα που μου έτυχε επαγγελματικά είναι η περίπτωση ενός "καθυστερημένου" νεαρού (πιθανώς με σύνδρομο ντάουν) που αυνανιζόταν δημόσια στην κεντρική εμπορική αγορά μιας επαρχιακής πόλης , και μπήκε μάλιστα μέσα σ' ένα κατάστημα με ρούχα με την πούτσα στο χέρι φωνάζοντας "καίομαι" τρομάζοντας τις πωλήτριες. Το άτομο αυτό βέβαια δεν είναι ένοχο υπέρβασης των ορίων, αφού στερείται καταλογισμού ως ανίκανο , όμως για εμάς τους υπόλοιπους ισχύει το αξιόποινο κι αν καταληφθούμε σε κάτι αντίστοιχο μόνοι ή με την σύντροφό μας (να μας την παίζει ή γλείφει) έστω και παράμερα, θα την πατήσουμε άσχημα ως γνωστόν.
    Δεν είμαι και ειδικός για να αναλύσω επιστημονικά το ζήτημα ... απλά παρέθεσα με υποκειμενική χροιά μια περιπτωσιολογία ... καλή συνέχεια
     
  8. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor


    Fisting με τρία χέρια ;  
    Ποιος έχει τρία χερια ; Εκτός και αν το ένα είναι δανικό !
    Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους ,εγώ αυτό θέλω να το δω σε φωτογραφία ,και ας έχει και αίματα δεν με χαλάει καθόλου  
    Άλλωστε ανήκω στην κατηγορία rare .
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    @GCHL
    αυτή η επιμονή σας οτι ο κος γεωργιάδης καταδικάστηκε πρωτόδικα για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια, σε ποιό όριό σας προσπίπτει;
     
  10. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Όχι σε δικό μου προσωπικά ... δεν μιλώ για τον εαυτό μου, ούτε παρέθεσα δικά μου όρια !
    Προφανώς η ασέλγειά του προσκρούει στο όριο του Νόμου ... αν δεν ανέφερα το όνομά του θα άλλαζε κάτι ? και δεν πρόκειται για επιμονή μου ... Ανάλογα ισχύουν τα ίδια mutatis mutandis και για τον Τζοχαντζόπουλο που προσέκρουσε σε ΄'αλλα όρια του Νόμου και καταδικάστηκε επίσης.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    καλά. ο κος γεωργιάδης καταδικάστηκε για ασέλγεια σε τρία ανήλικα αγόρια. σας έχει επισημανθεί πάλι οτι είναι ανακριβή τα στοιχεία τα οποία επικαλείσθε.
     
  12. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Δικαίωμά σας να έχετε δική σας πεποίθηση επί των γεγονότων, δεν την αμφισβητώ. Όμως, αν η επικαιρότητα προβάλλει δημοσίως ανακριβή στοιχεία και ειδήσεις, τότε μπορεί να με παρέσυρε κι εμένα και να είμαι θύμα δημοσιογραφικής πλάνης ... δεν υπάρχει πολιτική απόχρωση σε όσα γράφω εδώ.
    Εν κατακλείδι, δικαιούμαι να έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα αυτό ή σε άλλα παρόμοια, διότι τυγχάνω πατέρας ανήλικου παιδιού.
    Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τέτοια πρόσωπα, ούτε με πολιτική εδώ πάντως.