Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που μπαίνει όριο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος lizard_, στις 3 Μαρτίου 2019.

  1. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Μαλλον παρασυρεστε απο υπερμετρο ζηλο ηθικολογιας και αγνοειτε τα προφανη, εγω δεν μιλησα ουτε για ορια, ουτε για την χρησιμοτητα τους ή μη. Την προταση σας σχολιασα.
    Αυτο ειναι bdsm φόρουμ γιατι αυτο επελεγει να ειναι εκ του δημιουργου του. Ο kinkster, ο vanila και οποιοσδήποτε αλλος, που καταναλωνει οτιδήποτε αλλο ειναι προφανως καλοδεχουμενος, αλλα δεν θα καθορισει με την παρουσια του το χαρακτηρα, τη θεματολογια και την ιδιοσυστασια του συγκεκριμενου φόρουμ. Αν οι μη ενδιαφερομενοι για το bdsm νιωθουν πολλοι εδω μεσα, ας φτιαξουν ενα ή και περισσοτερα φορα που να τους εκφραζουν θεματολογικά. Το παρον, μεχρι ο δημιουργος του να αποφασισει άλλως , παραμενει φόρουμ αφιερωμενο στο bdsm.
    ΥΓ καλον ειναι να προσεχετε που κανετε υποδείξεις για να μην εκτειθεστε. Καποιοι εξ ημων δεν αναγιγνωσκουμε τα φόρουμ του "εξωτερικου", εχουμε ζησει και πραξει εις το "εξωτερικο" ...
     
  2. Queen87

    Queen87 Contributor

    Προφανώς τρώγεστε με τα ρούχα σας. Διότι η προτάση μου δεν έχει κάποια ισχύ. Ανοιχτή συζητήσουμε κάνουμε.

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ Κύριε Libertine αλλά απ'οσο γνωρίζω δεν είστε ο ιδιοκτήτης... είστε; Και εσείς μέλος του φόρουμ είστε όπως και εγώ και ο καθένας εδωμέσα. Ξαναλέω οτι δεν ευθύνομαι για το τι καταλαβαίνετε και τι όχι.
    Αν υπάρχουν 10 bdsmer και υπάρχουν 100 kinkster καθορίζεται απο μόνο του... ούτε με λόγια, ούτε με υποδείξεις όπως λέτε... Και τα όρια ανοίγουν πάλι όταν το ποσοστό αλλάζει. Γενίκευσα... δεν έχουμε και κανένα poll, ούτε κάποιο δημοψηφισμά... για να εφαρμοστεί αυτό που είπα... αλλά υπέρμετρο ζήλο έχω εγώ...  

    Όταν μου απευθύνσθαι με ειρωνία θα λάβετε υπόδειξη να είστε σίγουρος γι'αυτό. Το αν εκτίθεμαι είναι δικός μου λογαρισμός.  

    Την καλημέρα μου.
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Καταρχάς, ξεκινάω με την παραδοχή που αργησα πολύ να κάνω για τον εαυτό μου: και μόνον που υπάρχω ως μάζα, μπορεί να προκαλέσω κακό στον άλλο εξ αυτού. Ενώ σηκώνω το χέρι μου να κάνω κάτι, ειναι ο άλλος πιο κοντά από όσο υπολόγιζα, τον χτυπάω. Κατά λάθος όμως.

    Το όριο για μένα μπαίνει στη συνισταμένη προσωπικής ηθικής, αισθητικής και ευθύνης. Μπορώ να κάνω κάτι μη ηθικά και κοινωνικό αποδεκτό και για μένα είναι οκ αρκεί:
    Α. Να το κάνω με συναινούντα ενήλικα (προσωπική ηθική). Και εδώ μπαίνει και η πρόθεση.
    Β. Να πληρώσω αδιαμαρτύρητα τις κοινωνικές συνέπειες αν υπάρξουν (προσωπική ευθύνη).
    Και αη καλά το πρώτο είναι πιο εύκολο, υπάρχουν και τα χαλινάρια του νομου, του φόβου κλπ
    Μα το δεύτερο είναι εξαιρετικά δυσπεπτο. Και κάθομαι και λέω, και γράφω και διακηρυττω και γκρινιάζω και ενισταμαι και επαναστατώ και προσβάλλω κοκ προσπαθώντας να φέρω τον κόσμο στα μέτρα μου για να μην νιώθω ενοχικά και να μην πληρώσω καμία επίπτωση. Όχι και τόσο ενήλικη στάση ne-est ce pas?  
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Oλο είναι, ειδικά για κάποιους που είναι ακόμα στην αρχή η έχουν πολλά να διακινδυνεύσουν . Γενικά είναι τρομερά δύσκολο να φτάσεις στο σημείο που λες. Πλήρης αποδοχή του ποιος είμαι και αδιαμαρτύρητα να αποδεχτώ ότι θα έχω συνέπειες κοινωνικές ή τέλοςπαντων "βανιλοθυσιες" ή ακόμη και να χάσεις σημαντικά για εσένα άτομα.

    Εγώ δεν μπορώ πχ να το κάνω και έχω κολλήσει και αιωρούμαι.

    Ακριβώς όμως επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο και θέλει αγώνα ( και δεν μιλάω τόσο για άτομα που ξαφνικά τους κάθεται καλά η φάση, που οκ την έκαναν την ζωή τους και δεν έχουν και πολλά να θυσιάσουν, οχι ότι τους βγάζω απέξω γιατί και εκεί έρχονται οι δυσκολίες της συνήθειας) επειδή ομως θέλει πραγματικά αγώνα και αποδοχή του "δεν μπορώ αλλιώς, αλλιώς δεν είμαι καλά" θα έπρεπε εδώ μέσα, έστω να είναι ελεύθεροι .

    Ελεύθεροι και ενωμένοι. Εγώ δλδ έτσι το βλέπω. Για αυτούς είναι κυρίως το φόρουμ. Και αυτό δεν αλλάζει.
     
  5. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Συμφωνω με τα περισσοτερα που λετε, παρολα τα επιχηρηματα περι "ελευθεριας",
    μην πετατε τα γουστα και προτιμησεις ολων σε εναν μονο κουβα.

    Ναι, καποιοι δεν θελουν να δουν αιματα, βελονες σκατα. Κανεις δεν σας το απαγορευσε,
    αλλα και σεις δεν μπορειτε να αντιπροτεινετε μπλοκαρισμα ολου του νηματος.

    Βαλτε περισσοτερους "κουβαδες".
    Εναν για καθε γουστο.
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @Alpha Wolf νομίζω ότι η απάντηση του Libertine SD ,προσωπικά τουλάχιστον, με καλύπτει απόλυτα και πανω σε αυτό που λες.
    Υ.γ να πω επίσης ότι αποδεδειγμένα, ένα μαγαζί που προσπαθεί να πουλήσει όλα και είναι μαζί σουβλάκια, ιταλικό, σάντουιτσαδικο, πιτσαρία ...συνήθως από ποιότητα ... Δεν.
     
  7. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αυτο λεω.
     
  8. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Μαζί μιλάμε, χωριά καταλαβαινόμαστε. Its ok. I tried.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    @Alpha Wolf
    μπερδεύεσαι μάστορη και συμφωνείς με όλα, και με τον παπά και με τον ζευγά, για σιγουριά.

    κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν οι άλλοι αίματα και βελόνες, γιατί δεν είναι (οι άλλοι) αρκετά φωτισμένοι γιά να βλέπουν ό,τι νομίζουν.

    ποιός να βάλει κουβάδες; να φτιάξει άλλος νήμα για μωρές παρθένες; να φτιάξουν μόνες τους, με το κουβαδάκι τους. νήματα με λουλουδάκια έχουμε.
     
  10. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Θεωρώντας το φόρουμ ένα σπίτι που με φιλοξενεί για να εκφράσω τις απόψεις μου, αποδέχομαι και πως καθορίζει εκείνο τους κανόνες και τα όρια.
    Αν πάνε επίσκεψη 10 καπνιστές σε ένα σπίτι που οι ένοικοι δεν θέλουν να καπνίζουν μέσα, νομιμοποιούνται να το κάνουν επειδή είναι η πλειοψηφία;.
     
  11. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Κάποιος κάπου κάποτε μου είπε ότι με τη μαλακια μου μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο, οπότε προσπάθησα να κοντρολαρω τη μαλακια μου. Αλλά εγώ, είπαμε, είμαι κωλοχαρακτηρας.
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Πόσο μάλλον αν το σπίτι που πας, έχει ταμπέλα απέξω " κλαμπ μη καπνιστων"

    Εντιτ @Vakhos @Alpha Wolf Διορθωθηκε: αν και ομολογώ μόνο ο @tithon έπιασε το άλμα που έκανε ο εγκέφαλος μου να θεωρεί εμάς εδώ τους καπνιστές  
    Όπως και να έχει, it was an honest mistake βιασύνης. Θα ψάξω να βρω να τιμωρηθω και μετά να ανεβάσω φωτογραφίες  
     
    Last edited: 4 Μαρτίου 2019