Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Που πάνε οι bdsmers μετά τα 50; πόσοι ακομη είναι εδω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος ilias1, στις 27 Μαϊου 2016.

  1. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Τους θέλουμε τους 50+, τους αγαπάμε!  
     
  2. Εξαρτάται τη φυσική τους κατάσταση και το παρουσιαστικό τους 
     
  3. Elena_gr

    Elena_gr Regular Member

    Φυσικά. Αν και θεωρώ ότι είναι αρκετοί οι καλοδιατηρημένοι. Γενικά το 40-45++ στους άντρες είναι εξαιρετικά γοητευτικό. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και τα στερεότυπα συνεχίζουν ν' απλώνονται σαν τον τραχανά. Εγώ θα σας πω σε μια δεκαετία που τα 50 θα τα έχω ξεπεράσει για τα καλά. Πάντως, αφού πλέον είναι ξεκάθαρο, ότι ο καθένας/καθεμία μπορεί να γράφει/λέει τον χαβά του μπίπ του/της χωρίς να ζορίζεται κανείς/καμία ( για μένα ορθότατο...για μένα ). Να "υπενθυμίσω" κι εγώ μια φορά ( δηλαδή να γίνω σπασομπιπ δίχως λόγο, έτσι για το χασομέρι ), ότι κάποιοι/ες bdsmers ή "bdsmers" ή πείτε τους όπως γουστάρετε που κυκλοφορούν εδώ κι έχουν περάσει τα 50, με το που "σκάνε μύτη", τρέχουν σαλάκια ( όχι τα δικά τους ). Τεσπα, για μένα είναι λυπηρό κάποιος/α να ψάχνει να ικανοποιήσει τα όποια γούστα του/της έξω απ' την σχέση/γάμο του/της ( κάνοντας μισή ζωή δίπλα σε μια άλλη μισή ζωή, ούτε καν δυο ολόκληρες ) κι αυτό ανεξαρτήτως ηλικίας.
    Θα ψάχνει να τα ικανοποιήσει εδώ μέσα, θα ψάχνει να τα ικανοποιήσει έξω απ' εδώ, σε κάθε περίπτωση με κάποιον/α που δεν θα ήταν ο/η "επίσημος/η/σταθερός/η" του/της.

    Που πάνε οι bdsmers μετά τα 50? Εύχομαι να έχουν δίπλα τους κάποιον/α, που να ζουν μαζί του/της την σεξουαλικότητα τους πια τελείως απενοχοποιημένα, να μην στραγγαλίζονται πια από "κανόνες" και να δίνουν στ' όποιο BDSM το βάρος που του πρέπει, γραμμάριο παραπάνω.
    Αυτά... 
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2016
  5. gaby

    gaby Guest

    Είχα αυτή την αγωνία, για άλλα πράγματα όχι το BDSM στα 28, που έβλεπα τα τριάντα. Έλεγα, "μετά τα τριάντα, τι δηλαδή; μένει τίποτα, υπάρχει ζωή μετά τα τριάντα;" Έτσι σας λέω ευθαρσώς ότι μπορείτε να βάλετε όποια δεκαετία θέλετε στο "κομβική ηλικία", για οτιδήποτε. Όχι δεν παρατάμε το BDSM στα πενήντα, με την ευκαιρία. Ούτε και αυτό μας παρατάει.

    Τις προάλλες δύο μεγάλες κυρίες δίπλα μου μιλούσαν για ταξίδι αναψυχής στην Κίνα. Δύο πράγματα σκέφτηκα, πόσο υπέροχο θα ήταν να κοιμάμαι κανένα 24ωρο στο αεροπλάνο και χωρίς κινητό και το άλλο ότι ναι μεν το αεροπλάνο και ο ύπνος αλλά μετά θα αναγκαζόμουν να ανέβω στο Σινικό Τείχος με μιλλιούνια άλλους και αυτό δεν ήθελα ούτε να το σκέπτομαι. Ρώτησα τις δύο κυρίες για πόσον καιρό ακόμα θα είμαι έτσι, να σέρνομαι, χαμογέλασαν και μου είπαν να μην ανησυχώ, άντε κάνα δυό χρόνια ακόμα.

    Για πες, για πες, ενδιαφέρει πολύ αυτό, πόσα πήραν και πώς τα πήραν;  
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Φυσικά,ναι, έτσι είναι όπως τα λέτε, το bdsm έχει σχέση με τα μούσκουλα και την ομορφιά, καλά που μας το θυμίσατε, γιατί εμείς νομίζαμε άλλα... 
     
  7. Τα μούσκουλα μου είναι αντιπαθής σε οποιαδήποτε ηλικία αγαπητή. Αλλά επειδή έχουμε τη δυνατότητα να επιλέγουμε ποιους θα έχουμε δίπλα μας,μου αρέσει να έχω ανθρώπους που είναι στα γούστα μου εμφανησιακά. Είναι κάτι κατακριτέο αυτό;
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Ουδόλως, de gustibus et coloribus non est disputandum, σε τι όμως οι προσωπικές σας προτιμήσεις άπτονται του τι κάνει ένας bdsmer μετά τα 50;

    Επί του θέματος, με λόγου γνώση, ότι και πριν τα 50, με μεγαλύτερη σημασία στη λεπτομέρεια και "αποσκευές" που γράφουν "γνώση - επίγνωση".
     
  9. Η απάντησή μου στη Brenda δε μπορεί να διαβαστεί μεμονωμένα. Θα πρέπει να διαβαστούν και τα υπόλοιπα ποστ για να βγει κάποιο νόημα. Ευχαριστώ.
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @smelly_cat : διαβάστηκαν, συνέχισε να μην είναι σαφής η σχέση των προτιμήσεων σας με το τι κάνουν γενικώς και όχι μαζί σας οι bdmers μετά τα 50, εξ ου και η ερώτησις.
     
  11. Εφόσον διαβάστηκαν και δεν κατανοήθηκε η απάντησή μου στο σχόλιο της brenda, ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβαστούν  
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @smelly_cat : ίσως, ίσως επίσης η επιλογή μας σαφέστερης διατύπωσης θα βοηθούσε στην αποφυγή παρεξηγήσεων που οδήγησαν στην δική μου ερώτηση και στο σχόλιο της brenda