Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πριν από το editing

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος AlexanderV, στις 25 Ιανουαρίου 2020.

  1. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Ολοκληρώθηκε αισίως και η δεύτερη ιστορία που προορίζεται να σταλεί για έκδοση. Όποιο μέλος θα επιθυμούσε να τη διαβάσει, μπορεί να μου στείλει π.μ.

    Ισχύουν οι οι ίδιοι περιοριστικοί παράγοντες που ίσχυαν για την πρώτη ιστορία, δηλαδή:

    - Είναι περίπου 30,000 λέξεις.
    - Είναι στα αγγλικά.
    - Είναι Femdom, όχι Maledom.


    Θα ήθελα να διευκρινίσω το εξής: Η διάθεση της ιστορίας θεμελιώνεται στην άρρητη συμφωνία (όπου πλέον προφανώς παύει να είναι άρρητη) πως θα υπάρξουν κριτικά σχόλια σε αντιστοίχιση, ανεξαρτήτως της κατευθύνσεως των σχολίων (θετικά, αρνητικά, θετικο-αρνητικά, κτλ.).

    Επίσης, όπως ζήτησα και την προηγούμενη φορά, θα παρακαλούσα να μην υπάρξει περαιτέρω διακίνηση της ιστορίας στο ιντερνετ, για να μην ανακύψουν ενδεχομένως ζητήματα με την εκδοτική εταιρεία, εφ' όσον με το καλό εκδοθεί.

    Η γνώμη σας θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και εποικοδομητική, στο βαθμό που η ιστορία περιγράφεται από την πλευρά μίας γυναίκας. Θα με ενδιέφερε να δω αν οι παράμετροι που εισήγαγα στο "σύστημα" κατάφεραν να αποδώσουν ικανοποιητικά τη σκέψη και την προσωπικότητά της.
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2020
  2. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Καλή επιτυχία @AlexanderV ! Μας εκπλήσσεις τόσο ευχάριστα! Ενδιαφέρομαι φυσικά!

    Ανυπομονούμε για την τρίτη ιστορία...  
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Σ' ευχαριστώ πολύ @Invisible Ypsilon. Η τρίτη ιστορία μπορεί να έχει πιο ενδιαφέρον background από το ίδιο το περιεχόμενό της... 
    Οψόμεθα.
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Δημοσιεύθηκε τελικά και η δεύτερη ιστορία.

    Στο πλαίσιο αυτό βρίσκω πως θα ήταν ενδιαφέρουσα για τη bdsm κοινότητά μας εδώ στο forum η αφήγηση του παρακάτω περιστατικού.

    Με ενημέρωσε ο εκδότης πως (ξανα)-δημοσιεύτηκαν όλες οι νουβέλες ή νοβελς του οίκου στην Άμαζον (εκτός από τις άλλες πλατφόρμες που ήταν ήδη). Τι είχε συμβεί πρόσφατα με την Άμαζον?

    Η αντίληψη της πολιτικής ορθότητας που κυριαρχεί εκεί έξω δεν είναι ένα απλό αστείο. Είναι μία πραγματικότητα που επηρεάζει τη ζωή μας ήδη σε αυξημένο βαθμό. Το ότι κάποιοι επιλέγουμε να δούμε το γελοίο του θέματος είναι για προσωπικούς λόγους διανοητικής ισορροπίας: όπως κάνουμε με αρκετά γεγονότα της ελληνικής πολιτειακής-θεσμικής πραγματικότητας ένα πράγμα.

    Η πολιτική ορθότητα έρχεται και από τις δύο φανατικές παρατάξεις: και από τους Ρεπουμπλικάνους και από τους Δημοκρατικούς. Με διαφορετικό μανδύα και αφήγημα στην κάθε περίπτωση. Η κυβέρνηση Τραμπ, λοιπόν, προώθησε ένα νόμο περί ηθικής και κατέληξε να αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό τα φίλτρα που έβαλε η εταιρεία του Μπέζος. Ως συνέπεια, η Άμαζον χαρακτήρισε τις bdsm ιστορίες και μυθιστορήματα ως "offensive erotica"! Κατ' επέκταση είχε μπει στον πάγο για τους προηγούμενους μήνες η δημοσίευση των ερωτικών έργων στην Άμαζον (τουλάχιστον όσον αφορά τον οίκο που συνεργάζομαι και για τον οποίο γνωρίζω).

    Offensive erotica, κυρίες και κύριοι! Κάτι σαν την κλασική αμερικανο-χολιγουντιανή παρωδία: δε δείχνουμε βυζάκια, πούτσους και μουνάκια, διότι είναι προσβλητικό, αλλά το να χύνονται τα εντόσθια και τα μυαλά του άλλου από τους πυροβολισμούς είναι ηθικά αποδεκτό!

    Στους μικρότερους στην ηλικία και σε όσους κατοικοεδρεύουν στις απανταχού αγγλοσαξονίες, αλλά και σε όλους μας εν τέλει:

    Το νου σας ρεμάλια!! Το νου μας ρεμάλια!! Μην καταντήσουμε μέρα με τη μέρα αυτά που κάποτε κοροϊδεύαμε (έχουμε ήδη γίνει, αλλά συνεχίζουμε να τα κοροϊδεύουμε νομίζοντας ότι απέχουμε ακόμα πολύ, διότι στο νου μας θέτουμε ένα ακραίο και καρικατουρίστικο παράδειγμα προς αποφυγή). Τουλάχιστον αυτοί είναι Αμερικάνοι, δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό ( μεταξύ αστείου και σοβαρού   ). Εμείς που σε κάθε αρχαίο μύθο έχουμε και μία "διαστροφή" να περιγράφεται και που στα κρυφά πηδιόμαστε όλοι με όλους δε μας παίρνει να το γυρνάμε το τιμόνι αμερικάνικα... Ωραίο πράγμα ο ερωτισμός. Είτε πηδιέσαι είτε αισθησιάζεσαι, ξεχαρμανιάζεις. Καλό για τον καθένα μας, καλό και για τους υπόλοιπους που μας συναναστρέφονται. Και για το κοινωνικό σύνολο εν τέλει.
     
  5. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

    Δημοσιεύθηκε τέλη Αυγούστου και η τρίτη ερωτική ιστορία. Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτή τη φορά είναι η συγγραφική συμμετοχή ενός μέλους του φόρουμ και συγκεκριμένα της @Invisible Ypsilon.

    Ήταν ένα ταξίδι και μία διαδικασία πολύ ενδιαφέρουσα και η συνεργασία της ήταν όχι μόνο πολύτιμη, αλλά και πολύ απολαυστική. Πέρα από την πρόκληση της ομογενοποίησης των διαφορετικών μας στυλ όπου κρίθηκε ότι χρειαζόταν και της διατήρησης της διαφορετικότητάς τους εκεί που πάλι κρίθηκε ότι θα έδινε ένα τόνο πικάντικης ποικιλίας, ήταν ιδιαίτερα ιντριγκαριστικό το μοίρασμα έμπνευσης κι οπτικής ματιάς στο χτίσιμο και την παρουσίαση των ερωτικών σκηνών!

    Νομίζω ότι άνοιξε η όρεξη και για περαιτέρω συνεργασία 
     
  6. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Ω, ναι! Ήταν...
    Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!  

    Σε ευχαριστώ @AlexanderV για το ταξίδι και την εμπειρία...
     
  7. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Μπράβο και στους δύο!