Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hermis, στις 28 Ιανουαρίου 2009.

  1. hermis

    hermis Regular Member

    Με αφορμή κάποιο ποστ ενός μέλους, στην ερώτησή του αν υπάρχουν Μάστερ ή όχι και με αφορμή ακόμα ένα άλλο ποστ περί των «Κυρίων Τίποτα» θα ήθελα να υποβάλω αυτό το θέμα προς συζήτηση σε χαλαρά πλαίσια, για τον τρόπο προσέγγισης των Α/ανδρών του χώρου στις Γ/γυναίκες.

    Έχω ακούσει από πάρα πολλές Κ/κυρίες του χώρου ότι δέχονται πολλά προσωπικά μηνύματα (pm), με σκοπό την προσωπική προσέγγιση τους από μέλη κατά το πλείστον από άνδρες του χώρου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα μηνύματα αυτά να τα δέχονται ως προσωπική ενόχληση και να ξενερώνουν ή να τις απωθούν από τον χώρο μας.
    Κάποιοι Μάστερ επίσης, δεν τολμά να κάνει login μια σκλάβα και πριν προλάβει να καταλάβει που βρίσκεται σαν νέο μέλος, αρχίζουν να την κατακλύζουν με γελοία pm του στυλ : «..στα τέσσερα σκλάβα… βαλε μανταλάκια στα βυζιά σου και κάνε ότι θα σου πω..» και άλλες πολλές τέτοιου είδους ή παρόμοιες αστειότητες.
    Η αλήθεια είναι ότι έχω δει τέτοιου είδους pm, να αποστέλλονται ακόμη και από «εξέχοντα» μέλη του forum (Μαστερ, Dom) και έχω μείνει άφωνος.

    Άλλο θέμα που προκύπτει από μερικούς και σχεδόν πάντα, είναι ότι στις συναντήσεις που κάνουμε, οι περισσότεροι άνδρες με το που θα δούνε γυναίκα σκλάβα η Αφέντρα, έστω και αν αυτές συνοδεύονται, πέφτουν επάνω τους απροκάλυπτα και χωρίς να σέβονται ούτε τους συνόδους τους.
    Φανταστείτε τι γίνεται, με γυναίκα που δεν συνοδεύεται…

    Κατά την διοργάνωση κάποιων συναντήσεων έλαβα μηνύματα από Κ/κυρίες του χώρου, ότι δεν θα έρθουν για αυτό τον λόγο. Δηλαδή δεν ήθελαν να υποστούν αυτόν τον βομβαρδισμό των ανδρών κατά την διάρκεια των πάρτυ, αλλά και μετά από αυτά, με pm. Μερικές Κ/κυρίες που έχουν έρθει σε συναντήσεις αποφεύγουν να παρευρεθούν σε επερχόμενες, λόγω του ότι δεν θέλουν να ξαναπεράσουν όλο αυτό το πανηγύρι.

    Προσωπικά πιστεύω πως έχει χαθεί το τακτ, η ευγένεια και ο σεβασμός που θα έπρεπε να υπάρχουν μεταξύ μας, όπως επίσης έχει χαθεί και κάθε μέτρο. Γι αυτούς (και για άλλους λόγους) η κοινότητα αυτή φαντάζει στα μάτια πολλών σαν ένα μεγάλο μπουρδέλο για να <μπιμπ>με!
    Αφού λοιπόν έχουν χαθεί τέτοιες ανθρώπινες αξίες, προσωπικά πιστεύω ότι πρώτα θα πρέπει να ψάξουμε για αυτές και μετά να χρησιμοποιούμε τους τίτλους που μας εκφράζουν … λ.χ. Μάστερ, Dom, Top, υποτακτικός κτλ κτλ Οι τίτλοι, χωρίς αυτές τις αξίες που προανέφερα, δεν έχουν κανένα νόημα.

    Αρμόζει σε ένα Α/αρσενικό που σέβεται πάνω από όλα τον εαυτό του, αυτήν την γυναίκα να την βομβαρδίζει με pm ή να την πιάνει στο μπούρου μπούρου και να μην μπορεί να πάρει ανάσα, ενώ γνωρίζει πως αυτή η Κ/κυρία έχει σχέση ή ότι εκείνη στην στιγμή συνοδεύεται ???

    Μαθαίνω για Κυρίαρχους που δεν γνωρίζουν καν μια Κ/κυρία, ή ένα νεόφερτο θηλυκό μέλος και στέλνουν μηνύματα απόλυτης Κυριαρχίας και έναρξης διαπροσωπικών σχέσεων σε αυτές χωρίς να γνωρίζουν ούτε καν το αληθινό της όνομα ή μόνο και μόνο επειδή άκουσαν γι αυτήν, ή επειδή πήραν κάποιες πληροφορίες!!!!

    Βλέπεις υποτακτικούς που δεν γνωρίζουν καν μια Κυρία ή μια νέα στον χώρο και δηλώνουν σε αυτήν υποταγή, επειδή γράφει στο status της Mistress Domme, Top, Goddess, Αφέντρα κλπ και της τάζουν λαγούς με πετραχήλια, έστω και αν είναι σε αυτούς ένας άγνωστος άνθρωπος!

    Τραγελαφικές καταστάσεις δηλαδή!

    Πολύ καλά κάνουν και αναρωτιούνται οι γυναίκες, για το που πήγαν οι Α/άνδρες γενικότερα! Τέτοια δικαιώματα τους δίνουμε και αυτά θα πουν. Η μπάλα παίρνει μαζί με αυτούς τους αστείους, και τις ελάχιστες εξαιρέσεις σοβαρών Α/αντρών.

    Όπως πολύ σωστά είχε πει και η Ντόρα σε κάποιο άλλο ποστ, συνήθως οι άνδρες θεωρούν «Κύριο Τίποτα» ένα νεόφερτο αρσενικό μέλος και το αγνοούν ή το ειρωνεύονται και το γελοιοποιούν, ενώ αντίθετα σε μια νεόφερτη θηλυκή δίνουν υπερβολική μέχρι και ενοχλητική σημασία, πέφτοντας από πάνω της όλα τα «λαρύγγια» σαν λιγούρια και χωρίς κανένα ενδοιασμό.

    Η προσωπική μου αισθητική προς αυτές τις κινήσεις των ανδρών, είναι ότι πρώτα τους ορίζει το κάτω και μετά το πάνω κεφάλι (και αν). Δεν είναι κακό να γουστάρει ένας άντρας μια γυναίκα, είναι όμως αστείο να νομίζει πως θα τις γαμήσει όλες ή ότι όλες ψάχνονται για να γαμηθούν και ότι μπορεί αυτό να το κάνει απροκάλυπτα!!!!

    Η γυναίκα είτε είναι Κυρίαρχη, είτε είναι υποτακτική, να θυμίσω πως δεν είναι ΜΟΝΟ μουνί (ή πόδια ή δεν φέρει μόνο strapon) Αν θέλει να σκυλογαμηθεί ή να γαμήσει, μπορεί να το κάνει και μακριά από τα φόρουμ. Η Γ/γυναίκα επιζητά πρωτίστως την ευγένεια και τον σεβασμό μας και μετά το Μαστεριλίκι ή την υποταγή μας.

    Αυτή είναι και η θέση μου. Θέλω να τονίσω πως μπήκα στην διαδικασία αυτή, να καταγγείλω τις κινήσεις τέτοιων Α/ανδρών μήπως και σταματήσει τουλάχιστον αυτή η κωμωδία, ώστε να μην αποτρέπονται τα νεότερα ή και τα παλαιότερα στα forum θηλυκά μέλη, να έρχονται σε συναντήσεις μας.

    Δεν θέλω να θέσω κάποιο ερώτημα το νήμα, είναι ανοιχτό προς όλα τα μέλη να παραθέσουν τις απόψεις τους.
    Όσο είναι στα μέτρα του δυνατού, παρακαλώ να κρατηθεί ένα επίπεδο και επίσης παρακαλώ, να μην προσωποποιηθούν καταστάσεις.​
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Αχ..Και σε ΄μένα είχανε κάνει άσχημα πεσίματα..1995,2001 και 2005.. Για να μην πω για τα λάγνα βλέματα.. 1998 και 2006.. Και για να μην αναφέρω κάτι ακουμπήματα του τύπου "συγνώμη λίγο να περάσω" που στην πραγματικότητα έπεφτε χούφτωμα..2002.. Όμως προσπερνάω τη μικρότητα των γουρουνιών και σε κάθε meeting είμαι παρών!!!

    Γουρούνια!
     
  3. hermis

    hermis Regular Member

    Εσύ ξέρεις πολλά....
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Εμ...!Μην κοιτάς που είμαι μικρός-τρυφερός και άβγαλτος.. Η ψυχούλα μου κρύβει πολλά..  
     
  5. hermis

    hermis Regular Member

    Καιρός να σταματήσει να κρύβει, μικρέ και άβγαλτε δαίμονα!!!
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Το ότι είσαι κατα πολλά χρόνια μεγαλύτερος μου,δε σημαίνει πως μπορείς να με νουθετείς... ! Δεν παρασύρομαι! Αντιστέκομαι ! γουρούνι...

    (ψιτ.. μη μου παραπονιέσαι μετά πως σου χάλασα το νήμα ..   ας τα πούμε πριβέ ..   )
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν έχει χαθεί, απλά δεν υπήρξε ποτέ.
     
  8. hermis

    hermis Regular Member

    Αυτό πιστεύω και εγώ Elysium.

    Το βάρος το κουβαλάει όμως η κοινότητα και τα υπόλοιπα μέλη της.
     
  9. anastasia

    anastasia Regular Member

    Απάντηση: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    μπραβο πολυ ωραια συνταξη του κειμενου.. 
     
  10. extreme32

    extreme32 Regular Member

    θυμηθηκα το ανεκδοτο με τον Ιουδα που ελεγε "μηπως ειμαι εγω; μηπως ειμαι εγω;" (αυτο για τη στιγμη που θα αρχισουν αυτοι που αναφερεις να κατακρινουν αυτες τις συμπεριφορες)
    Πολυ θα ηθελα να μου την επεφταν κατ αυτον τον τροπο τον χυδαιο οι αφεντρες του φορουμ Αλλα .... ατιμη κοινωνια. Αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους κατεβαζεις στα ταρταρα. Στα Εγκατα του κορκοδίλου. Περα απο την πλακα. Καλο ειναι το αρσενικο να ειναι κυνηγος. Τωρα οσο για τον τροπο τουλαχιστον να μην ειναι ενοχλητικός. Ελπιζω να μην εγινα εγω ενοχλητικός καποιες φορες λεγοντας απλα σε καποια μελη να πιουμε εναν καφε ή λεγοντας μερικα απο τα χαζα που λεω εγω. .... ξερετε..... (μην τολμισει να πει καμια πως ξερει θα γινει της πουτανας)
     
  11. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Re: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Ξέρω ξέρω...  
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Προσέγγιση Α/αρσενικών σε Θ/θηλυκά…ανεξαρτήτου status

    Αμα σε αρπαξω απ'το μαλλί, θα σου πω εγω.... πορδή!  αλλα δεν φταις εσυ. ΟΟΟΟΟΧΙ!!!! Φταιω εγω που καθομαι και μιλάω με σατανικά κοριτσούδια. αλλα θα δεις απο δω και περα. Θα μου μιλατε και θα κανω οτι δεν ακουω. Θα μου την πεφτετε και θα σας κλανω. (νοητά). Θα με παιρνετε τηλεφωνο για καφέ και θα σας το κλεινω στα μουτρα. Θα μου λετε με ναζι " ελα βρε εξτρημουλινο. Να πιουμε μια σοκολατουλα και να μας τραγουδησεις" και θα περνετε τα @@ μου. Και μην περιμενετε να αρχισω την γκρινια. Δεν θα σας δωσω αυτη τη χαρα .Ως εδώ ηταν. Τερμα:angry6: