Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσοχη... στις σκαλες....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 28 Ιουνίου 2008.

  1. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Πιστεύω πως το πλαίσιο της οποιασδήποτε σχέσης καθορίζεται από τους μετέχοντες. Στις Ms σχέσεις δεν διαφοροποιείται κατά πολύ ο γενικότερος κανόνας, με μοναδική ίσως διαφορά πως ο τελικός καθορισμός επαφίεται στον Κ., με την συμβολή στο μέγεθος που της επιτρέπεται της υ..

    Όταν λες αυστηρό πλαίσιο D/s τι ακριβώς εννοείς?
     
  2. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    αγαπητή Mου. Σε καμμιά εκδήλωση της ζωής μας δεν υπάρχουν κανόνες που ακολουθούμε όλοι συλλήβδην. Οι μετέχοντες σε κάθε σχέση ορίζουν τον τρόπο που λειτουργούν και στους λοιπούς ουδείς λόγος τους πέφτει.
     
  3. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Στο session όπως λες ή στο σεξ γενικότερα όπως υποστηρίζω εγώ το d/s είναι απαραίτητο (ακόμη και για τους vanilla). Οι σχέσεις που ονομάζονται d/s έχουν ως χαρακτηριστικό να δίνουν έμφαση και διάρκεια στον ερωτισμό και πέρα από την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης. Θα έλεγα πως η σχέση d/s είναι μια διαρκής ερωτική συνεύρεση (με την ευρύτερη έννοια του όρου).
    Σαν αποτέλεσμα λοιπόν όταν σε μια σχέση ο ερωτισμός δεν αξιολογείται ως μονίμως απαραίτητος και έτσι δεν υπάρχει η επιθυμία να προκαλείται συνεχώς, το d/s δεν είναι (διαρκώς) απαραίτητο.
    Εξαρτάται λοιπόν από την ιδιοσυγκρασία των συμμετεχόντων στη σχέση.
    Τι είναι πιο υγιές δεν ξέρω να σου πω. Μου φαίνεται εξαιρετικό το ενδεχόμενο να μπορούν δυο άνθρωποι να βρίσκονται διαρκώς μέσα στη καύλα. Αλλά απ την άλλη δε νομίζω ότι το γέλιο μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα με τον ερωτισμό και προσωπικά το γέλιο σε μια σχέση το κρίνω απαραίτητο.
    Βεβαίως το φάσμα μέσα στο οποίο κινείται πιο χαλαρά ένα d/s ζευγάρι μπορεί να επιτρέπει κάθε στιγμή την υποδήλωση των ρόλων στη σχέση. (πχ ένας υπό δεν θα κάνει μια χονδροειδή φάρσα σε βάρος του κυρίαρχου του για να "γελάσουν", θα προτιμήσει να κάνει χιούμορ με λεπτότητα και σεβασμό, χαρακτηριστικά ομως που μπορούν να υπάρχουν πάντα. Σε μια υγιή d/s σχέση βέβαια ισχύει και το αντίστροφο.)
    Αυτός που προκαλεί το «ανεβοκατέβασμα» λογικά θα έπρεπε να είναι ο κυρίαρχος, μια που εξ ορισμού αυτός οδηγεί τη σχέση και τον υπό, αφουγκραζόμενος πιθανά όμως και τη διάθεση και την επιθυμία του υποτακτικού.
     
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Ο Goethe νομίζω είπε ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε περισσότερες από 3 ημέρες τέτοιας ευτυχίας, που να απαρτίζεται από μοναδικές στιγμές. Ίσως γι αυτό οι σχέσεις Κυριαρχίας/υποταγής να προχωρούν με ένα είδος "ριπών". Μπαμ, μπαμ, μπαμ. Και μετά ξεκουράζεται και ο ένας και ο άλλος, όπως ο Θεός, την έβδομη μέρα. Contemplation, not to be shunned... 

    Εξαιρετικό, αλλά ασύμφορο από πρακτικής πλευράς. Μου έτυχε μια φορά στη Σαμοθράκη, επί 7 μέρες και το απέδωσα στα vibes του τόπου, αντί να το αποδώσω εκεί που έπρεπε, δηλαδή σε μένα. 

    Το γέλιο ίσως μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία των προϋποθέσεων. Βρίσκω το γέλιο χαλαρωτικό και επομένως ερωτικό. Όταν είμαι στην τσίτα δεν αφήνομαι αρκούντως. Δεν μπορώ να κάνω έρωτα ή να έρθω σε οργασμό γελώντας, αλλά μπορώ να γκαυλώσω γελώντας. Δεν με εμποδίζει αυτό, αλλά βοηθάει. Μάλλον είμαι μυστήριο specimen. 

    Η άποψή μου είναι ότι πράγματι αυτό ισχύει εκατέρωθεν. Θα έπρεπε τουλάχιστον. Εκτός εάν ένας εκ των δύο παρεκτραπεί και υποκύψει σε κάποιο πάθος, κάποια αδυναμία. Όλοι έχουν τις αδυναμίες τους, είναι ανθρώπινο. Δεν υποκύπτει πάντα ο υποτακτικός, μπορεί και ο Κυρίαρχος. Επιλέγω να υποκύψω, θα έλεγε ίσως κάποιος γκαυλιάρης Κυρίαρχος. Δεν μπορώ, θα υποκύψω, θα έλεγε ίσως ένας υποτακτικός.

    Λογικά ναι. Όχι απαραίτητα. Μάλλον εξαρτάται από τις ικανότητες ερμηνείας του Κυρίαρχου και από τις ικανότητες εμπάθειας του υποτακτικού (και την διάθεσή του - προκληθείσα ασφαλώς από τον Κυρίαρχο).
     
  5. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....



    Ιδανικώς...! Είθε!

    Κατ' ουσίαν φερόμεθα και αγόμεθα από τα κοινωνικά στερεότυπα, τις επιταγές του κοινωνικού μας κύκλου, και δεν είναι περίεργο πως είμαστε προϊόντα της εποχής μας. Οι "κανόνες" είναι ύπουλα χωμένοι μέσα μας.

    Μακάριοι οι αντιδραστικοί και οι αληθινοί επαναστάτες και στην καθημερινότητα...! Μακάρια η ελεύθερη βούληση...! (Διατηρώ έντονο σκεπτικισμό για την ύπαρξή της.)



     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Θα ήθελα να πω ότι θεωρώ πολύ υγιές οι κανόνες να μην ακολουθούνται συλλήβδην, ακόμη και στις σχέσεις όπου οι κανόνες έχουν οριστεί. Βαριέμαι πολύ εύκολα. Φαντάζομαι πως το ίδιο ισχύει για όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους. Εξαρτάται ασφαλώς από τον καθένα μας να διασφαλίζει ότι ο σύντροφός του του φέρεται σύμφωνα με έναν τρόπο που ο ίδιος θεωρεί αποδεκτό και επιθυμητό και συναρπαστικό. Μου αρέσει να είμαι συναρπαστική, αλλά δεν μπορώ να το κάνω επίτηδες. Το ίδιο ισχύει φαντάζομαι και για τους άλλους. Το D/s, όπως περιγράφεται θεωρητικώς, πάντα με παραξένευε με την έννοια του ότι η συμπεριφορά μου θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη. Δεν είναι.

    Μπράβο κοπέλα μου. Είπα, τώρα θα με κράξουν. Ευτυχώς υπάρχεις κι εσύ... 

    Η διαφθορέας του λαού (του BDSM) 
     
    Last edited: 30 Ιουνίου 2008
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Επανερχομαι.
    Δεν νομιζω οτι θεωρειτε διαβαθμιση οταν π.χ. ενα ζευγαρι εχει μια D/s σχεση στην προσωπικη του ζωη και οταν βγαινουν εξω θα πρεπει να ειναι πιο "κουμπωμενοι".
    Εκει βρισκονται σε δημοσια θεα, δεν νομιζω πως θα ηταν πρεπον να μεταφερουν τα ιδιωτικα τους στον δρομο π.χ. να του λεει αυτη χαστουκιζοντας τον με ενα φαράσι του δημου, "τσακισου και πηγαινε να κοψεις εισιτηρια για το σινεμα βρωμερο σκουληκι", διοτι ο κοσμος δεν θα κοιταζει την οθονη αλλα αυτους βγαζοντας τους και φωτο με τα κινητα.
    Θελω να πω πως δεν υπαρχουν διαβαθμισεις αλλα συμπεριφορες κατα περισταση.
     
  8. zou

    zou

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Ευχαριστω ολους οσους απαντησατε, δεν εχω προλαβει να διαβασω ακομα ολες τις απαντησεις, απλα να ξεκαθαρισω κατι που ισως θα επρεπε να εχω κανει απο την αρχη, μιλαω για κατι αυθορμητο που μπορει να συμβει, και οχι κατι που ειναι ενσυνειδητο...

    Αγαπητη Lara[E-p] θεωρω αυστηρο πλαισιο D/s οταν ο/η υποτακτικος, εξαρταται αμεσα και κατευθειαν απο το Κυριαρχο μελος ακομα και τις αμεσες, φυσικες του αναγκες..
     
  9. smari

    smari Regular Member

    Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....



    Μιλαμε για πραγματικοτητα ή για ταινια επιστημονικης φαντασιας????

    Ακομα κι αν υποθεσουμε πως υπαρχει υποτακτικη/ος που ακομα και

    για να κανει τσισα και κακακια περνει αδεια, υπαρχει Κυριαρχος/η

    που θα αντεχε κατι τετοιο......???

    ''Κυριε σελω τσισακιααααααααααα''   
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

       
     
  11. zou

    zou

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Αγαπητη μου smari υπαρχουν και κυριαρχοι τετοιου τυπου. και το αντεχουν και το θελουν και το επιδιωκουν. Αλλα ναι, θα μπορουσε ο Κυριος σου να μην σε ελεγχει οταν πας να κανεις την φυσικη σου αναγκη, να σε ελεγχει για το ποτε θα μιλησεις, για το ποτε θα καπνισεις (αν καπνιζεις), για το πως θα ντυθεις, πως θα κατσεις, ποτε θα κατσεις, με ποιο τροπο θα του μιλας, πως θα του μιλας, ποτε θα φας, τι θα φας... και πολλα αλλα ακομα...

    Γιατι σου φαινονται παραλογα; οι Κυριαρχοι οταν θελουν να Κυριαρχησουν πανω σε καποιον μπορουν να το κανουν. Μην ξεχνας οτι υπαρχουν ανθρωποι με απιστευτη υπομονη και θεληση..
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Διαφωνώ απολύτως με τη smari.
    Η διάρροια είναι σαφής εκδήλωση απείθειας προς την Κυριαρχική Δύναμη και πρέπει να πατάσσεται ανελέητα. Ο ακρατής χέστης είναι πάντα ένας κρυφός αναρχικός.
    Η μετάβαση απ' τις υδαρείς πορδές στην τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών είναι προδιαγεγραμμένη.