Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσοχη... στις σκαλες....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 28 Ιουνίου 2008.

  1. zou

    zou

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Οποτε τι προτινετε?

    ενα πωμα, ή ελεγχομενη "ροη των πραγματων" απο τον Κυριαρχο μετα κλισματος?
    Θα μπορουσε βεβαια ο παθων τη διαρροια να κατσει καλυτερα σπιτι του, ουτως ωστε να αποφυγει ο Κυριαρχος την επιθεση .... καμικαζι....   
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Μπρε Callista, σε διάρροια κλύσμα; Αυτό είναι δολοφονική σύλληψη, σατανικής γυναικός!
     
  3. smari

    smari Regular Member

    Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Αγαπητη μου callista, αν καταλαβα καλα μιλησες για αμεσες φυσικες αναγκες!

    Φυσικη αναγκη ειναι το κατουρημα, το φαγητο, ο υπνος.....
    το πως θα ντυθω, πως θα του μιλαω,
    ΔΕΝ ειναι φυσικη αναγκη για να ξερουμε και τι λεμε.

    Αλλο καυλωνουμε αμοιβαια με τον ελεγχο κι αλλο ρωταμε
    και περνουμε αδεια για τα αυτονοητα!!!

    Ασε που δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να εχει τον απολυτο ελεγχο ακομα και σε αυτα που
    αναφερεις παραπανω, για τον εξεις απλο λογο, θα επρεπε να ειναι 24 ωρες το 24ωρο παρων!!!

    Dieu mon !!!!

    Πολυ κουραστικο και βαρετο.

    Αν πρεπει ο Κυριαρχος να ειναι συνεχως διπλα μου, ποιος ειναι ο Κυριαρχος στην σχεση,
    ποιος ελεγχει ποιον?????
     
  4. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Αρχική Δημοσίευση από dora_salonica
    Το D/s, όπως περιγράφεται θεωρητικώς, πάντα με παραξένευε με την έννοια του ότι η συμπεριφορά μου θα έπρεπε να είναι αναμενόμενη. Δεν είναι.



    Αναμενόμενη συμπεριφορά σε D/s σχέση...Jamais....
    Εύκολη, Βαρετή, Ανούσια η όποια σχέση με αναμενόμενες συμπεριφορές.
    Το Challenge, που λέμε και εις την Ελληνικήν, ανύπαρκτο, οπότε ποιά η αξία της;
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2008
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σε μια τέτοια περίπτωση, χωρίς να σημαίνει όπως ορθά επισήμανε η Mirella διαβάθμιση τους Ds μέσα στη σχέση, βρίσκουν κώδικες συμπεριφοράς το κάθε ζευγάρι μόνο του, ανάλογα με τις περιπτώσεις.
    Πάντοτε π.χ. ζητάω άδεια να καπνίσω όταν είμαστε μαζί ή στο τηλέφωνο, αλλά μου έδωσε εν λευκώ άδεια να καπνίζω χωρίς άδεια όταν είμαι μόνη. Όταν βρισκόμαστε σε κόσμο, απλά τον κοιτώ και περιμένω ένα νεύμα, είτε καταφατικό είτε αρνητικό κ.ο.κ.
    Όταν είμαστε ξαπλωμένοι και παρακολουθούμε ταινία, απλά χαλαρώνω αλλά συνεχίζω να ζητώ άδεια για να σηκωθώ, απαντώντας αν με ρωτήσει για το που πάω, αν θα καπνίσω ή όχι, αλλά δεν παύω από το να είμαι χαλαρή, με μια ίσως διαφορετική έννοια χαλάρωσης που είχα μόνη μου, ή του τσιτώματος που είχα στην αρχή που έπρεπε να σκεφτώ τι περιμένει από μένα να κάνω και αγχωνόμουνα μπας και κάνω σε κάτι λάθος.
    Δεν χρειάζεται να είμαστε στη τσίτα συνεχώς, με συμπεριφορές εγχειριδίων bdsm που γράφει ο οποιοσδήποτε για να διατηρεί μια Ds σχέση το δυναμικό της.
    Οι Ds σχέσεις είναι διαφορετικές όσο διαφορετικά είναι και τα άτομα που τις απαρτίζουν.
    Το αν δεν πάω ποτέ για ύπνο χωρίς άδεια, ακόμη κι αν γι αυτή την άδεια παρακάλεσα σε sms το οποίο μπορεί και να μην δει αμέσως, σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα βολικό.

    Πιθανόν κάποια άλλη η οποία το θεωρεί κουραστικό και βαρετό να την ελέγχουν τόσο πολύ, θα τον έστελνε στο διάολο και θα έκανε του κεφαλιού της και αν έτσι της βγαίνει μπράβο της.
    Αλλά η διαφορά είναι πως ενώ στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για μια σχέση σκλάβας/Αφέντη με μεγάλο ή και απόλυτο βαθμό ελέγχου στη 2η περίπτωση μιλάμε για μια bottom ή πολύ μικρού ελέγχου υποτακτική η οποία απολαμβάνει την ανταλλαγή εξουσίας μόνο σαν σεξουαλικό παιγνίδι.

    Απόλυτο δε έλεγχο μπορεί να έχει κάποιος, ακόμη κι αν δεν είναι 24/7 δίπλα σου, γιατί μια σκλάβα δεν θα διανοηθεί να "κλέψει" όταν το θέμα αφορά τον έλεγχο του πάνω της, γιατί αντιλαμβάνεται πως στην τελική κλέβει από τον εαυτό της την απόλάυση να παραδίδεται στον έλεγχο του, την οποία και υποτίθεται πως έχει ανάγκη και γι αύτό το σκοπό βρίσκεται σε τέτοιου είδους σχέση και διεγείρεται σεξουαλικά και συναισθηματικά από αυτόν τον έλεγχο εντός αλλά και εκτός κρεβατιού.
    Για μία σκλάβα δε, δεν υπάρχουν αυτονόητα, υπάρχουν όσα ο Αφέντης της της παραχωρεί.
    Το αν δεν ζητώ πάντοτε άδεια να πάω τουαλέτα, δεν είναι επειδή το θεωρώ αυτονόητο, αλλά επειδή ο ίδιος το επιτρέπει. Όταν δεν το επιτρέπει κάθομαι εκεί και αντέχω, μέχρι να το επιτρέψει. Συνήθως όταν δει την απελπισία στο βλέμμα μου το επιτρέπει...  
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Να σου πω, τωρα που το σκεπτομαι δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα ή να του προσαρμοσω μονιμα ενα καθικι στον κωλο για να μην εχουμε ατυχηματα, ή να τον βγαζω εξω καθισμενο σε καρεκλα μωρου με το προσαρμοσμενο γιογιό απο κατω.
    Ε, αν με παραπρηξει δεν βλεπω γιατι να μην αφησω το καρεκλακι με το παιδοβουβαλο πανω σε μια ανελεητη κατηφορα. 
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Πολύ ενδιαφέρον νήμα callista.

    Δεν έχω καταλάβει αν αναφέρεσαι σε περιπτώσεις όπου ένα ζευγάρι συμμετέχει σε κοινές δραστηριότητες όπως λ.χ. γεύμα με φίλους, έξοδος στον κινηματογράφο κλπ ή σε περιπτώσεις όπου ένα ζευγάρι βρίσκεται μόνο σε ιδιωτικό χώρο, αλλά επιθυμεί να μην τηρεί κάποιο αυστηρό πρωτόκολλο.

    Για ό,τι από τα δύο και αν εννοείς, ο κυρίαρχος θα μπορούσε να ορίσει περισσότερα του ενός πρωτόκολλα συμπεριφοράς για τον υποτακτικό του. Το αυστηρό πρωτόκολλο που φαίνεται λειτουργικό κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας δεν είναι απαραιτήτως βιώσιμο εκτός αυτής. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ενδεχόμενο το ζευγάρι να μην βρίσκεται μόνο, αλλά και στο ενδεχόμενο το ζευγάρι να επιθυμεί να υιοθετήσει μία περισσότερο αυθόρμητη συμπεριφορά. Ένας ολοκληρωμένος Κώδικας επικοινωνίας θα πρέπει να προβλέπει όλα τα ενδεχόμενα και να έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα ποιοτικής επικοινωνίας/αλληλεπίδρασης σε κάθε περίπτωση. Και φυσικά να είναι δυναμικός. Δηλαδή: Αν ο κυρίαρχος δεν έχει προβλέψει ένα ενδεχόμενο (λ.χ. αιφνίδια συναναστροφή με vanilla κόσμο, πριν συζητηθεί η προτιμόμενη από τον κυρίαρχο συμπεριφορά του υποτακτικού), η προσωπική μου άποψη είναι πως ο ασφαλέστερος χειρισμός είναι να γίνει άμεσο switch σε vanilla mode, με όσο το δυνατό συντηρητικότερη προσέγγιση στην έκφραση, για ελαχιστοποίηση επικείμενων λαθών και εκ των υστέρων να υπάρξει μία εκτενής συζήτηση αναφορικά με το τί ήταν σωστό και τί ήταν λανθασμένο έτσι ώστε η όποια διόρθωση να εισαχθεί ως νέο στοιχείο στο πρωτόκολλο συμπεριφοράς του σκλάβου.

    Επ' αυτού δύο παρατηρήσεις:
    α) Δεν νοείται σκλάβος να τιμωρείται επειδή δεν έπραξε κατά τρόπο αρεστό στον κυρίαρχο σε περίπτωση όπου βρίσκεται εξ απίνης εντός μίας κατάστασης για τό χειρισμό της οποίας δεν του δόθηκαν σαφείς οδηγίες. Ακριβώς επειδή δεν οφείλει να μαντεύει τι αρέσει στον κυρίαρχο και τί όχι. Για να το γνωρίζει, υπάρχει η εκπαίδευση.
    β) Οι τύποι πρέπει να έρχονται να εξυπηρετήσουν τις διαδικασίες, και όχι να τις επιβαρύνουν. Σε μία μακροχρόνια σχέση είναι εξαιρετικά σημαντικό οι τύποι να αποψιλωθούν από άχρηστα στοιχεία που ενσωματώθηκαν από παραδρομή ή από επιρροή μίας BDSMικής κουλτούρας στο διαδίκτυο ή επειδή αρχικά κάποιος ενδέχεται να μην γνωρίζει τί ακριβώς θέλει (συνεπώς και πώς θα το επιτύχει).

    Σχετικά με την τελευταία σου ερώτηση:
    Φρονώ πως αν και οι δύο δεν συγκλίνουν προς ένα βιώσιμο (και για τους δύο) τεχνικά και συναισθηματικά, μοντέλο σχέσης, το 24/7 δεν είναι εφικτό.

    * * *

    Μπορείς να διαβάσεις και το παρακάτω διαφωτιστικό νήμα:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?p=58052#post58052
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2008
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    H πρωτη προταση της τοποθετησης της lara τα λεει ολα.
    η συνθεση των διαφορετικοτητων απο κει και περα θα καθορισει το ειδος,αλλα και τη βιωσιμοτητα της σχεσης,στο βαθμο που αυτη θα ανταποκρινεται στην ικανοποιηση των αναγκων και των δυο μερων.
     
  9. echo

    echo ***

    Ο κόσμος όλος είναι μια σκηνή.
    Και οι γυναίκες και οι άντρες απλοί ηθοποιοί.
    Εμφανίζονται και ξανά αποχωρούν.
    Έτσι μερικοί παίζουν απλώς ρόλους , σε ολόκληρη τη ζωή...

    Σαίξπηρ
     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    συμφωνω και με εκφραζουν απολυτα οι Captain Morgan και Female ....
    Callista υπαρχουν δυο ειδων ερωτησεις ... το ενα ειδος ειναι του χαρακτηρα :
    αν φαω και δευτερο κομματι τουρτα ... θα παχυνω ;;;
    και το αλλο ειδος :
    σημερα θα βγω μαζι του .. να βαλω το κοκκινο ή το μαυρο φορεμα ;;
    στην μεν πρωτη , βεβαιως γνωριζεις την απαντηση .. ωστοσο η φιλοσοφια της ειναι : "πειτε μου οτι και με το δευτερο κομματι δεν θα παχυνω"
    στην δευτερη ερωτηση η επισης γνωστη απαντηση ειναι : "φορεσε αυτο που θελεις αναλογα με την διαθεση σου " .... απο μεσα σου ομως θελεις να σου πουνε : "να φορεσεις το κοκκινο διοτι σου παει πολυ " ... ασχετα αν η ουσια του κοκκινου ειναι το πρασινο φως για το κρεβατι ....
    εδω τι ζητας να μαθεις ; ..... αν κανει να φας δευτερο κομματι τουρτα ή αν σου παει το κοκκινο φουστανι .......
    προφανως λοιπον το up n' down στην βαθμονομιση της Κ/υ σου δημιουργει ερωτηματα ... και ρωτας : "Το θεωρητε πως ειναι προβλημα" .. προσωπικα απαντω : "Εσυ τι λες ; .. το θεωρεις προβλημα ;"
     
  11. nudistmaster

    nudistmaster New Member

    Be yourself. Αυτό είναι η ουσία!
     
  12. zou

    zou

    Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....




    smari, οι δυο λεξεις που σημαδεψα στο δικο μου ποστ νομιζω οτι μπορουν να σου λυσουν την απορια σου. Κουραστικο και βαρετο ειναι για ποιον? Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλωτρια... Αν ο Κυριαρχος σου ηθελε συνεχη αναφορα, τι θα εκανες? Καθε ανθρωπος ειναι φτιαγμενος για ειναι με καποιον αλλον, ή με πολλους αλλους ή με κανεναν...

    Για αυτο ακριβως το πραγμα μιλαω....



    Πανεμορφο...

    Για αυτο μιλαω, αλλωστε το αναφερω και σαν παραδειγμα.
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2008