Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσοχη... στις σκαλες....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 28 Ιουνίου 2008.

  1. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    Εκτιμώ πως, λόγω της διαφορετικότητας ενός εκάστου, δεν τίθεται επί του πρακτέου (και αυτό μετράει) θέμα "μαζοποίησης συμπεριφορών" ή "μονοδρόμισης δράσεων/ αντιδράσεων" λόγω της ύπαρξης του D/s πλαισίου. Αντιθέτως, κάτι τέτοιο θα περιόριζε την Κυριαρχική δράση, πράγμα οξύμωρο. Συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω:

     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    H φράση που μάλλον εκ παραδρομής αποδίδεις στον Captain_Morgan φοβούμαι πως είναι δική μου.
    Ίσως άλλη είναι η γοητεία της κατάκτησης και άλλη της κτήσης. Φυσιολογικά μετά την κατάκτηση επέρχεται η κτήση. Ακόμη και τότε όμως, ίσως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αναμενόμενη συμπεριφορά στο σύνολό της. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πράγματα όπου ο Κ ρισκάρει, λαμβάνοντας βέβαια τις απαιτούμενες προφυλάξεις (μην τούρθει κανένα βάζο φερ' ειπείν στο κεφάλι και ψάχνει τα δόντια του, που λέει κι η Μιρέλα).  Πλάκα κάνω, μην με παρεξηγείτε, και η σκλάβα λαμβάνει τις απαιτούμενες προφυλάξεις να μην πικραθεί και απογοητευθεί το τζιέρι της. Παρόλα αυτά, είναι μέρος των ανθρωπίνων σχέσεων και ο πόνος και η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια και ο θυμός και η συναισθηματική κρίση. Δεν είναι ρομποτάκι η σκλάβα, όπως δεν είναι αναίσθητος ο Κυρίαρχος.

    Εγώ άς πούμε γκρινιάζω. Ή κλείνομαι σαν στρείδι και δεν βγάζω άχνα. Καμιά φορά πετάω μια φράση - μαχαιριά. Δεν μπορώ να την πάρω πίσω, όπως κι αυτός δεν μπορεί να πάρει πίσω την πράξη που την προκάλεσε. Μπορούμε όμως να ξεπλύνουμε τον πόνο που προκαλέσαμε ο ένας στον άλλο. Κάποιος κάπου κάποτε είπε ότι αυτό γίνεται με "έναν ωκεανό τρυφερότητας". Δεν θυμάμαι ποιος ήταν, ίσως ο fractal, δεν είμαι βέβαιη. Αλλά όποιος κι αν ήταν μου φαίνεται ότι έχει δίκιο.
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

    /me kisses D.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....

     

    Γενικά χειροκροτώ το όλο νήμα, επιτέλους αρχίζουμε να μιλάμε όχι σαν τέλεια ρομποτάκια, αλλά σαν ανθρώπινα όντα.

    Υ.Γ. τοποθέτησα κάι στο Θυμός και Bdsm προς συζητηση.. το πιο πάνω ποστ βρίσκοντας το απόλυτα σχετικό.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσοχη... στις σκαλες....


    Από το νήμα "Πόσο κρατάει; Γιατί;" της female.

     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαριστώ Syrah. Δικό σου ήταν λοιπόν. Με μπέρδεψε μάλλον η γλαφυρότητα της φράσης. 
     
  7. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Originally Posted by lara[E-p]
    Απόλυτο δε έλεγχο μπορεί να έχει κάποιος, ακόμη κι αν δεν είναι 24/7 δίπλα σου, γιατί μια σκλάβα δεν θα διανοηθεί να "κλέψει" όταν το θέμα αφορά τον έλεγχο του πάνω της, γιατί αντιλαμβάνεται πως στην τελική κλέβει από τον εαυτό της την απόλάυση να παραδίδεται στον έλεγχο του, την οποία και υποτίθεται πως έχει ανάγκη και γι αύτό το σκοπό βρίσκεται σε τέτοιου είδους σχέση και διεγείρεται σεξουαλικά και συναισθηματικά από αυτόν τον έλεγχο εντός αλλά και εκτός κρεβατιού.
    Για μία σκλάβα δε, δεν υπάρχουν αυτονόητα, υπάρχουν όσα ο Αφέντης της της παραχωρεί.
    Το αν δεν ζητώ πάντοτε άδεια να πάω τουαλέτα, δεν είναι επειδή το θεωρώ αυτονόητο, αλλά επειδή ο ίδιος το επιτρέπει. Όταν δεν το επιτρέπει κάθομαι εκεί και αντέχω, μέχρι να το επιτρέψει. Συνήθως όταν δει την απελπισία στο βλέμμα μου το επιτρέπει...

    Πανεμορφο...


    Δεν μου φαινεται πανεμορφο αν και χαμογελασα. Οταν τα παιδια που μπορει να υπαρχουν σε μια τετοια σχεση παρουν χαμπαρι μια τετοια ακραια συμπεριφορα των γονιων τους τι θα συμβει παρακατω?
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Παιδιά υπάρχουν. Θεωρείς απαραίτητο να συμβαίνουν όλα μπροστά στα παιδιά?
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Θεωρω οτι δεν πρεπει να συμβαινουν μπροστα στα παιδια. Αλλα καταλαβα οτι μιλαμε για τροπο ζωης πλεον και οχι για παιχνιδι ρολων. Φανταζομαι οτι αν η μανα μου επαιρνε αδεια για να παει να κατουρησει καποια στιγμη θα το επαιρνα χαμπαρι. Και αν το κλιμα που θα επικρατουσε στο σπιτι ειχε εναν μπαμπα αφεντη που η μαμα εστω και στα κρυφα παιρνει αδεια για τα παντα, τοτε πιστευω οτι θα ειχα γινει μεγαλο τσογλανι. Δεν σε κρινω λαρα μου (του). ποτε δεν εχω τετοια προθεση οταν λεω καποια πραγματα αντιθετα με αυτα που λεγονται. Προσπαθω να δω απο ολες τις οπτικες γωνιες καθε θεμα για να το κατανοησω.
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Τοσοι περασαν απο αυτο το νημα, καποιος να σφουγγαρισει τις σκαλες!
     
  11. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    /me δένει αρβύλες, ζαλώνεται μαχαίρια και πολυβόλα ως άλλος Ράμπο, δένει φακιόλι, αρπάζει κουβά και σφουγγαρόπανο και πέφτει στα τέσσερα να καθαρίσει τις σκάλες
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    α) Για ποιο λόγο;

    β) Αν η φύση της σχέσης δεν είναι αποσαφηνιστεί, και δεν είχε βαπτιστεί ως M/s κατά τα τυποποιημένα templates της BDSMικής κουλτούρας, θα ίσχυε το ίδιο;