Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσπαθώντας να μετατρέψουμε μια vanilla σχέση σε m/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave4ever, στις 8 Νοεμβρίου 2005.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: BDSM μέσα στο ζευγάρι

    'Οχι, πιστεύω ότι από την αρχή μπορεί να είναι τέτοια και μάλιστα πολύ πιο σκληροπηρυνική και λιγότερο "θεατρική" από τις bdsmikές και φυσικά με πολύ λιγότερες προκαταλήψεις του τύπου "οι υποτακτικοί δεν είναι άντρες" ή "υποτακτικότητα = μαλακία". Η γυναίκα είναι μια θεά, δεν περιορίζεται όμως στην Εκκλησία του BDSM.
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών που είναι στο BDSM, έχουν πάρα πολλές πεποιθήσεις που τους εμποδίζουν να ζήσουν μια ζωή γεμάτη από ουσιαστική και σταθερή ευτυχία και δύναμη. Για αυτές τις πεποιθήσεις ευθύνονται εν πολλοίς και οι κυρίες που τους τις έχουν εμφυτεύσει για τους δικούς τους λόγους και σε αυτές τις ίδιες πεποιθήσεις και διαννοητικά μικρόβια τα έχουν εμφυτεύσει άλλοι και έτσι η παράνοια και ο δογματισμός και η ανελευθερία εξαπλώνονται. Παράδειγμα. Μια πεποίθηση πολύ διαδεδομένη είναι ότι οι γυναίκες που είναι έξω από τον κύκλο μας, απορρίπτουν τους υποτακτικούς άντρες. Αυτό είναι λάθος. Οι vanilla ποτέ δεν απορρίπτουν τους υποτακτικούς χαρακτήρες, ειδικά αν η υποταγή τους εκφράζεται με λατρεία και αγάπη. Απορρίπτουν μόνο αυτούς που έχουν σεξουαλικές εμμονές και εξαρτήσεις από συγκεκριμένες σεξουαλικές λειτουργίες, δηλαδή αυτούς που αν δεν εκφραστούν σεξουαλικά με ένα και μοναδικό τρόπο - που κακώς θεωρείται υποτακτικός -, τότε δεν μπορούν να συνυπάρξουν σεξουαλικά με τη σύντροφό τους.

    Yπάρχουν άπειρες γυναίκες κυριαρχικού χαρακτήρα εκ του φυσικού τους. Δεν είναι ανάγκη να τις ψάχνει κανείς νευρωτικά ταξινομημένες στο bdsm ή να τρομοκρατείται ή να εκβιάζεται ψυχολογικά ότι έξω από αυτόν θα τον φάει η μαρμάγκα.