Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωποπαγής Κυριαρχία και Τελετουργική Ρουτίνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Dark_Explorer, στις 18 Φεβρουαρίου 2019.

  1. skia

    skia Contributor

    Εποπτεία χρειάζεται ένα υπό που δεν έχει λάβει σωστή εκπαίδευση και που μέσα σε αυτή που έλαβε ένοιωσε μειονεκτικά κι άχρηστο κι αυτή η εποπτεία να ναι από τρίτο άτομο κι όχι από τον Κ που το είχε.
    Μόνοι μας ορίζουμε τον εαυτό μας και τα όρια μας.
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    το νήμα, αν έχω καταλάβει καλά, θίγει το ζήτημα του που ακριβώς υποτάσσεται ο υποτακτικός. στο Κ? η μήπως στο τσίρκο που στήνει ο Κ? και στα δύο μήπως? σε τι βαθμό?
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ο χωρισμός πρέπει να είναι απότομος στο bdsm. Το bdsm δεν είναι ρομάντζα να το πας σιγά σιγά.
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ας πουμε, υποθετικα μιλω, δεν φωτογραφιζω κσταστασεις, η υ βαρεθηκε να ειναι υ. Βαρεθηκε να στελνει καλημεροκαληνυχτες, βαρεθηκε να παιρνει 11.00 τηλεφωνο και να λεει με καυλωτικη φωνη ´τι κανετε Κυριε´ και βαρεθηκε να ακολουθει πρωτοκολλο και προγραμμα και τυχον τιμωριες. Και φτανουμε στην αποδεσμευση. Προσοχη. Δεν εγραψα, ´ζηταει´ αποδεσμευση, εγραψα ´φτανουμε´. Εχει διαφορα. Μετα την νεοελληνικη αποδεσμευση ή γενικοτερα διαολοσταλσιματα, θα παει ο Κ και θα της θυμιζει καθε μερα έεε ξερεις, περιμενω την καληνυχτα μου´ ή ´δεν πηρες 11.00 τηλεφωνο´... για να την βοηθησει να περασει πιο ομαλα, που την εχει κανει ηδη για Σαντορινη η πρωην υ ε τον καλυτερο του φιλο, μουχαχα. Ειπαμε, να ξεπερασει τη σχεση θελει η κοπελα, δεν παει για γομο.... το ξεπερναει με πουτσοσαφαρι.

    Ας πουμε λοιπον, η αλλη περιπτωση, οτι βαρεθηκε ο Κ. Μοσχαρα η υ, αδιαφορη, οτι και να της πεις, μοσχαρα θα παραμεινει. Ουτε καλημεροκαληνυχτες ´το ξεεεεεεχασαααα´ ουτε τηλεφωνα 11.00 (αχ ητανε η κουμπαρουλα εδωωωωω) και αντι για Κυριε, κατι ξενερωτα ´καρδουλα μου´, άγαπουλα μου´,και τσαλαπερδονοκοτσιφια μου, ουτε το ενα ουτε το αλλο και εχει αδειασει το ΒIC απο ´γραψε μου 100 φορες εκεινο´ που αναθεμα και αν θυμαται την επομενη μερα τι εγραψε 100 φορες, κι αυτο ανορθογραφα. Αντε λοιπον και μυξοκλαιγε, διοτι ως Κ εισαι το Φως της το Αληθινο, ποιος λογικος ανθρωπος θα εδινε παραταση οταν εχει σφυριξει ηδη τρεις φορες ο διαιτητης? Μονο ενα μαζοχιστικο Κ. Παρακαλω να μπει κι αυτο στη λιστα με τα εξωτικα Κ οπως ειδαμε και το μποτομ Κ και αλλα χαριωμενα. Και καλα κολησε το υ σε πως το ειπε, προσωποπαγη κυριαρχια. Μαλιστα. Μου θυμιζει κατι παλιες ελληνικες ταινιες, που λεει η αλλη ό μααακαριιιτης ο Αντρας μου, Θεος σχωρες τον´. Μαλλον καυλωνουν μερικοι και μερικες στην ιδεα της..... υστεροφημιας τους. Να το κοιταξετε αυτο, μπορει να ονειρευεστε και καλαμια, εχει παρατημενα πολλα εδω πιο κατω στο δημοτικο παρκινγ. Αυτη εχει βρει ηδη επομενο Κ, κι αυτο παρατημενο στο απεναντι παρκινγ.

    Θεωρω οτι ολα αυτα ισχυουν και αντιστροφα και δεν ειναι αποκλειστικη ιδιοτητα της μιας ή αλλης πλευρας. Να μην παρεξηγιομαστε.

    Η σχεση Bdsm ξεκινα σαν vanilla, οταν γνωριζομαστε και διαπραγμετευομαστε ειναι vanilla. Δεν ειμαστε στο game of thrones να καβαλαμε το αλογο και με το λασσο να πιανουμε τους σκλαβουμς μας. Σαν βανιλλα ξεκιναει, εξελισσεται σε D/s, μπορει να γινει M/s κατω απο πολυ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΙδικες συνθηκες και εαν και αφου δεν προχωρει, στο καλο, εστω φιλικα, οπως παιρνουμε συνεναιτικο διαζυζιο. Ακολουθει πανω-κατω τον ιδιο κυκλο ζωης μιας ´κανονικης σχεσης´ κσι δεν ειμαστε στην Ινδια, απα πεθανει ο Κ καινε μαζι του ζωντανη και την υ....

    Καλως ηλθατε στην ρεαλιστικη πλευρα της Ζωης. Τα προσωποπαγη Κ κρατηστε τα για κανα σκυλαδικο οταν θα τραγουδατε ντουετο με το Βοσκοπουλο το . Ανεπαναληπτος, ανεπαναληπτος, ανεπαναληπτος σου λεω... πακετο με τα γαρυφαλλα. Λενε οτι τα παιρνουν απ τα στεφανια. Δεν το εχω δει, δεν το ξερω. Συμβολικα ομως, σιγουρα ειναι του πρωην Κ,

    Και στανταρ σιγουρο, εαν σχηματισε την ιδεα η υ, οτι ο πρωην Κ της την ειχε για πασατεμπο για να περναει η ωρα....
     
    Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2019
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ενδεχομένως να μπερδεύει η ενότητα στην οποία τοποθέτησα το νήμα.
    Παρακαλώ τη διαχείριση να τοποθετήσει το νήμα στην ενότητα "BDSM Εμπειρίες" κι επαναλαμβάνω ότι:
     
  6. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Μα αυτός ο Κ που περιγράφεις, δεν θα ενδιαφερθεί για την μετά αποδέσμευση πορεία του υ, έτσι και αλλιώς.

    Από την άλλη, το πως θα χειριστεί κάποιος το υ του μετά, νομίζω δεν μπαίνει σε κανόνες μάνιουαλ. Δεν θεωρώ κακό να το κάνει κάποιος άλλος, ούτε να το κάνει μόνος του, ζυγίζοντας την κάθε περίπτωση κατά την κρίση του.
     
    Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2019
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    έτσι!!! after release mentoring κ' αδερφίστικες μαλακίες...
     
  8. skia

    skia Contributor

    Καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν το απορρίπτω. Απλά είναι η δική μου άποψη ότι όταν αποδεσμεύεσαι, αποδεσμεύεσαι. Δεν συμφωνώ με τη μετά της σχέσης συμβουλευτική.
     
  9. skia

    skia Contributor

    Δε μπορώ να σου μιλήσω για μετά αποδέσμευσης περίοδο επειδή στη πρώτη σχέση Κ/υ που είχα μετά την αποδέσμευση ήμουν τρία πουλάκια, τελείως άπειρη για το πώς είναι τα πράγματα στην ουσία, με λίγα λόγια ήταν στην πολύ αρχή μου. Μπορώ να σου πω για περιόδους τιμωρίας στην υπάρχουσα. Με είχα πιάσει τα πρώτα χρόνια να ακολουθώ το πρόγραμμα που είχα. Με έκανε να νοιώθω ασφάλεια. Τα τελευταία χρόνια όταν τιμωρούμαι επιβάλλω κατά κάποιο τρόπο στον εαυτό μου να με αντιμετωπίζω σαν να είμαι κάτω από συνθήκες αποδέσμευσης. Με πιάνω να έχω κουμπάκι on/off. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με ότι γενικώς λειτουργώ με κουτάκια.
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2019
  10. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Ευχαριστώ για την τοποθέτηση.
    Θα μπορούσες να αναλύσεις περισσότερο το παραπάνω;
     
  11. skia

    skia Contributor

    Φυσικά. Το υπό μπαίνοντας σε μια τέτοια κατάσταση, να δώσει τον πλήρη έλεγχο ή έστω και λίγο από αυτόν δίνει τα πάντα. Αυτό από τη μια το κάνει να νοιώθει ελεύθερο, δεν έχει κάτι να φοβηθεί μιας και κάποιος άλλος έχει αναλάβει τα ''πάντα''. Από την άλλη όμως, το κάνει να είναι ευάλωτο απέναντι Του. Ειδικά, στην αρχή μιας σχέσης , που το υπό μαθαίνει κι εκπαιδεύεται περνάει διάφορα στάδια που πολλές φορές δεν γνωρίζει πώς να τα διαχειριστεί. Δεν έχει σημασία αν έχει εμπειρία ή όχι. Μαθαίνει από το μηδέν και πάλι. Οπότε, όταν βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση καταφεύγει σε κινήσεις που το κάνουν να νοιώθει ασφάλεια, ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.
    Θέλω να συμπληρώσω κάτι πάνω το ερώτημα που έκανες αρχικά. Ως επί το πλείστον, τα υπό είναι πιο πολύ ερωτευμένα με το τι μορφή μπορεί να πάρει μια επαφή, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Γι΄ αυτό και βλέπουμε τόσες πολλές σχέσεις να διαλύονται και να προχωρούν σχεδόν άμεσα σε νέες. Πιθανολογώ ότι κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβαίνει και σε κάποιους Κ. Υπάρχει μια διαφορά στο τι εικόνα έχουμε για μια τέλεια σχέση Κ/υ και στο τι πραγματικά συμβαίνει. Συνήθως, δεν συνυπολογίζουμε ούτε τα συναισθήματα που βγαίνουν κάτω από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να μας πιέσουν, ούτε τους εσωτερικούς ή εξωτερικούς παράγοντες, μεταβλητές που μπορούν να αλλάξουν τις συνθήκες απότομα. Θεωρώ ότι για να υπάρξει μια βεβαιότητα ότι η έλλειψη του ατόμου είναι εκείνη που μας κάνει να νοιώσουμε δυσάρεστα παίρνει χρόνο κι αφού έχει δοκιμαστεί η μεταξύ των επαφή.
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Σε αυτό το νήμα δεν επιζητώ γενικεύσεις κι αντιπροσώπους αλλά προσωπικές τοποθετήσεις. Οπότε θα προτιμούσα να μιλήσεις εξ ονόματός σου και μόνο, παρακαλώ.
    Κι επίσης όπως έχω ξαναπεί και ειδικά σε τούτο το νήμα σίγουρα δεν το θέλω, όχι αρσενικό όταν θέλεις να απευθυνθείς σε Κ (είναι τουλάχιστον αγενές προς εμένα που έχω ανοίξει το νήμα).
    Ελπίζω να γίνει σεβαστό.
    Ευχαριστώ.