Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προ-εφηβικές εμπειρίες/ενδείξεις/τάσεις BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

  1. pagomenos_kounelos

    pagomenos_kounelos New Member

    Θα της προκαλούσα πόνο, θα την εξευτέλιζα - πράξεις που τότε ήταν συνδεδεμένες μόνομ με "κακό" άνθρωπο. Και αυτά να πηγάζουν από ένα πολύ ντροπαλό και ήσυχο αγόρι που δεν έχει πειράξει ποτέ του κανέναν. Φυσικά δεν υπήρχε κακό περιεχόμενο, και ενώ δε γνώριζα από bdsm τότε, ήταν κάτι που μου ήρθε ως πολύ φυσικό, τουλάχιστον στις σκέψεις...
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    κατάλαβα καλύτερα, νόμισα αρχικά πως θέλατε ή φαντασιωνόσασταν να της κάνετε κάποιο κακό.
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Σαδιστής είμαι από πολύ μικρός και είχα από τότε φαντασιώσεις βασανισμού οι οποίες όπως τότε όσο και τώρα δεν έχουν ερωτική χροιά.
     
  4. tilemachos_

    tilemachos_ New Member

    Όταν ήμουν δημοτικό ακόμα, δε μια γιορτή της τάξης στα καρναβάλια, μια συμμαθήτριά μου είχε ντυθεί αστυνομικίνα... Κάτι ξύπνησε μέσα μου και άρχισα να την πειράζω και να της λέω δεν κάνεις για αυτό, ούτε να μου περάσεις χειροπέδες δε μπορείς, μόνο για να τη νευριάσω και να το κάνει... Μου έπιασε τα χέρια πισώπλατα και με έδεσε με τις χειροπέδες της... Ένιωσα υπέροχα...
     
  5. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    τυχαια αυθορμητα λιγους μηνες αφοτου εκανα την πρωτη σχεση μου στο λυκειο.
     
  6. Hematite

    Hematite Honey bee

    Έβλεπα και γω σαν παιδάκι τις κλασικές ταινίες τις Ντίσνεϊ
    Πάντα, μα πάντα, μ'άρεσε ο κακός (μοχθηρός, βίαιος ενίοτε, που αποζητά την εξουσία κ.ο.κ.)
     
  7. VicTor

    VicTor Regular Member

    Δημοτικό:
    Σε ότι ταινία disney υπήρχε, η πριγκίπισσα μου ήταν παντελώς αδιάφορη και ειδικά σε αισθητική/φωνή/τρόπο maleficent και ειδικότατα βασίλισσα απο Χιονάτη σήκωνα πυρετό και ήθελα να τις βοηθήσω.
    Οπότε όταν παίζαμε ιστορίες ιππότες και βασιλιαδες, φρόντιζα να βάζω στην πλοκή και έναν αιχμάλωτο της Βασίλισσας (Φυσικά εγώ) με τα άλλα παιδιά.
    Παιχνίδι τύπου γιατροί και στρατιώτες, αυτή που μου άρεσε το έπαιζε (και τελικά έγινε και όντως) γιατρός οπότε φρόντιζα να γρατζουνιστώ όσο το δυνατόν περισσότερο για να με κάνει αυτή καλά με ότι ήθελε (το τι uhu stick και χαρτι γκοφρέ επίδεσμο μου είχε βάλει στις πληγές δεν λέγεται).
    Αρχές Γυμνασίου:
    Σε ένα πάρτυ τα βρήκα με μια κοπελα 2 χρόνια μεγαλύτερη μου, ψηλότερη μου που ήταν και πολύ πολύ επιθετική. Το τι τσίμπημα και δάγκωμα και γρατζουνιές μου έκανε δεν λέγεται. Αν και δεν μου άρεσε η αίσθηση αυτή καθ' αυτή, το γεγονός ότι ήταν τόσο primal απέναντι μου με έκανε να λιώνω σε φάση αυτή την μαστούρα που νιώθεις πάνω που σε παίρνει ο ύπνος αλλά χωρίς να κοιμάσαι.
     
  8. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Ενας δασκαλος στο δημοτικο μαλωσε και χαστουκισε μια συμμαθητρια μου... απλα μου σηκωθηκε!
     
  9. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Στο δημοτικο παλευα με τα αγορια και παντα τα νικουσα. Τα κοριτσια τοτε ειναι πιο γεροδεμενα απο τα αγορια.Ηταν απεριοριστη η χαρα μου και απολαμβανα το ζηλιαρικο βλεμμα των αλλων κοριτσιων. Στα 12.....ηταν η πρωτη φορα που εχασα σε παλη απο εναν δωδεκαχρονο που πια ειχε αρχισει να εχει πολυ περισσοτερη σωματικη δυναμη απο εμενα.
    Θιχτηκα.....
    Και αποφασισα τοτε να τους νικαω εγκεφαλικα. Επιανε...... λολ
     
  10. talljim

    talljim Ζευγάρι θέλει γυναίκα υποτακτική.

    Μάλλον το είχα απωθήσει γιατί ήταν πολύ ανησυχητικό αλλά πρέπει να είχα την πρώτη μου πραγματική στύση κοντά στα δέκα μου χρόνια όταν είδα μια σκηνή τηλεόραση όπου ο κακός παγιδεύεται στο φρεάτιο ασανσέρ και στο τέλος συνθλίβεται από την καμπίνα. Η αγωνία στα μάτια του στο κοντινό πλάνο πρέπει να ήταν αυτό που με ερέθισε, αναγκάστηκα να κολλήσω στο χαλί για αρκετή ώρα για να μην καταλάβει κανείς το "φούσκωμα" μου. Πρώτη φορά το συζητάω μάλλον γιατί νοιώθω άβολα που ήταν άνδρας στη σκηνή. Μετά έπεσαν στα χέρια μου διηγήσεις από φρικτά μεσαιωνικά βασανιστήρια που έκαναν στις υποτιθέμενες μάγισσες. Για μεγάλο διάστημα νόμιζα ότι πρέπει να έχω σοβαρό πρόβλημα που ερεθίζομαι με τέτοιες σκηνές. Δεν έχω πλέον τύψεις γιατί άλλο οι φαντασιώσεις και άλλο οι πράξεις.
     
  11. zaratoustras

    zaratoustras Regular Member

    Πολυ ωραιο θεμα ξυπνησε αναμνησεις , αν και εχω διαβασει πολλα θεματα , αυτο εδω θα με κανει να γραψω  
    Λοιπον πρωτη "βδσμικη"καυλα ηταν νομιζω αρχες αρχες γυμνασιου που την τοτε κοπελα που
    "αγαπουσα " (αλλα αυτη δεν μου καθοταν χαχα ) ετυχε σε καποιο παιχνιδι να την δεσω με ενα σχοινι για πλακα στην μπασκετα , οπως γυρνουσα γυρω της και αυτη φωναζε γελοντας ασε με χαζο κλπ εμενα η καυλα μου, το θυμαμαι ακομα, ειχε χτυπησει κοκκινο ντραπηκα και την αφησα ωστε να μην δει την φορμα μου φουσκωμενη ! Μετα οταν σκεφτομουν οτι οσο την εβλεπα να προσπαθει να ξεφυγει και να μην μπορει ξανακαυλωνα!
    Μετα απο λιγα χρονια μου ετυχε παλι με παρεα, 4-5 ατομα σε παραλια νυχτερινο μπανιο θαβαμε στην αμμο ως παιχνιδι ο ενας τον αλλον, οταν θαψαμε την κοπελα της παρεας και ηταν τοσο βαθια που αρχισε να φωναζει γιατι δεν μπορουσε να κουνηθει ειχα ερεθιστει απιστευτα και μαλιστα σηκωθηκα ορθιος μπροστα της και της λεω "τωρα θα κατουρησω επανω σου , αφου δεν μπορεις να πας πουθενα. "
    Γουρλωσε τα ματια και με παρακαλουσε να μην το κανω, οσο παρακαλουσε τοσο γελουσα και καυλωνα μαζι ,οχι δεν το εκανα   αλλα ηθελα!!!
     
  12. JohnPA

    JohnPA Regular Member

    Οι περισσότεροι λίγο πολύ παίζαμε ανάλογα παιχνίδια. Εγώ αυτό που θυμάμαι καλά είναι το παιχνίδι του γιατρού με τον ασθενή. Το έπαιξα λοιπόν με την ξαδέρφη μου, εγώ σαν μεγαλυτερος έκανα τον γιατρό, θυμάμαι όταν την εγδυνα και την εξεταζα το πεος μου κόντευε να τρυπήσει το σλιπακι μου......