Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προ-εφηβικές εμπειρίες/ενδείξεις/τάσεις BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

  1. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Τι να πρωτοθυμηθώ!
    Θα αναφέρω λίγα, ίσως τα πιο light γιατί δεν είναι όλα για μαζική ενημέρωση.
    Μου άρεσε κατά το παιχνίδι με τις κούκλες μου να κόβω τα μαλλιά αυτής που πάντα κατά το παιχνίδι βρισκόταν σε "δύσκολη" θέση.
    Οταν τελειώναμε το παιχνίδι με τις φίλες μου ξεχαρβάλωνα τις κούκλες μου βγάζοντας τους χέρια, πόδια, λαιμό και τις ξανακατασκεύαζα μετά οπως μπορούσα.
    Στο δημοτικό στις τουαλέτες του σχολείου με μια συμμαθήτρια μου να παίζουμε το ζευγάρι κάνοντας άλλοτε εγώ τον άνδρα και άλλοτε εκείνη. Αυτή που ήταν ο άνδρας ακινητοποιούσε το θηλυκό αγγιζοντάς στο σε επίμαχα σημεία και αυτό ανέβαζε την αδρεναλίνη μαζί με τον φόβο και την ενοχή μην μας πιάσουν.
    Η φίλη μου μάλιστα είχε εφεύρει και τρόπους επικοινωνίας με σημειώματα που μου άφηνε μέσα στην τσάντα βαπτίζοντας με με διαφορετικά ονόματα και δίνοντας μου ραντεβού στις τουαλέτες του σχολείου .
     
  2. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Το είχα ξεχάσει. Είχα πάει να δώσω κάτι σε μια συμμαθήτρια μου και θα πήγαινε σούπερ μάρκετ με τους δικούς της και της είπα πως κι εγώ ήθελα κάτι να πάρω που δεν είχαμε και θα πήγαινα. Μου πρότεινε να πάω μαζί. Της είχα πει, αν πάμε μαζί, θα έρθεις μαζί μου και θα πάμε. Ήρθε. Οι δικοί της πήγαν με το αμάξι. Εμείς με τα πόδια. Στο σούπερ μάρκετ ήρθαν και οι δικοί της. Όταν έφυγε από κοντά μου για να πάει με τη μάνα της στα σαμπουάν, θύμωσα πολύ. Όταν επέστρεψε την έβαλα να κάνει κάτι χαζό που αισθανόμουν πως διέλυε την υπερηφάνεια της, όταν το έκανε ενθουσιάστηκα.

    Με την τρίτη κοπέλα μου τα είχαμε φτιάξει στις καλοκαιρινές διακοπές που έκανα με τη γιαγιά μου. Όταν ήρθε η μητέρα μου μια Κυριακή, εκείνη κάθισε σε ένα άλλο τραπέζι απέναντι μας και με κοίταζε που έτρωγα. Είχα ένα θέμα με το να μην τρώω, παρά μόνο αν πεινούσα πολύ και την έκανα να ταράζεται και να ανησυχεί. Οπότε με κοίταζε που έτρωγα και μου χαμογελούσε. Κάποια στιγμή σηκώθηκε να πάει κάπου. Την κοίταξα και κάθισε αμέσως κάτω ξανά. Έγινε μια μικρή έκρηξη μέσα μου.
     
  3. katerina

    katerina Regular Member

    Μικρουλα βγαινοντας απο το ντουζ ειχαμε στο χωλ μια μεγαλη σομπα (αυτες που ηταν σαν ντουλαπες μεταλικες με τετραγωνακια) κολλουσα το γυμνο μου σωμα επανω εκει ωωωω τι ευχαριστηση !!!!
    Μετα χαζευα το κατασημαδεμενο που δερμα. Ποσο πολυ μου αρεσε. Σημερα τα καλοριφερ δεν ειναι το ιδιο αποτελεσματικα!
    Εκανα και κανω μπανιο με καυτο νερο, βγαινω φλαμπε υπερ-απολαυστικο!!!
    Επερνα καρφιτσες και τις περνουσα στα δαχτυλα μου, ολα τα δαχτυλα, και μετα χαζευα το εργο μου λες και κοιτουσα πινακα ζωγραφικης.
    Καιγομουν με λιωμενα κερια ή φωτια . Πολυ ωραιο!!!
    Μια φορα εφαγα μια στον πισινο με ζωνι , τον προκαλεσα με τα ματια , σοκαριστηκε με πηρε χαμπαρι και εξαφανιστηκε.
    Προσπαθησαν να το περιορισουν, μπαααα
    Παντα θυμαμαι να με βιαζουν και βασανιζουν.
    Με πηγαν σε ψυχο - τετοιο κατι λεγαμε κατι ζωγραφιζα , πολυ συντομα δεν με ξαναπηγαν κι ολα καλα!  
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ποιος; από ποιον;
    Εννοείς στην φαντασία σου; Όταν έπαιζες;
     
  5. katerina

    katerina Regular Member

    O πατερας μου, συγνωμη δεν το διευκρινισα, οι φαντασιωσεις μου περιελαβαναν βιασμους και βασανιστηρια οταν αυνανιζομουν.
    Δεν μεγαλωσα με κακοποιους γονεις  
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το νήμα είναι σαν τα άλμπουμ που κάνουνε στο δημοτικό, τύπου πού σού αρέσει να κάνεις διακοπές, τι σπορ σού αρέσει κιετς...
    Τα παιδιά της τάξης γράφουν το ένα στο άλμπουμ του άλλου και παλιότερα είχε κάποια πλάκα κλπ.
    Όλα, μα όλα όμως, τα παιδιά έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις, κάποιες φαντασιακές ή μη εμπειρίες/βιώματα, κάτι κάνουν, κάτι σκέφτονται, κάτι καυλαντίζουν τεσπά...
    Άλλα παιδιά έτσι, άλλα γιουβέτσι, άλλα λίγο προς τα κεί ή προς τα δώ ή παραδίπλα κλπ...
    Δεδομένου πως το "κόλπο" με τα άλμπουμ τείνει να εκλείψει, αντιλαμβάνομαι την όποια αναγκαιότητα/χρησιμότητά του εδώ...
     
  7. katerina

    katerina Regular Member

    Ναι,
    ε και?
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αυτό ακριβώς...
     
  9. sigh

    sigh .

    Κάπου Τετάρτη Δημοτικού, μπρούμυτα στο κρεβάτι, με ορθάνοιχτο μπροστά μου το "Εμείς και ο Κόσμος". Στο κεφάλαιο σχετικά με το ανθρώπινο σώμα, πάνω πάνω στην σελίδα, να κοιτώ μια φωτογραφία με δυο συνομηλικους, σ ένα γαλάζιο φόντο. Κι όλο το μεσημέρι να κάνω σενάρια για το πως θα μπορούσα να βρεθώ τελείως εκτεθειμένη, πανελλαδικώς, σ όλα τα σχολικά εγχειρίδια, και πως τα υπομένω όλα αυτά, βεβαίως βεβαίως, για χάρη της επιστήμης..
     
  10. JimiGR

    JimiGR New Member

    Μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτε και μάλλον ήταν το έναυσμα για να ψάξω λίγο περισσοτερο την, τότε υποανάπτυκτη, υποτακτική μου πλευρά ήταν η εξής:

    Κολλημενος με γκομενα 17 χρόνων εγώ τότε, μετά από πάρτυ ξαπλώσαμε μαζί... λόγω καψούρας και μεγάλης δόσης αλκοόλ δεν μπόρεσα να λειτουργήσω ούτε στο ελάχιστο... φυσικά η ιστορία δεν είχε συνέχεια, κάτι που με είχε πληγώσει αφάνταστα για μεγάλο χρονικό διάστημα ...
    Μαθαίνω δε στη συνέχεια ότι η εν λόγο δεσποινίς μίλαγε με τις 2 κολλητές τις υποτιμητικά για μενα, πίσω και μπροστά από την πλάτη μου... του τύπου: «άχρηστος, δε φαινόταν το τσουτσουνακι του κλπ κλπ». Φυσικά μπορεί κάποιος ευκολα να αναλογιστεί ποσό χαλια με έκαναν να νιώθω αυτά τα σχόλια... όταν όμως ξεπέρασα το αρχικό σοκ, έπιασα τον εαυτό μου να ερεθίζεται από αυτό τον εξευτελισμό και να φαντασιωνομαι τις τρεις τους να με έχουν στα γόνατα γυμνό και να γελάνε με την πάρτη μου...

    Δεν θα συγχωρήσω ποτε αυτή τη συμπεριφορά, ωστοσο ήταν αυτό το οποίο ξεκλείδωσε μέσα μου την υποταγή και τον εξευτελισμό. Τα δυο τελευταία είναι πλέον τα κυρίαρχα feelings σε σχέση με το τι με φτιάχνει...

    οποτε να ναι καλά η καριολα εκεί που είναι και την ευχαριστώ πολύ. μακάρι να ήταν της bdsm φάσης να με εξευτέλιζε και να έκανε σεξ με άλλους άντρες μπροστά μου υποβαθμίζοντας με...

    Υγ: δεν ευχομαι σε κανέναν να συμβεί το ίδιο γτι υπήρξαν πολύ σκοτεινές στιγμές για την πνευματική μου κατάσταση εκείνες τις μέρες...
     
  11. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits


    Εισαι Θεος!!!
     
  12. JimiGR

    JimiGR New Member

    Μαζόχα είμαι!