Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προ-εφηβικές εμπειρίες/ενδείξεις/τάσεις BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 31 Δεκεμβρίου 2016.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @eva_inChains και εγώ αυτό ήθελα να γίνω χαχα
     
  2. Iris

    Iris New Member

    Στα 4-5 περίπου όταν με μάλωναν και με έβαζαν τιμωρία να κάθομαι σε μια καρέκλα, επίτηδες κατουριομουν πάνω μου σαν να "τιμωρω" και εγω τον εαυτό μου, ασχέτως που μετά έτρωγα διπλή τιμωρία  
    Όταν έκανα κάτι λάθος έριχνα χαστούκια στον εαυτό μου, πολλές φορές με τσίμπαγα μέχρι να κάνω πληγή. Μου άρεσε να σκαλίζω τις πληγές μου μέχρι να δω αίμα να τρέχει. Έπαιζα με λιωμένο κερί και αναπτήρες. Γενικά πολλά προβλήματα...
     
  3. Alma Oscura

    Alma Oscura Όπταις άμμε

    Ως μικρότερη, είχα τη τύχη να έχει ο αδελφός μου διάφορα κομικ, τύπου tentacle porn, τα οποία νόμιζε ότι έκρυβε απο εμένα ( what a fool! ) και ξεφύλλιζα με τις ώρες πριν αρχίσω να τρίβομαι. Καθώς όμως δεν με άφηναν συχνά μόνη, τις περισσότερες φορές αυτό γινόταν ενώ υπήρχε κόσμος στο σπίτι και αυτό ήταν που με εξίταρε ακόμη περισσότερο. Αυτό ξεκίνησε όταν ήμουν περίπου 10 χρονών.
    Επίσης, έτρωγα συχνά πυκνά ξύλο, το οποίο σιχαινόμουν όταν συνέβαινε, μετά όμως που επεξεργάζομουν τις μελανιές, μου άρεσε η μετέπειτα αίσθηση.
     
  4. Melina_efthymiou

    Melina_efthymiou New Member

    Εγώ, περίπου στην ηλικία 5-8 χρονών, χρησιμοποιούσα τον παιδικό αυνανισμό. Ξάπλωνα μπρούμυτα και έτριβα το αιδοίο μου πάνω στο κρεβάτι. Το θέμα είναι ότι εκείνη την ώρα φανταζόμουν ότι με κοροϊδεύουν, με βρίζουν, με ξεφτιλιζουν και γενικώς ότι λένε προσβλητικά πράγματα για εμένα.
     
  5. her-ald

    her-ald Regular Member

    Όταν ακόμα προβαλλόταν το fort boyard πάντα μου άρεσε όταν κάποια παίκτρια έχανε και την έβαζαν σε εκείνα τα κλουβιά μέχρι να κερδίσει η ομάδα την επόμενη δοκιμασία ή κάτι τέτοιο.
    Ήμουν δεν ήμουν 12 χρονων όταν διεκόπη
     
  6. eeny-meeny-miny-moe

    eeny-meeny-miny-moe *don't blink*

    Έπος!
     
  7. netvan

    netvan Σαδομαζοχιστικα παιχνιδια

    Οταν ημουν μικρος θυμαμαι οτι μου αρεσε να τσιμπαω τις ρωγες μου με μανταλακια. Επισης μου αρεσε να χτυπαω τις πατουσες μου με το χαρακα. Οπως ηταν μαλακες , αυτο το επιφανειακο τσουξιμο μου αρεσε πολυ. Θυμαμαι η πρωτη μου εκσπερματωση ηταν οατν μια φορα εβαλα κατι πολυ ζεστο στις πατουσες μου. Μαγαλωνοντας μεχρι τωρα ερεθιζομαι τρελλα να μου βασανιζουν τις ρωγες και τις πατουσες. Δυστυχως ομως δεν μπορω να βρω ατομα που να ενδιαφερονται μονο για αυτο
     
  8. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Στην πέμπτη δημοτικού που ξεκίνησα να τον παίζω σκεφτόμουν να έχω βάλει τις κοπέλες σκυφτες με ανεβασμένη τη φούστα και τα κολαρακια έξω και να τα χτυπάω με τη βέργα του δασκάλου.
    Να τα χτυπάω, να καυλώνουν, να τον χώνω μέσα βαθιά δύο τρεις φορές και μετά πάλι το ίδιο και μετά στη επόμενη . Μου άρεσε να τον παίζω πολλές ώρες χωρίς να χύνω. Έφτανα κοντά, σταματάγα και ξεκίναγα πάλι.
    Στην πορεία έβαζα παγάκια πάνω στον πούτσο μου η ζεσταινα τα αρχιδια μου με το σεσουάρ καθώς τον έπαιζα προκειμένου να μην χύσω.
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Μαζό;  
     
  10. I love bdsm

    I love bdsm New Member

    Από παλιά μου έχουν συμβεί πολλά πράγματα που με τον καιρό άρχιζε και μεγάλωνε η αίσθηση να τα πραγματοποιήσω ολο και περισσότερο. Έτσι λοιπόν κάτι που μου συνεβει παλιά είναι όταν έβλεπα άτομα δεμένα με ένα οποιοδήποτε αντικείμενο να τους κλείνει το στόμα όπως κορδέλα μπαλάκι η οτιδήποτε άλλο και να είναι ακινητοποιημένα ανήμπορα να κάνουν κάτι μου άρεσε πολύ και Καυλωνα πολυ. Και κάτι ακόμα πολύ παλιά κάποιος με είχε φτύσει στο πρόσωπο και στα μαλλιά και από τότε μου άρεσε πολύ. Έτσι από τότε οπότε βλέπω άτομα δεμένα η άτομα που φτύνουν καυλώνω.
     
    Last edited: 26 Οκτωβρίου 2021
  11. Master_mind_Ath

    Master_mind_Ath Mind the gap.

    Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Η ουσία είναι ότι έκανα πειράματα για να μπορώ να μένω πολύ ώρα στο ένα Τσακ πριν χύσω
     
  12. Anel

    Anel Regular Member

    Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως από μικρή θυμάμαι να μου αρέσει όταν αποφάσιζαν οι άλλοι για μένα. Όταν μου έλεγαν τι να κάνω και ενοιωθα τεράστια χαρά που τους έκανα τα χατίρια. Όταν μου έλεγαν μπράβο εξτασιαζομουν. Όπως επίσης οπότε έτρωγα χαστούκι γιατί έκανα κάτι στραβά ή κάποια ζημιά ενοιωθα ικανοποίηση γιατί τιμωρήθηκα όπως μου άξιζε. Δεν ξέρω αν ήταν δείγμα αλλά έτσι μοιάζει.