Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωκτικό sex και η σχέση αυτού με το κόλον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 5 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η προτίμηση που έχουν στο πρωκτικό sex (όχι απαραίτητα σαν μια διαρκή σεξουαλική έκφραση) έχει αυξήση σημαντικά τον χρόνο που περνούν στην τουαλέτα.
    Η επιστημονική έρευνα από την πλευρά της έχει δείξει ότι το πρωκτικό sex δημιουργεί διέγερση των περιφερειακών μυών του σφιγκτήρα οι οποίοι συνδέονται άμεσα με το κεντρικό νευρικό σύστημα. Η διέγερση αυτή διαρκεί για αρκετό χρονικό διάστημα (μεγαλύτερο του χρόνου που χρειάζεται ο σφιγκτήρας για να επανέλθει). Λέτε λοιπόν αυτά τα δύο να σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους;
    Θα ήθελα τισ γνώμες σας μέσα από πράγματα που έχουν πέσει στην αντίληψη σας ή ακόμα και μέσα από προσωπική εμπειρία
     
  2. taz

    taz New Member

    Προσωπικα αν και περναω πολλες ωρες την ημερα με ενα μικρο butt plug και καποιες αλλες πιο ...ιδιαιτερες στιγμες πιο μεγαλα σε μεγεθος δεν εχω δει καμμια διαφορα. Ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε...
     
  3. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Το πρωκτικό sex είναι γνωστό σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, σαν "greek sex". Απίστευτο ε;
    Η ιδέα του πρωκτικού sex είναι σε αρκετούς χυδαία. Πολλοί μάλιστα μπερδεύουν το πρωκτικό sex με τον βιασμό. Στην πράξη όμως πρόκειται για μία πράξη όπου μπορεί να αντλήσει μεγάλη ευχαρίστηση και από τα δύο μέλη, αν γίνει σωστα. Αν αντιθέτως όμως γίνει με λάθος τρόπο, μπορεί να δημιουργήσει χρόνιες φοβίες και απέχθεια. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά απο άτομα χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και γνώσεις, όπου το προσπαθούν με λάθος τρόπο.
     
  4. sklavos29

    sklavos29 New Member

    Απάντηση: Πρωκτικό sex και η σχέση αυτού με το κόλον

    εγω(σαν σκλαβοσ) θεωρω το πρωκτικο σεξ,τιμωρια εξεφτελισμο ηδονη ικανοποιηση...και κατι που πρεπει να γινει...οπωσ να ανατηλει η να δυσει ο ηλιος....
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Ούτε εγώ έχω δει καμία διαφορά ,ούτε στο χρόνο που περνώ στην τουαλέτα ,ούτε σε τίποτα σχετικό με το ΚΝΣ μου.Κανένα πρόβλημα.Όμολογώ όμως ότι μία πιο επιστημονική προσέγγιση(εάν μπορεί να γίνει) θα ήταν κάτι που θα διάβαζα με μεγάλο ενδιαφέρον.
     
  6. Slave4you

    Slave4you New Member

    πρωκτικο???καλη ιδεα!!!!
     
  7. Απάντηση: Re: Πρωκτικό sex και η σχέση αυτού με το κόλον

    Μια διευκρινιση: Στην Ελλαδα στην αρχαιοτητα ετιμωρητο δια θανατου και ονομαζονταν "φοινικιζειν" μιας και το εκαναν διασημο οι σημιτες-φοινικες ναυτικοι.Αυτο που μου εχουν πει οτι λεγεται "το γρεκικο" ειναι αυτο που εμεις ξερουμε ως "ισπανικο".Το τι λεγεται στο εξωτερικο αλλα και απο μερικους δικους μας ειναι βλακωδεις παραφρασεις κειμενων και φωτο που βρισκουμε και σημερα στο Μοναστηρακι μαζι με αγαλματακια για τουριστες.