Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωκτός ως σπερματοδοχείο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος xtrem3, στις 22 Απριλίου 2009.

 1. xtrem3

  xtrem3 New Member

  Ο πρωκτός χωράει αρκετούς χυμούς και η πολλάπλη εκσπερμάτωση είναι κάτι που μπορεί να τον μετατρέψει σε δοχείο σπέρματος. Είναι κάτι που μου αρέσει και θα ήθελα να ακούσω γνώμες...
   
 2. íɑʍ_Monkeץ

  íɑʍ_Monkeץ Contributor

  Δε μπορώ να καταλάβω... γνώμες πάνω σε τι; Πάνω στο αν χωράει πολλούς χυμούς; Πάνω στο αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπερματοδοχείο; Τι ακριβώς να πούμε πάνω σ' αυτό; Ο καθένας τον διαχειρίζεται όπως θέλει.
   
 3. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Έχει δίκιο η madlene. Ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει. Εκτός και αν θέλεις να ακούσεις εμπειρίες. (Εγώ δεν έχω τέτοιες, άλλοι πιθανον να σε ικανοποιήσουν.)
   
 4. xtrem3

  xtrem3 New Member

  madlene, απλά θέλω να ακούσω εμπειρίες από όσους έχουν δοκιμάσει ή ακόμα σχόλια απο κάποιους που θα δοκίμαζαν
   
 5. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Πρωκτός ως σπερματοδοχείο

  Πολλούς χυμούς άρα καμία προφύλαξη;Σαν αμερικάνικο gangbang  .. ,αλλά ας περιορίσουμε λίγο κάποιες καταστάσεις όταν πρόκειται για την ατομική και κατα συνέχεια δημόσια υγεία..
   
 6. bodyfull69

  bodyfull69 Regular Member

  Σε καταστάσεις όπου δεν υπάρχουν εσωτερικές αμυχές ότε εξωτερικοί ερεθισμοί και τα χρησιμοποιούμενα υγρά είναι ελεγχμένα ως προς την υγιεινή καταστασή τους, τότε ναι, μπορεί να γίνει η χρήση σύμφωνα με τον τίτλο. Φαντασία να υπάρχει μόνον. Σπερματοδοχείο, ουροδοχείο (εξαιρετικά προφιλές) κλπ, ενδιαφέρουσες χρήσεις ενός πρωκτού μπορούν να λάβουν χώρα μεταξύ ενδιαφέροντων ατόμων.

  μάλλον εννοείς το bare back ( αν και ομοφυλόφιλη τακτική συνήθως). Το gang bang σχετίζεται με διαφορετική σεξουαλικλή εξάσκηση (μία γυναίκα και πολλοί άνδρες). Το θέμα του παρόντος είναι ξεκάθαρα διαφορετικό και λειτουργικά ανόμοιο.
   
  Last edited: 24 Απριλίου 2009
 7. xtrem3

  xtrem3 New Member


  Ευγε! με κατάλαβες απόλυτα:mdrmed:
   
 8. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Πρωκτός ως σπερματοδοχείο

  Εννοείται..!Αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει όλοι να έχουν υποβληθεί σε ανάλογες εξετάσεις πρώτα.Άμα μου βρεις το παρεάκι που θα μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία πιστοποίησης πριν τη διαδικασία,εγώ φίλε μου να κάτσω πρώτα να με πηδήξουν όλοι,μετά να μου γεμίσουν όλο το μικρό και μεγάλο έντερο με ότι θέλουν και μετά θα πάω και στο Σύνταγμα να κάτσω ανάποδα με τα πόδια πάνω και να κάνω το συντριβάνι..  

  Ενδιαφέροντων ή ενδιαφερομένων;
  Το bare back ως ορολογία χρησιμοποιείται μόνο από τους gay.Έχεις δίκιο.Ως τακτικη ,όμως,από την πλειοψηφία του πλανήτη.Εκτός αν θεωρείς πως ο έρωτας χωρίς προφύλαξη(προφυλακτικό) μπορεί να φέρει τέτοιο όρο μόνο από τους gay,ενώ στους str8 δε χρειάζεται να φέρει τον όρο αυτό.Εγώ πάλι είμαι της άποψης πως η άμεση επαφή με προ- ή σπερματικά υγρά είναι bareback.
  Και δε μιλάμε μόνο για τους κινδύνους που επιφυλάσει η τακτική αυτή ως προς το AIDS ,όταν στις μέρες μας η ηπατίτιδα Β και τα διάφορα αφροδίσια(των οποίων υπάρχουν χιλιάδες φορείς χωρίς συμπτώματα) κάνουν θραύση..
  Θα συμφωνήσω πως το θέμα του παρόντος είναι λειτουργικά ανόμοιο.Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το θέμα του παρόντος υπάρχει πάντα χωρίς σεξουαλική άμεσα προγενέστερη επαφή .
  Εν τέλει όταν υπάρχει προσφορά υγρών είτε υπάρχει σεξ ,είτε όχι ,το αποτέλεσμα είναι ίδιο..

  Υ.γ.Δεν έχω πρόθεση να σου πάω κόντρα εις βάρος του νήματος σου.Απλά θεωρώ πως ο αντίλογος για ένα τόσο λεπτό θέμα πρέπει να υπάρξει.Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις ..  
   
 9. xtrem3

  xtrem3 New Member

  Wham Bam tank you Mam, Free Streaming Porn
   
 10. resilience

  resilience Regular Member

  Να βρουμε την κιουρια του κατωθεν βιντεο να την ρωτηξουμε, θα εχει "βαθια" γνωση επι του θεματος

   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 11. nick86

  nick86 New Member

  Απάντηση: Πρωκτός ως σπερματοδοχείο

  ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει κάντον και κουμπαρά αμα θές
   
 12. constantinesm

  constantinesm New Member

  Γειά σας εγώ απλά θα συμφωνήσω στο ότι αν μη τι άλλο ειναι απολαυστικό
  Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι του αρέσει για να περνάει καλά
  Οπότε
  Να περνατε καλά