Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nureinen, στις 1 Μαϊου 2008.

1. Leykos

Leykos Regular Member

Απάντηση: Re: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

......Δε μιλαω κατ ' αναγκην για ζευγαρια, γιατι το ζευγαρι κανονιζει μονο του τη δικη του ερωτικη προτιμηση
    Μιλαω ως επι το πλειστον για αυτους/αυτες που ειναι μονοι τους, και θελουν να εχουν μια σχεση σκλαβου-σκλαβας, πειραματιζομενοι ετσι μια νεα ερωτικη διασταση και ανοιγοντας με αυτο το τροπο την πορτα σε μεγαλες περιπετειες που ολες εχουν να κανουν με τον ψυχισμο και την ιδιοσυγκρασια του ανθρωπου.
    Και αυτο γιατι οταν εχεις μαθει να εισαι δουλος και να συμπεριφερεσαι σα δουλος, μοιραια και αυτα που θα κανεις και θα εκπεμπεις γυρω σου θα ειναι αποροια των καταστασεων που βιωνεις.
    Ακομα και να χωρισεις (γενικα μιλαω παντα) με τη κοπελα σου ενω εισαι δουλος της, θα ψαχνεις να δουλωθεις στην επομενη.....Φαυλος κυκλος
    Να ειναι κανεις ερωτευμενος με μια κοπελα ειναι κατι το μεγαλειωδες. Δε περνανε ευκολα τα λεπτα και οι ωρες για να συναντηθουν και να τραφει ο συναισθηματικος τους κοσμος αμφιδρομα
    Οταν ομως αντι για την κοπελα εχεις ερωτευτει το μαστιγιο της, και μετρας τα λεπτα μονο και μονο για να ξαναγινεις μαυρος στο ξυλο....πες μου εσυ που βλεπεις το φυσιολογικο.

Παντα με καλο πνευμα και χωρις καμμια διαθεση παρεξηγησης

Να εισαι καλα

Παναγιωτης [/QUOTE]

Τον συμπάθησα τούτον.

2. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δίχως να το πάρει κανείς προσωπικά…

Βαρέθηκα τις μαλακίες.

1ο Ερωτεύομαι και καυλώνω με την γυναίκα που υποφέρει με έναν τρόπο που κάνει τα μάτια μου να γυρνούν σαν το κογιότ.
    Παθιάζομαι με τον άνθρωπο που χάνεται μέσα σε ένα σαδομαζοχιστικό όργιο.

2ο Θεωρώ ανώτερο άνθρωπο αυτόν που χτυπά το τραπέζι με την γροθιά του και λέει…

«Ναι θέλω να είμαι δούλος βρε. Να με σαπίζουν, γιατί έτσι με φτιάχνει και έτσι νιώθω πραγματικά ελεύθερος. Αντιθέτως νιώθω ανθρωπάκι, αν θέλω και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου, για να μη μου πέσει η μούρη.»

Θεωρώ ανώτερο άνθρωπο αυτόν που κάνει την υπέρβαση και αποδέχεται την φύση του, είτε σαδιστική, είτε μαζοχιστική, είτε όποια και αν είναι αυτή. Οι υπόλοιποι είναι μίζερα ανδρείκελα.

3ο Είναι πολύ εύκολο να σηκώσετε το δάχτυλο και να δείξετε. Ιδίως, αν δεν το κάνετε αυτό μπροστά στο καθρέπτη σας. Όταν θα έρθει η ώρα του Θεριστή, ελπίζω να μην ικετεύετε για μία δεύτερη ευκαιρία. Γιατί τότε τα τελευταία σας λεπτά, θα είναι η κόλαση του Δάντη…

Υ.Γ. Που και που με πιάνει η γκρίνια. Προσπεράστε με χαμόγελο.

3. nureinen

nureinen New Member

Λοιπον ναμαι και εγω παλι...
    Με ολα αυτα μου δινετε την εξης ιδεα.
    Επειδη διαμαρτυρηθηκα για την ωμη βια απο την ταινια Kitagawa 220 
    και μετα απο ολα αυτο το θεαμα του πονου, δεν αντεξα και εσβησα το αρχειο, θα κανω τωρα το εξης:
    Θα ξανακατεβασω την ταινια, θα την περασω απο το Final Cut και αφου την μονταρω και ρενταρω τα πλανα,
    θα την ανεβασω στο yahoo, και θα την βαλω και στο profile μου να την δειτε οσοι θελετε.
    Δεν το κανω αυτο γιατι μου την ειπε καποιος, (οχι εισαστε ολοι κυριοι και κυριες)αλλα περισσοτερο για να μαθω απο εσας αν ειμαι εξαιρετικα ευαισθητος εγω, ή, οντως αυτα αποτελουν και ειναι νορμαλ θεαματα
    Μονο παρακαλω καντε υπομονη, γιατι μεχρι να βγαλει ο Macintosh την ταινια θα περασει αρκετος χρονος.
    Με την ευκαιρια ξερει κανεις να μου πει ποσο ειναι το μεγιστο επιτρεπομενο οριο σε χρονο στο youtube?

Να εισαστε ολοι καλα

Παναγιωτης  

Ασχετο...αυτος στο Avatar ειναι ο Φερμας ή κανω λαθος;;;;

Last edited: 2 Μαϊου 2008
  4. Tropical_Storm

Tropical_Storm Regular Member

nureinen, πρωτα πρωτα, καλως ηλθες.

Εχω να σου πω οτι τα πραγματα, στην αληθινη ζωη, δεν ειναι οπως τα φανταζεσαι. Υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ ανθρωπων, και γουστων. Κανεις αυτο που θελεις και σε ερεθιζει. Στην αρχη, εχεις πολλα ορια. Βρισκεις τον ανδρα η τη γυναικα στη δικη σου περιπτωση, που σε κανει να αισθανεσε ασφαλης, που σε καταλαβαινει, και που θελει να συμετασχει στην πορεια σου, στην ανακαλυψη του εαυτου σου. Βαδιζετε μαζι με μικρα βηματακια, και ανακαλυπτεις ποια ειναι τα πραγματικα σου ορια, τι σου αρεσει, τι δεν σου αρεσει. Δεν ειμαστε ολοι φτιαγμενοι απο το ιδιο καλουπι, και δεν κανουμε ολοι τα ιδια πραγματα. Ο καθενας με τα γουστα του.
    Οποτε μη φοβασαι οτι καποια θα σε σαπισει στο ξυλο αν αυτο δεν ειναι κατι που το θελεις η δεν το απολαμβανεις εσυ. Και η δουλοπρεπεια δεν ειναι απαραιτητη. Ο καθενας εκφραζει τον υπο χαρακτηρα του με τον δικο του τροπο, και το θεμα ειναι να βρεις εναν ανθρωπο που σου ταιριαζει και εχει πανω κατω τα ιδια ενδιαφεροντα με σενα. Βεβαια, με το περασμα του χρονου, θα δεις πως κι εσυ αλλαζεις, και θελεις αλλα πραγματα.
    Το πιο σημαντικο ειναι να ξερεις οτι το bdsm δεν ειναι ενα πραγμα, δεν υπαρχει μονο ενας τροπος εκφρασης, υπαρχει μεγαλη ποικιλια.
    Επισης θα ανακαλυψεις οτι οι περισοτεροι (καλοι) Doms και Dommes ειναι καλοι ανθρωποι, που δεν θελουν να σου κανουν κακο. Αντιθετα, θελουν να δημιουργησουν μια κατασταση που και οι δυο περνατε υπεροχα.
    Μην φοβασε. Τολμησε, και θα κερδισεις πολλα.

5. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

Καλως ηρθες!
    Μην αγχωνεσαι,ακου τι σου λεει η Tropical_Storm,εχει δικιο σε πολλα.Ετσι κι αλλιως δε μπορεις να φανταστεις ακριβως τι θελεις αν δε γνωρισεις τη γυναικα που θα σε εμπνευσει.
    Καλα να περασεις..

6. nureinen

nureinen New Member

παιδια ευχαριστω πολυ για το κουραγιο, δε λεω οτι εχω σε ολα δικιο, ομως σε λιγο απο τωρα που μιλαμε
    θα δειτε το Video που με πανικοβαλλε τοσο ασχημα και ετσι θα μπορεσετε να εκτιμησετε καλυτερα την ανησυχια μου για το τι μελλει γενεσθαι
    Σας ευχαριστω πολυ...και το video που μολις τωρα τελειωσα ενα υποτυπωδες montage " ανεβαινει στο youtube και απο εκει μετα εδω
    Θα μιλησουμε σε λιγο παλι

Παναγιωτης 

7. Guest05

Guest05 Guest

Όχι Παναγιώτη μου, εγώ είμαι. Δεν έχω εξωτερική εμφάνιση όπως βλέπεις αλλά έχω πλούσιο εσωτερικό κόσμο.

8. L_Strike

L_Strike Contributor

Έτσι απλά για να διαβαστεί ακόμα μια φορά.

9. Kits

Kits Contributor

Ας κανω ακομα μια φορα τον δικηγορο του διαβουλου....

Λοιπον nureinen:

λες πως εισαι 41 ετων και απειρος στο χωρο αλλα παρολαυτα βλεπεις τις πιο hard core ταινιες ... οπως γραφεις παραπανω εισαι καλος γνωστης απο Η/Υ ( ειδικα σε κοψε - ραψε ταινιες ) που αυτο δηλωνει πως πρεπει να εχεις δει χιλιαδες BDSM ταινιες ....

Παντως ο προλογος σου ειναι καλος και πιστευτος ωστε να προσελκυσεις καποια Κυρια '' να σε βαλει '' στα μονοπατια του BDSM...

Αν σε ολα αυτα που γραφω εχω αδικο... τοτε κριμα που τοσα χρονια δεν εζησες αυτο που πραγματικα αναζητας ( αν και αμφιβαλω...)

10. nureinen

nureinen New Member

Re: Απάντηση: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

Καλησπερα και απο μενα 

Ειμαι τελειως απειρος στο χωρο, δεν εχω δει χιλιαδες BDSM ταινιες, το Video Editing ειναι η δουλεια μου, και σε καθε περιπτωση ο,τι εχω γραψει ειναι περα για περα αληθινο, καθως επισης και η τρομαρα που πηρα βλεποντας αυτο το θεαμα που περιεγραψα.
    Δεν με ενδιαφερει να γινω πιστευτος, γιατι ξερω οτι δεν παρουσιαζω ενα ψεμα προσπαθωντας να το κανω να φανει σαν αληθεια. Ειπα αυτα που εννοιωσα, και χαιρομαι παρα πολυ γιατι δεν εχω να κρυψω τιποτα, ουτε και να κρυφτω απο κανεναν
    Τωρα αν καποια Κυρια επιθυμει να με βαλει στα "μονοπατια" του BDSM αυτο θα πρεπει να οριστει εκατερωθεν, (σχετικα με το τι ειναι σωστο και τι λαθος.)
    Δεν εχω καταλαβει καλα σε τι εγκειται η αμφιβολια που εκφραζεις. Μπορεις σε παρακαλω να μου το διευκρινισεις αν θελεις;; (καλοπροαιρετα μιλαω)
    Κατι που ισως θα επρεπε εγω να διευκρινισω, ειναι το οτι πολλοι συνforumιτες με βοηθησαν τροπο τινα να ξεμπλεξω μεσα στο μυαλο μου τη διαφορα BDSM και βαρβαροτητας. Ολους αυτους τους ευχαριστω πολυ, που δεχτηκαν να ασχοληθουν με ενα ασχετο σαν εμενα (το τονιζω αυτο..ΑΣΧΕΤΟΣ) και με τον τροπο αυτο να μπορεσω και εγω να κανω τις σωστες και λογικες αναγωγες μεσα μου
    Ευχαριστω και σενα για την υπομονη σου να διαβασεις αυτο το post ....λογοδιαρροιας  
    Να εισαι καλα

Στη διαθεση σου για περαιτερω διευκρινισεις 

Παναγιωτης
         :

11. Ride a Woman

Ride a Woman Regular Member

Mου επιτρεπεις και μενα μια ασχετη ερωτηση ρε Παναγιωτη.......αυτο στο avatar σου.......ψυγειο ειναι ή pc....;;;;;;;

12. nureinen

nureinen New Member

Re: Απάντηση: Πρωτη εμπειρια εξαιρετικα τραυματικη !!!

Καλησπερα !!! 

Υπολογιστης Macintosh
    Αυτες τις μερες με τα Videoclips (πριν τη κοκκινη καρτα ) τον πειθαρχουσα ανελεητα.

Παναγιωτης