Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως γίνεται ? γίνεται ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 5 Δεκεμβρίου 2005.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    καταρχην Superman δεν υπαρχουν!και αν υπαρχουν μενουν στη Mεtropolis για μενα προσωπικα υπαρχουν πολλων ειδων σχεσεις!αν μιλαμε για μια σχεση ολοκληροτικη οχι δεν γινεται να εχει καποιος πολλες σκλαβες αν παλι ειναι σχεση να περναμε καλα γινεται!μια σχεση τη ειναι?να εχεις καποιον διπλα σου να σε ξεκουραζει να σου δινει ασφαλεια(ναι ναι δεν εχουν μονο οι υποτακτικοι αναγκη απο αυτα)κλπ κλπ!βεβαια επειδη η κοινωνια μας γινεται ολο και πιο πολυπλοκη και με πιο γρηγορους ρυθμους ψαχνουμε πιο πολυπλοκες και συνθετες σχεσεις(πολλους συντροφους ανταλαγες κλπ οτι εξηταρει το μυαλο)παντως θεωρω λαθος να χρησιμοπιουμε το bdsm για να καληπτουμε τις οποιες ενοχες μας (και καλα σε μια απλη σχεση απαγορευεται και εδω επιτρεπετε!)θελω τελος να τονισω πως δεν ειμαι κανενας αγιος(μιλαω κυριως για τον εαυτο μου
     
  2. G_E

    G_E Contributor

    Δεν είπα πως είναι εύκολο. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ σήμερα να ζήσω με δυο σκλάβες στο σπίτι γιατί θα έχω προβλήματα με το παιδί. Συν το ότι δεν έχω αρκετά χρήματα (αυτή την περίοδο) να ζήσω μια δεύτερη σκλάβα. Ούτε είπα πως τα συναισθήματά μου θα πρέπει να είναι καρμπόν για τις δυο ή τις οκτώ.

    Όμως μπορώ κάλλιστα να έχω πάνω από μια σκλάβα, έστω κι αν δε ζούμε όλοι μαζί. Δεν ψάχνομαι, αλλά είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Και η σκλάβα μου το ξέρει και φιλοδοξεί, αυτή τη φορά, να είναι πιο έτοιμη από τις προηγούμενες.

    Αυτό που λέω και επιμένω, είναι πως η παραίτηση από την ιδέα της αποκλειστικότητας είναι υψηλός στόχος για μια σκλάβα. Και η εκπαίδευση προς αυτή την κατεύθυνση είναι υψηλός στόχος για έναν Αφέντη.
    Δεν είναι θέμα βολέματος. Για μένα είναι θέμα «αρχής» και φιλοσοφικής προσέγγισης της ζωής. Και δε μιλάω μόνο για το bdsm, αλλά γενικότερα.
     
  3. anasia

    anasia Contributor

    KyrieG

    Δεν μίλησα για σένα προσωπικά ,
    μιλάω γενικά ,
    και δεν κάνω παράθεση για να στην ‘’πω’’ ,
    καμία σχέση ,
    ούτε φυσικά έχω απαίτηση να απολογηθείς σε μένα για σένα .
    Αν είναι δυνατόν !!!
    ( και συγνώμη αν κατάλαβες κάτι τέτοιο )

    Μιλώντας και γράφοντας όμως την άποψη σου ,
    εγώ απλά έλεγα μήπως και ήξερες ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι ,
    και μόνο ,
    για να μπορέσω να καταλάβω πραγματικά πως μπορεί κάτι τέτοιο να είναι εφικτό με τις συνθήκες που είπαμε πιο πάνω ,
    γιατί άλλο να μιλάμε θεωρητικά και άλλο με ντοκουμέντα .
    Αυτό και μόνο !
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ ισως μια λυση ειναι να βρεις μια σκλαβα με λεφτα και καλο εισοδημα 
     
  5. anasia

    anasia Contributor

    RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?


    Σε τιμά η ειλικρίνεια σου !
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Anasia,
    δεν το πήρα καθόλου στραβά ούτε θεώρησα πως μου την "έμπαινες". Ίσα-ίσα που αυτή η κουβέντα έχει ενδιαφέρον. Αυτό που εξέφρασα ήταν η προσωπική μου στάση σε όσα έθεσες στα ερωτήματά σου.

    Όσο για τους τρόπους, δεν είναι κάποιοι συγκεκριμένοι και standard για όλους.

    Αυτό που είναι βασική προϋπόθεση, είναι η σταθερή άποψη του Κυρίαρχου για το ζήτημα που θα την περάσει και στη σκλάβα του. Για μένα, για παράδειγμα, είναι θέμα αρχής «το δικαίωμα αυτό» γιατί το θεωρώ ότι «είναι στη φύση μου». Η απαίτηση της "αποκλειστικότητας" (ακόμα και ως άποψη -- ακόμα κι όταν δεν υπήρχε συγκεκριμένη αιτία) ήταν πάντα για μένα αιτία χωρισμού (τότε) και release (σήμερα), γιατί νιώθω ότι θίγεται και αμφισβητείται ένα θεμελιώδες μου δικαίωμα όχι μόνο ως Κυριάρχου αλλά και ως ανθρώπου. Προτιμούσα και προτιμώ να μείνω μόνος μου και το έχω κάνει πολλές φορές.

    Είμαι τόσο κάθετος σ’ αυτό, που δε θα χάριζα αποκλειστικότητα, ούτε αν ήμουν αποκλεισμένος με κάποια σ’ ένα νησί.

    Αν ξεκινάς από ‘κει, τα υπόλοιπα παλεύονται μέσα στις σχέσεις. Η προετοιμασία είναι βασική. Και για να εξηγηθώ. Δε θεωρώ ότι «σκοπός» μιας Μ/s σχέσης είναι να «πολλαπλασιαστεί». Αλλά θεωρώ πως η ανά πάσα στιγμή η σκλάβα πρέπει να είναι έτοιμη να δεχτεί μια ακόμη σκλάβα του Αφέντη της (η αποφασισμένη να το παλέψει).

    Από κει και πέρα όλοι προκαλούν τα όριά τους. Ο ερωτισμός μεταξύ των δύο είναι βασικό στοιχείο προσέγγισης.
     
  7. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Θα συμφωνήσω με Τον ΚυριοG.

    Δεν πιστεύω ότι οι σημερινοί ρυθμοί λειτουργούν αντιστρόφως ανάλογα με τα συναισθήματα. Ναι είμαι πτώμα από όλα όσα κάνω μέσα στη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι αγαπώ λιγότερο Τον Αφέντη μου από ότι τις Κυριακές; Ότι δεν έχω την ίδια διάθεση να Τον ευχαριστήσω όταν είμαι κουρασμένη; Την διάθεση την έχω πάντα, άσχετα αν κάποιες φορές το σώμα μου αδυνατεί να συνεργαστεί. Γιατί ο Κουρασμένος Κυρίαρχος λοιπόν να μην Έχει αποθέματα συναισθημάτων να Μοιράσει σε 2 σκλάβες;

    Το παράδειγμα με τα παιδιά είναι αρκετά αντιπροσωπευτικό μια και συνδυάζει ευθύνη, έλεγχο, καθοδήγηση και πάρα πολλά άλλα που Προσφέρει Ένας Κυρίαρχος στη σκλάβα Του. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι και θα φροντίσεις το παιδί σου και θα μιλήσεις μαζί του και θα το συμβουλευσεις αν το χρειάζεται. Και στα 2-3 παιδιά σου. Ανάλογα με το κάθε παιδί χρησιμοποιείς και άλλη μέθοδο. Κάτι ανάλογο Κάνει και ο Κυρίαρχος με τις σκλάβες Του. Κατά την δική μου ταπεινή άποψη πάντα.
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?

    η γνωμη μου ειναι, πως το παραδειγμα σου με τα παιδια μας, ειναι λιγακι ατυχες.. Ειναι ανομοια και μη συγκρισιμα..Εκτος κι αν θεωρεις πως ειμαστε παιδια και μας συμπεριφερονται σαν παιδια.. οποτε αν ειναι ετσι δεν ειναι ισοτιμη σχεση μεταξυ 2 ενηλικων , αλλα ενος ενηλικα κι ενος ανηλικου...

    πιστευω πως αλλο η φαντασια μας κι αλλο τι μπορει να γινει στην πραγματικοτητα..εδω καλα καλα μ εναν ανθρωπο και δυσκολευομαστε να λειτουργησουμε..ποσο μαλλον αν στη σχεση αυτη που ξερουμε ολοι μας ποση δουλεια και συνεχη φροντιδα χρειαζεται, εμπλακουν και τριτα και τεταρτα ενδιαφερομενα μελη..
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    Σαν βασική αντίληψη θεωρω οτι ένας Κυριαρχος μπορει να εχει 2 και 3 σκλαβες..νομιζω οτι έχει να κανει πιο πολυ με το ποσο ολοκληρωμενη προσωπικότητα ειναι..αυτο ειναι το θεμα..αμα ειναι ευαλωτος καπως σιγουρα δεν μπορει..Το θεωρω παντως ως μια ιδανική κατάσταση...γενικα το ολο thread σηκωνει πολυ συζητηση και δυστυχως για μενα που εχω πολυ λιγο χρονο στη διαθεση μου και πολλες σκοτουρες δεν με αφηνει να επεκταθω πιο πολυ..
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?

    Θα συμφωνήσω με την άποψη ότι οι σκλάβες δεν είναι παιδιά (κανένας άλλωστε δεν το ισχυρίσθηκε) αλλά θα διαφωνήσω με το ότι είναι ατυχές παράδειγμα η αναφορά στα παιδία σε ότι έχει να κάνει με το μοίρασμα της αγάπης .

    Και αυτό, γιατί δείχνει πως η αγάπη δεν είναι ένα πράγμα που έχει μια συγκεκριμένη ποσότητα (ένα budget) που το όταν το «μοιράσεις» παίρνει ο καθένας μικρότερο κομμάτι. Το συναίσθημα δε μοιράζεται. Υπάρχει, δημιουργείται. Ο χρόνος μπορεί να μοιράζεται. Για να γράφω σ’ αυτό το forum, κάπου μοιράζω το χρόνο.

    Άρα ,όλος ο "καυγάς" γίνεται για το αίσθημα ιδιοκτησίας του Αφέντη. Το καταλαβαίνω, είναι ανθρώπινο, ακόμα και η πιο καλή σκλάβα νιώθει τσιμπήματα με την ιδέα, αλλά, σε ότι με αφορά, εξέφρασα τη θέση μου.
     
  11. anasia

    anasia Contributor

    RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?

    Κρίμα Maley , η άποψη ενός Master είναι η πιο βασική .
    Μόνο οι Κυρίαρχοι πιστεύω πως μπορούν να απαντήσουν και να τεκμηριώσουν σωστά και απόλυτα το γεγονός ότι μπορούν και πως , να έχουν ταυτόχρονα όσες σκλάβες επιθυμούν .
    Ελπίζω να βρεις κάποια στιγμή το χρόνο !
     
  12. anasia

    anasia Contributor

    Μία ακόμα διαφωνία KyrieG

    ‘’ πως η αγάπη δεν είναι ένα πράγμα που έχει μια συγκεκριμένη ποσότητα’’

    Και ποσότητα έχει αλλά οπωσδήποτε έχει ποιότητα ,
    και εκεί θεωρώ εγώ αλλά και η zinnia πιστεύω πως το παράδειγμα για τα παιδιά δεν έχει καμία σχέση και θέση εδώ.

    ‘’ Άρα ,όλος ο καυγάς γίνεται για το αίσθημα ιδιοκτησίας του Αφέντη. Το καταλαβαίνω, είναι ανθρώπινο, ακόμα και η πιο καλή σκλάβα νιώθει τσιμπήματα με την ιδέα, αλλά, σε ότι με αφορά, εξέφρασα τη θέση μου. ‘’

    Λυπάμαι αλλά και εδώ θα διαφωνήσω κάθετα .
    Αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα και δεν ξερω καν απο που το εβγαλες .
    Για μένα δεν γίνεται καταρχήν κανένας ‘’καυγάς’’ ,
    και οι ερωτήσεις μου νομίζω πως ήταν πολύ συγκεκριμένες και ουδεμία σχέση έχουν με αυτό που γράφεις εδώ , όσο και να θες να πας το θέμα αλλού .

    Για όλα τα υπόλοιπα γενικά ... σέβομαι την κάθε διαφορετική άποψη και πως θέλει την ζωή του ο καθένας να την βιώνει .