Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως γίνεται ? γίνεται ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 5 Δεκεμβρίου 2005.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Συμφωνώ οτι διαφωνούμε
     
  2. anasia

    anasia Contributor

    RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?

    KyrieG

    Ανοίξε ένα θέμα που θα συζητήσουμε για το ‘’αίσθημα ιδιοκτησίας του Αφέντη ‘’ και για το πως νιώθουν οι σκλάβες .
    Εδώ να μου επιτρέψεις να συζητήσουμε για τους τρόπους και μόνο ,
    αν υπάρχουν ,
    για να γίνει εφικτό αυτό που ρώτησα .

     
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Ίσως θα άξιζε να σκεφτούμε αν η αγάπη, προσοχή κλπ που δίνει ο Κυρίαρχος στις σκλάβες Του έχει να κάνει και με το feedback που παίρνει Αυτός από τις ίδιες.

    Είναι ευθύνη Ο/ολων των εμπλεκόμενων να λειτουργήσει σωστά μία ανοιχτή M/s σχέση, με διαφορετικό τρόπο για τον Κ/καθένα. Όπως υπάρχουν καλές και κακές σχέσεις ζευγαριών έτσι υπάρχουν πονεμένα και προβληματικά τρίγωνα ή πολύγωνα και (ελάχιστα) πετυχημένα.

    Το ότι ο Κυρίαρχος θα αφιερώνει ποσοτικά λιγώτερο χρόνο σε κάθε μία σκλάβα Του σε μία ανοιχτή M/s σχέση, μάλλον πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Υποθέτω.

    Το ότι μπορεί ο Κυρίαρχος να καλύψει συναισθηματικά (να δικαιώνει την επιλογή τους προς Αυτόν) περισσότερες από μία σκλάβες, είναι κι αυτό κάτι που γίνεται. Κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Μία από αυτές είναι η ιδιοσυγκρασία του Κυρίαρχου. Άλλη είναι η σωστή τοποθέτηση από την αρχή, όπως ανέφερε ο strict71. Άλλη είναι και το τί δίνουν οι σκλάβες στον Κυρίαρχο για να μπορεί μετά να δώσει κι Εκείνος.

    Οπωσδήποτε, δεν πρόκειται για ένα εύκολο ή απλό θέμα.
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι οι Dom θα πρέπει να ξέρουν τους τρόπους να τα "βγάζουν πέρα" με περισσότερο από ένα σκλάβους. Αν δεν ξέρουν θα πρέπει να βρουν κάποιους που να μην αφήνουν κανένα ακάλυπτο. Μια σχέση στο bdsm θα πρέπει να διέπεται από μια αμοιβαία ειλικρίνεια, αγάπη και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν και σε μια σχέση vanilla. Εδώ θα συμφωνήσω με την tender lily.

    Ας πάρουμε την αντίθετη περίπτωση όπου ο σκλάβος ή η σκλάβα βρίσκει ένα επαρκή τρόπο και τον δέχεται ο Αφέντης ή η Αφέντρα. Τότε όμως, και με δεδομένο ότι αυτός ο τρόπος που ο υποτακτικό προτείνει είναι ο πιο σωστός, τότε το έρωτημα είναι αυτό: ποιός στην προκειμένη περίπτωση είναι ο υποτακτικός;

    (Πατάτα που καίει μου θυμίζει...).
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το παιδι ειναι παιδι και ο/η σκλαβος/σκλαβα ειναι ενας ενηλικας με οτι εξηπακουετε αυτο!δεν μπορω να καταλαβω τη σχεση εχουν το ενα με το αλλο!το παιδι το μεγαλωνεις και εχεις την ευθηνη του μεχρι να μεγαλωσει.σου αρεσει η οχι!το αλλο ειναι μια σχεση που πρεπει συνεχεια να προσπαθεις να ειναι και οι 2 καλα!αλλιως καποια στιγμη τελειωνει!
     
  6. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Ξαναδιάβασα όλο το θρέντ και λέω να συμπληρώσω λίγα λόγια μιας και μου φαίνεται ότι άλλο εν τέλη ζητάει για απάντηση/συζήτηση η anasia.

    Φυσικά και δεν είναι εύκολο. Πρώτα απ'όλα πρέπει ο Μάστερ να έχει σχέδιο. Δεν είναι δυνατόν από την μια μέρα στην άλλη να βρεθείς με 2-3 δούλες και να είναι όλα όμορφα και ωραία. Αυτό γίνεται με την πάροδο του χρόνου, σιγά σιγά, και είναι (ο χρόνος) σημαντικός παράγοντας. Το πάς το θέμα ήρεμα, κάποια ίσως να μην σου κάνει, άλλη να σου κάνει, δεν ξέρεις πως θα καταλήξουν τα πράγματα. Μπορεί στο τέλος να μείνεις με 2. Μπορεί και με 3. Πάντως, δεν θα βάλεις 2-3 δούλες 24/7 μέσα στο σπίτι σου αμέσως.
    Δεύτερον, πρέπει να προσαρμόσουμε την ζωή μας στην εποχή που ζούμε, ρεαλιστικά. Με εξαίρεση λίγους πλούσιους που θα μπορούσαν να έχουν πολύ χρόνο και μια βίλα για όλα τα βίτσια και γούστα, έχουμε σαφώς και λιγότερο χρόνο, αλλά και χώρο. Αλλά αν είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε και να ' κολυμπίσουμε' στον τρόπο ζωής αυτόν, όλα γίνονται. Καταρχάς σε αυτές (και όχι μόνο) σχέσεις δεν συζούμε αμέσως. Μπορούμε να έχουμε ένα μεγάλο διάστημα μαζί και να έχουμε ο καθένας τον χώρο του. Μετά μπαίνει και μια δεύτερη σιγά σιγά, η οποία έχει και αυτή τον χώρο της. Ξέρω παρόμοια παραδείγματα ζωγράφων, που αν καί δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα, εχουν αρκετές μούσες, σαν μοντέλα, και όχι μόνο. Το να είσαι 24/7 δεν είναι αναγκαστικά το να μένεις μαζί του. Είναι εγκεφαλικό, είναι να περιμένεις 24/7 στο ακουστικό, και πάνω απ'όλα να τον θέλεις για εξουσιαστή σε 24/7 βάση. Μην ξεχνάς ότι το να μπείς στον χώρο Του, και να δώσεις όλα τα δικαιώματα σου σε Αυτόν, είναι μεγάλο βήμα για να γίνει αμέσως. Έχεις την ζωή σου, την δουλειά σου, κτλ. Αν μετά από λίγο δεν σε θέλει, η απλά δεν τα βρείτε, θα ήταν ηλίθιο να είχες παρατήσει την δουλειά σου και τις φιλίες σου για οποιονδήποτε.
    Τέλος, το να βρείς πάνω από μια δούλα και να τις έχεις όλες συνέχεια μέσα στο σπίτι, 24/7, ναί, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Καταρχάς οικονομικά (φαγητό, κτλ.), και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού. Και ίσως εκνευριστικό, μιας και όλοι χρειαζόμαστε τον (προσωπικό) χώρο μας.

    Οπότε το ερώτημα που μένει είναι, θα έκανες τα πάντα για Αυτόν; Αν ναί, τοτε Αυτός, αν έχει έλεγχο, θα βρεί τον τρόπο και για σένα, και ίσως και για άλλες. Αν αυτό σε τρομάζει, τότε η δεν κάνεις για Αυτόν (η Αυτός για σένα), ή, ίσως, είναι μια καλή ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάμουτρα αυτά που σε φοβίζουν.

    Πιστεύω πως η δεύτερη μου απάντηση να είναι πιο κοντά σε αυτό που ρωτάς. Να'σαι καλά.
     
  7. anasia

    anasia Contributor

    strict71

    Ναι έχεις πιάσει την μια πλευρά του θέματος που ανέβασα κάπως σωστά.
    Θα απαντήσω σε αυτό και θα καταθέσω την άποψη μου αλλά και την άλλη πλευρά ,
    όσο πιο σύντομα μπορώ ,
    μια και θέλω πρώτα να την συζητήσω με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ τις θέσεις του και σέβομαι ,
    και επειδή έχω αμφιβολίες για το αν πρέπει να τα γράψω αυτά που θέλω .
    Θα επανέλθω λοιπόν .


    να εισαι καλα και εσυ ....
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?

    Παραδέχομαι οτι φαίνομαι εκτός θεματος. Ισως και να είμαι. Ισως και όχι.

    Για μενα το "θέμα" των "τρόπων" ειναι απλό. Οταν ο αφεντης θέλει και η σκλάβα του (Νο 1) είναι σκλάβα, ο "τρόπος" ειναι:
    να γνωρίσει ο αφέντης (ή και δυό μαζί) μια άλλη σκλάβα Νο 2 που να τη θέλει και να θέλει κι αυτή. Από κει και πέρα παλεύουν τη σχέση (όπως καθε σχέση).

    Τώρα που βρίσκει το χρόνο? Αν θέλει, θα τον βρεί - θα βάλει τις ιεραρχήσεις του. Πως τοσοι και τόσοι vanilla βολευουν και σύζυγο και ερωμένη (και μάλιστα ξεχωριστά). Δηλαδή οι Masters είναι πιό ανίκανοι?

    Που βρίσκει τα χρήματα? Η επιθυμία είναι πανω απ' αυτά. Αν όλοι θέλουν, ζούν και με λιγότερα.

    Πως μοιράζεται η καρδια του αφέντη? Ειναι θέμα δικό του - μπορεί να εχει διαφορετικά αισθήματα για καθε μιά. Πάντως δεν είναι θέμα της σκλάβας (εκτος κι αν ολα τα ωραία περί το σκοπού της σκλάβας να ευχαριστεί τον αφέντη της είναι λόγια)

    Εν ολιγοις, αν η σκλάβα δεν εχει θεμελιώδεις αντιρρήσεις, τοτε ο τρόπος να εχεις μια δεύτερη σκλάβα δε διαφέρει απ' τον τρόπο να έχεις την πρώτη.

    Όσο για τη δυσκολία-- δυο καλές σκλάβες είναι ευκολότερες από μια και μόνη vanilla, πόσο μάλλον από δυο vanilla. Και ολοι καναμε αυτό το σχολείο.

    Αυτά, και με συγχωρήτε για το inconvenience. - Δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    την περιμένουμε με αγωνία, anasia!
     
  10. anasia

    anasia Contributor

    KyrieG

    ‘’Εν ολίγοις, αν η σκλάβα δεν έχει θεμελιώδεις αντιρρήσεις, τότε ο τρόπος να έχεις μια δεύτερη σκλάβα δε διαφέρει απ' τον τρόπο να έχεις την πρώτη’’

    Εγώ κρατάω αυτό KyrieG ,
    ( θεμελιώδεις αντιρρήσεις ) ,
    που είναι ένα κομμάτι της άλλης πλευράς που ανέφερα και πιο πάνω ,
    και μάλιστα πολύ βασικό κατά την γνώμη μου
    και το οποίο έχει να κάνει καθαρά αλλά και συνδετικά με την ... ‘’πρόσφορα και ζήτηση ‘’...
    ( μεταφορικα , αλλα μπορει και ουσιαστικα. Θα το δουμε αυτο στην συνεχεια ... )

    Θα τοποθετηθώ σύντομα όμως , ελπίζω να έχω την κατανόηση όλων .
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Διάβαζα, ξαναδιάβαζα το θέμα και περίμενα να ξεκαθαρίσει ποιο είναι τελικά το ερώτημα της anasia. Δεν μπορώ να πω πως είμαι και σίγουρη αν το «έπιασα» σωστά, αλλά θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα, και μερικά θα αφήσω ασχολίαστα, γιατί με την ευθύτητα που με διακρίνει, μάλλον θα παρεξηγηθώ και δεν θα το ήθελα αυτό, μια και σέβομαι την κάθε άποψη που ακούστηκε εδώ, όσο κι αν διαφωνώ πολύ έντονα και κάθετα με κάποιες απ΄αυτές.
    Έχω μαυρίσει στη συνέχεια κάποια σημεία σε ξένα ποστ, που εκφράζουν απόλυτα τις προσωπικές μου απόψεις.
    Για ποια προβλήματα μιλάς anasia? Τι δηλαδή περιμένεις απ΄ τον Κυρίαρχο? Μου δίνεται η εντύπωση πως έχεις στο μυαλό σου Κάποιο, που όλη μέρα δεν πρέπει να κάνει τίποτα άλλο και να μην έχει καμιά άλλη έγνοια απ΄ το να υπηρετεί τη σκλάβα Του,!!!   ν’ Ασχολείται με τα θέλω της, τα καπρίτσια της, τις ανασφάλειες της, τα προβλήματα της κι εγώ δεν ξέρω με τι άλλο και αυτά μάλιστα, όταν εκείνη θέλει, όπως εκείνη θέλει και γι΄ αυτό και δεν θα ήταν ικανός ο οποιοσδήποτε προγραμματισμός απ Αυτόν να την ικανοποιήσει! Γιατί αλλιώς δεν κατανοώ γιατί να είναι πρόβλημα μια ζωή πλήρης από όλα όσα κουβαλά, και ανάμεσα σ΄ αυτά και προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο. Σε τέτοια περίπτωση είσαι σίγουρη πως μιλάς για Αφέντη και όχι για σκλάβο? Γιατί εμένα μου δόθηκε η εντύπωση αυτή.
    Τι σημαίνει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και δικαιοσύνη? Με τα κριτήρια ποιανού? Της σκλάβας? Γιατί το να προσπαθεί μια σκλάβα να μπει στο μυαλό και να προσπαθήσει να κρίνει με τα δικά της κριτήρια και τις δικές της αντιλήψεις τι μπορεί και τι όχι, τι είναι δίκαιο και τι όχι είναι τουλάχιστο προβληματικό και εκτός πραγματικότητας, μια και είμαστε ΤΟΣΟ απόλυτα διαφορετικοί.

    Δεν είναι δουλειά της σκλάβας να κρίνει και να αποφασίσει τι είναι εφικτό και τι όχι για ένα Κυρίαρχο, γιατί αν έχει τέτοιες ικανότητες τι τον θέλει Τον Αφέντη? Για να Του δίνει οδηγίες πως επιθυμεί να την Κυριαρχήσει? Οπότε και πάλι αμφισβητώ πως αυτά που αναφέρεις έχουν ουδεμία σχέση με Αφέντες.

    Όσο για το θέμα της πολυπλευρικότητας και της πληρότητας συναισθημάτων, από τις δικές μου προσωπικά εμπειρίες και γνωριμίες και εντός αλλά και εκτός χώρου, αλλά ιδιαίτερα εντός χώρου, είναι κάτι που έχω συναντήσει δεν θα πω πάμπολλες φορές, αλλά σίγουρα αρκετές, για να θεωρώ πως ποτέ κάτι τέτοιο δεν θα ήταν λόγος να αμφισβητήσω την δυνατότητα να αντιμετωπίσω την ύπαρξη 2ης σκλάβας σαν ανέφικτη.

    Συμφωνώ πως υπάρχει ιεραρχία. Ακόμη και στο Gor ή στα χαρέμια, υπάρχει η 1η σκλάβα, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την «ποσότητα» αγάπης.
    Δηλαδή λες πως αν δεν είναι άνεργος με ένα γερό λογαριασμό στην τράπεζα δεν μπορεί να έχει 2η σκλάβα?
    Τι δεν πιάνω εδώ?
    Απ΄ τις γνωριμίες μου έχω δει την εξής εικόνα.
    Εκείνος εργάζεται, οι σκλάβες εργάζονται, όπως όλα τα ζευγάρια βρίσκονται μετά τη δουλειά. Η σκλάβες ασχολούνται με τις υποχρεώσεις τους και την ευχαρίστηση Του, όπως Εκείνος Επιθυμεί.
    Κάποια επιθυμεί να μιλήσει? Το εκφράζει και όταν Εκείνος Αποφασίσει και Μπορεί θα την ακούσει.
    Που ακριβώς ενοχλεί η εργασία Του?

    Πως μετράς αλήθεια την αγάπη anasia? Αν εσύ δηλαδή έχεις και αγαπάς κάποιο φίλο δεν κάνεις και δεν είσαι ικανή να αγαπήσεις κάποιους άλλους?
    Δεν καταλαβαίνω πραγματικά, ίσως γιατί έχω πολλή αγάπη μέσα μου και δεν θεωρώ πως όταν προσφέρω την αγάπη μου σε ένα καινούριο άτομο, την στερώ ή την «μοιράζω» στα 2 στα 3 στα 4 κοκ.
    Μήπως τελικά μιλάς για έρωτα και όχι για αγάπη?
    Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο θεμελιώδες αντιρρήσεις.

    Μια σκλάβα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχει οποιεσδήποτε αντιρρήσεις. Εκτός κι αν δεν μιλάμε για Ms σχέσεις.
    Έχει δικαίωμα να έχει δυσκολίες ως προς την αντιμετώπιση, τις οποίες και οφείλει να παραδώσει Στον Κύριο της, για να τις Χειριστεί Εκείνος, όπως θεωρεί σωστό κι από κει και πέρα, η δουλειά της δεν περιλαμβάνει, ούτε να φέρνει αντιρρήσεις, σαν ισότιμος σύντροφος που έχει λόγο στην μορφή που Εκείνος Επιθυμεί να έχει η ζωή της, ούτε να κρατάει μούτρα, ούτε να γκρινιάζει και να συμπεριφέρεται λες και «Αφεντικά και δούλοι το ίδιο γίναμε ούλοι».
    Η δουλειά της είναι μία. Να δουλέψει με τη βοήθεια Του αλλά και από μόνη της με όλα όσα την εμποδίζουν να προσφέρει με ευχαρίστηση αυτό που της ζητείται. Για κάποιες είναι δυσκολότερο, για άλλες ευκολότερο.

    Αλλά στις 24/7 Ms σχέσεις, κατά την προσωπική μου άποψη, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.

    Από κει και πέρα? Υπάρχουν πολλά είδη σχέσεων, τις έχουμε αναφέρει πολλές φορές και στα 9 επίπεδα υποταγής αναφέρονται κάποιες βασικές κατηγορίες….Σε κάποιους ταιριάζει αυτό, σε κάποιους κάτι άλλο, είναι θέμα καθαρά προσωπικών αναγκών και επιλογών του καθενός.
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Πως γίνεται ? γίνεται ?

    Ηταν απλώς το "δόλωμα", λαρα. Εκει βρισκεται το προβλημα- (στις θεμελιωδεις αντιρρήσεις της "σκλάβας"). To λεω απ' την αρχη του thread (και μου υποδειχθηκε να ανοιξω αλλο thread γιατι είμαι εκτος θέματος - και δεν εδωσα την απαντηση που ηθελα από σεβασμό προς το forum και μόνο).

    Αλλα....
    Τελικά δεν είμαι τρελός. Σεβαστο να θελει καποια αποκλειστικότητα και ολη την προσοχή του εραστή της (δε γραφω Αφεντη της). Ας το πει με τ' όνομά του και κανενα πρόβλημα.

    Αλλα μην το πάμε γύρω-γύρω. Πως αυτός ο κακόμοιρος αφέντης θα τα βολεψει δυο σκλάβες? Και πως θα μοιράσει την αγαπη του στις δύο? Μηπως θα του πεσει βαρύ και παθει τίποτα? Θα εχει χωρο το σαλόνι του να τις δενει και τι δυο? Που θα βρεί λεφτα για τόσα σκοινιά?...