Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως επιλέγετε τι θα βάλετε ως στάτους στο προφίλ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 22 Μαϊου 2006.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Lara,
    λέμε περίπου το ίδιο.
    Αν αυτός ο δρόμος ήταν εσώτερη ανάγκη σου, τα μέσα επίτευξης είναι δευτερεύοντα βοηθήματα - χωρίς αυτοτελή σημασία.
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    * παίρνει ανάσα ανακούφισης.
    Δηλαδή σωστά το "έπιασα" σ΄ ευχαριστώ Dolmance 
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Για τα θέματα αυτά συγκαλείται και αποφασίζει, καθ' όσον μας αφορά, το Πολιτικό Γραφείο των Αρχειοπριαπιστών, που έχω την τιμή να σας παρουσιάσω ατομικώς αλλά και σε σύσκεψη κλιμακίου.
    Μερικά πρόσωπα εμφανίζονται περισσότερες της μιας φοράς στην ίδια εικόνα, λόγω των ποσοστώσεων που έχουν κατακτήσει το γυναικείο κίνημα και λοιπές ειδικές κατηγορίες πολιτών.
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2006
  4. G_E

    G_E Contributor

    Αν και όλα έχουν ειπωθεί - ας τα ξαναπώ.

    Νομίζω πως όποιος ζει όπως νιώθει, δε μπλέκει τα μπούτια του.

    Τα μπούτια μπλέκονται όταν οι δονητές και τα μαστίγια, από απλά αντικείμενα με χρηστική ή αισθητική (τα μαστίγια) αξία, προβάλλονται ως η κεντρική ουσία. Δηλώνω Κυρίαρχος επειδή έχω μαστίγια. Φοράω τα δερμάτινα και μεταμορφώνομαι σε Master. Αγοράζω Harley και μετατρέπομαι σε Άγγελο της Κολάσεως.

    Μπούρδες? Ναι. Αλλά αυτή η άποψη δεν είναι αστεία. Είναι ο βασικός μηχανισμός της εμπορευματικής κοινωνίας να ενσωματώνει και τις πιο επαναστατικές πρακτικές ή «αποκλίνουσες» στάσεις, αφαιρώντας κάθε ουσία και προβάλλοντας τη φόρμα. Το δυστυχές είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος εγκέφαλος που τα κάνει όλα αυτά, αλλά εμείς οι ίδιοι- Εμείς είμαστε το σύστημα.

    Δεν ξέρω αν η αμερικανική σχολή του politically correct BDSM έχει δεχθεί διεθνώς την κριτική που της αρμόζει, αλλά εδώ σ’ αυτό το forum της τα ’χουμε σούρει. Το BDSM ως έκφραση ερωτικής κλίσης είναι ζωώδες ή ποιητικό ή και τα δύο συγχρόνως. Δεν είναι καλύτερο ή χειρότερο απ’ το vanilla. Μπορεί και τα δύο να είναι απογειωτικά ή βαρετά και συμβατικά. Είναι αυταπάτη να νομίζουμε ότι δένοντας δυο πόδια βρήκαμε την βαθύτερη ουσία του έρωτα.

    Εκεί βρίσκονται οι ενστάσεις που εκφράζω κατά καιρούς και αντιδρώ στο lifestyle (ως στυλ), στις τυπολατρείες και ιεροτελεστίες. Γι αυτό και απεχθάνομαι τον όρο session, συνεδρία, διαπραγμάτευση και ότι θυμίζει εμπορικές πρακτικές.
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    ΥΓ. Μηπως μπορώ να έχω μια πολιτική συζητηση με το 9ο μέλος του ΠΓ των Αρχειοπριαπιστών? Διακρίνω να ξεχειλιζει μια πλούσια και ευρεία σοφία που θα με βοηθούσε να ξακαθαρίσω ορισμένα πραγματα σε σχεση με το status μου.
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2006
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Εύγε!
    Την καταναλωτική ιδιωτεία (με την έννοια της ηλιθιότητας) δεν την υφιστάμεθα απλώς. Την επιζητούμε μανιωδώς, επειδή μετά το τέλος των Νέων Χρόνων (αστική κοινωνία) το άκεντρο, διάσπαρτο και κατατεμαχισμένο Εγώ μετατράπηκε σε σε τσίγγινο υποδοχέα απορριμάτων.
    Η συγκολλητική ουσία του είναι είτε η λάσπη είτε τα σκατά.
    Όταν η λάσπη ανακατώνεται με τα σκατά, προκύπτουν οι μεγάλες προσωπικότητες της εποχής μας: Από τους πολιτικοπνευματικούς ταγούς ως τις μοντέλες, τους φουσκωτούς, τα γιαπάκια με τις κόκες, τους κάθε είδους lifestylers, τους τουρίστες.
    To έμβλημα τους: η nouvelle cuisine, οι δημοσκοπήσεις, η χρήση προφυλακτικών, τα SUV και πάει λέγοντας.
    Όσοι αντιλαμβάνονται το S/M με κωστοπούλειο λογική δεν διαφέρουν σε τίποτα από τη γιαγιά μας, όταν μαγείρευε τα γιουβαρλάκια.

    Υ.Γ. Το 9ο μέλος διάβασε τη χυδαία πρόσκληση σου και απεσκίρτησε ήδη. Σε αναζητά, φραξιονιστή!
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Dolmance μία ερώτηση , ( πριν καταθέσω την δική μου άποψη ) , καθόλου αθώων κινήτρων . Ποιο status νιώθεις ότι θα μου ταίριαζε ;
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θέλω ένα παιχνίδι . Να το γεύομαι , να το πονάω , να το κάνω να γελάει , να κλαίει , να φαντάζεται , να φοβάται , να ονειρεύεται , να θέλει , να μην θέλει , να τρομάζει , να τολμάει , να πετάει ψηλά , να μην τολμάει , να ερεθίζεται , να αηδιάζει , να ταπεινώνει , να ταπεινώνεται , να θλίβεται , να κοιτάει το ξημέρωμα και να χαμογελάει και άλλοτε να σπαράζει με λυγμούς , να ζητάει και άλλοτε να σωπαίνει , να κρύβεται ή να κάνει κούκου , να το βασανίζω ή να βασανίζει , να πηδιέται ή να πηδάει με όποιον , όπου , όπως θέλω , να μαθαίνει και να διδάσκει , όλα αυτά όποτε θέλω εγώ και όποτε της δίνω την πρωτοβουλία , να το κάνει δίχως να σκέφτεται τι θέλω . Απλά η επιλογή θα είναι δική μου .
    Η έκφραση της , η αντίδραση , η δεκτικότητα της , η άρνηση , η υποταγή της , κάθε συναισθηματικός χρωματισμός της ο στόχος μου , ο πρώτος .
    Θέλω ένα παιχνίδι μου , να κινώ τα νήματα και να κάθομαι να χαζεύω σα μαγεμένο παιδί .
    Διευρύνω , διορθώνω , ενισχύω , αποθαρρύνω , σμιλεύω , αφαιρώ , χρωματίζω , σβήνω ότι θεωρώ περιττό . Πλάθω μία σύντροφο , μία συνταξιδιώτισσα για να την υποδεχθώ στην δική μου πολιτεία , στόχος μου δεύτερος .
    Της μαθαίνω , της δείχνω τα κατατόπια , της εξηγώ , της εκθέτω , της αποκαλύπτω και την ρωτάω , αν θέλει να μείνουμε για πάντα μαζί σε αυτή την μοναχική πολιτεία .
    Να κλείσω την πύλη και να μείνουμε για πάντα μαζί , το θέλω μου το τελευταίο .
    Και τώρα πες μου , δεν με ενδιαφέρουν οι ορισμοί και οι ταυτότητες Bdsm ή μη , τι με κάνουν όλα αυτά ;
     
  9. bearcy76

    bearcy76 Guest

    Απάντηση: Πως επιλέγετε τι θα βάλετε ως στάτους στο προφίλ?

    Ειμαι αυτο που δηλωνω.Δηλωνω αυτο που ειμαι.
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Χαίρομαι να διαβάζω τις απόψεις σας πάντα, είναι υπέροχη η πολυφωνία.

    Θα ήθελα να αναφερθώ σε όσους και όσες βέβαια γράφουν Master/slave στο προφιλ τους, σε μια ακόμη προσπάθεια να κατανοήσω βάση ποιών κριτιρίων το κάνουν.
    Eίναι μια προσπάθεια να κατανοήσω τι και πως ερμηνεύουν κάποιοι, πριν αποφασίσουν να αυτοπροσδιοριστούν και να συστηθούν σε όλους είτε σαν σκλάβοι είτε σαν Μαστερς, και όχι σαν Top/bottom ή Dom/sub?
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Ηλία, φίλε μου,
    Το δικό σου status, απ' όσα γράφεις, θα το χαρακτήριζα:
    Πολυτάλαντο και εκρηκτικό, με κάποιες εξάρσεις αμετροέπειας - πάντα χαριτωμένες και ευαίσθητες, ωστόσο.
    Ίσως το λέω από ζήλεια: θα ήθελα να σε στρατολογήσω στον απαθή κυνισμό, επειδή το νιονιό σου ζυγίζει μπόλικα δράμια.
    Αλλά, ρε μπαγάσα, είσαι και νεότατος!
    Σε συγχωρώ, προσκαίρως!
    Το perv σου έρχεται στενάχωρο, ιδαλγέ των Παθών;
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σε πληρώνουν και προσηλυτίζεις τους πάντες να δηλώσουν perv?