Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως καταλαβαινεις οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος marios_sub_22, στις 2 Οκτωβρίου 2005.

  1. δε δισταζω να παραδεχτω οτι ειμαι νεος στον χωρο με πολυ λιγες εμπειριες και θα ηθελα την βοηθεια σας...το προβλημα μου λοιπον ειναι πως καταλαβαινει κανεις οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα.υπαρχουν καποια σιγκεκριμενα χαρακτηριστικα που την κανουν να ξεχωριζει απο την εμφανιση η την συμπεριφορα κ.τ.λ?για καθε νεο στον χωρο που θελει να εχει εμπειριες BDSM ειναι βασικο να μπορει να αναγνωριζει μια αφεντρα απο καποια που εχει χαρακτηριστικα αφεντρας αλλα δεν ειναι γιατι οπως γνωριζουμε ολοι δυστυχως ο χωρος της υποταγης στην ελλαδα τιθεται στο περιθωριο απο τους πολλους,λες και ολοι δεν υποτασσονται καπου αλλα γι'αυτο το θεμα θα επανελθω με αλλο ποστ.συμπερασματικα λοιπον πως μπορω,εαν μπορω,να ξερω αν η κοπελα που ειδα στο λεωφορειο προχθες και με υποταξε με την ματια της ειναι αφεντρα η' ειναι μια συνηθισμενη γυναικα με αυταρχικο παρουσιαστικο?ευχαριστω εκ των προτερων οσους μπουν στον κοπο να μου απαντησουν και θα ηθελα αν ειναι δυνατο συμβουλες απο εμπειρες αφεντρες....
     
  2. ludwig

    ludwig Guest

    Kαλώς τον Μάριο. Μακάρι να το καταλαβαίναμε από την εμφάνιση της έτσι απλά. Αν ήταν έτσι θα ήμασταν ευτυχισμένοι ή μάλλον πολύ δυστυχισμένοι γιατί δεν θα βλέπαμε και πολλές στον δρόμο. 'Οσο για συμβουλές από έμπειρες αφέντρες μην περιμένεις και πολλές φίλε και λυπάμαι αν σε απογοητεύω. Απ'ότι έριξα μια ματιά στην ιστοσελίδα δεν μοιράζονται την σοφία και τον πόνο τους μαζί μας...και σε βεβαιώνω έχουν πολύ πόνο μερικές. 'Ενα ερώτημα εξίσου ενδιαφερον με το δικό σου θα ήταν φυσικά πώς καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας είναι σκλάβος...αν το δείξεις ότι είσαι σκλάβος...λέω τώρα...μια ιδέα...κάντο και θα δεις. Εμένα πετυχαίνει συνήθως και δεν σοκάρω καθόλου ετσι που τους τα πετάω στην ψύχρα.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το καταλαβενεις marios_sub_22 αν της πεις να παει να κανει καφε και δεν παεi βεβαια μπορει να σημενει και πως ειναι απλως τεμπελα!!!σοβαρα τωρα πιστευω πως δεν ειναι θεμα παρουσιαστικου και δεν το βλεπεις με την πρωτη ματια αλλα μεσα απο κουβεντα!
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    RE: RE: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Αγαπητέ BaD_HabitS θα σε στενοχωρήσω, ούτε μέσα από την κουβέντα το βλέπεις, καθώς μπορεί να είναι αρκετά χαμηλών τόνων για να σου δώσει την αίσθηση οτι είναι αφέντρα. Μην ξεχνάς άλλωστε οτι οι αφέντες συνήθως είναι άνθρωποι ήρεμοι και χωρίς ιδιαίτερα ξεσπάσματα.

    Σχετικά με την ερώτηση του αγαπητού μας Μάριου, το μόνο που μπορώ να σου πώ για να σε βοηθήσω είναι οτι αν είναι, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις κυρίως μέσα από τη συνεχή επαφή με αυτό το άτομο. Τι εννοώ με αυτό; Μα φυσικά οτι δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον αν δεν τον ξέρεις καλά, απαιτείται πολύς χρόνος και πολύ προσπάθεια για να καταλάβεις οτι ο άλλος ασχολείται με αυτόν τον χώρο. Ακόμα όμως και σε αυτό το επίπεδο, μην ξεχνάς οτι μπορεί και να προσποιείται. Μια πολύ καλή συμβουλή θα ήταν να βρείς μια κοπέλα που σ'αρέσει και να της μάθεις εσύ να είναι αφέντρα σου, ουσιαστικά να της δείξεις το δρόμο με πολύ προσοχή σε αυτό το χώρο και πάλι να ΜΗΝ κάνεις βιαστικές κινήσεις!
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Aπλα θα συμφωνησω με τον Master Spiler. Κανεις δεν εχει ταμπελα για το τι ειναι. Απο τις λιγες εμπειριες μου ειχα γνωρισει μια slave που υπο κανονικες συνθηκες έλεγα "τωρα θα με πλακωσει στο ξυλο". Και ομως ηταν slave. Mε λιγα λογια, μονο αμα ¨γνωρισεις" τον άλλο θα καταλαβεις τι ειναι. Υπομονη...τεραστια υπομονη λοιπον.
     
  6. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Επ αυτου εχουνε γραφτει και στο- https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?tid=742&page=1
     
  7. doylos25

    doylos25 New Member

    κωδικοί επικοινωνίας

    Πως ξεχωρίζεις μια κυρία μέσα στο λεωφορείο ι το μετρό ποίοι είναι οι κωδικοί επικοινωνίας
     
  8. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Re: κωδικοί επικοινωνίας

    Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω doylos25, εγώ μπορώ να ξεχωρίσω άτομα υποτακτικής ψυχολογίας παντού   Μπορούν να με ξεχωρίσουν και αυτοί εάν και εφόσον ανήκουν στον χώρο, χαρακτηριστικά θυμάμαι μία περίπτωση σε κάποιο μαγαζί που περίμενα έναν φίλο και μου την έπεσε ένας σκλάβος ξεχωρίζοντάς με από την εμφάνιση και από τον τρόπο που συμπεριφερόμουν  
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    έχω κάνει ακριβώς το ίδιο θέμα πριν καιρό... :/
     
  10. gaby

    gaby Guest

    δώσε το λινκ να τα συνενώσουμε ή να ξέρουμε έστε που βρίσκεται, η αλήθεια είναι ότι δεν το θυμάμαι τώρα.
     
  11. doylos25

    doylos25 New Member

    Αλήθεια πως ξεχωρίζεις μια mistress στο δρόμο?

    Έχω μια απορία πως μπορείς ξεχωρίζεις μια mistress στο δρόμο?
    Και να την πλησίασης ?
     
  12. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος τον τρόπο που θα καταλάβεις και θα ξεχωρίσεις μια Αφέντρα.
    Θα το νοιώσεις από μόνος σου όταν τα μάτια σου συναντήσουν τα δικά Της.
    Τότε αυτόματα θα κατεβάσεις τα δικά σου.
    Αυτό είναι που θα νοιώσεις σαν ανάγκη.
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2006