Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως καταλαβαινεις οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος marios_sub_22, στις 2 Οκτωβρίου 2005.

1. rea..

rea.. Contributor

Στα κυριαρχικά άτομα υπάρχει σαν βάση ένα κοινός παρανομαστής, η ανάγκη να έχουν τον έλεγχο. Όμως ανάμεσα τους υπάρχουν διακυμάνσεις και διαφορές στο πόσο και τί έλεγχο χρειάζονται. Λογιών λογιών οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες αλλά η βάση είναι ίδια.
    Στην κατηγορία βανίλα επίσης υπάρχουν άνθρωποι με κυριαρχικά και ιδιοκτησιακά στοιχεία.

Για μένα γενικότερα η Αφέντρα, όπως και ο Αφέντης προυποθέτει βαθιά ενασχόληση και γνώση βδσμ. Μιλάμε για μια κατηγορία με μεγάλο έλεγχο πάνω σε μια ζωή ενός άλλου ανθρώπου και άρα σημαντική ευθύνη. Γι αυτό απορρίπτω τα άτομα με "προσωπικές θεωρίες" πάνω στο ζήτημα Κυριαρχίας. Η βάση και η δομή του βδσμ προστατεύει σε εξαιρετικά δύσκολες (ψυχικές) ισορροπίες της ανθρώπινης φύσης μας. Σαφώς και υπάρχουν οι προσωπικές πινελιές ανάλογα με τον χαρακτήρα, αλλά η βάση και η δομή δεν αλλάζει, δεν κόβεται - ράβεται για να εξυπηρετήσει βολέματα και πόζες.

Βαδίζοντας ( ή τρέχοντας) σε διαφορετικές εποχές με διαφοροποιήσεις σε ανάγκες και πληροφορίες, η Κυριαρχία βδσμ δεν σταματά να παρατηρεί να ερευνά να μελετά και να επεξεργάζεται με μεράκι και καύλα την φύση των ανθρώπων γιατί η κάθε γνώση που λαμβάνουν τους δίνει καλύτερο πηδάλιο στον έλεγχο τους πάνω στα υποτακτικά άτομα.

Συνοψίζοντας στο ερώτημα του θέματος, καταλαβαίνεις μια Αφέντρα με τον ίδιο τρόπο που καταλαβαίνεις και έναν Αφέντη, Δεν πρόκειται για μια ισχυρή προσωπικότητα γενικά στο αόριστο, αλλά για μια ισχύ με συγκεκριμένη κατεύθυνση και με καλά ακονισμένα εργαλεία για να υποτάξει, να επιβληθεί ως Κέντρου ελέγχου του συνόλου της ζωής του υποτακτικου ατόμου.

Για τα υ και σ δεν είναι η επιθυμία ή το ύφος του απο πάνω που αυθυποβάλει σε ρόλους. Είναι η Πράξη από πάνω που υποβάλει σε θέση.

2. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Να με συμπαθάς αλλά όταν φτάσει σε φάση να έχει κατεύθυνση σε υποτάξει και να επιβληθεί τότε σε έχει προσέξει και σε γουστάρει ήδη.

Εδώ ο άνθρωπος εννοεί πως να την ξεχωρίσεις ανάμεσα από όχλο άλλων στάτους και να την πλησιάσεις.

Και δεν είναι εύκολο. Δεν μας φαίνεται εξωτερικά όπως θα ήθελαν να πιστεύουν.

Δεν έχουμε ξινή φάτσα όπως οι επαγγελματίες, ούτε μαστίγια και δερμάτινα ρούχα. Ούτε κουστούμι και γόβα 12 εκατοστά. Αν ψάχνουν κάτι τέτοιο «άγριο» θα βρουν άλλο στάτους.

Δεν έχουμε ένα βιβλίο του Βδσμ στο χέρι.
    Δεν ξέρουμε όλες την ιστορία του Βδσμ απέξω. Δεν έχουμε όλες τελειώσει πανεπιστήμιο. Δεν έχουμε όλες ψηλό δείκτη νοημοσύνης. Δεν είμαστε σούπεργουμαν.
    Δεν είμαστε καν όλες BDSM.

Αυστηρες/κυριαρχες γυναίκες ερχονται και από τομείς Domestc Dicipline Femdom και από FLR 1-5.

Είμαστε άνθρωποι.
    Και είμαστε όλογλυκιές. Ολες που γνωρίζω έχουμε μια γλυκύτητα, μια παιδικότητα.
    Και καλοσυνάτες.
    Και ντροπαλές.

Εχω πάρα πολλές φίλες στο στάτους μου (λάιφσταϊλ) και μπορώ να σου πω ότι όχι, σίγουρα δεν μοιάζουμε με τους αρσενικούς αφέντες.

Αυτοί κοινωνικά στους Βανίλια είναι αποδεκτό το στάτους τους, δεν κρύφτηκαν ποτέ. Δεν είχαν ποτέ ενοχές. Δεν τους έδειξαν ποτέ με το δάχτυλο. Εμάς μας πετάνε πέτρες. Ιδίως οι γυναίκες. Οπότε μην μας βάζετε στην ίδια κατηγορία να χαρείς.

Δεν βλέπω λόγο να ξέρουν άλλοι τι κάνω στην σχέση μου. Κανενας. Η σχέση μου είναι κάτι ανάμεσα σε μένα και στον σκλάβο μου. Κανέναν άλλον δεν αφορά. Γιατι θέλω να μου φαίνεται τι είμαι στους έξω;

Και για το άλλο σχόλιο που διάβασα ότι «στο λέει», όχι «δεν το λέω» σε κανέναν που δεν ξέρω ότι είναι του χώρου. Θα γίνω περίγελος.

Ασε που στον χώρο όλες οι επαγγελματίες λένε ότι είναι και λάιφσταϊλ. Αντε βγάλε μετά εσύ άκρη.

Δεν έχω νταμπελα ή ντουντούκα.

Ακόμη και στους σκλάβους μου που ερωτεύτηκα δεινοπάθησα μέχρι να το πω, έξω έξω, λαού λαού, μην τρομάξουν και φύγουν.

Τα πράγματα δεν είναι τέλεια.
    Η 50 αποχρώσεις του γκρι φορουσε γραβάτα και όχι σουτιέν.

Last edited: 23 Μαϊου 2026 at 18:05
  3. Arioch

Arioch Τίποτα δεν πάει χαμένο... Premium Member Contributor

Αυτό ομολογώ ότι δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να τρομάξουν και να φύγουν αν έχουν πραγματικά τέτοια ψυχοσύνθεση;

Ή, ας το θέσω αλλιώς: Δεν θα ήταν καλύτερο και πιο απλό, και για εσάς και για εκείνους, αυτό να ξεκαθαριστεί από νωρίς; Κοίτα, αυτή είμαι, αυτές τις απαιτήσεις έχω με αυτούς που σχετίζομαι συναισθηματικά και/ή ερωτικά. Το θες; Το μπορείς;

Last edited: 23 Μαϊου 2026 at 21:01
  4. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Γιατί όταν είσαι ερωτευμένη φοβάσαι μήπως χάσεις τον άλλον..

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Χμ, αυτό το έχω δει να συμβαίνει από άτομα που υποτάσσονται για τον λάθος λόγο.