Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως καταλαβαινεις οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος marios_sub_22, στις 2 Οκτωβρίου 2005.

1. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Ναι φυσικά να εξηγήσω.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω για τι πράγμα μιλάμε, για τον έρωτα του άλλου προς εμένα ή τον δικό μου έρωτα προς τον άλλον;

Ο ερωτας του σκλάβου είναι δικό του θέμα.
    Καλό είναι να υπάρχει αμοιβαίος αλλά δεν είναι πιο σημαντικός από την υποταγή του.

Ο έρωτας ο δικός μου όμως προς τον σκλάβο είναι ο έρωτας για τον οποίο γίνεται η συζήτηση αυτή.

Η ανάγκη για κυριαρχία θα με έκανε να κοιτούσα για κάποιον για σκλάβο.
    Αυτος λοιπόν ο ερωτας από δική μου μεριά , αποτελεί τον λόγο που θα προτιμήσω έναν άντρα από κάποιον άλλο ως αυτόν τον πιθανό σκλάβο προς εκπαίδευση.

(Αν δεν υπάρχει, ναι θα πάω στην λύση ανάγκης να δεκτώ κάτι χωρίς έρωτα όπως έχω κάνει στο παρελθόν).

Η σχέση θέλει να λιώνεις , να ξυπνάς να τρέχεις να εκπαιδεύσεις τον σκλάβο σου. Είναι αυτό που θα τον κάνει την πρώτη σκέψη μου το πρωί και την τελευταία το βράδι.

Ο έρωτας είναι το το βασικό κίνητρο για δημιουργήσω και να σφυρηλατήσω τον σκλάβο που έχω ερωτευτεί και ποθώ στο να με υπηρετεί τέλεια στα θέλω μου.

Είναι αυτό που με κάνει να απολαμβάνω το κάθε λεπτό εκπαίδευσης, το κάθε λεπτό ομιλίας, την κάθε του κίνηση, την κάθε του σκέψη, το κάθε του χαμόγελο, το κάθε του δάκρυ, την κάθε επιτυχία, το κάθε του λάθος. Ολα μονάκριβα.

Είναι αυτό που με ατσαλώνει να είμαι αμείλικτη σε κάθε τιμωρία, σε κάθε παράπτωμα, σε κάθε ατέλεια.

Είναι η κινητήριος δύναμη.

Ως άλλος Πυγμαλίων λαξεύω την Γαλάτεια μου αποφασιστικά, σταθερά, μεθοδικα, στον ανθρώπο που εχω ερωτευτεί και ας μου ματώνει ο έρωτας τα χέρια.

Last edited: 24 Μαϊου 2026 at 21:41